2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dediğin gibidir melikem ya üzülmemeye calışıyorum sabahtan beri 40 kere aradım babamın sesi nasıl geliyo bakiim daha mı ii yoksa daha mı cok acısı var diye adam da bana ii konusabilmek için iyice yıprattı kendini yazık cok şükür sesini duyuyorum cok şükür ki şimdiye kadar sabaha göre onun için üzmüyorum kendimi bide diyorum Allahtan gelen şeyler bunlar Rabbim beterinden saklasın dermansız dert vermesin cok cok üzülüp de isyan etmiş olmak istemiyorum haşa...Rabbim verdiyse vardır bi hayır demeye başladım ama bunu diyebilmemde sizlerin etkisi de cok cok büyük Allah senden de hepinizden de razı olsun kuzum

bana da öle geliyo kesin doğurcaz bu alametler boşa değil :)) annem forum işlerinden anlamıyo ama ankara buluşmasının resimlerini gösterdim sadece ordaki 5 kişi diye biliyo... forumdan biri doğum yaptı diyince "aaa o beşliden biri mi" diye soruyo.. yok anne diyorum forumdan başkası, haa tamam diyo :)) kadıncağız o beşliden doğum bekliyo ama beşimizde tembel çıktık anam kadına bi haber veremedim :))

Canim kac cikti ki? Bir de oynuyor muydu? Benimkisi de nst boyunca oynayinca yuksek cikti. Benim doktorum da istedi yeniden. Yuksek cikmasi kotu bisey degilmis ama dogru sonic alinamaz diye yeniden istiyorlarmis.

kaç cıktı bilmiyorum tatlım ama cok hızlı atmış kalbi neden öyle olduki dedi doktor sonra işte açmısın yorgunmusun falan diye sordu yok dedim diilim bunu tekrarlayalım biz çarşamba yine gel dedi inşallah dediğin gibidir tatlım evet nst boyunca benimkide hiç durmadı ama gecen sefer de hiç duramıştı deli gibi oynuyodu ozaman kalbiyle ilgili bişi dememişti ama bu sefer böle olunca kafam karısta aman bi sorun olmasın da ben hergün de girerim nstye

canıım çok sağol, öğrendiğim iyi oldu valla.. ilk kızımda ben hiç böyle ağrı çekmediğim için tuhaf geliyor.. bi tek bel ağrısı çekiyordum, bu kezde çok şükür bel ağrısı çekmiyorum.. tekrar sağol canım

Hepimizden razı olsun canımmm.. Ne güzel böle düşünmen.. Dediğin gibi Allah dermansız dert vermesin bak ne güzel istediğinde konuşabiliyosun sesini duyabiliyosun o bile o kadar büyük nimet ki.. Hem kendini, hem bebeğini hem de dedesini üzme bak herşey yolunda çok şükür.. Ameliyata girmiş mi girecek mi acaba? Ne kadar kalacaklar hastanede?

Amin canım vakti ne zamansa o zaman sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallah. Benim ev, okul, hastane birbirine çok yakın bugün okuldaki arkadaşları kocam yerine sizi arayacağım sakın telefonlarınızı duymamazlık yapmayın diye tembihledim. Neyse sen izne ayrıl okuldan gitme de gerisi hallolur diye dalga geçtiler Kocamın iş yeri şehrin diğer ucunda o gelene kadar kim yetişir bilmem.

Canım bu arada bende kasık ağrısı yok oradaki kemiğim acıyor resmen ayağa kalkarken canım acıyor benim doktor normal diyor böyle ağrı sızılara. İçinde bir canlı var bu mucize diyor

yok güzelim bugün giremedi tomografi cekildi kolonoskopi yapıldı bi kitle bulmuşla onu patolojiye göndermişler o biraz canımı sıktı bişeyden mi şüphelendiler acaba diye ama inşallah tedbir amaclıdır inşallah bişey yoktur diye dua ediyorum yarın da yapılıcak bazı tetkikler varmış henüz belli diil ameliyat tarihi ama sapasağlam olmadan cıkarmam demiş doktor inşallah cok da sürmez hemen sapasağlam olur babacım...

Kuzum benim tedbir amaçlıdır hem de iyi olmuş göndermeleri nolur nolmaz en iyisi tüm tetkiklerin yapılması her zaman.. İnşallah da tertemiz çıkar sonuçları da hemen evine gider babacığın.. Eşimin dayısı 2 hafta önce ameliyat oldu onun patoloji sonucu iyi değildi ama ameliyatı da güzel geçti hemen de evine gitti.. benim annem de göğüsten ameliyat oldu çok kısa sürede atlattı çok şükür.. bunları niye yazıyosun dersen :)) artık o kötü hastalıklar insan adını anmak istemiyo ama.. eskisi kadar kötü olamıyolar.. doktorlarımız çok şükür icabına bakıyolar hemen sonrasında da insanlar sağlıkla yaşamaya devam ediyolar.. hiç korkma hep olumlu düşün.. Allah dermansız dert vermesin yeter ki.. Gerisinin hep çaresine bakılıyo sadece biz üzüldüğümüzle kalıyoruz işte.. bunlar hep bize sınav, herşey Allah'tan de dua et yeter.. Hem hamilelerin duası kabul oluyo bak kaç kişiyiz hepimiz bi dua ettik mi yer yerinden oynar :) ben duş aldım abdest aldım beyim gelene kadar bende bi okuyum babacığına da sağlıkla dönsün evine... Amaaaa sen de artık canını sıkmıcaksın damam mı?

Damamm kuzuuummm sağolasın Allah binlerce kere razı olsun inan içimi rahatlatıyosun ya cok sağol güzelim Allah kimseye dermansız dert vermesin dediğin gibi bunların hepsi bize sınav işte ne kadar sabır gösterirsek o kadar cabuk gecer hep buna inanıyorum şükrediyorum Allah şifasını verecek elbet biliyorum Allahım sizlerin dualarının da misli misli karşılığını sağlık selamet huzur olarak versin size inşallah ne diyim valla iyiki varsınız hele de sen...

Ya bencede başlat rahat edersin o kadar yorulma sonuçta onlar bebekse bizde anneyiz yazık bize :) o kadar dayandın artık bir hafta erken çıkmadan bişe olmaz

offf bana sor 1 hafta erken çıktım die pişman olcakmışım gibime geliyo.. sanki doğumdan sonra o 1 haftayı da tırım tırım ararım gibi hissediyorum..

pollycimm bendede kasık ağrısı oluyor ama doktorum bu şikayetimi zöyleyince pek önemsemedi
sanırım gebelikete olağan bir şey

kızlarr bu arada ben kararımı verdim
bu sefer temizlenmeden hafif tüylü halimle gidicem
umarım benim doktor muayene edicem falan demez

öslemm canım belki senin stresin etkilemiştir kalp atışını
benimde bazen nst de 170 falan çıkıyor yani çok dedğişken oluyor

Işıl aradım telefonun meşgul buradan kutlayayım önce doğum günün kutlu olsun canım ameliyat saati falan derken arada kaynamasın
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun kuzum.:119::119::119:

iyi akşamlar kızlar benim mide bulantılarım başladı gene ya son haftalarda normalmiş varmı bulantısı olan yaaaa buarada IŞILLL doğum günün kutlu olsunnn oğluşuınla aranızda 2 gün olacak ne güselll AYŞEN cim dr gitmişsin canım bebiş kanala mı girmiş anlamadım da dr ona bakarak mı tahmin ediyo doğum zamanını bende haftaya dr gitçem bakalım ne dicekk

İyi akşamlar canım benim de mide bulantılarım başladı tekrar ilk haftalardaki gibiyim yine.
Yüzünü arkaya dönmüş tamamen çenesini de göğsüne yaslamış (doğum pozisyonu oluyormuş bu doktor arkadaşla konuştum onayladı o da) biraz da aşağıya inmiş, kafasını kanal girişine dayamış zaten acımaya başladı oradaki kemiklerim. Sadece kırk haftayı beklemez dedi zaman vermedi hazırlıklı ol dedi.

Işıl aradım telefonun meşgul buradan kutlayayım önce doğum günün kutlu olsun canım ameliyat saati falan derken arada kaynamasın
Yeni yaşında her şey gönlünce olsun kuzum.:119::119::119:

sağol cnm arkadaşım konuştuk zaten ama bu yazıyıda boş geçmek istemedim...

anladım canım ben en son 2 hafta önce gitim dr bebiş kanala girmemiş daha demişti ama 1 haftadır benimde kemiklerim sızlıyo yani nasıl desem sanki bebiş baskı yapıyo kemiklerim ayrılıyomuş gibi oluyo özellikle yataktan kalkarken dönerken falan bide çok idrar sıkışıyorum naparız bilmem son aya girdik zor geçecek gibi

sağol cnm arkadaşım konuştuk zaten ama bu yazıyıda boş geçmek istemedim...

Eppppiii börtttt deyyyyyyyyyy tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Ayşen kutlar da biz burdan kutlamas mıyısss Nice mutlu yıllara kuzum.Doğum şekli için de o gün hangisine hazır hissedersen kendini onu yaptırırsın ben saldım gitti artık düşünmüyorum hangisi hayırlısıysa o olsun.
Ohh Ayşen de işleri halletti benim de annem teysem geliyor haftasonu temizlik yapmıcakmışım yemek yapmıcakmışım pek eğlenceli oldu bu hamişlik
Melike gibi benimki de bacakları kaburgaya kafayı alt tarafa koyup gerinme modunda benim de yakın mıdır nedir eşim korkmaya başladı
Du bakalım benim doktor ne dicek Ayşen 2 hafta sona derse naparız bakalım:)

canım gözün aydın oğluşuna kavuşacağın gün belli olmuş hayırlısıyla gelir inş.

valla benim annem gelicek kaynanamda gelir mutlaka annem olmazsa zaten eşim bişey bilemez tabi sen tecrübelisin sonuçta.

canım gözün aydım allah analı babalı büyütsün inş.

canım maşallaj bebiş kocaman olmuş çatı muayenesinden sonra belli olur normal olurmu olmazmı diye ben 6 kiloyu normal doğuran duydum hayırlısı olsun .

ayy canım içim bi tuhaf oldu minnacık bebeğe neler yapmışlar allahtan şimdi iyiler bencede eski usulleri denemenin faydası yok eskiden evde doğuruyolarmış bu yöntemlerle

canım inşallah önemli bişey değildir Allah şifa versin babana sen sıkma canını dualarımız baban ve tüm şifa arayan hastalar için olsun inş.

canım benim 37 haftaada oldu tetikleme falan olmadı aksine 32 haftada sancılar 60 tı şimdi 10 -20 gerçi dr su kesesine baktı o arada da çatıya bakmış oldu
canım üzüldüğün şeye bak bırak gelmesin gelirse daha çok moralin bozulacak annen gelicekmiş nasılsa böylesi iyi boşver

aaa aynı bizimkiler eve gelmek için davet bekliyolar eşim bize bekleriz diyo onlarda zamanı var diyolar bebek gelince her hafta gelirler Allah bilir bende senin gibi zararınıda yararınıda görmedim

canım gözün aydın bende çok heyecanlıyım valla gece uyku yok düşünmekten hayırlısıyla bi kucağımız alsak minikleri

çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun eden bulur merak etme sen
[\QUOTE=saliha84;23213102]:) senin kayınpeder de orjinalmiş...bi de çöpü kontrol eklendi literatüre :) güldüm baya[/QUOTE]
benimkide buzdolabına bakıyo bi kere geldi dolaba bakabilirmiyim dedi tabi dedim meğerse margarin arıyomuş bende biz kullanmıyoruz diyince fırça yemekten kurtulduk kendisi organik bi adamda

parmak izi 6 ay kaybolmuyomuş ama o kişilerin izleri sistemde kayıtlı değilse ancak şikayetçi olmak lazım
sende evde tıkılmışsın ablamda 2 haftadır bize gelmek istiyo haftaiçi güzel cuma kar yağıyo gelemiyo seni çok iyi anlıyodur eminim

bende bugün anestezi uzmanıyla görüştüm kadın direk bana epidural yapalımmı dedim bende risklerini sordum genel daha riskli dedi bende cuma dr.uma sorucam bakalım hayırlısı olsun artık

canım tahmin ettim inş. sizde bu sürecin sonunda güzel sonuçlar alırsınız Allah bütün hastalara hayırlı şifalar versin

canım bugün bizimkide 160 a falan çıktı normalde 120-130 arasıydı ama dr güzel dedi seninki kaç çıktı bilmem ama kontrol amaçlı çağırmıştır bide bunu kafana takma belki üzgün olduğun için yansımıştır miniğine

canım hiç sıkma canını bende 1 ay var derken birde 10 güne düştü annem 3 gün kaldı yengemi çağırdı yardıma zaten mincik ev 1 günde temizlediler ıvır zıvırlar da hallolur inş. onlar gerçi biraz oyalıyo ama olsun olduğu kadar artık

canım bol bol dua et patoloji sonuçları güzel çıkar inş. melikede çok güzel şeyler söylemiş artık tıp ilerledi inş. babanda en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

esperanza ve pileo da artık bebişlerine kavuşmuştur bebişlerde anneleride iyilerdir inş. ikisininde gözü aydın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…