2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

umudumm bende kısmetse izmir medical parkta yapıcam
burda sgk ile anlaşmalı olarak 1500 tl alıyorlar
tabi bunun içinde hiç birşey yok sadece doğum parası
bu arada canım sen ve dmf arkadaşımız dualarımdasınız
Rabbim rast getirsin sağlıklı bir doğum olsun inşallah

hadi gözün aydın tatlım bu maceredan da kurtuldun:))
o kadar dedik rahat bırakın kendinizi diye.. sen heyecandan kasdın demekki kendini.. neyse geçti bitti.

hayırlısıyla hayırlı zamanda gelsin Miray bebek.. tabi ordaki gelenler gibi 40+ ları beklemesin mümkünse

Sağol canımmm... Sorma yaa nst ye doğum odasında bağladılar bu sefer :)) bana da deneyim oldu doğum yapacağım yatakta yatmak.. doğuma gircek olan ebe de geldi.. normal doğum yaparsan beraberiz dedi.. haftamı sordu 38 ama çok sıkıldım dedim.. oo daha zamanın var hiç sıkılma dedi bunlar 40tan sonrayı normal kabul ediyo galiba.. :44:

canım benim banyo faslı bitti... birazdan annemle kuaföre gideceğiz...
canım anam jilete bile yardım etti... evlendikte sonra insan ne kadar utanıyormuş annesinden...

canım benim doktor dediki saat 7.30 da burda ol... işlemlerini yaparız. ameliyata hazırlanırsın 8.30 da ameliyata alırız seni...
8.30-9.00 gibi muhtemel ameliyat başlar... senin saat çok iyi ama 12.00 ben o ara ayık olurum saat 12 yi fark edersem senin için dua ederim canım...

aaaaa şok oldum o nasıl iş ya. ne para tuzağı... neyse canım morelini bozma... son dakika doktormu değiştireceksin ama bu yaptıkları çok ayıp... olay çıkarsan yeridir yani... istanbuldada medicalin fiyatları pahalı... ama hizmeti güzel sanırım...
hadi hayırlı bakalım süslenme zamanı...

Hosgeldın annemmmm oyyyy mınk kusum cokmu acıdı canın yerım canınııı( 2 hafta ılerımı cıktııııııııı annem ozamn benmkı 45 haftalk dogar 40 ı beklersek ahahahaha yaaaaaaa ne bıleyım annem hakkımzda hayırlısı olsnn yapck bısey yok nasıl gelecgı varsa oyle gelcekler hayatım ALLAH kolaylıgını verır ben buna ınanıorum senın bebısınde gelcek az kaldı hayatımmm

YARIN doğum yapacak arkadaşlar DMF ve IŞIL szilerin heyecanını anlayabiliyorum.. bende yarın gün alıcam diye aşırı heyecanlıyım.

o kadar kahrımızı çektin... bizim yüzümüzden sayfalarca yazı okumak zorunda kaldın...
listeye adımızı eklemedin diye çemkirdik... yazımızı okumadın bizi dışladın diye sana sitem ettik...
ama biliyormusun senin melek gibi bir kalbin var... uzak mesafede olsa aramızda bunu hep hissettirdin bize... bir kere olsun sitem etmedin... sana kızıyorlar diye ben çıkıştım çoğu kez...

ama sen harikasın polycim... seni çok seviyorum bunu bil olurmu...

yerim ben o koca kafayı maşallah kuzuya azcık kaldı gelmesine inşallah sağ salim gelsin annesinin kucağına canın yanmış kuzum ya kıyamam geçmiş olsun neyse ki atlattın tek bişey kaldı artık o da doğum onu da hayırlısıyla atlatırız inşallah hepimiz

Ayyy canım ne güzel artık kollarında olucak inş.Eve gelince de çok güzel oluyo değişik pozlarda çekiyolar,bizim onu da görümcemin eşi fotoğrafçı o çekicek fotoğraflar bedevabi kaç kişinin çekmişler duydum ama saatine göre mi acaba şimidi gecenin bi vaktide doğum fotoğrafçısı gelmez,bakalım ulaşmaya çalışıyorum bilgi almak için ama çok sinir sürekli beklemeye alıyolar.İnş.doğuma girerler benimde:))))

Canım bebişin iyi olmasına çok sevimdim hayırlısıyla gelsin MirayÇatı muayenesini ben hiç düşünmüyorum şimdiden stres yapmıyım diye dr ne zaman derse o zaman yapar artıkİnş.benimde normal çıkar herşey.Ben de en çok gece yarısı sancı tutup hastaneye koşturmaktan korkuyorum,sabah falan olsa ne güzel olurHepimiz için hayırlısı artık....

Bencede kuzum yaa artık gelsinler de nasıl gelirlerse gelsinler geçen hafta kafa 3 gün öndeydi bu hafta eşitlenir die bekliyoduk ama kız habire kafaya çalışmış ailemizin akıl küpü tebi kızım çok zekii olduğundan kafayı büyütüyo.. ee bi de aşağıya baskı yapmaktan kafa kası yaptı yawrum :)) ama tabi kesin sezeryan demiyo doktor.. doğum anı gelmeden bilemeyiz diyo.. benim de zoruma ne gider biliyomusun bu kız gelmez gelmez 42. haftada gelir, doktor kafası büyük die sezeryana dönerseeee :) işte o zaman çok bozulurum valla o kadar bekle soora sezeryan desin peeeh

Haklısın canım bnde oyle dıorum ztn babası heves edıo aynı seylerı gıycez dıye ınsallah RABBIM nasıp eder:)) Buyukken gıydırmek daha guzeldır heralde bıde fıkrını soylıck delı etck senı ben onu ıstemem bunu ıstemem dıyee oyyy yer annesı onun kaprısını:)))
Oooo o zaman sana bişey alma demekle haklılarmışBiz de o kadar olmaz benim tarafım uzakta zaten eşimin tarafı da o kadar kalabalık değil.Ben o yüzden mevlüt bile yapmıycam....

Evet ben hayatmda oyle bısey gormedm benm butun aılem burda lakın bızde oyle bısey olmadıgı ıcın kendı tarfmdn boyle bır performns beklemıorum:)) Ama ıste onlr cok fenalar ztn kayınvalıdemn gıttıgı herkes aynen ıade etsee oooo 2 ev 1 araba alırız ahaha:)))) kaynvalıdem cok tıtızdırr kendınden kısar ama asla elı bos gıtmez amannn kımse bıy getrmesınn oglum sagsaglım gelsn en guzelll hedıye bana:))

ahahahahahah ayyyyy melıkee ALLAH senı ıyı etsn yaaa kafayamı calsmıs mınık kuzu:))) oyle buyuk konusmayalm hayatım yaa zatn catır catr dogrcz dedıkce kafalrı sınıf atlıo hakkımzda hayırlısını dılıyelım annem en ıyısı bu:)) Nezmn gelceklerı nasıl gelecklrı hepsı bellı o yuzden bosuna dusunup gerılmeye gerek yok bebgımm her turlu bızım degıllermı?:)) benm mınık bedenlı deeee buyuk kafalı oglmmmm oyy annsı yer onuu:)))

canım hoşgeldin...
nst sonuçların iyimiş öncelikle buna çok sevindim... çatı muayenesi zormuş değilmi... of ben kurtuldum inşallah yarın ameliyattan önce tutturmazlar bakalım diye... o kadarda değil ya napacaklar bakıp sanki... bir tek sonda takılacak işte o da herkes kolay diyor... canım hakkında hayırlısı olsun. sen bakma bize sezeryancılar olduk biz sen çatır çatır doğurursun...

biz kuaföre gidiyoruz... kaesin kaynatırsınız siz... neyse gelince okuruz biz... bugün oğlumun içeride son günü yarın doğan güneş... özgürlüğüne kavuşacak kuzucuk...

Kızlarrrr sımdı benm kurabıyecılıylennn randevu saatım yaklasmaktaa hazırlanıp cıkıorumm gelınce sıze gorusmeden kısa anektotlar sunarım hihihi:)) Hepınız kendınıze cıcı bakın

canım ben her ne kadar şimdiye kadar pek yazmasamda hepinizi takip ediyorum hatta başlarda listede bende vardım ben sana bir şey sormak istiyorum ben senin dr kontrolünü merak ediyordum kaç gr cıktı bende normal doğum istiyordum ama dün 3600 kilo çıktı 36+5 deyken bebek 2 hafta büyük dedi 6 marta gün verdi hiç çatı felan konusunu bile açmadı başka dr a da sorsam mı acaba bilemedim

Günaydın kızlar,

dünkü melankolik halim bu sefer sebebini bilmediğim bir şekilde devam ediyor, kahvaltı bile yapmadım ve hiç acıkmadım canım istemiyor.

dün kızımın göz kontrolü vardı maşallah hiçç bir hasar bırakmamış erken doğum çok mutlu olduk ona ve yedikule surp pırgıç ermeni hastanesi ne kadar güzel bir hastaneymiş öyle 2 katlı binalarla çevrili düzenli bakımlı çok güzel kocaman bir bahçe, poliklinik binaları vs bayıldım bayıldım, azınlık bir gruba bağlı olasım geldi :)

sonra e-bebek- bebetto-n taffy baby gezdik kızım ve babası ile, kızımın ihtiyaçları için.

e-bebek ten 4 tane prima premium care 1 numara aldım kampanya vardı , bebetto uni baby ıslak mendillerin 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki kampanyasında kullanılamayacağınnı kasada öğrenince bıraktık herşeyi, taffy baby den aldık kalanları.

ve çok önemli bir bilgi
göğüs pompası alacak arkadaşlar, biliyorsunuz ben 1 aydır ameda nın profesyonel hastane tipi yani ( eşşek kadar demir bir kütle ben taşıyamıyorum o kadar diim) kullanıyorum mememin ucunu bazen koparacak gibi oluyordu o kadar güçlü, gücünü ayarlıyordum can acıma durumuma göre, neyse dün 1 aylık süremiz doldu ve baktık ki pompa ihtiyacım devam ediyor 1 ay kiralama yapmak yerine tekrardan satın alalım birşey memeden bıraktırma zamanındada ihtiyaç olacak zaten.

araştırdım baya bir aslında adres bellide ilk anda vereceğin parayı düşününce pahalı geliyordu avent elektrikli, medela olsun derken aventte kararı verdim ama manuel olsun bari arada neredeyse 150 tl fark var diye, eşimde elektirkli alalım pişman olursun diyip durdu dün mağazada ama ben manueli aldım, eve geldim kullandım ,

1- avent bu işte rakipsiz, o koca demir yığınının çıkardığı sütten daha fazlasını çıkardı, o yaprakcıklar varya memeye temas eden yerde onlar cidden işe yarıyor hem konforlu hemde süt kanallarını açıyor gerçekten.

2-manuel pek prafik değil, elim kolum ağrıdı baya bir, ve sonunda itiraf ettim eşime pişman oldum diye

bugün gidip elektrikli ile değiştirecek umarım değişim yaparlar

kıssadan hisse, parasını düşünmeyin ve kesinlikle avent elektrikli alın dua edersiniz bana...

kızlaaaaarrr babamı ameliyata almışlar lütfen dua edelim sizlerin duası kabul olur inşallah birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim Allahım tüm hastalara acil şifalar versin

okudum canım ben, allah şifa versin...

Melıkee annem zatn oyle bısey varyaa gelısım bastan ayaga gıder dıyee bızımkıler ıyı gelısıo demkkı o yuzden hep buyuk cıkıo kafalrı ahahaha:))) Optum canımm benım az ısım var gıdıp geleyımmm

Oyyy canım benimmm.. Ye tezesi koca kafasını kızımın da küçülsün biraz doktor da biraz koca kafa mı ne dedi :)) bende hayırr benim kızım koca kafa değilll diyorum :)) ama öle koca kafa diyo :))

Kuzum baban için yazdığını okudum hayırlısı olsun inşallah çok güzel haberler alcaz bugün.. sende bi gelişme olunca haber ver olur mu?

O ne güzel hastaneymiş canım ya hangi hastanede yapıcaksın sen doğumunu. Benim de özel sigortam olduğu halde ne fotografcı ne süslemesi onları geçtim bebek bezini bile getirin dediler.Kendilerinden kullanırsak göğüs kreminden bile ekstra para alıyorlarmış o yüzden hemşireye önceden tembihlememiz gerekiyomuş bizimkileri kullanın diye. sigortadan tonla para alıyorlar hediye verilen tek şey de lohusa şerbeti :)ha bi de sadece bebek kiyafeti getirmemize gerek yokmuş o da zaten el kadar bişi battaniye filan yine de çıkarken gerek olur diye koydum çantama.

Bi de bende iki gündür bulantılar ve koku hassasiyeti başladı.ilk haftalarda bile böle bişi yaşamadim ama yaşayanlar da var benim gibi normal bir durum herhalde

Öyle canım sağlıkla gelsinler yeter ben gelcek olan hediyelere göre hareket etmem zaten isterlerse hiç getirmesinler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…