- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.261
hastaneden geldik kızlar,
1- kalça çıkıklığı yok çok şükür
2- batın ultrasonuda temiz çıktı
3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim
4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...
pollyanna canım 25 yasndayım SATe göre 04 mart ama ben 19-20 subat gibi hissediyorum:) ve nasipse kızımız olacak.
buarada dün kontrolum vardı kızlar nstde çok sancılarım çıktı. dr sonucu gösterdiğimde senin doğum sancıların başlamış gibi yatış yapabilirz dedi. muayene etmem lazım dedibende gerekliyse tamam dedim ve o malum koltuğa çıktım ve onund bende parmaklandım rahat olmaya çalıştım ama doğal olarak insan orda olmanın mahçubiyetiyle kendini sıkıyor. suan kapalı orası dedi ne demekse herhalde nişan gelmedi diye demek istedi. yanieran benden haber alabilirsiniz son bikaç haftadır fena snacılarım geliyor zten tabi dayanamayacağım kadar eğil. ama dün gece çok kasıldı hiç uyuyamadım. bakalım son haberler nnasıl olaca. beni izlemeye devam edin anacımm
3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim
4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...
ne güzel haberlerle gelmişsin, tarih de belli olmuş... bundan sonrası daha keyifli, daha heyecanlı bir bekleyiş olur artık...
oh oh maşallah, Allah analı babalı büyütsün....
çikolatayı şimdiden alsam bayatlamaz değil mi, 39. haftanın içindeyim artık... şimdi alsam max. 10-12 gün falan bekler...
pollyanna canım 25 yasndayım SATe göre 04 mart ama ben 19-20 subat gibi hissediyorum:) ve nasipse kızımız olacak.
buarada dün kontrolum vardı kızlar nstde çok sancılarım çıktı. dr sonucu gösterdiğimde senin doğum sancıların başlamış gibi yatış yapabilirz dedi. muayene etmem lazım dedibende gerekliyse tamam dedim ve o malum koltuğa çıktım ve sonunda bende parmaklandım rahat olmaya çalıştım ama doğal olarak insan orda olmanın mahçubiyetiyle kendini sıkıyor. suan kapalı orası dedi ne demekse herhalde nişan gelmedi diye demek istedi. yanieran benden haber alabilirsiniz son bikaç haftadır fena snacılarım geliyor zten tabi dayanamayacağım kadar eğil. ama dün gece çok kasıldı hiç uyuyamadım. bakalım son haberler nnasıl olaca. beni izlemeye devam edin anacımm
Kızlar dinlenince belimdeki ve kasığımdaki ağrılar geçti eşimi aradım geliyor bi saate evde olur o gelince yine de gidecem doktora
hastanede yoğun bakımda ilk güden itibaren unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandılar kızıma, bende evde onu kullanıyorum oldukça memnunum su ve pamuk içerikli o, en saf ıslak mendilmiş piyasada satılan
moralim bozuk bugün hala bebeğimin beşiğini alamadık ve 37 haftalık hamileyim.park yatak sipariş vermiştik 2 haftadır gelmedi ve iptal ettirdik.tekrar almamız gerekiyor ve ahşap beşik mi park yatak mı karar veremedik.park yatakları pek beğenmiyorum ama taşınma açısından iyi oluyor.alanlar vardır muhakkak ne marka aldınız ahşap mı aldınız park yatak mı aldınız?markalarını yazsanız bende internetten baksam çok sevinicem telaşım arttı..
Canım gözün aydın sonuçların güzel çıkmış... O kalpteki delikte ben çok arkadaşımda duydum 6. aya kalmadan kapanıyo zaten.. adını bile öğrenmiştim ama unuttum :) seninde bi dahaki kontrole kapanmış olur hiç merak etme..
kocaman maşallahh berracığao delik dediğin şeyi hiç yok say bence tatlım prematüre bebeklerde genelde oluyo ve dediğin gibi ilk 6 ay yani kalp gelişip normal boyutlara ulaştıkça kendiliğinden kapanıyo Allah nazarlardan korusun yavrunu...
hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk topikte doğan bebişlerin haftalarına bakıcak olursak seninki geç bile kalmış annesi:))
Gamzecim geçmiş olsun, şükür temiz çıkmış herşey.. kalpteki delikte önemsizdir mutlaka, çünkü çoğu bebek 6.aya gelmeden kapanıyormuş o delik.. içini ferha tut canım. Allahın izniyle bişey olmaz berraya.
geçenlerde bi 7 saat uyuduğu için kan şekerine baktırmak için gidicektiniz, ben kaçırdım orayı ne olmuştu sonuç.???
peri_m
nasıl gidiyor sanırım senle bizim hafta aynıydı. 35.haftadayız kızımla şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür sırt ağrılarım dışında bide benim sol göğsümün hemen altında ( mide diolar ama tam midem deil sanki) bi ağrı oluo sanki fırça gibi sert bişi dokunduruomussun gibi :)) değişik bi ağrı yani sen de de oldu mu ve ya oluo mu? dr mide yanması dedi ama bu yanma değil çünkü mide yanmasın ı da yaşadım :)) Salı günü kontrole gidicez bakalım artık sabırsızlanıyoruz babasıyla. hazırlık yapmak heyecanlandırıo bizi. çok güzel bi duygu Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.
anamm senle günlerimiz çok yakınmış.. benim nst de 1 kere 105i gördü gerisi hep az çıktı o yüzden doktor kontrolü haftaya bıraktı... sen doğurunca bende tetikte olayım o zaman :)) hadi hayırlısı inşallah
kızlar bu sitede emzirme atleti ve emzirme önlüğü fiyatları çok uygun, ama güvenemiyorum bu siteden alışveriş yapan oldu mu? acil cevappp lütfennn..
kızlar bu sitede emzirme atleti ve emzirme önlüğü fiyatları çok uygun, ama güvenemiyorum bu siteden alışveriş yapan oldu mu? acil cevappp lütfennn..
valla ben de bilmiyorum dediğin gibi ben de önce sütyenden mi acaba dedim çıkarttığım halde devam edio, yaklaşık 1 aydır sütyen kullanmıorum ama ağrı hala geçmedi umarım şu 5 haftayı da hayırlısıyla atlatırız da rahatlarız:))
Aynen okucan ALLAH a sıgınıcan geccen karsıya:)))) Benım mınık kocam hep yanımda olcagı ıcın sorun yok ahahah:))))evet kuzucumm bende coookk duydum dinledim bende manyak gbi hem korkuyorum hemde dinlemeyi seviyorum anlatılanları sonra gece uyku haram tabi korkudano kıyafet konusunu görümcem söledi bana da yatagın baslıgına koy dedi.
bi dogurmayı becerebilseydimm bu konuda da birşey yapıcam artık. ama korkunca mutlaka Nas suresini okuyun bende işe yarıyor,bir de tabiiiki Ayet'el kürsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?