2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende aldm emzirme sütyeni penyeden,
bide böle bşey istiorum cünkü kıyafetlerin altına hoş durur
ama nasl beden seçicem bilemedim 95b 95c 95d falan yazıo
nasıl bilcemki hangisini seçeceğimi

o ne öyle ya bilmece gibi bilemedim ki şimdi ben emzirme sütyeni almadım daha mağazadan alsan olmazmı?yada başka sitelere bak

o ne öyle ya bilmece gibi bilemedim ki şimdi ben emzirme sütyeni almadım daha mağazadan alsan olmazmı?yada başka sitelere bak

cnm manisada heryere bakdım ama böle yok
dün izmire gittik forumda mothercare da buldum
ama tam incelicekken fena oldum gözüm karardı
ondan dönmek zorunda kaldık, o yüzden netten bakıom cnm
başka sitelerde araştırıom ama bu tam istedigim gibi

canım ben 35.haftadayım özellikle öğleden sonra ve akşamları çok oluor
geçmek üzeredir cnm o zaman.. benim 35den sonra indik bebek aşşa o zaman rahatladı...

inşallah öle olur :)) bende ilk zamanlar kalbi izliodum doktor açıkladı saolsun neyin ne oldunu da ondan sonra sancıya bakmaya başladım herşeyi anlatıyo adam artık ultrasonu bile bakarken anlatmıyo ben nasılsa hepsini öğrendim sayesinde.. hımmm baş çevresi güzel, karın gelişimi iyi, bi de bacak ölçüsü alalım hocamm.. diyorum o dereceyim :))))

ya bnm gittiğim hastanede nst ekran falan göremiyorum bn kağıda bakıyorum hşç bişey anlamıyorum vede 38 haftam bitecek sancı falan hiç bişey yok sezeryan olacak diye korkuyorum ((

alla alla nie öle ki? benim de ekran dediğim 2 ayrı sayı var biri kalp biri sancı imiş.. ve kalbin sesi geliyo o kadar çok öle aman aman bişi deil ama sancı sayısı görünüyo

Kızlar eşim hala gelmedi arıyorum telefonu kapalı şimdiye gelmiş olması lazımdı şarjı fln mı bitti acaba hem onu merak ediyorum hemde benim kanamam başladı annemi arasam tansiyonu var korkutmak istemiyorum ama ben çok korkuyorum

canım yaa gönlünü ferah tut inşallah biran evvel eşin gelir ve hastaneye gidersiniz
kanamam çokmu gelmeye başladı
umarım tehlike yaratacak bir durum değildir
çok çok geçmiş olsun

canım hastane çok uzak deilse bi taksiye atlayıp gidemez misin??? kanama olunca acil gel dedi bizim doktorda.. senin hemen gitmen lazım....

canım dur bi hemen panik yapma şarjı bitmiştir yada yolda trafik falan varsa cekmeyen bi yerde takılıp kalmıştır sakin ol sen kanaman nasıl bi kanama cok mu yoğun yoksa bu seferki mi nişan acaba akıntı gibi mi

canım çok geçmiş olsun taşınırken yordunmu kendini inşallah önemli bişe yoktur yat uzan eşin gelene kadar inşallah hemen gelirrr bizide bilgilendir dr gelincee

güzelim zaman kaybetmeden hastaneye git.... benim doktorumda sıkı sıkı tembihlemişti kanama olursa mutlaka gel diye.... senin bebek geliyo galiba... sen çantanı falan ayarla her ihtimale yanına al giderken .... ve bi an önce hastaneye git canım....Allah yardımcın olsun.....dualarımız seninle

azeri geçmiş olsun cnm bencede gidebiliyosan sen bir taksiye atla git eşinde oraya gelsin yada komşuya falan rica et bekleme lütfen...

Azeri canım merak etme için rahat olsun,azcık kar yagdı ya kesin trafik vardır,adamcagızında sarjı bitmiştir. bzim basımıza geliyo sık sık. sen smdi kendine dikkat et , bin taksiye git hastaneye kuzum muayene etsinler mutlaka, eşine de eve not bırak,hastaneye gecsin geldigi zaman.

emzirme atleti alacak arkadaşlar hepsi buradadan aldım ben acayip memnun kaldım
kalitesi falan süper ve fiyatıda çok uygun kesinlikle almanızı öneririm
Shipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

canım kaç beden aldın sen bunu, ben 75-80 giyerdim, e- bebekten 90 aldığım sütyen olmadı, yarın mağazasına gidip değiştireceğim
diğer aldığım markalardan 90 olmuştu ama babyjeminkiler çok küçükmüş, babyjem alacak arkadaşlar, 1 beden ekstra büyük alsın.

slm kızlar bende 32 haftalık hamileyim.kısmetse martın 30unda sezeryan olucam.
benim bebeğimin boynunda 2 defa kordon dolanması var kızlar
dr oluyor hamilelerde desede çok korkuyorum yaşayan var mı aranızda:26:

Azeri canım telaşlanma, eşinin şarjı bitmiştir çok normal, kanama olayına gelince, önce hemen doktorunu ara, o seni yönlendirecektir ne yapman gerektiğin konusunda. Doktora ulaşamazsan da kendin hastaneye gitsen iyi olur bence, ama panik yapma.

slm kızlar bende 32 haftalık hamileyim.kısmetse martın 30unda sezeryan olucam.
benim bebeğimin boynunda 2 defa kordon dolanması var kızlar
dr oluyor hamilelerde desede çok korkuyorum yaşayan var mı aranızda:26:

merhaba canımmm, benim kızımda da 1 sıra dolanmıs kordon yaklasık 2 aydır böyle,bende 35 haftadayım. sorun olmuyor merak etme dogumun normal olmayacagı için stres yapmana gerek yok.hep cıkar dye beklesin ama cıkmadı kordon boynundan,zaten 30 lu haftalardan sonra da kolay kolay cıkmıyormus bebek büyük oldugu için. üzülme sakın,kordon öyle bildigimiz ip gbi bse degil,bebegn boynuna zarar vermez suanda. sonucta bzmkilere suan sadece dolanmıs,dügümlendiginde uda bogumlanma da derler ozaman risk var. bzmkiler suan gevsek duruyorlar kuzucum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…