2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ayçadan haber var mı diye girmiştim.çok şükür anne oğul kavuşmuşlar:))))çok mutlu oldum valla.inşallah herbirimiz sorunsuz miniklerimize kavuşuruz.bir arkadaşımız daha varmış bugün doğuma giren.inşallah ondan da güzel haberler alırız.artık hergün bir heyecan var:)))topikteki her doğumla benim de heyecanım,korkum,kızıma kavuşma özlemim depreşiyor:)))

Canım sana da iyi yolculuklar,kendine dikkat et.Sen kendinden haber ver bize yeter.Sayfalar çabuk ilerliyo bize cevap verememen normal öyle bi durumda.Sen de dualarımızdasın.

hehehh zaten düşünemiyorum bile benim kocam da aynı aynı, kıvrandıgımı görüyo adam kıyamıyo 1 tane yeter diyo. kısmet artık.
minikler hayırlısı ile bi dogsalardı yaa

hehehh zaten düşünemiyorum bile benim kocam da aynı aynı, kıvrandıgımı görüyo adam kıyamıyo 1 tane yeter diyo. kısmet artık.
minikler hayırlısı ile bi dogsalardı yaa

Karnımızdakiler bi doğsun bakalım belki de biz de istemiycezAllah bebişlerimize sağlık,sıhhat ömür versin.Biraz büyütelim bakalım,gerisini sonra düşünürüz:)

Darısı başıma artık,sen bitirdin ne güzel canım.Benim de bitse işlerim çok rahatlıycam.

Kızlar bebek şekeri yerine böyle bişey nasıl olur?Ben bide keçeden anahtarlık yaptım.Onları minik çantalara koyup üzerine de nazar boncuğu yapıştırmayı düşünüyorum.

kızlar doğumdan sonra 40 gün şu kırkı çıkma meselesi var ya yanınızda birileri kalacak mı? yok sa tek mi idare edeceksiniz... etraftan korkutup duruyorlar illa biri olsun yanında diye ama benim tek kalmam gerekecek bi kısmında lohusayken tek kalsam korkuturlar seni diyolar... üffff

ben mümkün degil yalnız kalamam,zaten smdiden basladılar korkutmaya,türbe gbi oldu üstüm,odam. cevşen muska dua hepsi tastamam. sen etraftakileri dinleyip kendine iice korku ortamı yaratma kuzum,herkese olcak dye birşey yok,zaten nekadar cok düşünüp kafana takarsan olur. yanında eşin olursa yatarken korkutmazlar da diyorlar. ben cok takarım böyle şeylere sonra boş yere korkuturum kendimi,sen yapma sakın gerek yok.

bunlarda çok güzellermiş canım,en bastakini cok begendim pembe ya magnetler zaten,kullanıslı canım.birde bunların çerçevelileri var,resim koyuyorsun onlarda cok hoş lar.

bir bebek daha ne güzel

allah hayırlı uzun ömür versin inş..

peri_m
nasıl gidiyor sanırım senle bizim hafta aynıydı. 35.haftadayız kızımla şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür sırt ağrılarım dışında bide benim sol göğsümün hemen altında ( mide diolar ama tam midem deil sanki) bi ağrı oluo sanki fırça gibi sert bişi dokunduruomussun gibi :)) değişik bi ağrı yani sen de de oldu mu ve ya oluo mu? dr mide yanması dedi ama bu yanma değil çünkü mide yanmasın ı da yaşadım :)) Salı günü kontrole gidicez bakalım artık sabırsızlanıyoruz babasıyla. hazırlık yapmak heyecanlandırıo bizi. çok güzel bi duygu Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.

Benim kardeşim geldi yanıma iyice yatalak oldum kızcaaz her işi yapıyo bende öle yattıkça yatıorum valla.. o deil çocuğu zor doğurcam hareketsizlikten.. yemeğimi bile yanıma getiriyo.. tuvalette olmasa yerimden kalkmcam

ben tabi mavi ama hepsi çok güzel.kampanya yapmışlar canım 50 tanesi 17,90

ee tabiikii canımm senin mavi olcak nasıl yanii acayip uygun biliyormusun fiyatlar. nede olsa anahtarlıkların var yanına da magnetler süper olur,hemde kullanıslılar.benm bile alasım geldi sekerleri yaptık ona ragmen gözüm doymuyorr yaa görmemişin bi kızı olmuşa döncem herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…