2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eskilerin korkuturlar falan dedikleri şey, lohusalık depresyonu... başka bişi değil... daha çok bebek bakımının zorluğundan ve annenin bebek karşısında hissettiği çaresizlik duygusundan kaynaklanıyor... ben idare edebilirim diyosan ve melankolik biri değilsen, hiç sorun etme bence....

tşkler saol yorum içinnn haklısın takmamak lazımmm

Ben de nerdeyse beğenmediğim bebek şekerien bi dünya para vercektim.İyiki gördüm,çok uygun.50 tane bana yeter de artar bile çünkü çok yakınlarıma daha özel bişey hazırlanıyo.El havlusu,sabun(üzerinde isni yazıcak)bebek şekeri,çerçeve bi kaç bişey daha var hediye çantalar yapılıyo çantaların üstünde de oğlumun ismi yazıcak ama doğum tarihi belli olmadığı için bekliyoruz şimdilik...

bebek bakımı konusunda pek bişey bilmiyorum ama yapabilirmişim gibi geliyor .. melankolik sayılmam :))) saol tşk ederim cevabın için....

Ise gırıscemde yazdıklrınızı gorunce bılgılerımı aktarayım dedım:))) Oyle bısey varmıs lohusa kadını rahatsız ederlermıs bende cok duydum bunlrı kocan mutlaka yanında yatsın dedılr yada en azındn yalnz yatmaa neysee annemde soyle dmstıı basına kocanın gomlegınımı pantlonunumu oyle bısey bulndrckmssn:) Bıde tabı dua okuyup kotu seylerden ALLAH a sıgıncaz:)) buna ınanmıodum ama gorumcemınde basına geldı ben korkmıyım dıye bana anlatmıodu ama cokısrar edınce anlattı:)) Ben anlatmım sımdı bıldıklrım bukdr hepımızeee kolay 40lar dılerım ve ben gıder ev ısı yaparım

kızlar benim akıntım oluyor ama kaşıntım falan yok dr bana ZALAIN diye bir fitil verdi bu fitilden kullanan varmı?

yok yok sen benden betermişsin havlu sabun çerçeve çantaaa sana inanamıyorummm onlar sana bebek hediyesi getircek annemmm sen onlara degil ama sabun fikride pek hoşmuş böle renkli renkli kokuluuu hmmmm ama hevesleniyor insan dmi böyle herşey fazla fazla olsun istiyorsun hiçbir eksigi kalmasın istiyo insan.

sağol canım peş peşe doğumlar bizi iyice heyecanlandırdı...
topiğin adını şubat anneleri diye değiştirsekmi ne...
aman kalsın böle iyiyiz...

Çalışmalarımı beğenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
Çatı muayenesini detaylı anlatabilir misiniz?

Eki Görüntüle 349075 Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh

merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.

CEYLİNMELEK bende seni arıcaktımvbu aralar banada gün verdi dr . sezeryan için gecelik alsam mı acaba pijama yeterlimi duş aldırıyolar mı deneyimlisin nasıl olsa siz nasılsınız neyse bi ara uzun uzun konuşuruz nasılsa :)

canım sen duanı eksik etme Allaha sığın hiç bişi olmaz inşallah tabi oluyomuş öle şeyler bana da yaşayanlar anlattı ama psikolojik midir yoksa varmıdır bi alameti bilinmez ama tamamen inanmıyorum diyip cıkmak da istemiyorum varsa da yoksa da bizler de bebeklerimiz de Allaha emanetiz artık öle düşün

ya canım benim de tam sağ göğsümün altında oluyo o dediğin acaba sütyen mi rahatsız ediyo diyodum ama takmadiğim zaman da oluyo anlam verememiştim şimdi sen söleyince benim de takıldı aklma niye oluyoki o?

ohhhh senden rahatı yok maşallah o zaman kuzum olsun ya son zamanlarında iice ayaklarını uzar dinlen sonra fazlasıyla koşturursun acele etme hem sen catır catır doğurcan cok da kolay olcak bak görürsün :))

evet kuzucumm bende coookk duydum dinledim bende manyak gbi hem korkuyorum hemde dinlemeyi seviyorum anlatılanları sonra gece uyku haram tabi korkudan o kıyafet konusunu görümcem söledi bana da yatagın baslıgına koy dedi.
bi dogurmayı becerebilseydimm bu konuda da birşey yapıcam artık. ama korkunca mutlaka Nas suresini okuyun bende işe yarıyor,bir de tabiiiki Ayet'el kürsi.

Hepsi birbirinden güzel canım, güle güle kullanın

canım hayırlı olsun gününü almışsın .

Çalışmalarımı beğenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...
Çatı muayenesini detaylı anlatabilir misiniz?
canım çatala çıkıp kendini rahat bırak ne kadar rahat olursan o kadar iyi senin için canın vajinanın kuruluğundan dolayı biraz acıyabilir ama dayanılmıcak gibi değil sakın korkma çatalın mümkün olduğunca ucuna doğru git düşecekmiş gibi .

canım benim suyum 6,5 cm çıktı dr.da bebeği riske atmak istemediği için sezeryana karar verdi kordon dolanması da olabilir dedi 27 şubata gün aldık reketleri sayıcam 12 saat içinde 10 defadan az olursa nst çektiricem . o zamana kadar ha2 hafta önce 10 cm di suyum eğer kesede açılma olsaydı hemen alıcaktı bebeği birde 10 olması gerekir dedi . çatı muayeneside oldum çatıda çok geniş değil zaten bebek biraz daha büyüse zor olurmuş doğum kanalına yerleşmemiş henüz. ben de dr.ma güveniyorum 9 ay boyunca beni hiç strese sokmadı rahat bi dr

[ATTACt H=CONFIG]349075[/ATTACH]Eki Görüntüle 349073 Eki Görüntüle 349074 birde şöyle uygun çikolata yda kurabiye bulabilsem kızıma ahh ahhh
canım çok güzeller inş. istediğin gibi bi çikolata bulursun bende çikoline die bi siteye bakmıştım sende bak istersen.

merhaba ben az önce katıldım aranıza bende mart annesi olacağım.
hoşgeldin hayırlısıyla kurtulursun inş.

Allah analı babalı büyütsün inş. darısı bizim başımızaa
iki isimde çok güzel inş. içine sineni seçersin.
çok güzeller özellikle çikolata kutusuna bayıldım.

canım iyi yolculuklar sana

canım sana önemli haberleri faceden yazarım bölece geçmişi okumakla zaman kaybetmezsin
canım yaa valla en azından kim doğum yapmış onu yazarsan pek bi makbule geçer

canım ara ara girip kendinden haber ver de merak etmeyelim yeter kimse sana kırılmaz öle düşünme hayırlısıyla git bebeğine de sağlıkla kavuş inşallah

Canım sana da iyi yolculuklar,kendine dikkat et.Sen kendinden haber ver bize yeter.Sayfalar çabuk ilerliyo bize cevap verememen normal öyle bi durumda.Sen de dualarımızdasın.

Çoook tşk ederim, inşaAllah bende gelişmeleri size bildiririm, bu pazartesi kontrolüm var, tam 4 hafta oldu ve oğluşumu çok merak ediyorum

Bu arada lohusalık dönemi korkutmalarından bahsetmişsiniz, ondan korunmanın en güzel yolu Ayetel Kürsiyi, Felak ve Nas sürelerini sürekli yedişer defa okumak, çok şükür benim çevremde bu tür şeyler yaşayan olmadı

Son düzenleme:
Geçmişi okuyamamıştım ama selinin yaptığı alıntıdan ve verdiği cevaplardan hem D_M_F'nin hemde selininde doğum tarihlerinin belli olduğunu öğrenmiş oldum, Canlarım Rabbim yar ve yardımcınız olsun, hakikaten ya bu mart anneleri oldu şubat anneleri

Onları da bana hediye olarak yapıyolar zatenBursa da bi tanıdık var sağolsun o ilgileniyo bize yaptırıcak

sağol canım sanada iyi yolculuklar. güle güle git. dikkat et kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…