2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bende 32 haftalık hamileyim.kısmetse martın 30unda sezeryan olucam.
benim bebeğimin boynunda 2 defa kordon dolanması var kızlar
dr oluyor hamilelerde desede çok korkuyorum yaşayan var mı aranızda:26:

Canım benim bebişde de vardı 2 defa seninkisi gibi, sonra kurtardı kendini. seninkisi de kurtarır merak etme, hem kurtaramasa bile sadece normal doğum yapmanı engelliyor, onun dışında bir zararı yok, ben de baya korkmuştum da, sonra doktorumdan çevremden vs öğrendim. Arada bebişler, kendilerini dolayıp dolayıp açabiliyorlarmış, afacanlar:)

canım dr da senin dedikleini dedi ama 2 defa dolandığı için sıkıntı yaptım ya bişey olursa diye..
birde şunu mrk ediyorum aniden sancılanırsak bebek doğum kanalına iterse kendini o sırada boynunu sıkarsa böyle bir ihtimal olabilir mi
çok sıkıntı yaptım ya
birde bizim yapmamız gereken birşey var mı
dr çok önemsemedi ama ne bileyim pf

slm kızlar bende 32 haftalık hamileyim.kısmetse martın 30unda sezeryan olucam.
benim bebeğimin boynunda 2 defa kordon dolanması var kızlar
dr oluyor hamilelerde desede çok korkuyorum yaşayan var mı aranızda:26:

war canım benim:) benim yaramaz da dolamıştı ama bikaç 3 hafta sonra gittiğimizde çözülmüştü, hayırlısı böyleyse warsın sezeryan olsun,yeterki sağlıklı olsun korkma sen

sağol cnm ya nette bebek ölümleri olabiliyor fln yazmış korktum sıkıntı yaptıminş açar

canımmmm öyle durumda acil sezeryana alıyorlar,normal yapma ihtimali yok,artık doktorların cogu normal yapmıyor.normal tehlikeli çünkü. valla ben ilk ögrendgmde cok arastırmısstım netten , birsürü doktora sormustum ayrıca 4 sıra bile dolanan varmıs,düğümlenmedigi için risk yokmus kuzum merak etme.zaten sancılansak heemn olmuyor dogum bir kaç saat geçmesi gerek öyle hemen dogmuyor. kafana takma sakın doktorlar risk olsa rahat davranmazlar. benm 2 aydır böyle hiçbir şey olmadı. ben ekstra hiçbirşey yapmadım normal hamilelik gbi hızlı hareket etmicez okadar.

sağolun kızlar içimi rahatlattınız.

sağolun kızlar içimi rahatlattınız.

sen merak etme canım benim yaramaz sıpam bile durduysa seninki hayli hayli durur. ben korkuyordum 3-5 tur dolanır dye çünkü içimde resmen yüzüyor ama böyle balıklama gbi üçkagıtcı bizim kızz yaaa.doktorum cok söyledi 30 lu haftalardan sonra kolay kolay cıkarmaz boyundan dye ama dinlemedim. ben cok korktum cok dert ettim ben kafama taktıkça bebiş anladı mı üzüldügümü neyse az hareket etmeye basladı tabii ben iice panik yaptım. sonra doktorum kızdı günde 10 hareketini say yeter dedi. birde bakıyorlar doppler de kordonda kan akısı var ise,damarlar işlev görüyorsa risk yok diyor doktorlar. ben daha dün baktırdım kan akısı normaldi. alıstım ben artık. Allah baska dert vermesin kuzum.

sağol canım Allah razı olsun hepimizi sağsalim sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah

azeri dualarımız seninle cnm bnm
sen yeterki panik yapma sakin ol
ve en yakınında sana yardımcı olacak
kim varsa onuda yanına alarak taksi cagır,
belkide dünyanın en güzel gecesi
olacak bu gece senin için
hadi hayırlısı cnm bnm:)))

merhaba kızlar AYÇA arkadaşımız doğurmuş ne guzel ALLAH hepiize o günleri görmeyı nasip etsin inşallah.AZERİİ arkadaştan haber alan varmı ya onu goremedım ben kanaması var dıye okudumda ne oldu acaba oda iyidir inşallah.

kızlar bebek mevlüdünde bebek şekeri dağıtacak mısınız? ben dağıtmak istiyorum ama nasıl bişi olsun karar veremedim, tüllü keseler war onlara mı koysam yoksa bebek magnetlerini mi tülle süsleyip şeker koyup içine öyle mi dağıtsamm...? umarım anlatabilmişimdir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…