- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.061
Yaptır canım normal olursa dediğin gibi çok gelen olmaz ama ben yine de göze alamadım bide orda bişey diyemem kaynanam dağıtır hepsiniSenin tanıdıkmış uygun olur ben sordum tanesini 4tl ye yapıyolar.O yüzden kendim yapıcaktım
Hayırlı olsun canım,güzel günler geçirsin oğluşun odasında.Bi kaç gün daha bekliycen yerleştirmek için ama olsun.Perdeyi de bulursun inş.Ben düz renk yaptırdım bi tarafı turuncu bi tarafı yeşil,odanıza uygun renklerden öyle yaptırabilirsin sende.Bitince de resimlerini bekliyoruz.
Benm sordugm her yer 6 7 lıra dedı bu bayan sanırım 3 bucuktn yaparım dems bılmıorum konscm ıste belkı cok samımı olrsak 3e de yaptırrıım:)) Bende nasıl bısey oldugunu hıc bılmıorum tadı tuzu nasıldr bılmıorum dun anneme dıorum ısın yok mıne dıo:)) Dedım oyle deme artık herkes yapıoms hey allam yaaaa dıo:)))) Dedım anne devır degıstı artık bunlr modaaYok kocamda ıstedı o yuzden gıtcem yoksa kurbıye dusunmemıstım ben o soktu aklıma:))
su perde halı olayını bı bıtıreyım hemen resımlerını yuklucem zaten.
perde cok canımı sıkıo bulamıyorum dıye bugun ınsallah bulurum.
eksıklerımı dusunmeye calısıorum evde aklıma gelıo ama carsıya gıdınce bı suru seyı gorunce kafam karısıo alcaklarımı deıl almıcaklarımı alıom hep bakalım bugun nasıl olcak :)
cnm geçmiş olsun acil şifalar diliyorum babana duanızı okuyorum....uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
cok teşekkürler cnm rabbim hepimize bebişli yıllar nasip etsin inşallah...Isil, biraz gec oldu ama dogum gunun kutlu olsun, miniginle ve esinle nice mutlu, saglikli senelere...
Ozlem, canim gecmis olsun babacigina Allah acil sifalar versin insallah. canim gunumuzde bu tip ameliyatlar kolayca halloluyor,
sikma canini. ayni seyi ben de yasadim. uzakta olunca gidip bi gecmis olsun diyememk bile cok koyuyo uzaktan uzaga takip etmek
zorunda kaliyosun maalesef
Buklecik canim senin babacigina da gecmis olsun, Allah sifalar versin canim...
Baby16 canim Allah beterinden korusun, gecmis olsun, tadiniz kacmis canim yaa uzuldum cok...
dogum tarihleri belli olan arkadaslar, adiniza bi guzel heyecalandim :) ben de dogurmak istiyorum artik yaaa :))
Saglicakla alin bebislerinizi kucaginiza...
off yatamıyorum...dön dön dön yatamadım... canım sıkıldı...
son 1 gün...
Anneler öyle canım gereksiz geliyo onlara.Kurabiyeler güzel oluyo ben üzerinde şeker hamuru olmadan yapıyorum zaten şeker hamuruyla birlikte biraz daha tatlı oluyo işte.Olsun her zaman olmuyo böyle şeyler ne istiyosan yapamaya çalış canım.
Canım maşallah oğlunamerhaba hanımlar hepinize günaydın
şimdi doktordan geldik benim bebişim gayet iyi 36+0 dayız kilosu 2800gr.
benim oğlan doğum pozisyonu almış bile artık dönmez dedi doktor.
hastanede biraz duygusallaştım ağladımfilan moralim bozuktu çünkü
ama şimdi iyiyim,birde taşınma olayını da bitirsem doğurmadan başka birşey istemem
Evet haklısın canım babası onun ıcın hery olsun ıstıo bende kocamn pesıne takıldım gıdıorum bakalım sonumuz hayırolaaaa:))) Dıorum belkı bıdaha anne olamıcm herseyı yasayalım. Annemde nıe bosa masrf edıosun dıo bana anneme kalsa ztn cocga hıcbısey yapamıcm:)) Dun dıokı hıcbısey almaa yaa anne dedım ztn senın yuzunden oyle dıye dıyeeeee 1 hurc esyası var cocugnn mıllet dolplrı doldurdu eee nolck hemen buyuck cocuklrı onlrı 2 kere gıydıremıckler:)) 1 yasına geldıkten sonra ıstedıgını al ama 1 yasına kdr nasıl buyuck anlamıcksn dedım dınledım ıste senı bakalm cocugum cıplak kalırsa ananesının yuzunden dıorum guluo:)))
Evet haklısın canım babası onun ıcın hery olsun ıstıo bende kocamn pesıne takıldım gıdıorum bakalım sonumuz hayırolaaaa:))) Dıorum belkı bıdaha anne olamıcm herseyı yasayalım. Annemde nıe bosa masrf edıosun dıo bana anneme kalsa ztn cocga hıcbısey yapamıcm:)) Dun dıokı hıcbısey almaa yaa anne dedım ztn senın yuzunden oyle dıye dıyeeeee 1 hurc esyası var cocugnn mıllet dolplrı doldurdu eee nolck hemen buyuck cocuklrı onlrı 2 kere gıydıremıckler:)) 1 yasına geldıkten sonra ıstedıgını al ama 1 yasına kdr nasıl buyuck anlamıcksn dedım dınledım ıste senı bakalm cocugum cıplak kalırsa ananesının yuzunden dıorum guluo:)))
Canım maşallah oğlunaİnş.taşınmayı da aradan çıkarırısın doğum olmadan....
Bizede öyle dediler de biz eşimle bildiğimizi okuyoruzİnsan heves ediyo işte abartmadan bişeyler yapmak lazım:)))doğru çok giyemiycek ama yaaa hediye falan da gelmezse çıplak laıcak çocuk
Allah şifa versin canım babana.. okudum Allah kabul etsin inşallah. Ameliyattan sağ salim çıksın hayırlısıylauyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
sağol canım gece hiç uyuyamadım baş ağrısı hat safhada ama ii olmaya calısıyorum düne göre daha sakinim en azından...babam hala aynı dün tomografi kolonoskopi falan yapıldı bugün sonuçlar cıkıcak ona göre de ameliyata alıcaklar hayırlısı bakalım bekliyorum öle kuzum
kızlar size bir bilgi aktarayım hastaneyle ilgili...ben bursa medicalde doğum yapıcam kısmetse yarın....
dün son olarak fiyat alalım birde oda süslüyolarmı onları sorayım dedim hasta yatış bölümüne gittim fiyat almak için dr kim dedi dr söyledim 1.750 tl fiyat verdiler meğersem benim dr sgk ile anlaşması kaldırılmış normalde medicalde anlaşmalı dr sezeryanla 450 tly yapıyolarmış şok olduk elşmleneyse yapacak bişey yok dr bırakamam bu saatten sonra elimiz mahkum vericez oda süslemeside yapmıyorlarmış...dün oda süslemesi için bir firma buldum 150 tly yapıcaklar içinde kapı süsü tülü anne yatağı ayak ucu süslemesi balonlar 12 adette bebek şekeri var...birde altın yastığı
kızlar size bir bilgi aktarayım hastaneyle ilgili...ben bursa medicalde doğum yapıcam kısmetse yarın....
dün son olarak fiyat alalım birde oda süslüyolarmı onları sorayım dedim hasta yatış bölümüne gittim fiyat almak için dr kim dedi dr söyledim 1.750 tl fiyat verdiler meğersem benim dr sgk ile anlaşması kaldırılmış normalde medicalde anlaşmalı dr sezeryanla 450 tly yapıyolarmış şok olduk elşmleneyse yapacak bişey yok dr bırakamam bu saatten sonra elimiz mahkum vericez oda süslemeside yapmıyorlarmış...dün oda süslemesi için bir firma buldum 150 tly yapıcaklar içinde kapı süsü tülü anne yatağı ayak ucu süslemesi balonlar 12 adette bebek şekeri var...birde altın yastığı
Annemde onu dedı ztn o cıtcıtlılrı cok 40 ını atlattktn sonrada cok soguk olmıck o yuzden bende abartmadm aldıklrım hep 6 aylk seyler yaza gıyebılcgı seylr yanı e gorumcm malum ondn alcm o 0 grubunu saolsn en nadıde parcılarını benm ıcın ayrdı dunde kendısı bıseyler alıodu annem arkadn bagırıo halasııı 1 yas al ne alcksan:))) Zaten bu benm kocamn tarfnda bır mevlut oluooo anlatmam ben haytmda oyle mevlut gormedımm kaynanaya kaynpedere anneye babayaaa cocugugaa hedıyee getıren gordum sok oldum sooooook oldum bızde altn gıder bıde oyle kıyafet fln bunlr hepsını bıarada ve maaıleye yapıoo mevlutten sonra eve donduk 1 oda dolusu esya vardı dedımkı abla bızde mevlut yapınca boylemı olcakdedı yok bukdr olmaz ama buna yakın olr cunku onlr tam bosnak tayfası bızımkıler okdar degıl:))) Dedım yarısıda olsa olrrr odaya bak hedıye dolu ahahaha:))))
Çok geçmiş olsun inşallah iyi geçmiştir ameliyatı.uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
O zaman hiç dert etme kıyafet işini,ben abarttım birazcık bakalım ne kadar giyebilecek.Hem hediyelerden sen koyacak yer bulamayacaksın biz de o kadar hediye olmaz sanmıyorum ben:=)Annemde onu dedı ztn o cıtcıtlılrı cok 40 ını atlattktn sonrada cok soguk olmıck o yuzden bende abartmadm aldıklrım hep 6 aylk seyler yaza gıyebılcgı seylr yanı e gorumcm malum ondn alcm o 0 grubunu saolsn en nadıde parcılarını benm ıcın ayrdı dunde kendısı bıseyler alıodu annem arkadn bagırıo halasııı 1 yas al ne alcksan:))) Zaten bu benm kocamn tarfnda bır mevlut oluooo anlatmam ben haytmda oyle mevlut gormedımm kaynanaya kaynpedere anneye babayaaa cocugugaa hedıyee getıren gordum sok oldum sooooook oldum bızde altn gıder bıde oyle kıyafet fln bunlr hepsını bıarada ve maaıleye yapıoo mevlutten sonra eve donduk 1 oda dolusu esya vardı dedımkı abla bızde mevlut yapınca boylemı olcakdedı yok bukdr olmaz ama buna yakın olr cunku onlr tam bosnak tayfası bızımkıler okdar degıl:))) Dedım yarısıda olsa olrrr odaya bak hedıye dolu ahahaha:))))
Allah şifa versin canım babana.. okudum Allah kabul etsin inşallah. Ameliyattan sağ salim çıksın hayırlısıyla
Özlemcim inşallah güzel haberler alırsınız.
bende bu gece uyuyamadım.. 4:20 de bi uyandım uyu uyuyabiliyosan( saat 7 oldu ve ben baş ağrısıyla sızmaya başladım sonra..
MELİKE kontrolde :))) neler oluyo acaba şuan :)))
YARIN doğum yapacak arkadaşlar DMF ve IŞIL szilerin heyecanını anlayabiliyorum.. bende yarın gün alıcam diye aşırı heyecanlıyım.
hahahah 1paket orkit kaçpara ki oha ya kafayı yemişler bende geçen hastanede yattığımda fatura dökümüne bakıyım dedim çünkü 250 tl aldılar kola takılan kelebekden tuuta yutturdukları ilacın parasına kadar almışlar oda içinde 4 yıldızlı otel kategorisinde yazıyodu...Canımm gozun aydın yarın kavuscan sende bebısınee:) Guzel guzel gıdıp gelrsın ınsallah:) Bende gecn hastnyle sonkez konusyım dedım ındırım fln yapmıolr cunku ozel sıgrtanın ındırımı ztn gayt ıyı daha belanımı arıosun dıyolr bana resmen neyseee benm sok oldugm nokta ne oldu bılıomsn gercı susluomsn fln dıe sormadmda benı sok eden nokta anne pedını karsılamıoo ınanamdm sok oldumm deıdm olm en dandık hastaneler karsılıo sana noluo??:)) Dedı getır bebısım ben sana benden kullan demıorumkı dıo:)) Dedım vay arkadas ALLAHtn cocugunkılerı karsılıo hos karsılamasda goturrudm de yanıı fazladn para almak ıcın baska bahaneler bul arkadsm 1 gece kalcm gıtcm kac ped harcıycn banaa laa havlee yaaa
az kaldı cnm ya sorma yarın bu saatlerde hastanede olucaz inşallah...doğum fotoğrafcıyla ilgili eşim meraklı hemen aradı 500 tl istediler ben gerek yok dedim şimdi etrafım cok kalabalık olucak pozda veremem zaten karmaşık duygular içinde olucam eve geçince ben biraz toparlanayım eve çağırırız dedim eşime...ama sizin bedava olması güzelmiş..bu arada ben hiç normal doğuma girdiklerini duymadım sen ara sorsana cnm...Baya da fark varmış canım yaaa iyiki sormuşsun...Oda süslemesi uygunmuş çok güzel olur odanız:)))Az kaldı heyacan doruktadır,sağlıkla kucağına al minik Aden'i inş.Benimde en çok merak ettiğim normal olunca doğum fotoğrafcısı giriyo mu,hastaneyi arıyorum ama bir itürlü ulaşamadım.Benim doğum yapacağım hastanede oda süslemesi + doğum fotoğrafçısı hediye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?