2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Keşke öyle bir imkanımız olsa ama maalesef yok, ama sen kendi kendine gaz verme canım, her gün dualarını edersin, hem bebeğini hem kendini korursun. Olmaz bir şey.

Güzel olur, hem de değişik ve kalıcı, buzdolabı süsü değil mi,
Evet canım buzdolabı süsü...
o tanıdığı bana da yollasana sen oğluma bak yaa maşallah pek bi kısmetli geliyo desene Allah ömürr boyu şansını kısmetini bol etsin inşallahhhhh

Amin canım inş.bütün bebişlerimizin şansı,talihi bol olsun inş.

ooooh, sefan oldun, ne güzel ya, dinlen kuzum dinlen, bebek gelene kadar depola enerjini, doğurmayı da dert etme, onlar nasıl geleceklerini bilirler.

Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir?

[video]http://www.uzmantv.com/erkek-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]

Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir?

[video]http://www.uzmantv.com/kiz-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]

Ya kızlar hastanede alt silmek için ne kullanağız ben ıslak mendil aldım ama makyaj temizleme pamupuda almıştım çantaya ama pamuk için ılık su lazım hastanede zor ıslak mendilleri kullansak bişey olurmu?

Son düzenleme:
Evet canım buzdolabı süsü...

Amin canım inş.bütün bebişlerimizin şansı,talihi bol olsun inş.

Özgecim magnetlere bayıldım...
ya çok güzelde onun sen uygun yerini bulursun matbaalarda fln tanıdık bulabilirsin belki maliyeti şeker kadar olur onunda...
eşime mail attım şeker için yazı çıkışı al dedim...

Hoşgeldin
Mert Ali Fidan
22.02.2012

bu kadar yetermi yazı için...

Sağol canım ama burda pek öyle şeyler yapmıyolar yapsalarda daha pahalı 50tane için uğraşmazlar.Yazınız da güzel olmuş,tarih belli olunca daha iyi ben tarih yazdırmadan yapıcam mecbur:)))

Canım o kadar takma kafana, ben de evde pamukla silmeyi düşünüyorum, pamukları kestim hazırladım bile, ama hastane, aşıya gittiğinde falan gibi özel durumlarda da ıslak mendil aldım, o kadar hassas da yetiştirmemek lazım, nasıl olsa her seferinde pişik önleyici kremini sürmeyecekmiyiz.

Kızkar slmm ben geldim ya size bişey soracam bu gün sabahtan beri ayaktaydım taksim beşiktaş zincirlikuyu arasında mekik dokudum resmen doğumdan önce çalışma iznimin uzatmak için eve az önce geldim belimde ve kasıklarımda çok ağrı vardı kahverengi gibi akıntı gelmiş neyin nesidir bu nişan fln değildir dimiiiii:18::18:

Hoşgeldin kuzum, gene yormuşsun kendini, yok zannetmiyorum, nişan daha kanlı, fazla ve sulu olur diye okumuştum, ben de dün öyleydim, çok ama çok ağrım oldu ama dinlen, hatta uyu vücut toparlar inşallah. Artık yorma ya kendini.

kuzum değildir diyemeyiz ki şimdi bence bi doktorunu ara nişansa da hemen doğum olmuyo bekleyebiliyo ama tedbirli olmakta fayda var nolur nolmaz bi sor

herkese merhaba.ayça nın güzel haberlerini aldık çok şükür.ALLAH'A şükür hiçbir problem olmadan poyraz ı kucağına almış.
inşALLAH meri nin de bir problem olmadan doğum gerçekleşmiştir.

kuzum dur panik yapma sakin ol önce olurmu...
hatırlarsan polyede böyle kahve rengi akıntı gelmişti o da korktu fln doktora gitmişti hemen normal demişti...
ama sen her ihtimale karşı doktoruna ulaşıyorsun ve gel derse hemen git canım... nişan kırmızımsı pembe diye biliyorum bitanem ama nişanda olabilir ihmal etme olurmu ara doktorunu...

MAG'ın kuzucuğu dünyaya gelmiş demek... çok svndm, inşallah kendisi de iyidir ve bir an önce haberleşiriz.

çok yorgunum kızlar yaa hergün bi iş çıkıo başıma. yarınki misafirlere hazırlık yaptım bugün. bi de lohusa yatağımın nevresim takımlarını ütüledim, önceden hazırlamıştım aslında ama onlardan vazgeçtim. sonra akşama yemek yaptım. az önce de halılarım yıkamadan geldi, odaları süpürüp halılarımızı serdim. ev eve benzedi çok şükür.

kuzum değildir diyemeyiz ki şimdi bence bi doktorunu ara nişansa da hemen doğum olmuyo bekleyebiliyo ama tedbirli olmakta fayda var nolur nolmaz bi sor

Kızlar özelde gittiğim doktorumu aradım kapalı acile gitsem mi ne diyorsunuz

ayyy bunlarda çok güzellermişşş, aslında birazda bundan mı yaptırsak şekerlerin yanına.. nerden sipariş verebiliriz, internettenmi buldun.. fiyatıda çok uygunmuş

mervishko, çikolatalarıda çok lezzetli, ben bayıldım üstelik kargo paketlerinide oldukça özenli yapmışlardı.. çikolatalarını yedim, bir iki ambalaj kağıdınıda hatıra sakladım fotoğraff olarak hem kızının fotosunu koyarsın yanınada kocaman nazar boncuğu fotosu eklersin
sepeti de aslında pembe alacaktık ama senin dediğin gibi çok pembe olmasın diye böyle aldık ve de cibinliğiylede takım olsun diye yatağını rengarenk bir park yatak aldık, bende cibinlik takıntısı vardı o yüzden cibinlikte diktirdim, tabii çok çingene olurdu renkli olsaydı o yüzden beyaz yaptırdık, sepetiyle takım takım
birkaç güne cibinliğini falan takarız çünkü doğuma 1 haftam kaldı benimde, eklerim fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…