- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #38.301
cnm bende aldm emzirme sütyeni penyeden,
bide böle bşey istiorum cünkü kıyafetlerin altına hoş durur
ama nasl beden seçicem bilemedim 95b 95c 95d falan yazıo
nasıl bilcemki hangisini seçeceğimi
cnm bende aldm emzirme sütyeni penyeden,
bide böle bşey istiorum cünkü kıyafetlerin altına hoş durur
ama nasl beden seçicem bilemedim 95b 95c 95d falan yazıo
nasıl bilcemki hangisini seçeceğimi
o ne öyle ya bilmece gibi bilemedim ki şimdi ben emzirme sütyeni almadım daha mağazadan alsan olmazmı?yada başka sitelere bak
Kk da dogru sutyen bedenını bulma dıye bı topık vardı bı arat belkı yardımcı olur:)
geçmek üzeredir cnm o zaman.. benim 35den sonra indik bebek aşşa o zaman rahatladı...canım ben 35.haftadayım özellikle öğleden sonra ve akşamları çok oluor
kız güldürdün yine beni yaa 45i görür bekle sen o sana küt diye sürpriz yapcak annesi öle sancı indi mi cıktı mı diyemeden dayancak kapıya:)) ayy ben salak salak kalp atışlarını izledim ya sanki duymuyorum nolcak Allahım benim bu saftirikliğim ya :))
ya bnm gittiğim hastanede nst ekran falan göremiyorum bn kağıda bakıyorum hşç bişey anlamıyorum vede 38 haftam bitecek sancı falan hiç bişey yok sezeryan olacak diye korkuyorum((
Gerçekten çok ucuz canım gittigidiyorda sen de bak istersen...
kızlar e bebek de arçelik sterilizatör indirime girmiş, 29 tl. kullanan war mı? hiçbi fikrim yok size sorım dedim..
Kızlar eşim hala gelmedi arıyorum telefonu kapalı şimdiye gelmiş olması lazımdı şarjı fln mı bitti acaba hem onu merak ediyorum hemde benim kanamam başladı annemi arasam tansiyonu var korkutmak istemiyorum ama ben çok korkuyorum
Kızlar eşim hala gelmedi arıyorum telefonu kapalı şimdiye gelmiş olması lazımdı şarjı fln mı bitti acaba hem onu merak ediyorum hemde benim kanamam başladı annemi arasam tansiyonu var korkutmak istemiyorum ama ben çok korkuyorum
emzirme atleti alacak arkadaşlar hepsi buradadan aldım ben acayip memnun kaldım
kalitesi falan süper ve fiyatıda çok uygun kesinlikle almanızı öneririm
Shipsbaby Emzirme Atleti - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
Ben aldım ondan hatta burda sodrum kullanan var mı ama cvp gelmedi. Bana kullanışlı geldi . Özellikle seyahat amaçlı olması az yer kaplması çok iyi
slm kızlar bende 32 haftalık hamileyim.kısmetse martın 30unda sezeryan olucam.
benim bebeğimin boynunda 2 defa kordon dolanması var kızlar
dr oluyor hamilelerde desede çok korkuyorum yaşayan var mı aranızda:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?