- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.001
Eppppiii börtttt deyyyyyyyyyy tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Ayşen kutlar da biz burdan kutlamas mıyısssNice mutlu yıllara kuzum.Doğum şekli için de o gün hangisine hazır hissedersen kendini onu yaptırırsın ben saldım gitti artık düşünmüyorum hangisi hayırlısıysa o olsun.
Ohh Ayşen de işleri halletti benim de annem teysem geliyor haftasonu temizlik yapmıcakmışım yemek yapmıcakmışım pek eğlenceli oldu bu hamişlik
Melike gibi benimki de bacakları kaburgaya kafayı alt tarafa koyup gerinme modunda benim de yakın mıdır nedir eşim korkmaya başladı
Du bakalım benim doktor ne dicek Ayşen 2 hafta sona derse naparız bakalım:)
canım hiç sıkma canını bende 1 ay var derken birde 10 güne düştü annem 3 gün kaldı yengemi çağırdı yardıma zaten mincik ev 1 günde temizlediler ıvır zıvırlar da hallolur inş. onlar gerçi biraz oyalıyo ama olsun olduğu kadar artık
yok güzelim bugün giremedi tomografi cekildi kolonoskopi yapıldı bi kitle bulmuşla onu patolojiye göndermişler o biraz canımı sıktı bişeyden mi şüphelendiler acaba diye ama inşallah tedbir amaclıdır inşallah bişey yoktur diye dua ediyorum yarın da yapılıcak bazı tetkikler varmış henüz belli diil ameliyat tarihi ama sapasağlam olmadan cıkarmam demiş doktor inşallah cok da sürmez hemen sapasağlam olur babacım...
inşallah dediğin gibidir melikem ya üzülmemeye calışıyorum sabahtan beri 40 kere aradım babamın sesi nasıl geliyo bakiim daha mı ii yoksa daha mı cok acısı var diye adam da bana ii konusabilmek için iyice yıprattı kendini yazık cok şükür sesini duyuyorum cok şükür ki şimdiye kadar sabaha göre onun için üzmüyorum kendimi bide diyorum Allahtan gelen şeyler bunlar Rabbim beterinden saklasın dermansız dert vermesin cok cok üzülüp de isyan etmiş olmak istemiyorum haşa...Rabbim verdiyse vardır bi hayır demeye başladım ama bunu diyebilmemde sizlerin etkisi de cok cok büyük Allah senden de hepinizden de razı olsun kuzum
Benimde iki haftadir midem bulaniyor doktor normal dediiyi akşamlar kızlar benim mide bulantılarım başladı gene ya son haftalarda normalmiş varmı bulantısı olan yaaaa buarada IŞILLL doğum günün kutlu olsunnn oğluşuınla aranızda 2 gün olacak ne güselll AYŞEN cim dr gitmişsin canım bebiş kanala mı girmiş anlamadım da dr ona bakarak mı tahmin ediyo doğum zamanını bende haftaya dr gitçem bakalım ne dicekk
selamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?
biri beni görsün lütfennnn
biri beni görsün lütfennnn
Canım en yetkili kişi doktor normal demişse niye kafana takıyorsun bu bebişler fabrika ğretimi değil ki kimi zayıf kimi kilolu oluyor bunları çok kafana takma
canım normal kilosu bebekten bebeğe farkediyo bide fetüs ağırlığı diye aratırsan bulabilirsin kaç gram arası olması gerktiğini panik yapma dr una gven
iyi akşamlar kızlar benim mide bulantılarım başladı gene ya son haftalarda normalmiş varmı bulantısı olan yaaaa buarada IŞILLL doğum günün kutlu olsunnn oğluşuınla aranızda 2 gün olacak ne güselll AYŞEN cim dr gitmişsin canım bebiş kanala mı girmiş anlamadım da dr ona bakarak mı tahmin ediyo doğum zamanını bende haftaya dr gitçem bakalım ne dicekk
umudumm nice mutlu sağlıklı yaşlara olsun
seneye oğluşunla birlikte kutlarsınız
Eppppiii börtttt deyyyyyyyyyy tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuu,Ayşen kutlar da biz burdan kutlamas mıyısssNice mutlu yıllara kuzum.Doğum şekli için de o gün hangisine hazır hissedersen kendini onu yaptırırsın ben saldım gitti artık düşünmüyorum hangisi hayırlısıysa o olsun.
Ohh Ayşen de işleri halletti benim de annem teysem geliyor haftasonu temizlik yapmıcakmışım yemek yapmıcakmışım pek eğlenceli oldu bu hamişlik
Melike gibi benimki de bacakları kaburgaya kafayı alt tarafa koyup gerinme modunda benim de yakın mıdır nedir eşim korkmaya başladı
Du bakalım benim doktor ne dicek Ayşen 2 hafta sona derse naparız bakalım:)
ışıl doğum günün kutlu olsun en güzel hediyeni 2 gün sonra alıcaksın ne mutlu sana
Selam kızlar hala annemgildeyim size bı bAkim dedim:) isilcim dogumgununmus kutlu olsun seneye bebisinle kutlican inşallah:) ben eve dönünce tekrar bağlanırım size kendinize cici bakın bacılar
saolun cevaplarınız için netten baktığım kadarıyla verilen aralıkla uyumlu ama iki hafta önce daha iyi gelişiyodu sanki.
Tedirgin oldum işte
Canım daha bitmedi ama hızlandık en azındanOhhhh annenler de geliyor ne güzel yapma diyorlarsa yapma keyfini çıkar canım.
Ne yapacaksın gelsin buyursun her şeyi hazır kızın yastığı bileAnnenler temizlik işini hallettiği zaman eksik yok otur bekle işte.
Damamm kuzuuummm sağolasın Allah binlerce kere razı olsun inan içimi rahatlatıyosun ya cok sağol güzelim Allah kimseye dermansız dert vermesin dediğin gibi bunların hepsi bize sınav işte ne kadar sabır gösterirsek o kadar cabuk gecer hep buna inanıyorum şükrediyorum Allah şifasını verecek elbet biliyorum Allahım sizlerin dualarının da misli misli karşılığını sağlık selamet huzur olarak versin size inşallah ne diyim valla iyiki varsınız hele de sen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?