- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.221
kızlar doğumdan sonra 40 gün şu kırkı çıkma meselesi var ya yanınızda birileri kalacak mı? yok sa tek mi idare edeceksiniz... etraftan korkutup duruyorlar illa biri olsun yanında diye ama benim tek kalmam gerekecek bi kısmında lohusayken tek kalsam korkuturlar seni diyolar... üffff
Evet canım buzdolabı süsü...Güzel olur, hem de değişik ve kalıcı, buzdolabı süsü değil mi,
o tanıdığı bana da yollasana senoğluma bak yaa maşallah pek bi kısmetli geliyo desene Allah ömürr boyu şansını kısmetini bol etsin inşallahhhhh
ben tabi mavi ama hepsi çok güzel.kampanya yapmışlar canım 50 tanesi 17,90
Benim kardeşim geldi yanıma iyice yatalak oldumkızcaaz her işi yapıyo bende öle yattıkça yatıorum valla.. o deil çocuğu zor doğurcam hareketsizlikten.. yemeğimi bile yanıma getiriyo.. tuvalette olmasa yerimden kalkmcam
Anam pek ucuz nerde yapmışlar?
Evet canım buzdolabı süsü...
Amin canım inş.bütün bebişlerimizin şansı,talihi bol olsun inş.
Özgecim magnetlere bayıldım...
ya çok güzelde onun sen uygun yerini bulursun matbaalarda fln tanıdık bulabilirsin belki maliyeti şeker kadar olur onunda...
eşime mail attım şeker için yazı çıkışı al dedim...
Hoşgeldin
Mert Ali Fidan
22.02.2012
bu kadar yetermi yazı için...
Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/erkek-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/kiz-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Ya kızlar hastanede alt silmek için ne kullanağız ben ıslak mendil aldım ama makyaj temizleme pamupuda almıştım çantaya ama pamuk için ılık su lazım hastanede zor ıslak mendilleri kullansak bişey olurmu?
Kızkar slmm ben geldim ya size bişey soracam bu gün sabahtan beri ayaktaydım taksim beşiktaş zincirlikuyu arasında mekik dokudum resmen doğumdan önce çalışma iznimin uzatmak için eve az önce geldim belimde ve kasıklarımda çok ağrı vardı kahverengi gibi akıntı gelmiş neyin nesidir bu nişan fln değildir dimiiiii:18::18:
Kızkar slmm ben geldim ya size bişey soracam bu gün sabahtan beri ayaktaydım taksim beşiktaş zincirlikuyu arasında mekik dokudum resmen doğumdan önce çalışma iznimin uzatmak için eve az önce geldim belimde ve kasıklarımda çok ağrı vardı kahverengi gibi akıntı gelmiş neyin nesidir bu nişan fln değildir dimiiiii:18::18:
Kızlar iyi akşamlar,kendinize iyi bakın.Pazartesi görüşürüz
Kızlar iyi akşamlar,kendinize iyi bakın.Pazartesi görüşürüz
Hoşgeldin kuzum, gene yormuşsun kendini, yok zannetmiyorum, nişan daha kanlı, fazla ve sulu olur diye okumuştum, ben de dün öyleydim, çok ama çok ağrım oldu ama dinlen, hatta uyu vücut toparlar inşallah. Artık yorma ya kendini.
kuzum değildir diyemeyiz ki şimdi bence bi doktorunu ara nişansa da hemen doğum olmuyo bekleyebiliyo ama tedbirli olmakta fayda var nolur nolmaz bi sor
kuzum dur panik yapma sakin ol önce olurmu...
hatırlarsan polyede böyle kahve rengi akıntı gelmişti o da korktu fln doktora gitmişti hemen normal demişti...
ama sen her ihtimale karşı doktoruna ulaşıyorsun ve gel derse hemen git canım... nişan kırmızımsı pembe diye biliyorum bitanem ama nişanda olabilir ihmal etme olurmu ara doktorunu...
Kızlar bebek şekeri yerine böyle bişey nasıl olur?Ben bide keçeden anahtarlık yaptım.Onları minik çantalara koyup üzerine de nazar boncuğu yapıştırmayı düşünüyorum.Eki Görüntüle 349226
aa cidden güzelmiş paketi çikolatanın öle basit bişey degil,baya özenmişler,güle güle yiyin inşallahhh. bende aksam kocişime gösterimm seçelim artık da yeterama resim napcam yaaa , ya kızıma nazar degerse ultrason resmini koyarsam,minik meleğim benimmm
şekerleri ve sepeti cok begendim kuzummm pespembe olmaması daha güzel olmuşş,benm hepsi içiçe oldu her yer tül hangisi biblo,hangisi sepet belli olmuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?