- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.181
Canım sana da iyi yolculuklar,kendine dikkat et.Sen kendinden haber ver bize yeter.Sayfalar çabuk ilerliyo bize cevap verememen normal öyle bi durumda.Sen de dualarımızdasın.Ayçadan haber varmı diye açtım forumu ve son sayfada özlemin melikeden alıntı yaptığı yazıyı gördüm, oğluşu olmuşta birde emzirmeye çalışıyormuş, maşaAllah, demek ki bebeişimizde, annemizde çok iyiler
arkadaşlar geçmişi okumayı çok istiyorum ama vaktim yok:26:
canım arkadaşlarım, bugünden itibaren nete çok girme imkanım olmayabilir, çünkü notebook eşime kalacak, ankarada da ancak kardeşimin yada babamın leptopundan girme imkanım var, onuda işe götürmedikleri zaman yada akşamları fırsat bulunca.... elimden geldiğince sizleri takip etmeye çalışacağım, çünkü sizleri merak ederim ben, ama hepinize ayrı ayrı cevap yazamazsam bana kırılmayın olur mu:26:
Hepinizide çoook seviyorum, Duamdasınız, Rabbime Emanetsiniz
inşallahh canımm Allah ın izni ile. bende senin gbi isterdim ama 1 taneyi dogurmayı beceremedim 2. den fenaa gözüm korkuyo
Önce bebişlerimizi doğuralımda 2.nin zamanı gelince düşünürüz canım.Sen gözünü korkutma şimdiden.Benim hamileliğimin ilk zamanları öyle kötü geçti ki eşim bile 2.çocuğu unut dedi bana benim o halimi gördükçe
Önce bebişlerimizi doğuralımda 2.nin zamanı gelince düşünürüz canım.Sen gözünü korkutma şimdiden.Benim hamileliğimin ilk zamanları öyle kötü geçti ki eşim bile 2.çocuğu unut dedi bana benim o halimi gördükçe
hehehh zaten düşünemiyorum bilebenim kocam da aynı aynı, kıvrandıgımı görüyo adam kıyamıyo 1 tane yeter diyo. kısmet artık.
minikler hayırlısı ile bi dogsalardı yaa
sorma annem ya bi işe güce irmişim ki o biçim:)) hakkaten az daha gelmesem bütün topik doğurcakmış:)) coktan kalktım kuşum 6da ayaktaydım eşimi gönderdim bi giristim işe ancak fırsat bulup oturdum ama cok rahatladım ya resmen hafifledim doğurabilirim artık:))
Darısı başıma artık,sen bitirdin ne güzel canım.Benim de bitse işlerim çok rahatlıycam.
Darısı başıma artık,sen bitirdin ne güzel canım.Benim de bitse işlerim çok rahatlıycam.
bugün şunu anladım ki özgecim önemli olan başlamakmış gerisi çorap söküğü gibi gelio sen de halledersin yani acele etme kuzum bitince de tüy gibi oluyosun valla :)
kızlar doğumdan sonra 40 gün şu kırkı çıkma meselesi var ya yanınızda birileri kalacak mı? yok sa tek mi idare edeceksiniz... etraftan korkutup duruyorlar illa biri olsun yanında diye ama benim tek kalmam gerekecek bi kısmında lohusayken tek kalsam korkuturlar seni diyolar... üffff
Kızlar bebek şekeri yerine böyle bişey nasıl olur?Ben bide keçeden anahtarlık yaptım.Onları minik çantalara koyup üzerine de nazar boncuğu yapıştırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 349226
canım arkadaşlarım...
bugün öğlende doktorumuza gittik..nst ye girdik...herşey normal çıktı..ve yarın saat 10 da oğlum geliyor...sabah 7-8 gibi hastanede olucaz..artık ne testleri yapacaklarsa... herşeyimiz hazır zaten..sağolsun amcam da bi jest yaptı ve bize doğum fotoğrafçısı gönderiyo..oda sabah 8 gibi gelicek...odamız buakşamdan süslenicekmiş...öyle herşey akıp gidiyo..
beni sorarsanız ne hissettiğimi bilmiyorum...bi ağlıyorum bi gülüyorum..öyle uyuşmuş gibiyim...nerdeyse son 12 saatim.. yarın mesaj atabilirmiyim bilmiyorum ama en kötü ihtimal kocişe söylerim o birinize atar..
bizim için dua edin olur mu...herşey güzel gitsin..oğlum ve ben sağ salim çıkalım..
zaten ayrıntıları size anlatırım foruma girdiğimde..
öptüm hepinizi..
Kızlar Ayça aradı kendine gelmiş tosununu emzirmeye bile başlamış ama tosunum çok uyuyomuş uyandırmak zor oluyo dediii :)) dualarımız tuttu sağlıkla kavuştular birbirlerine...2 gün sonra evinde olcak inşallah.. detayları yazar kendisi...
bunlarda çok güzellermiş canım,en bastakini cok begendim pembe yamagnetler zaten,kullanıslı canım.birde bunların çerçevelileri var,resim koyuyorsun onlarda cok hoş lar.
canım sana önemli haberleri faceden yazarım bölece geçmişi okumakla zaman kaybetmezsin
Öslem nerdesin akşam oldu kalkmasaydın hiç yaa sen bilg. başına gelene kadar 2 kişi doğum yaptı bugün düşün :))))
sorma annem ya bi işe güce irmişim ki o biçim:)) hakkaten az daha gelmesem bütün topik doğurcakmış:)) coktan kalktım kuşum 6da ayaktaydım eşimi gönderdim bi giristim işe ancak fırsat bulup oturdum ama cok rahatladım ya resmen hafifledim doğurabilirim artık:))
ben tabi mavi ama hepsi çok güzel.kampanya yapmışlar canım 50 tanesi 17,90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?