- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.021
uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
Benimde iki haftadir midem bulaniyor doktor normal dedi
selamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?
sağol cnm arkadaşım konuştuk zaten ama bu yazıyıda boş geçmek istemedim...
öslemm canım belki senin stresin etkilemiştir kalp atışını
benimde bazen nst de 170 falan çıkıyor yani çok dedğişken oluyor
canım inşallah önemli bişey değildir Allah şifa versin babana sen sıkma canını dualarımız baban ve tüm şifa arayan hastalar için olsun inş.
canım bol bol dua et patoloji sonuçları güzel çıkar inş. melikede çok güzel şeyler söylemiş artık tıp ilerledi inş. babanda en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
inş. canım dediğin gibidir tabi. ferah tut içini hem sesini de duymuşsun üzme kendini.
geçmiş olsun canım ALLAH rahatlık versin inşallah Ben de yeni aldım pc.yi yeni gördüm. Dua ettim yolladım Allahım kabul etsin Umarım en kısa zamanda iyileşir.
Slm kızlar biz geldik şöle bi geçmişe göz attık Özlemmm canım babana çook geçmiş olsun canım dualarım baban için kuzum
Ozlem, canim gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin insallah. canim gunumuzde bu tip ameliyatlar kolayca halloluyor,
sikma canini. ayni seyi ben de yasadim. uzakta olunca gidip bi gecmis olsun diyememk bile cok koyuyo uzaktan uzaga takip etmek
zorunda kaliyosun maalesef
canım benim bugün sabah mesajını okuyunca hemen okudum ayetel kürsiyi dua da ettim baban için umarım tez zamanda iyileşir evine döner diye ve tesadüfe bak bugün benim babamı da yatırmışlar hastaneye prostat için. yarın ameliyat olacak, çok zor uzakta olmak ama Rabbim korusun onları, Şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah...
uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
Gunaydin kizlar. Dunden beri oglumu cok az hissediyorum hani oyle karnimi saga sola atacak kadar degil. Kahvalti yaptim soluma yattim gene ufacik hareketler. Gecen hafta dr um cok asagida demisti heran gelebilir demisti sancim da yok simdilik. Esim de iste tek basima gitme durumum yok hastaneye. Hareketini takkip edin deniliyor surekli naapcam bilemiyorum eskisi gibi tekmelese de acitsa canimi keske.
sana da günaydın kuzum cok tesekkür ederim mümkün oldugunca ferah tutmaya alısıyoruz Allah büyük bekliyoruz bakalım hayırlı haberlergünaydın arkadaşlar ve bebişleriiiiiii
özlemçınar, azeri canlar rabbım babalarınıza acil şifalar nasip eylesin kuçuk oprerasyon yuregınızı ferah tutun kı bebıslerınız uzulmesın tamam mı annelerı
Gunaydin kizlar. Dunden beri oglumu cok az hissediyorum hani oyle karnimi saga sola atacak kadar degil. Kahvalti yaptim soluma yattim gene ufacik hareketler. Gecen hafta dr um cok asagida demisti heran gelebilir demisti sancim da yok simdilik. Esim de iste tek basima gitme durumum yok hastaneye. Hareketini takkip edin deniliyor surekli naapcam bilemiyorum eskisi gibi tekmelese de acitsa canimi keske.
Gunaydınnnnnnn bız geldıkkkkk:)) Hepınıze guzel bır gun olsun ınsallah
günaydın canımm hoşgeldiniz
Hosbulduk canım nasılsın? Baban nasıl oldu yenı gelısmeler varmı?
Günaydın şekerim hoşgeldıngünaydın tombişler
sağol canım gece hiç uyuyamadım baş ağrısı hat safhada ama ii olmaya calısıyorum düne göre daha sakinim en azından...babam hala aynı dün tomografi kolonoskopi falan yapıldı bugün sonuçlar cıkıcak ona göre de ameliyata alıcaklar hayırlısı bakalım bekliyorum öle kuzum
off yatamıyorum...dön dön dön yatamadım... canım sıkıldı...
son 1 gün...
Insallah sonucuda ıyı cıkıcak canım dualarımz onunla Rabbim hakkınızda hayırlısını nasıp eylesın babanı sıze bagıslasın ınsallahKendını kasma bebegıne sıkıntı verme annesıı artık o mınık bı bıreyyy
canım çok geçmiş olsun uzakta olunca insanın aklı kalıyo azıcık sesleri kötü gelse hemen senaryolara başlıyoruz ama Allahın izniyle sağsağlim çıkacak baban ameliyattan inşallah biran önce iyileşecek dualarım baban ve şifa bekleyen herkes için :)
saol canım inşallah bir an önce iyileşip döner babacımm. gece hiç uyumadım zaten şimdi de zaman geçirmeye çalışıyorum aramakda istemiyorum aradığımda ameliyattan çıkmış olsun diye bekliyorum... Allahım şifa ver
inşallah bitanem sağolasın ya yerim ben o minik bireyimi o olmasaydı daha bi ağır gelirdi hersey öyle bi kuvvet veriyoki bu minicik şey bana...
bebişimi üzme lütfen annesi:) senin üzüntünden etkilendi kesin, kocamanlar artık, herşeyi anlıyorlargeldim kızlar geldim ama kafam karısık cok şükür kızım iyi herseyi normal ama nst sonuçlarına göre kalbi cok hızlı atıyomuş bende farkettim sanki koşmuş koşmuş da nefes nefese kalmış gibiydi kuzum doktor da bi anlam veremedi açmıydın falan dedi yok dedim diilim nst tekrar yapalım carsamba gel yine dedi bu ne demek oluyoki anlamadım ben
telaş yapma cnm. hareketleri iyce azalacak ilerleyen zamanlarda kuzucuklarımızın. yerleri daralıyo:)Gunaydin kizlar. Dunden beri oglumu cok az hissediyorum hani oyle karnimi saga sola atacak kadar degil. Kahvalti yaptim soluma yattim gene ufacik hareketler. Gecen hafta dr um cok asagida demisti heran gelebilir demisti sancim da yok simdilik. Esim de iste tek basima gitme durumum yok hastaneye. Hareketini takkip edin deniliyor surekli naapcam bilemiyorum eskisi gibi tekmelese de acitsa canimi keske.
internette de normal aralıklarda görünüyor. birşey olsa senden önce telaşa düşerler, testler falan, onlar da sorumluluk altında sonuçta. doktor normal dediyse, tamamdır, takma kafanaselamlar ben nisan annesiyim İNŞALLAH siz daha tecrübelisiniz diye sormak istiyorum 31+1 haftalık olduk bu gün ve 1660 gr mış.
doktor bana normal dedi ama bana az geldi.sizcede az mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?