2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

off yatamıyorum... dön dön dön yatamadım... canım sıkıldı...
son 1 gün...

canım çok geçmiş olsun... Allah şifasını versin... dularım baban için...

Benimde iki haftadir midem bulaniyor doktor normal dedi

canım ben 3 gündür fena halde kusuyorum hamileliğimin ilk dönemlerindeki gibi. sebebide midem yanıyor geğirti midemi bulandırıyor... off vala çok zor...

selamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?

biz 31. haftada 1700 gr dık.
kiloya çok takılma bebeğin gayet iyi...
zaten bebek 33. haftadan sonra daha çok hızlı kilo alıyor taki 37 haftaya kadar...
Sağlıkla kucağına al bebeğini...

sağol cnm arkadaşım konuştuk zaten ama bu yazıyıda boş geçmek istemedim...

canım doğum gününmüş...
dün kaçırdım bak akşam online değildim...
gece gece kutlamak nasip oldu...
doğum günün kutlu olsun kuzum...
seneye oğluşunu kucağına alır anne, oğul birlikte üflersiniz pastanızı...

öslemm canım belki senin stresin etkilemiştir kalp atışını
benimde bazen nst de 170 falan çıkıyor yani çok dedğişken oluyor

inş. canım dediğin gibidir tabi. ferah tut içini hem sesini de duymuşsun üzme kendini.

geçmiş olsun canım ALLAH rahatlık versin inşallah Ben de yeni aldım pc.yi yeni gördüm. Dua ettim yolladım Allahım kabul etsin Umarım en kısa zamanda iyileşir.

Slm kızlar biz geldik şöle bi geçmişe göz attık Özlemmm canım babana çook geçmiş olsun canım dualarım baban için kuzum

kızlar hem babam için hem de bebeğim için söylediklerinize ettiğiniz dualara cok cok tesekkür ederim Allah hepinizden razı olsun iyiki varsınız

canım öncelikle cok tesekkür ederim duların ve iyi dileklerin için ben seni ne kadar ii anlıyorum tahmin edersin herhalde kendi babamla birlikte senin baban için de dua edicem Rabbim onları da tüm şifa bekleyen hastaları da tez zamanda sağlıklarına kavuştursun sevenlerine sevdiklerine bağışlasın inşallah

günaydın arkadaşlar ve bebişleriiiiiii

özlemçınar, azeri canlar rabbım babalarınıza acil şifalar nasip eylesin kuçuk oprerasyon yuregınızı ferah tutun kı bebıslerınız uzulmesın tamam mı annelerı

zaman geçsinde alalım artık bebişlerimizi kucagımıza yaaa zaman durdu gecmek bılmıyo sankı yaaaaa.......

özlemcim aramızda 1 gun varmıs :)

ben hamılelıgımın basından verı gıttıgım dr gecen hafta baska eve tasınmam dolayısıyla degıstırmek zorunda kaldım ve yenı gıttıgım dr 9 ile 16 mart arasında dogum gerceklesebılır dedı :))) bana daha 9 ay varmıs gıbı gelıyo

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar. Dunden beri oglumu cok az hissediyorum hani oyle karnimi saga sola atacak kadar degil. Kahvalti yaptim soluma yattim gene ufacik hareketler. Gecen hafta dr um cok asagida demisti heran gelebilir demisti sancim da yok simdilik. Esim de iste tek basima gitme durumum yok hastaneye. Hareketini takkip edin deniliyor surekli naapcam bilemiyorum eskisi gibi tekmelese de acitsa canimi keske.

tatlım yuregını ferah tutu uyumustur annesi uzanıp dınle bırazcık baslar ufacık kıprasmaya alanları daraldıgı ıcın eskısı gıbı tekmıslerı olmuyo benım kızımda aynı sadece gerındıgınde cok fazla hıssedebılıyorum

sana da günaydın kuzum cok tesekkür ederim mümkün oldugunca ferah tutmaya alısıyoruz Allah büyük bekliyoruz bakalım hayırlı haberler

canım her zaman o kadar kuvvetli hareket edemiyo olabiliyolar pozisyonları el vermiyo ya da uyuyo oluyolar sen biraz tatlı bişiler ye uzan ufak ufak da olsa hareket ediyosa problem yoktur sıkma canını

Hosbulduk canım nasılsın? Baban nasıl oldu yenı gelısmeler varmı?

sağol canım gece hiç uyuyamadım baş ağrısı hat safhada ama ii olmaya calısıyorum düne göre daha sakinim en azından...babam hala aynı dün tomografi kolonoskopi falan yapıldı bugün sonuçlar cıkıcak ona göre de ameliyata alıcaklar hayırlısı bakalım bekliyorum öle kuzum

günaydın tombişler
Günaydın şekerim hoşgeldın

Insallah sonucuda ıyı cıkıcak canım dualarımz onunla Rabbim hakkınızda hayırlısını nasıp eylesın babanı sıze bagıslasın ınsallah Kendını kasma bebegıne sıkıntı verme annesıı artık o mınık bı bıreyyy

canım çok geçmiş olsun uzakta olunca insanın aklı kalıyo azıcık sesleri kötü gelse hemen senaryolara başlıyoruz ama Allahın izniyle sağsağlim çıkacak baban ameliyattan inşallah biran önce iyileşecek dualarım baban ve şifa bekleyen herkes için :)

off yatamıyorum... dön dön dön yatamadım... canım sıkıldı...
son 1 gün...

sakin ol kuzucum evet çok heyecanlısındır son bir kez hazırlıklarını gözden geçir ve dinlen bugün artık hiç vaktin olmayacak :)

günaydın canım arkadaşlarında dediği gibi bebekler büyüdükçe yerleri daralıyo ama yine de takipte olmak lazım şu 10 hareket önemli gün içinde say bakalım 10 kere hareket ediyosa herşey yolundadır ama çok kafana takıldıysada bi sağlık ocağına git kalp atışlarını dinlesinler canım için rahat etsin seninde

inşallah bitanem sağolasın ya yerim ben o minik bireyimi o olmasaydı daha bi ağır gelirdi hersey öyle bi kuvvet veriyoki bu minicik şey bana...

Saolun kizlar hareket var AMA cok yavas be sayisi az. Yurt disindayim saglik ocagi yok burada esimi bekliyecem mecburen. Pekmez yedim simdi yatacam soluma bakalim ins ise yarar. Cok asagida imis kafasi ve serviksim yumusakmis 2 haftaya gelebilir demisti dr um. Asagiya da baski yapiyor kafasi ile. Ins erken gelmez

inşallah bitanem sağolasın ya yerim ben o minik bireyimi o olmasaydı daha bi ağır gelirdi hersey öyle bi kuvvet veriyoki bu minicik şey bana...

Aynen oyleee fena kuvvet alıorum bendee bazn kocama dıorum nasılsa oglm var benım artık sana ıhtycm yok hihihihi:)) Oyyyy ben ıkısınıde yerımmmm onlarrrr benım butun dunyam Bugn bebısıme kurabıye sıparısı vermek ıcın gorusmeye gıdıcem ıstnbulda cok guzl bır gunes var adamn ıcı acılıo annemmm bakalm anlasabılrsek dogmda kurabıyede vermek ıstıorum:) kocamda cok yaratıcı turst lokumlrı alalım suslu kurdnlarla ıkram edelm dedım olmmmm normal dogm olrsa hangı ara yedırcn bunlrı mıllete:)) ne bıleyım dıoo oyy benm mısafır perver kocammm:))

bebişimi üzme lütfen annesi:) senin üzüntünden etkilendi kesin, kocamanlar artık, herşeyi anlıyorlar bak önemli bişiyi de yokmuş dedemizin. Hem bak gör, buklecik e de dediğim gibi kızın ne kadar uğurlu gelecek ailene ve sevdiklerine :)))

çook geçmiş olsun cnm. Allahım acil şifalar versin babalarınıza. çok şükür ki ciddi birşey yokmuş. Bir an önce iyileşsinler de torunlarını görünce bak nasıl ayağa kalkarlar:)

telaş yapma cnm. hareketleri iyce azalacak ilerleyen zamanlarda kuzucuklarımızın. yerleri daralıyo:)

selamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?
internette de normal aralıklarda görünüyor. birşey olsa senden önce telaşa düşerler, testler falan, onlar da sorumluluk altında sonuçta. doktor normal dediyse, tamamdır, takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…