- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.041
hareketlerinin azalmasi cok normal onceden karnim dalgalanirken simdi anca kipirdiyor yavrum ee yerleri daraldi ondanSaolun kizlar hareket var AMA cok yavas be sayisi az. Yurt disindayim saglik ocagi yok burada esimi bekliyecem mecburen. Pekmez yedim simdi yatacam soluma bakalim ins ise yarar. Cok asagida imis kafasi ve serviksim yumusakmis 2 haftaya gelebilir demisti dr um. Asagiya da baski yapiyor kafasi ile. Ins erken gelmez
Gunaydin kizlarrrrrrrr
Dun gece bel agrisi basladi bende ha dedim bir bu eksikti midemin yanmasinin yaninda birde bu cikti simdi
Günayddın kızlarr,güzel haberlerle dolu bir gün olsun inş.
Regl olmadan once belim agrirdi onun gibi agriyorbenim.Gunaydın hosgeldın cnm. Benmde belımn sag tarfnda bı agrı var ama sanırım dogumla alaksı yok sankı bısey yaprsında 3 5 gn agırır ya oylee anlamadmkı neyı ters yaptım dusunuorum dusunuorum bulamıorum sabah cıkarkn kocama dedım car cart egılırsn oyle olur dıye benle dalga gectı:))) Annemde cok hızlı harket edıosun sukur bu zamana kdar o cocugn basına bısey getrmedın dıye dalga gectı dedım ıyı beee sızı terkeedıp gıdeyımde aklınz basınıza gelsın
Saolun kizlar hareket var AMA cok yavas be sayisi az. Yurt disindayim saglik ocagi yok burada esimi bekliyecem mecburen. Pekmez yedim simdi yatacam soluma bakalim ins ise yarar. Cok asagida imis kafasi ve serviksim yumusakmis 2 haftaya gelebilir demisti dr um. Asagiya da baski yapiyor kafasi ile. Ins erken gelmez
Gunaydin kizlar. Dunden beri oglumu cok az hissediyorum hani oyle karnimi saga sola atacak kadar degil. Kahvalti yaptim soluma yattim gene ufacik hareketler. Gecen hafta dr um cok asagida demisti heran gelebilir demisti sancim da yok simdilik. Esim de iste tek basima gitme durumum yok hastaneye. Hareketini takkip edin deniliyor surekli naapcam bilemiyorum eskisi gibi tekmelese de acitsa canimi keske.
sakin ol kuzucum evet çok heyecanlısındır son bir kez hazırlıklarını gözden geçir ve dinlen bugün artık hiç vaktin olmayacak :)
Saolun kizlar hareket var AMA cok yavas be sayisi az. Yurt disindayim saglik ocagi yok burada esimi bekliyecem mecburen. Pekmez yedim simdi yatacam soluma bakalim ins ise yarar. Cok asagida imis kafasi ve serviksim yumusakmis 2 haftaya gelebilir demisti dr um. Asagiya da baski yapiyor kafasi ile. Ins erken gelmez
Bana da dr 5-23 mart arası diyince panik olmuştum,şimdi alıştım biraz.Herşeyi hazırlamışsın ne güzel bu eşler olmasa ne yapardık bilmem:)))Diğerlerini de bir günde bile halledersin canım.Sağlıkla gelsin kuzular inş.Kızlar haftasonu hiç yazamadım alıntı da yapamıyorum geçmişte kaçırdığım şeyler varsa kimse kusura bakmasın Azeri'yi hatırlıyorum geçmiş olsun.
Biz cuma doktora gittik pozisyon almış oğlum kafasını yerleştirmiş gelmek için bekliyor doktor kırkı beklemez dedi. Beş haftamız vardı bana göre rahattım sanki iki hafta farkedince çok şey değişti panik oldum. Bu hafta izne ayrılınca kalan işleri halledeyim diyordum ama hafta sonu işe koyulduk kocamla. Camlar, perdeler ve dolap içleri halloldu. Hastane çantamı hazırladım. Bugün halıları yıkamaya gönderdim haftaya bugün gelecek. Çikolata falan gibi ıvır zıvır işleri de bu hafta halledersem hazır bekleyeceğiz inşallah.
Canım pijaman ve beşiğiniz hayırlı olsun.Minik kızın mışıl mışıl uyusun beşiğinde.....Slm kızlar biz geldik şöle bi geçmişe göz attık Özlemmm canım babana çook geçmiş olsun canım dualarım baban için kuzum , Işılcım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere,Baby16 kuzum geçmiş olsun başınızın gözünüzün sadakası olsun burnundan gelsin her kim çaldıysa inş. sıkma canını geri gelmeyecek şeyler değil sana ve bebişine bişey olmasın
Biz sabah dayanamadık annemle sosyete pazarına gitttik hemen üst sokakta sabahtan gittik kalabalık olmadan 2 saat dolaştım kendime kalın pijama takımı aldım hastanede giymek için herkes doğumdan sonra çok üşüyeceksin fln dedi aldık koyduk çantamıza her ihtimale karşı kızımın beşiğide geldii çook tatlı eşimle başından ayrılamıyoruz ya ben onu yada o beni beşiğin başında yakalıyor öylee bakıp duruyoruzz geçsin zaman kızım gelsinnnnnnnnn
Canım babana acil şifalar,inş.en kısa zamanda iyileşir.uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
Canım panik yapma bazen böyle hareketleri azalıyo,sen içini ferah tut....Gunaydin kizlar. Dunden beri oglumu cok az hissediyorum hani oyle karnimi saga sola atacak kadar degil. Kahvalti yaptim soluma yattim gene ufacik hareketler. Gecen hafta dr um cok asagida demisti heran gelebilir demisti sancim da yok simdilik. Esim de iste tek basima gitme durumum yok hastaneye. Hareketini takkip edin deniliyor surekli naapcam bilemiyorum eskisi gibi tekmelese de acitsa canimi keske.
Sagaadaa gunaydın cnm hosgeldınhava okadar guzele benzıokı dısarı cıkcagım saat hemncık gelsın ıstıorum:))))
gunaydın kızlarrrrr,,,,
dun oglusumun kuzucuklu mobılyaları geldı :):)
ama malesef 4 gun hıc bısey koyma havalansın dedı adamlar, oysakı ben yerlestırmek ıcın heyecanla beklıodum
bı turlu uygun perde bulamadım odaya bugun tekrar carsıya cıkıp bakıcam ınsallah bulurumm
D_m_f Bebısım yarn gıdıosun kuzunu kucagına almaya ınsallahh hersey gonlunce olsun hersey senın be bebegn ıcın cooookguzel gelıssın ınsallah:))
bebişimi üzme lütfen annesi:) senin üzüntünden etkilendi kesin, kocamanlar artık, herşeyi anlıyorlarbak önemli bişiyi de yokmuş dedemizin. Hem bak gör, buklecik e de dediğim gibi kızın ne kadar uğurlu gelecek ailene ve sevdiklerine :)))
çook geçmiş olsun cnm. Allahım acil şifalar versin babalarınıza. çok şükür ki ciddi birşey yokmuş. Bir an önce iyileşsinler de torunlarını görünce bak nasıl ayağa kalkarlar:)
amiiiin ne güzel bi dilektir o özgecim sana da günaydınGünayddın kızlarr,güzel haberlerle dolu bir gün olsun inş.
kızlaaaaarrr babamı ameliyata almışlar lütfen dua edelim sizlerin duası kabul olur inşallah birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
hoşbulduk canım,hava gerçekten çok güzel,ben de bi ara işten kaytarmayı düşünüyorum biraz dolaşıyımKurabiye fikri çok iyi ben de kendim yapıcaktım ama bizim millet anlamaz 5er 10ar alır hiç kimseye kalmaz diye vazgeçtim
EVt sekerım bızımkılerde oyldr kımseye sen 1 tane al dıyemem ama norml dogm olrsa ıste okdr akın olamaz yeterlı gelır dıye dusundum bende ılkonce kendım yapım dedım sonra goze alamadım:) Bızım bı tanıdık var o yapıoms haberını alnca bugn gormeye gıtmk ıcın randevu ayrladım bakalm anlasabılrsk yaptrcm ınsallah:)
yaaaaa hepinizi seviyorum ben böyle güzel sözler duyunca gözlerim yaşarıyor yarın ameliyata girerken çok ağlarım herhalde annemi, babamı, eşimi öyle görürsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?