2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?

Selam kızlar hala annemgildeyim size bı bAkim dedim:) isilcim dogumgununmus kutlu olsun seneye bebisinle kutlican inşallah:) ben eve dönünce tekrar bağlanırım size kendinize cici bakın bacılar

Canım daha bitmedi ama hızlandık en azından Ohhhh annenler de geliyor ne güzel yapma diyorlarsa yapma keyfini çıkar canım.
Ne yapacaksın gelsin buyursun her şeyi hazır kızın yastığı bile Annenler temizlik işini hallettiği zaman eksik yok otur bekle işte.

Benim kocam anlıyor bu işlerden Allah'tan anlamadığı yerde de şöyle yap deyince yapıyor. Bizim de ev küçük hallolur hepsi. İnsan ilk duyunca panik oluyor işte sanki arada çok fark var. Bakalım ne zaman gelecek bizimki

inş. canım dediğin gibidir tabi. ferah tut içini hem sesini de duymuşsun üzme kendini.

benim de bugün kontrolüm vardı dr.la geniş geniş konuşalım diyordum ama doğuma girdi geldi alel acele bir muayene oldum. nst ye girdim normal doğuma alınmış bir kadın bağırıyordu doğum öncesi süper geldi :) ama dr. um o hep öyleydi ağrı eşiği çok düşük falan dedi. hemşire de öyle söyledi. Allah yardımcımız olsun...

geçmiş olsun canım ALLAH rahatlık versin inşallah Ben de yeni aldım pc.yi yeni gördüm. Dua ettim yolladım Allahım kabul etsin Umarım en kısa zamanda iyileşir.

Slm kızlar biz geldik şöle bi geçmişe göz attık Özlemmm canım babana çook geçmiş olsun canım dualarım baban için kuzum , Işılcım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere,Baby16 kuzum geçmiş olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun burnundan gelsin her kim çaldıysa inş. sıkma canını geri gelmeyecek şeyler değil sana ve bebişine bişey olmasın
Biz sabah dayanamadık annemle sosyete pazarına gitttik hemen üst sokakta sabahtan gittik kalabalık olmadan 2 saat dolaştım kendime kalın pijama takımı aldım hastanede giymek için herkes doğumdan sonra çok üşüyeceksin fln dedi aldık koyduk çantamıza her ihtimale karşı kızımın beşiğide geldii çook tatlı eşimle başından ayrılamıyoruz ya ben onu yada o beni beşiğin başında yakalıyor öylee bakıp duruyoruzz geçsin zaman kızım gelsinnnnnnnnn

Benimde iki haftadir midem bulaniyor doktor normal dedi

selamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?

biri beni görsün lütfennnn

artık uyuyabilmek için bu soğukta yürüyüp geliyoruz yaa yürürkende kızım resmen çıkacakmış gbi canımı acıtıyor ama sırf uyumak için herşeye katlanırım valla :) babamız seminerden gelince hemen yemek yedik ve dışarı çıktık garibim bizim yüzümüzden dinlenemiyo hiç :)

Canım en yetkili kişi doktor normal demişse niye kafana takıyorsun bu bebişler fabrika ğretimi değil ki kimi zayıf kimi kilolu oluyor bunları çok kafana takma

canım normal kilosu bebekten bebeğe farkediyo bide fetüs ağırlığı diye aratırsan bulabilirsin kaç gram arası olması gerktiğini panik yapma dr una gven

saolun cevaplarınız için netten baktığım kadarıyla verilen aralıkla uyumlu ama iki hafta önce daha iyi gelişiyodu sanki.
tedirgin oldum işte

umudumm nice mutlu sağlıklı yaşlara olsun
seneye oğluşunla birlikte kutlarsınız

ışıl doğum günün kutlu olsun en güzel hediyeni 2 gün sonra alıcaksın ne mutlu sana

Selam kızlar hala annemgildeyim size bı bAkim dedim:) isilcim dogumgununmus kutlu olsun seneye bebisinle kutlican inşallah:) ben eve dönünce tekrar bağlanırım size kendinize cici bakın bacılar

cok cok teşekkürederim arkadaşlar rabbim hepimze bundan sonra bebişli kutlamalar nasip etsin inşallah hepinizi seviyoruz...

saolun cevaplarınız için netten baktığım kadarıyla verilen aralıkla uyumlu ama iki hafta önce daha iyi gelişiyodu sanki.
Tedirgin oldum işte

hiç panik yapma daha çok kilo alır merak etme en çok kiloyu son haftalarda alıyolar zaten hem biraz minik olması normal doğum açısındada iyi

Dimi ya yastıksız kalacak sanmıştım Bi ara dönenceye taktım bi ara iç zıbına en son takıntı da yastıktıı çifter çifter aldık yastığı da artık gelebilir
Biter kuzum seninkiler de bizimkiler laf dinlerler herbişiler hazır olur ondan sonra gelirler gör bak

canım benim bugün sabah mesajını okuyunca hemen okudum ayetel kürsiyi dua da ettim baban için umarım tez zamanda iyileşir evine döner diye ve tesadüfe bak bugün benim babamı da yatırmışlar hastaneye prostat için. yarın ameliyat olacak, çok zor uzakta olmak ama Rabbim korusun onları, Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah...

uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..

Isil, biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun, miniginle ve esinle nice mutlu, saglikli senelere...

Ozlem, canim gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin insallah. canim gunumuzde bu tip ameliyatlar kolayca halloluyor,
sikma canini. ayni seyi ben de yasadim. uzakta olunca gidip bi gecmis olsun diyememk bile cok koyuyo uzaktan uzaga takip etmek
zorunda kaliyosun maalesef

Buklecik canim senin babacigina da gecmis olsun, Allah sifalar versin canim...

Baby16 canim Allah beterinden korusun, gecmis olsun, tadiniz kacmis canim yaa uzuldum cok...

dogum tarihleri belli olan arkadaslar, adiniza bi guzel heyecalandim :) ben de dogurmak istiyorum artik yaaa :))
Saglicakla alin bebislerinizi kucaginiza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…