2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hareketlerinin azalmasi cok normal onceden karnim dalgalanirken simdi anca kipirdiyor yavrum ee yerleri daraldi ondan

Gunaydin kizlarrrrrrrr
Dun gece bel agrisi basladi bende ha dedim bir bu eksikti midemin yanmasinin yaninda birde bu cikti simdi

Gunaydın hosgeldın cnm. Benmde belımn sag tarfnda bı agrı var ama sanırım dogumla alaksı yok sankı bısey yaprsında 3 5 gn agırır ya oylee anlamadmkı neyı ters yaptım dusunuorum dusunuorum bulamıorum sabah cıkarkn kocama dedım car cart egılırsn oyle olur dıye benle dalga gectı:))) Annemde cok hızlı harket edıosun sukur bu zamana kdar o cocugn basına bısey getrmedın dıye dalga gectı dedım ıyı beee sızı terkeedıp gıdeyımde aklınz basınıza gelsın

Regl olmadan once belim agrirdi onun gibi agriyorbenim.
Gunduz geciyor aksamlari basliyor. Yuruyus yapiyorum hergun 1 saat belki ondandir

kızlaaaaarrr babamı ameliyata almışlar lütfen dua edelim sizlerin duası kabul olur inşallah birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim Allahım tüm hastalara acil şifalar versin

Canım azda olsa haraket etmesı olumlu bısey bende bazn hıssetmıorum kafasına gore takılıo bazn cok harektsz oluo bazn ustuste vuruo keyfıne baglı:) Hıckırınca rahatsız oluorum bazn ama uzun sure harkt etmeynce hıckırdıgnda ohh saglıgı yerınde dıorum:) Azda harekt varsa sıkma canını kocan gelnce dr gıdersınz ıcın rahat eder.

herkese günaydın
buklecik babana Rabbim tez zamanda şifa göndersin
limonlukekim kuzum artık bebişlerin yeri daraldı
ufakta olsa hareket varsa hiç sıkma canını
eşin gelince gidersiniz doktora

gunaydın kızlarrrrr,,,,

dun oglusumun kuzucuklu mobılyaları geldı :):)
ama malesef 4 gun hıc bısey koyma havalansın dedı adamlar, oysakı ben yerlestırmek ıcın heyecanla beklıodum
bı turlu uygun perde bulamadım odaya bugun tekrar carsıya cıkıp bakıcam ınsallah bulurumm

canım aklına kötü şey getirme azda olsa hissediyorsun annesi yeri daraldı artık eskisi kadar zaten hissedemeyiz...
bende eskisine göre daha az aralıklarla hissediyorum 30 lu haftalardaki gibi değil.... demkki uyuyorlar sürekli...

sakin ol kuzucum evet çok heyecanlısındır son bir kez hazırlıklarını gözden geçir ve dinlen bugün artık hiç vaktin olmayacak :)

canım valla haklısın... bugün evet son kez valizime göz atayım...
önce banyomuzu yapacağız sonra kuaföre gideceğim saçıma başıma bir şekil verdireyim...
Allah oğlumun bahtını açık etsin. yarın bu saatlerde inşallah kucağımda olacak...

Bana da dr 5-23 mart arası diyince panik olmuştum,şimdi alıştım biraz.Herşeyi hazırlamışsın ne güzel bu eşler olmasa ne yapardık bilmem:)))Diğerlerini de bir günde bile halledersin canım.Sağlıkla gelsin kuzular inş.
Canım pijaman ve beşiğiniz hayırlı olsun.Minik kızın mışıl mışıl uyusun beşiğinde.....
Canım babana acil şifalar,inş.en kısa zamanda iyileşir.
Canım panik yapma bazen böyle hareketleri azalıyo,sen içini ferah tut....
Sagaadaa gunaydın cnm hosgeldın hava okadar guzele benzıokı dısarı cıkcagım saat hemncık gelsın ıstıorum:))))

hoşbulduk canım,hava gerçekten çok güzel,ben de bi ara işten kaytarmayı düşünüyorum biraz dolaşıyımKurabiye fikri çok iyi ben de kendim yapıcaktım ama bizim millet anlamaz 5er 10ar alır hiç kimseye kalmaz diye vazgeçtim

D_m_f Bebısım yarn gıdıosun kuzunu kucagına almaya ınsallahh hersey gonlunce olsun hersey senın be bebegn ıcın cooookguzel gelıssın ınsallah:))

ben banyoya giriyorum...
temizlik vs. uzun sürer işim...

gelirim yine. öptüm hepinizi...

Hayırlı olsun canım,güzel günler geçirsin oğluşun odasında.Bi kaç gün daha bekliycen yerleştirmek için ama olsun.Perdeyi de bulursun inş.Ben düz renk yaptırdım bi tarafı turuncu bi tarafı yeşil,odanıza uygun renklerden öyle yaptırabilirsin sende.Bitince de resimlerini bekliyoruz.

D_m_f Bebısım yarn gıdıosun kuzunu kucagına almaya ınsallahh hersey gonlunce olsun hersey senın be bebegn ıcın cooookguzel gelıssın ınsallah:))

yaaaaa hepinizi seviyorum ben böyle güzel sözler duyunca gözlerim yaşarıyor yarın ameliyata girerken çok ağlarım herhalde annemi, babamı, eşimi öyle görürsem...

cok sağol canım desteğin için biraz daha toparladım kendimi ama işte babacım sağ salim eve dönmeden rahat edemiyorum yine de bebişim sağolsun dünden beri öyle bi kuvvet veriyo ki bana kuzum benim ben üzüldükçe ya da dedesinin sesini duydukca deli gibi tepiniyo helak oldu yoruldu iyice yavrum ya ona da kıyamıyorum toparlamaya calısıyorum elimden geldiğince canım benim

Günayddın kızlarr,güzel haberlerle dolu bir gün olsun inş.
amiiiin ne güzel bi dilektir o özgecim sana da günaydın

kızlaaaaarrr babamı ameliyata almışlar lütfen dua edelim sizlerin duası kabul olur inşallah birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim Allahım tüm hastalara acil şifalar versin

canım sağ salim cıksın evine dönsün inşallah Rabbim onu sizlere bağışlaın dualarımhem kendi babama hem senin babana güzel haberler alalım artık nolur Allahım

EVt sekerım bızımkılerde oyldr kımseye sen 1 tane al dıyemem ama norml dogm olrsa ıste okdr akın olamaz yeterlı gelır dıye dusundum bende ılkonce kendım yapım dedım sonra goze alamadım:) Bızım bı tanıdık var o yapıoms haberını alnca bugn gormeye gıtmk ıcın randevu ayrladım bakalm anlasabılrsk yaptrcm ınsallah:)

Yaptır canım normal olursa dediğin gibi çok gelen olmaz ama ben yine de göze alamadım bide orda bişey diyemem kaynanam dağıtır hepsiniSenin tanıdıkmış uygun olur ben sordum tanesini 4tl ye yapıyolar.O yüzden kendim yapıcaktım

yaaaaa hepinizi seviyorum ben böyle güzel sözler duyunca gözlerim yaşarıyor yarın ameliyata girerken çok ağlarım herhalde annemi, babamı, eşimi öyle görürsem...

Mutlulk goz yaslarııı en guzel bıseyyy:) Insanın mutlulktan aglamsı ne guzel haytta kac kere mutlulktn aglıoruz en guzel anlardn bırı ıste:)) Dok ıcını annemmmmm bebısıne kavuscn ınsallah bu dahada en guzel bısey:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…