- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.281
kızlar bu sitede emzirme atleti ve emzirme önlüğü fiyatları çok uygun, ama güvenemiyorum bu siteden alışveriş yapan oldu mu? acil cevappp lütfennn..
anamm senle günlerimiz çok yakınmış.. benim nst de 1 kere 105i gördü gerisi hep az çıktı o yüzden doktor kontrolü haftaya bıraktı... sen doğurunca bende tetikte olayım o zaman :)) hadi hayırlısı inşallah
valla ben de bilmiyorum dediğin gibi ben de önce sütyenden mi acaba dedim çıkarttığım halde devam edio, yaklaşık 1 aydır sütyen kullanmıorum ama ağrı hala geçmedi umarım şu 5 haftayı da hayırlısıyla atlatırız da rahatlarız:))
sağolun kızlar, bende kafaya takmamıştım riskli birşey olsa bekleyelim demezdi zaten...
bugünkü kontroller baya bir masraflı oldudaha pazartesi göz kontrolümüz var oda baya bir tuzlu allah kocama güç kuvvet versin...
Allah korusun canım düşünme bile bunları güzel haberlerle geliceksiniz yine ben biliyorum Berra neler atlattı annesi ne sandın sen onu:)prematüre bebeklerde sıklıklı görülen birşeymiş, beklicez.
asıl önemli kontrolümüz pazartesi göz kontrolü, birşeyin tespit edilip tedavi edilebilmesi için sadece 10 günümüz var 30-40 güünleri arası birtek, 40 ını geçirirsek allah korusun geri dönüşü olmayan sonuçlar ortaya çıkıyormuş.
kızına da kocana da sağ salim kavuş inşallah güzelim ii madem babası artık gelebiliyo minik kızın da bunu anlamış ki gelmek için yola cıkmış bence :)) daha cok varmı eşinin doğu görevinin bitmesinecanım biz suan doğu görevini yapıyoruz eşim doğuda ben doğum için batıya ailemin yanına geldim 2 ay önce. bu hafta malum oraları karısık ancak subat 20den sonra gelebilirim diyordu kızımda babasını bekliyor bakalım artık bu zamandan sonra olsada eşim hemen gelebilecek yanımıza sadece kızımızın gelmesi kaldıı :)
moralim bozuk bugün hala bebeğimin beşiğini alamadık ve 37 haftalık hamileyim.park yatak sipariş vermiştik 2 haftadır gelmedi ve iptal ettirdik.tekrar almamız gerekiyor ve ahşap beşik mi park yatak mı karar veremedik.park yatakları pek beğenmiyorum ama taşınma açısından iyi oluyor.alanlar vardır muhakkak ne marka aldınız ahşap mı aldınız park yatak mı aldınız?markalarını yazsanız bende internetten baksam çok sevinicem telaşım arttı..
aynen benimde nst çizelgesinde en son rakam 100 gösteriyordu benim son yere kadar çıkmıs çizgiler. sonra 95 sonra 90 falan gördü hemen doğum sancıların olabilir dedi. alttan muayene edince beni de endişe saldı acaba doğumu tetikler mi diye. ama inş da tetiklerde olur artık ya ben çünkü artık bunaldım sürekli ağlama krizleri tutuyorhemen olmasını istiyorumm
canım ben alışveriş yaptım güvenilir ve hemende gelmişti. silver sun süeterleri indirimdeydi onlardan aldım. hatta yine indirimdeymiş herhalde facede reklamlarını görmüştüm.
bu arada eczanemizde.com sitesinden aldıklarımda geldi lansinoh kremi bayagı büyükmüş aldıgım iyi oldu ve 14 subatta gece sipariş verdim 16 subatta yani dün akşam eve gelmişti.
canım msjı düzeltyorum ben ebebek.com sandım ama sen ebebekanneleri.commus o siteden yapmadım. yanlıs anlaşılma oldu :)
hastaneden geldik kızlar,
1- kalça çıkıklığı yok çok şükür
2- batın ultrasonuda temiz çıktı
3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim
4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...
melike yaa nst kağıdındaki sancı çizgileri hangileri oluyo 3 kategori var benim kagıtta en üstteki bebeğin hareketlerini gösteriyo o belli altta bişiler var ama sayı ibaresi yok en alttakinde sayısal değerler yükselmeer düşmeler falan var onda da en yüksek 50 cıkmış doktor biraz sancın cıkmış dedmişti ama kaç cıktığını bilmiyodum 50miymiş şimdi benim değer :))
Yaaa cantam bıle yok ben ne genıs canlı bı varlıkmısım:))))) Yada hala erken dıyemı dusunuorum ne bıleyım ben ya:)) ALLAH tn gecn gorumcemgule gıttım dedı sıkma canını bırlıkte hazırlarız dedım yanı bı zahmet yoksa ben hıcbısey denk getırıp beceremıcm:))) Kendısı cok antrmnlı oldugu ıcın kendımı onlra teslım ettım:)))) Yanı onlr nezmn benı arar gel hazırlıgımzıı yapalm derse ozaman demezlerse bısey yok alırım gecelıgımı gıderım hastaneyee:)))))) benm gecelıgmde yok baktm hıc uygn bısey bulamadm kendı sabahlıklı eskı gecelıklerıme bakıorum onlr bana olsada gıyılmezler yanıı:)))) su kar bı kalksın ALLAH ın ıznıyleee sekerlerını vs hepsını 10 gn ıcınde halletcm ınsallah havalarda ısıme cok tas koydu
kızlar ben konuyu kaçırmışım ama o göğüs altı ağrısı bebek aşağı inice geçiyo.. kaç haftadasın göremiorum ama benim ineli 2-3 hafta oldu..
kızloar site güvenilir dediniz ama emzirme atletini sepete atıyorum beden sormuyo :) nasıl iş bu yaa :))
Canıııııııım o çıktıyı okumayı bende bilmiyorum( ben nst anında aletin ekranına bakıyorum orda iki tane var ya biri kalp atışları biri sancı.. kalp atışları zaten duyuluyo ama ben sancıya bakıodum 5-10 arası gidip geldi sonra kasıklarıma bi ağrı girdi tekrar baktım 105 doktor da yanımdaydı sonra hızla inmeye başladı 90-80-70 derken yine 10un altına düştü.. o zaman dedi doktor bu normal günde 10-15 kere böle olması gerekiyo dedi... ki bende olmuyo o kadar ( daha sıklaşcak daaa artcak daaaaaaa eşim doğru diyo benim kız 45. haftayı görür
kızloar site güvenilir dediniz ama emzirme atletini sepete atıyorum beden sormuyo :) nasıl iş bu yaa :))
standarttır belkisite ii ii merak etme sen
kızlarrrr bidaha sorayımm az evvel sordum ama gözden kaçdı sanırım
bu sütyenden alsammı bide yan tarafta beden numaraları gösterio
95b 95c 95d falan yazıo nasıl bilicem bedenimi? ve bide şuan 95 se
dogumdan sonra 100 mü takmam lazm?? sipariş vercem yardımınızı rica
ediorum kuzularım canlarım ballarım bitanelerim:)))
Bende senin gibiydim ama artık korktuğum için başladım dun bugun yıkamaya falan , ben herseyımı almıştım ama hepsi poşetlerde beklıyordu çok üşeniyordum:) nihayet başladım yapmaya artık. Gecelik için bende hep araştırdım pek beğenemedim biraz abartı geldi bana coğu en son zara home da ev giyimi bölümü var ya orda buldum aklında bulunsun bi arkadas daha sormuş orda şık beyaz gecelikler var. birde bi siteden buldum doğum öncesi hastanede giyerim dıye oda çok hoş adresini veriyim . Hemen gönderdiler yeride hoşuma gitti aklında bulunsun
Joy Lohusa Gecelik
Ben yaklaşık 1 aydır buna takmış vaziyetteyim. Memelerim vıcık vıcık, ne bir sertleşme var ne bir akıntı gelmesi, büyümedi de, kendilerinden süt gelmesi gerektiğinden habersiz duruyorlar öylece. Annemin de sütü olmazmış ona çektim galiba deyip ağlıyorum bile. Ne yapmak gerektiğini de bilmiyorum.
hastaneden geldik kızlar,
1- kalça çıkıklığı yok çok şükür
2- batın ultrasonuda temiz çıktı
3- yeniden topuk kanı aldılar bu 3. , daha detaylı analiz yapılacakmış bunda devletin karşıladığı analiz değil bu özel yapılıyor hayırlısı diyelim
4- eko kardiyo sonucunda kalbinde ufak bir delik tespit edildi, 6. ayda tekrar kontrol edilecek, kendi kendisine kapanması bekleniyor umarım sorun çıkmaz...
Canıııııııım o çıktıyı okumayı bende bilmiyorum( ben nst anında aletin ekranına bakıyorum orda iki tane var ya biri kalp atışları biri sancı.. kalp atışları zaten duyuluyo ama ben sancıya bakıodum 5-10 arası gidip geldi sonra kasıklarıma bi ağrı girdi tekrar baktım 105 doktor da yanımdaydı sonra hızla inmeye başladı 90-80-70 derken yine 10un altına düştü.. o zaman dedi doktor bu normal günde 10-15 kere böle olması gerekiyo dedi... ki bende olmuyo o kadar ( daha sıklaşcak daaa artcak daaaaaaa eşim doğru diyo benim kız 45. haftayı görür
kızlarrrr bidaha sorayımm az evvel sordum ama gözden kaçdı sanırım
bu sütyenden alsammı bide yan tarafta beden numaraları gösterio
95b 95c 95d falan yazıo nasıl bilicem bedenimi? ve bide şuan 95 se
dogumdan sonra 100 mü takmam lazm?? sipariş vercem yardımınızı rica
ediorum kuzularım canlarım ballarım bitanelerim:)))
şekerim ben ebru hamile giyimden aldım emzirme atleti çok kaliteli L beden aldım kilo aldığım halde çok rahat oldu göğüs kısmı az boşluk kaldı oda süt dolunca tam olur heralde çünkü penyesi esnek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?