2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özelde gittiğim doktorumu aradım kapalı acile gitsem mi ne diyorsunuz

canım ya ulaşamadınmı lanet olsun böyle yapıyorlar işte doktorlar...
ya canım istersen yakın bir hastaneye de git doktorun uzaktaysa...
belli olmaz canım ya ben pipirikliyimdir senden fazla telaş yaptım şimdi. ne yapsan eşini ara istersen bir...

kızlar süt meselesi çok korkutuyor beni. ya sütüm gelmezse diye çok korkuyorum 2 gündür buna taktım

Ben yaklaşık 1 aydır buna takmış vaziyetteyim. Memelerim vıcık vıcık, ne bir sertleşme var ne bir akıntı gelmesi, büyümedi de, kendilerinden süt gelmesi gerektiğinden habersiz duruyorlar öylece. Annemin de sütü olmazmış ona çektim galiba deyip ağlıyorum bile. Ne yapmak gerektiğini de bilmiyorum.

Sen de pek hamaratmışsın kuzum, maaşallah, nazar değdirecen kendine, yavaş yavaş yap ya. Hala mı misafir geliyor.

benm annem de beni ve kardeşimi sezeryanla dünyaya getrmiş ve sütü hemen gelmiş hatta çok bolmuş. ama ben de hiçbir belirti yok. hala büyüyüp gerilme durumu olmadı. sıvı fln da gelmiyor. sadece uç kısımları çok hassaslaştı okadar.

Sen de pek hamaratmışsın kuzum, maaşallah, nazar değdirecen kendine, yavaş yavaş yap ya. Hala mı misafir geliyor.

evet canım hala geliyor ama yarın son misafirim geliyor kısmetse kahvaltıya. e tabi öğlen yemeği de var işin içinde, şehir dışından geliyorlar. yarın akşam da annem gelicek çok şükür yalnızlıktan kurtuluyorum.

canım senin de çok az kalmış ne güzel çıkmış sonuçlarında benim de 27 sinde inşallah allah yardımcımız olsun

canım bendende sıvı fln gelmedi. öyle şişmedide...
stres yapma canım. hemende gelebilir. geçte gelebilir...
mutlaka hastanede ebe hemşireler yardımcı olacaktır...

canım senin de çok az kalmış ne güzel çıkmış sonuçlarında benim de 27 sinde inşallah allah yardımcımız olsun

sağol canım. Allah yardımcımız olsun...seninde az kaldı desene... bizim topik 29 şubata kadar doğurur marttada burda bebişleri konuşurz artık...

Son düzenleme:
Kızlar dinlenince belimdeki ve kasığımdaki ağrılar geçti eşimi aradım geliyor bi saate evde olur o gelince yine de gidecem doktora

herkese iyi akşamlar
doğum yapan arkadaşlar tebrikler sağlıkla büyütün yavrularınız
ve yakın zamanda doğum yappacak arkadaşlar inşallah sağlıkla
güzel bir doğumunuz olur

lachesiss canım nasılsın çalışma durumun nasıl gidiyor
sanırım ben çalışamıcam tansiyon yükselmelerim devam ediyor
pazartesi tekrar işe gidicem eğer aynı devam ederse rapora ayrılcam

Kızlar özelde gittiğim doktorumu aradım kapalı acile gitsem mi ne diyorsunuz

canım kahverengi leke bende de olmuştu 30.haftamda.. panik yapma.. doktor bana içerde biriken bi pıhtıyı atıyosun demişti.. tam 24 saat sürmüştü benim lekelenmem. önemli değil ve seninde büyük ihtimalle fazla ayakta kalıp yorulduğun için olmuştur. ama istiyorsan git acile usg ve nst ile baksınlar bebişe. Alttan muayene istemediğini de belirtirsin.
geçmiş olsun canım

birkaç markanın alkolsüz su ve pamuktan oluşan yenidoğan paketleri var ben onlardan aldım ilk zamanlarda kullanmak için.. evde pamuk ve suyla uğraşmak istemedim...

bu arada basak tan memnun kaldınmı yanı amelıyat sonrası agrın sızın cok oldumu ılgısı nasılsı bılgı verırmısın bende haftaya basak hanım tarafından sezeryan olucamda

canım Başak hanımdan çok memnum kaldım , gerçi başak hanımı ameliyat sırasında ve ameliyatttan sonra günde 1 kere toplam 2 kere gördüm, yalnız dikiş atma kabiliyeti süper , hiç ip vs görmedim dikiş yerimde renk koyulaşması gibi gözüküyor, ağrım olmadıda öyle yatarken, ayağa kalktığımda doğal olarak ilk 1-2 dk zorlandım hastanede ama aslında hiç aklımda dikiş yerim ile ilgili öyle ağrıdı böyle ağrıdı diye bir hatıra kalmadı, beni en çok zorlayan spinalin yan etkisi olan baş ağrısı oldu, bu arada anestezi uzmanıda süper eğer spinal düşünüyorsan doktordan yana endişen olması tek seferde çok başarılı yapıyor iğneyi, gerçi sanada bağlı...

ilk 18 gün bebek hastanedeydi ben ev ve eşimin ablası kaldı, bebek hastaneden çıktığı gibi 1 haftada halam kaldı ve son 1 haftadır yalnızım, çokda memnunum bu durumdan, korkutma vs gibi şeylerede inanmıyorum, siz duanızı okuyun hiçbirşey olmaz.

hastanede yoğun bakımda ilk güden itibaren unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandılar kızıma, bende evde onu kullanıyorum oldukça memnunum su ve pamuk içerikli o, en saf ıslak mendilmiş piyasada satılan

ağlamaman gerekiyor canım :)

arkadaşlar sizlerin vücudu kendini doğuma daha bir hazırladı benim 33. haftamda doğal sürecin dışında bir doğum gerçekleşti ve sütüm hemen geldi, bu arada ilk 3-4 gün beyaz birşey beklemeyin sarı bir sıvı gelecek sonra beyazlaşacak yani sütüm olmadı diye paniklemeyin, olmadı olmuyor dedikçe olmaz olanda azalır, inanılmaz düşünce gücüyle alakalı birşey süt olayı, ben düşünce gücü ile bir iki göğüs arasında bile miktar farkı yaratıyorum o kadar alakalı yani :)

hmmm çikolata lezzetli demekkk asla karsı koyamayacagım tek sey herhalde en iisini yapmıssın aynı renk yapmamakla,bende cibinlik yaptırdım napimmm hevesim vardı benmdee. bzde beşiği beyaz aldık,cibinlik pembeeee

hastaneden geldik kızlar,

1- kalça çıkıklığı yok çok şükür

2- batın ultrasonuda temiz çıktı

3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim

4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...

moralim bozuk bugün hala bebeğimin beşiğini alamadık ve 37 haftalık hamileyim.park yatak sipariş vermiştik 2 haftadır gelmedi ve iptal ettirdik.tekrar almamız gerekiyor ve ahşap beşik mi park yatak mı karar veremedik.park yatakları pek beğenmiyorum ama taşınma açısından iyi oluyor.alanlar vardır muhakkak ne marka aldınız ahşap mı aldınız park yatak mı aldınız?markalarını yazsanız bende internetten baksam çok sevinicem telaşım arttı..

pollyanna canım 25 yasndayım SATe göre 04 mart ama ben 19-20 subat gibi hissediyorum:) ve nasipse kızımız olacak.

buarada dün kontrolum vardı kızlar nstde çok sancılarım çıktı. dr sonucu gösterdiğimde senin doğum sancıların başlamış gibi yatış yapabilirz dedi. muayene etmem lazım dedi bende gerekliyse tamam dedim ve o malum koltuğa çıktım ve sonunda bende parmaklandım rahat olmaya çalıştım ama doğal olarak insan orda olmanın mahçubiyetiyle kendini sıkıyor. suan kapalı orası dedi ne demekse herhalde nişan gelmedi diye demek istedi. yanieran benden haber alabilirsiniz son bikaç haftadır fena snacılarım geliyor zten tabi dayanamayacağım kadar eğil. ama dün gece çok kasıldı hiç uyuyamadım. bakalım son haberler nnasıl olaca. beni izlemeye devam edin anacımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…