2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocaman maşallahh berracığa o delik dediğin şeyi hiç yok say bence tatlım prematüre bebeklerde genelde oluyo ve dediğin gibi ilk 6 ay yani kalp gelişip normal boyutlara ulaştıkça kendiliğinden kapanıyo Allah nazarlardan korusun yavrunu...

hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk topikte doğan bebişlerin haftalarına bakıcak olursak seninki geç bile kalmış annesi:))

Canım gözün aydın sonuçların güzel çıkmış... O kalpteki delikte ben çok arkadaşımda duydum 6. aya kalmadan kapanıyo zaten.. adını bile öğrenmiştim ama unuttum :) seninde bi dahaki kontrole kapanmış olur hiç merak etme..

ewet cnm bekler sanırım.. bende 1 hafta kala falan alıcam..

anamm senle günlerimiz çok yakınmış.. benim nst de 1 kere 105i gördü gerisi hep az çıktı o yüzden doktor kontrolü haftaya bıraktı... sen doğurunca bende tetikte olayım o zaman :)) hadi hayırlısı inşallah

Kızlar dinlenince belimdeki ve kasığımdaki ağrılar geçti eşimi aradım geliyor bi saate evde olur o gelince yine de gidecem doktora

tamam canım bak poly de bişey olmaz diyor. içini ferah tut...

hastanede yoğun bakımda ilk güden itibaren unibaby yenidoğan ıslak mendilini kullandılar kızıma, bende evde onu kullanıyorum oldukça memnunum su ve pamuk içerikli o, en saf ıslak mendilmiş piyasada satılan

canım inanırmısın çantayada o markayı koymuştum... sağolun cevaplarınız için güzel anneler...

canım kontrolünüzmü vardı sizin...
bunlar yapılması gerekn tahliller bak en azından bir sorun varsa erkenden önlem alabiliyorlar. inşallah kendi kendine kapanır canım... çoğu bebekte görülen bişeymi acaba... kıyamam berraya. öp bizim için olurmu...

canım sıkma canını bir günde alınacak birşey bu... biz birgünde hallettik valla. peşin kredi kartı fark etmez sonuçta alman...
ben oğluma oda hazırlamadım odamız boş ama oda hazırlamadım çünkü oğlumu yanımda yatırmak istiyorum 2-3 sene...
bu yüzden park yatak aldık... markası öyle çok öenmli değil canım... bunlar kalite kalite değişiyor ama çokta para vermene gerek yok... 150-200 arası bulabilirsin... tabi kaliyelileri de var chicco-kraft bunlar sanırım 200 üstü... ben 170 e aldım park yatağı...
birde beşik seper aldım... bunu 10 kg kadar kullanabilir... bunuda ilk bir kaç ay annemde kalacağım için onun evine aldım... hem sallamalı ilk zamanlar için sallama açısındna iyi olacak park yatakta sallama özelliği yok...

Gamzecim geçmiş olsun, şükür temiz çıkmış herşey.. kalpteki delikte önemsizdir mutlaka, çünkü çoğu bebek 6.aya gelmeden kapanıyormuş o delik.. içini ferha tut canım. Allahın izniyle bişey olmaz berraya.

geçenlerde bi 7 saat uyuduğu için kan şekerine baktırmak için gidicektiniz, ben kaçırdım orayı ne olmuştu sonuç.???

ya canım benim de tam sağ göğsümün altında oluyo o dediğin acaba sütyen mi rahatsız ediyo diyodum ama takmadiğim zaman da oluyo anlam verememiştim şimdi sen söleyince benim de takıldı aklma niye oluyoki o?

valla ben de bilmiyorum dediğin gibi ben de önce sütyenden mi acaba dedim çıkarttığım halde devam edio, yaklaşık 1 aydır sütyen kullanmıorum ama ağrı hala geçmedi umarım şu 5 haftayı da hayırlısıyla atlatırız da rahatlarız:))

sağolun kızlar, bende kafaya takmamıştım riskli birşey olsa bekleyelim demezdi zaten...

bugünkü kontroller baya bir masraflı oldu daha pazartesi göz kontrolümüz var oda baya bir tuzlu allah kocama güç kuvvet versin...

kızlar bu sitede emzirme atleti ve emzirme önlüğü fiyatları çok uygun, ama güvenemiyorum bu siteden alışveriş yapan oldu mu? acil cevappp lütfennn..

hadi bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk topikte doğan bebişlerin haftalarına bakıcak olursak seninki geç bile kalmış annesi:))

canım biz suan doğu görevini yapıyoruz eşim doğuda ben doğum için batıya ailemin yanına geldim 2 ay önce. bu hafta malum oraları karısık ancak subat 20den sonra gelebilirim diyordu kızımda babasını bekliyor bakalım artık bu zamandan sonra olsada eşim hemen gelebilecek yanımıza sadece kızımızın gelmesi kaldıı :)

kan ve idrar tahlilleri yapıldı herşey normal çıktı, doktorda canı öyle istemiş dedi :)

prematüre bebeklerde sıklıklı görülen birşeymiş, beklicez.

asıl önemli kontrolümüz pazartesi göz kontrolü, birşeyin tespit edilip tedavi edilebilmesi için sadece 10 günümüz var 30-40 güünleri arası birtek, 40 ını geçirirsek allah korusun geri dönüşü olmayan sonuçlar ortaya çıkıyormuş.

merhaba canım ewet aynı haftadayız ben bgn 35+2 oldum.. senin dediğin gibi bişi yaşamıyorum ama her hamilelik farklı tabi canımm. ben de yarın görücem miniğimi,Rabbbim sağlıkla kawuşmayı nasip etsin yawruna..

cnım çok şükür sonuçların temiz çıkmıs kalbinndeki kendi kendi düzelir inşallah. Rabbim korusun hepimizin meleklerini.

aynen benimde nst çizelgesinde en son rakam 100 gösteriyordu benim son yere kadar çıkmıs çizgiler. sonra 95 sonra 90 falan gördü hemen doğum sancıların olabilir dedi. alttan muayene edince beni de endişe saldı acaba doğumu tetikler mi diye. ama inş da tetiklerde olur artık ya ben çünkü artık bunaldım sürekli ağlama krizleri tutuyor hemen olmasını istiyorumm

kızlar bu sitede emzirme atleti ve emzirme önlüğü fiyatları çok uygun, ama güvenemiyorum bu siteden alışveriş yapan oldu mu? acil cevappp lütfennn..

canım ben alışveriş yaptım güvenilir ve hemende gelmişti. silver sun süeterleri indirimdeydi onlardan aldım. hatta yine indirimdeymiş herhalde facede reklamlarını görmüştüm.

bu arada eczanemizde.com sitesinden aldıklarımda geldi lansinoh kremi bayagı büyükmüş aldıgım iyi oldu ve 14 subatta gece sipariş verdim 16 subatta yani dün akşam eve gelmişti.

canım msjı düzeltyorum ben ebebek.com sandım ama sen ebebekanneleri.commus o siteden yapmadım. yanlıs anlaşılma oldu :)

Son düzenleme:

canımmm ben sık sık alısveriş yapıyorum o sitedenn. için rahat olsun cok güvenilir. hemen yolluyorlar. için rahat degilse ödemeni Sanal Kart ile yap kuzummm.

kızlar ben konuyu kaçırmışım ama o göğüs altı ağrısı bebek aşağı inice geçiyo.. kaç haftadasın göremiorum ama benim ineli 2-3 hafta oldu..

Gamzecim bende birçok arkadasım da duydum gerçekten 6 aya kalmadan kapanıyor. sen içini ferah tut Berra kadar güçlü bir bebek nelerin üstesinden gelir oo ooo zaten korkulcak bişey olsa doktorun göndermezdi merak etme sen. diger tahlilleri de temiz cıkmıs yavrumun cok sevindim.

Yoruldum olmmmmmm saclarımıda duzlestırcktım ama artık belımdekı agrı o iş şimdi sana gelmez mine otur yerıne dedı:))))
Aynen okucan ALLAH a sıgınıcan geccen karsıya:)))) Benım mınık kocam hep yanımda olcagı ıcın sorun yok ahahah:))))

Canım cooook gecmıs olsun mınık kızınaaa Benmde ufk kardesımn dogdugunda kalbnde mnk delık vardı sonra kapandı sımdı tosun gıbı benı bıle gecceer bu senenın sonunda dıye tahmn edıoruz:) ınsallah o goz muayenısınıde ıyı sekılde atlatack sorun cıkmıck ALLAH ın ıznıyle sıkma canını

dünya güzeli hamişlerimm hepinize selamlar:)
dogum yapan kardeşlerime hayırlı olsun diorum,
rabbim sağ salim enn az acıyla bizlerede tattırsın bu
enn tatlı duyguyu innş:)
kızlar bişey sorcam ben emzirme sütyeni aldım ammaa
kıyafetlerin altından cok cirkin duruo:/ bitane sütyen begendm bugün
unnadoda ve kalın bişey hani kıyafetlerin altındada biçimli durur
fikirlerinizi almak istiorum sizce bunu alayımmı??

unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…