- 23 Nisan 2011
- 2.699
- 661
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.241
Kızlar özelde gittiğim doktorumu aradım kapalı acile gitsem mi ne diyorsunuz
kızlar süt meselesi çok korkutuyor beni. ya sütüm gelmezse diye çok korkuyorum 2 gündür buna taktım
MAG'ın kuzucuğu dünyaya gelmiş demek... çok svndm, inşallah kendisi de iyidir ve bir an önce haberleşiriz.
çok yorgunum kızlar yaa hergün bi iş çıkıo başıma. yarınki misafirlere hazırlık yaptım bugün. bi de lohusa yatağımın nevresim takımlarını ütüledim, önceden hazırlamıştım aslında ama onlardan vazgeçtim. sonra akşama yemek yaptım. az önce de halılarım yıkamadan geldi, odaları süpürüp halılarımızı serdim. ev eve benzedi çok şükür.
Ben yaklaşık 1 aydır buna takmış vaziyetteyim. Memelerim vıcık vıcık, ne bir sertleşme var ne bir akıntı gelmesi, büyümedi de, kendilerinden süt gelmesi gerektiğinden habersiz duruyorlar öylece. Annemin de sütü olmazmış ona çektim galiba deyip ağlıyorum bile. Ne yapmak gerektiğini de bilmiyorum.
Sen de pek hamaratmışsın kuzum, maaşallah, nazar değdirecen kendine, yavaş yavaş yap ya. Hala mı misafir geliyor.
Günaydın herkese...
umarım herkes iyidir... hiç okumadan sayfaları yazmak istedim size...
doktordan yeni geldik biz...
önce muayenimi oldum... oğlum 3200 gr olmuş... suyu iyiymiş... çatı muayenesi olmadı... ohh atlattım...
neyse doktır herşey yolunda dedi... ve ameliyathaneyi aradı 22.02.2012 için gün aldı... saat 8.30 da ameliyata alacak... öğlene kadar bekletmeyecek yani... sabah ameliyatı daha sakin oluyor dedi...
7.30 da hastanede olursun dedi. aç karnı olacam tabi...
sonra ameliyat için kan verdim... bu sefer melek gibi bir hemşire vardı hiç acıtmadı canımı...
sonucunu almadım doktor sonuçta bir sorun olursa ben sana ulaşırım dedi. inşallah sonuçlar iyi çıkar...
kandan sonra bişeyler yedim nst için tok olmam lazımdı...
nast de sancı çıkmadı şükür...
doktor çarşamba görüşürz dedi... suyun yada kan gelirse hemen hastaneye gel beni ararlar hemen gelirim dedi...
çok rahatlattı beni...
birde bugün acayip doğum için gelenler vardı...
bir tane kadın küçücük çanta getirmiş... annemle biz kadına bakıyoruz anne diyorum biz abarttıkmı valiz yaptık ya kadın küçücük valizle gelmiş...annemin tepkisi bi parça eşyayla çıkıp gelmiş olurmu hiç öyle diyor... hehe annemide alıştırdım kendim gibi yaptım...
neyse umarım herkes iyidir...
Ayçanın bugün doğumu vardı... Allah yardımcısı olsun...
benm annem de beni ve kardeşimi sezeryanla dünyaya getrmiş ve sütü hemen gelmiş hatta çok bolmuş. ama ben de hiçbir belirti yok. hala büyüyüp gerilme durumu olmadı. sıvı fln da gelmiyor. sadece uç kısımları çok hassaslaştı okadar.
canım senin de çok az kalmış ne güzel çıkmış sonuçlarında benim de 27 sinde inşallah allah yardımcımız olsun
Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/erkek-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/kiz-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Ya kızlar hastanede alt silmek için ne kullanağız ben ıslak mendil aldım ama makyaj temizleme pamupuda almıştım çantaya ama pamuk için ılık su lazım hastanede zor ıslak mendilleri kullansak bişey olurmu?
bu arada basak tan memnun kaldınmı yanı amelıyat sonrası agrın sızın cok oldumu ılgısı nasılsı bılgı verırmısın bende haftaya basak hanım tarafından sezeryan olucamda
kızlar doğumdan sonra 40 gün şu kırkı çıkma meselesi var ya yanınızda birileri kalacak mı? yok sa tek mi idare edeceksiniz... etraftan korkutup duruyorlar illa biri olsun yanında diye ama benim tek kalmam gerekecek bi kısmında lohusayken tek kalsam korkuturlar seni diyolar... üffff
Erkek bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/erkek-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Kız bebeklerin altı nasıl değiştirilir?
[video]http://www.uzmantv.com/kiz-bebeklerin-alti-nasil-degistirilir[/video]
Ya kızlar hastanede alt silmek için ne kullanağız ben ıslak mendil aldım ama makyaj temizleme pamupuda almıştım çantaya ama pamuk için ılık su lazım hastanede zor ıslak mendilleri kullansak bişey olurmu?
Ben yaklaşık 1 aydır buna takmış vaziyetteyim. Memelerim vıcık vıcık, ne bir sertleşme var ne bir akıntı gelmesi, büyümedi de, kendilerinden süt gelmesi gerektiğinden habersiz duruyorlar öylece. Annemin de sütü olmazmış ona çektim galiba deyip ağlıyorum bile. Ne yapmak gerektiğini de bilmiyorum.
benm annem de beni ve kardeşimi sezeryanla dünyaya getrmiş ve sütü hemen gelmiş hatta çok bolmuş. ama ben de hiçbir belirti yok. hala büyüyüp gerilme durumu olmadı. sıvı fln da gelmiyor. sadece uç kısımları çok hassaslaştı okadar.
mervishko, çikolatalarıda çok lezzetli, ben bayıldımüstelik kargo paketlerinide oldukça özenli yapmışlardı.. çikolatalarını yedim, bir iki ambalaj kağıdınıda hatıra sakladım fotoğraff olarak hem kızının fotosunu koyarsın yanınada kocaman nazar boncuğu fotosu eklersin
sepeti de aslında pembe alacaktık ama senin dediğin gibi çok pembe olmasın diye böyle aldık ve de cibinliğiylede takım olsun diyeyatağını rengarenk bir park yatak aldık, bende cibinlik takıntısı vardı o yüzden cibinlikte diktirdim, tabii çok çingene olurdu renkli olsaydı o yüzden beyaz yaptırdık, sepetiyle takım takım
birkaç güne cibinliğini falan takarız çünkü doğuma 1 haftam kaldı benimde, eklerim fotolarını
hepinize günaydın diyip 100 sayfaya yakın geçmişi okuyayım diycem ama bitermi ????
önemli bişey oldu mu, doğum yapan varmı, herşey yolunda mı herkeste??? bunları bi arkadaş özet geçerse çoook ama çok sevinicem..
tam geçmişi okumaya başladığımda ilk karşıma çıkanlar:
bu sanal ortamda bile anaçlığım farkedilmiş ya, ben daha kendime ne diyeyim.. normalde de çoğu kişi anaç olduğumu söyler ama burda da görünce bi tuhaf oldum:)))
canım ekleyelim listeye. cinsiyeti-bebişin ismini tah.doğ.tarihini bildirirsen sevinirim. doğum yapmadan önce listemizde ol bari:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?