2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

melike yaa nst kağıdındaki sancı çizgileri hangileri oluyo 3 kategori var benim kagıtta en üstteki bebeğin hareketlerini gösteriyo o belli altta bişiler var ama sayı ibaresi yok en alttakinde sayısal değerler yükselmeer düşmeler falan var onda da en yüksek 50 cıkmış doktor biraz sancın cıkmış dedmişti ama kaç cıktığını bilmiyodum 50miymiş şimdi benim değer :))

evet canım inşallah sağlıkla atlatırız da sağ salim kavuşuruz bebişlerimize ben pazartesi gitcem doktora bakalım sorarım ne dicek

amin canım cümlemize güç kuvvet versin ne kadar zormuş bu işler ama tabii bebişler sağlıklı olsun da gerisi gelir sağlık olsun calısabilelim hepsi hallolur hayırlısıyla

Allah korusun canım düşünme bile bunları güzel haberlerle geliceksiniz yine ben biliyorum Berra neler atlattı annesi ne sandın sen onu:)
kızına da kocana da sağ salim kavuş inşallah güzelim ii madem babası artık gelebiliyo minik kızın da bunu anlamış ki gelmek için yola cıkmış bence :)) daha cok varmı eşinin doğu görevinin bitmesine

ben park yatak aldım evde heryere taşıyabileyim vs diye.. ve nasılsa oda yapınca yatağı olacak takımında. ve o zamanda oyun parkı olarak kullanırız park yatağı.. kimileri beğenmiyor ama bence çok kullanışlı park yatak.. kraftın aldım kaliteli olsun diye.. eğer kraft pahalı gelirse alacağın yere sorarsın kraftın alt markası var üretim yeri aynı ama fiyatlarıda daha da uygun.. biz aşağıda fotosunu eklediğimi aldık, herşeyi pembe olmasın diye,,

benim bi kere 105 oldu gerisi hep 10-15 çıktı o yüzden kontrol etmedi herhalde çünkü o 100 çıkan sancının günde 10-15 kere olması normal dedi.. sıklaşır ve şiddeti artarsa gel dedi.. bende de 2-3 kere oluyo günde.. o rahmi doğuma hazırlayan ve esneten sancılarmış.. senin gbi bende kontrol tetiklesin die bi an önce olsun istedim ama :) doktor istemedi 38i görelim sonra dedi.. sen benden öndesin bi kaç güne 38 olcaksın.. ondan sonra gelsin... seni çok iyi anlıyorum artık zor gelmeye başladı ama sıkcaz dişimizi yavrular ne zaman isterlerse o zaman gelcekler

eczanemizde.com dan bende evvelsi gün sipariş verdim, dün geldi yazacaktım size unuttum, kapıda ödemeyi tercih etmiştim ben ne olur ne olmaz diye, bir daha direkt ödeme yapıcam oldukça memnun kaldım.

ayrıca birçok yerde destin pişik önleyici (mavi kutu) pişik kremi (mor kutu) bulamamıştı e-bebek te falan stoklar bitmişti, orada var ve kızlar tek sürmed kızarıklık geçti süper bir krem zaten birkaç arkadaş önerdiğinden kafayı takmıştım ona, 2 haftadır popolin pişik önleyici ve bepanten merhem kullandım ayrıca zeytinyağıda sürüyordum ama kızarıklık geçmemişti, kesinlikle ve kesinlikle alın derim.

lansinoh'un fiyatıda inanılmaz uygun orada elimdeki bitmeden aldım, ayrıca sebamed genital bölge yıkama jelinin fiyatıda piyasadaki fiyattan neredeyse 10 lira daha ucuz,saç bakımı için çam terbentin yağı aldım hepsi eksiksiz geldi :)

Canım geçmiş olsun ne güzel yok bişeyciği sevindim valla, hayata sıkı sıkı tutunan berracık delik melik dinlemez, o da kapanır bence.

Canıııııııım o çıktıyı okumayı bende bilmiyorum ( ben nst anında aletin ekranına bakıyorum orda iki tane var ya biri kalp atışları biri sancı.. kalp atışları zaten duyuluyo ama ben sancıya bakıodum 5-10 arası gidip geldi sonra kasıklarıma bi ağrı girdi tekrar baktım 105 doktor da yanımdaydı sonra hızla inmeye başladı 90-80-70 derken yine 10un altına düştü.. o zaman dedi doktor bu normal günde 10-15 kere böle olması gerekiyo dedi... ki bende olmuyo o kadar ( daha sıklaşcak daaa artcak daaaaaaa eşim doğru diyo benim kız 45. haftayı görür

Bende senin gibiydim ama artık korktuğum için başladım dun bugun yıkamaya falan , ben herseyımı almıştım ama hepsi poşetlerde beklıyordu çok üşeniyordum:) nihayet başladım yapmaya artık. Gecelik için bende hep araştırdım pek beğenemedim biraz abartı geldi bana coğu en son zara home da ev giyimi bölümü var ya orda buldum aklında bulunsun bi arkadas daha sormuş orda şık beyaz gecelikler var. birde bi siteden buldum doğum öncesi hastanede giyerim dıye oda çok hoş adresini veriyim . Hemen gönderdiler yeride hoşuma gitti aklında bulunsun
Joy Lohusa Gecelik

kız güldürdün yine beni yaa 45i görür bekle sen o sana küt diye sürpriz yapcak annesi öle sancı indi mi cıktı mı diyemeden dayancak kapıya:)) ayy ben salak salak kalp atışlarını izledim ya sanki duymuyorum nolcak Allahım benim bu saftirikliğim ya :))

kızloar site güvenilir dediniz ama emzirme atletini sepete atıyorum beden sormuyo :) nasıl iş bu yaa :))

canım kızlar e-bebek için güvenilir demiş benim anladıım kadarıyla ama sen e.bebekanneden bahsediyosun ben de bilmiyodum bu senin sölediğin siteyi şimdi bakmaya başladım ama nasıldır bilmem ki...

kızlarrrr bidaha sorayımm az evvel sordum ama gözden kaçdı sanırım
bu sütyenden alsammı bide yan tarafta beden numaraları gösterio
95b 95c 95d falan yazıo nasıl bilicem bedenimi? ve bide şuan 95 se
dogumdan sonra 100 mü takmam lazm?? sipariş vercem yardımınızı rica
ediorum kuzularım canlarım ballarım bitanelerim:)))

Usenmek degıl yıkıcm hurclara gırcek ıstemıorum oyle ıkı ıs yıkansn utulensın yerlesılsın ıstıorum lakın odamız gelmedı:)) demek zara home dıosun yarınkı gezı duragıma bunuda eklıorum canım saolsın:)))

kontrol gayet ii geçmiş cnm...kalbindeki delik tespit edildi demişsin bir çok kişiden duyduğum kadarıyla belli bşir zmna kadar geçiyormuş...

ya bnm gittiğim hastanede nst ekran falan göremiyorum bn kağıda bakıyorum hşç bişey anlamıyorum
vede 38 haftam bitecek sancı falan hiç bişey yok sezeryan olacak diye korkuyorum ((

şekerim ben ebru hamile giyimden aldım emzirme atleti çok kaliteli L beden aldım kilo aldığım halde çok rahat oldu göğüs kısmı az boşluk kaldı oda süt dolunca tam olur heralde çünkü penyesi esnek

cnm bende aldm emzirme sütyeni penyeden,
bide böle bşey istiorum cünkü kıyafetlerin altına hoş durur
ama nasl beden seçicem bilemedim 95b 95c 95d falan yazıo
nasıl bilcemki hangisini seçeceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…