2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

38 haftaya, daha zamanın var mı dediiii... ebe çıldırmış olmalı :))) he hee düşünsene 2 gün sonra doğuma gidiyomuşsun, selaaammm ben geldimm deyip:)) ebe aynen şöyle

oohh tertemiz oldun ne güzel. ameliyat saatinde çok güzelmiş.. bende böyle olsun istiyorum. inşallah bana da erken saat verirler.
sayılı saatlerin kaldı yani.. maşallah yedik bitirdik hamileliği de..

gece uyku tutmayınca burdaki herşey herkes gözümden geçti film şeridi gibi :)))
200 günün altına, 100 günün altına düşmeyi beklerken şimdi tek tük günleri hatta saatleri sayar oldu çoğu arkadaşımız..
Rabbim acılarını göstermesin..
ve bian öyle bi hisse kapıldım ki, sanki herkes doğurduktan sonra ayrılacakmışız gibi bi hüzün çöktü içime..

sonra yatakta dönerken memelerde bişey hissettim süt sızıntısı gibi.. baktım bişey yok.. ama sanki süt geliyor ve ucunda bekliyor.. inşallah öyledir.

AKLIMA GELMİŞKEN ŞUNU DA YAZAYIM.. İNŞALLAH TÜM BEBİŞLER ANNELERİNİ GÜZELCE EMER..
emzirme döneminde, hele ki ilk bir kaç ay, bebeğinize çoook içten baktığınızda veya o yanınızda değilken onu özlediğinizde sütünüz akabilir. buna hazırlıklı olun. sağarak vermeniz gerekirse bebeğinize veya onun resmine bakarak sağmanız da da fayda var..

duygusala bağladım ben yine yaaawww...

inşallah eşimin halası bugün evdedir de çıkarım bugün dışarı...

Sağol canımm.. Darısı sana olsun diyim o zaman.. aslında çatı muayenesi o kadar acıtcak bişi deil ama ben niyeyse çok kastım çünkü hem doktorun bi ameliyatı vardı acelesi vardı hem de ilk kez görcekti alttan :)) onun heyecanıyla...... neyseki hemencecik bitti..

Aslında gündüz olup gitmek daha iyi ama bi de benim eşim sabah çalışıyo gece mi olsa acaba diyorum hazır yanımdayken :)) Ama sabah bilincimiz yerindeyken de iyi.. Neyse hangisi hayırlısıysa o olsun..

çatı olayı kafandan çıktı ya artık rahatlamışsındır canım :)
bir noktadan sonra gelsinde nasıl gelsin oluyor gerçekten, o hastaneye yatırıldığım günü 2. günü bu stresle yaşamak istemiyorum eve çıkarsam doğurmadan içimde sürekli bir şüphe olacak suyu bitti mi diye, söyleyelim doktora alsınlar artık diyordum, ertesi gün doktor kendisi bu kararı verdi gerçi :)

çok az kaldı ama seninde canım, böyle az kalan sayıları görünce inanamıyorum vaktinde doğan bebek varmış hala bu devirde diyorum :)

Valla doğru diyosun kuzum nasılsa bi şekilde gelcekler ve kendileri karar vercek ne zaman gelceklerine... Biz böle normal yapcaz dedikçe kafaları bozuldu demek ki bayaa kafanın ayarını bozdu bizimkiler neyse şaka yaptık biz nasıl gelirseniz gelin koca kafalar :)))))

kızlar tek tek alıntı yapamıyorum, dualarını esirgemeyen herkese çooooooooooook teşekkürler,, babacım da çıkmış ameliyattan daha konuşamadım ama çok şükür iyiymiş, özlemcim inşallah tez zamanda senin babanda iileşir evine döner

Ben kocaelide konak hastanesi var canım orda yapıcam kısmetse doğumu.Özel sigortam falan yok normal ssk.Fiyatı uygun burda çok fazla özel hastane yok rekabetten heralde normal doğum 750,sezeryanda 900 +hediye işte.Hasta bezini falan kendileri veriyomuş.Diğerlerini zaten biz yanımızda götürücez.Bazı hastaneleri anlamıyorum valla o kadar para alıyolar bi bez bile vermeyen var çok garip.Benim senin gibi şikayetlerim yok canım ama son zamanlar öyle olabiliyomuş diye duydum.

Oy canımmm en iyisini yapıyosunuz bence günün saatin belli hazırlan git mis gibi valla.. bize de son anda szeryan derlerse o kadar beklediğime yanarım valla :)) Nasıl heyecan dorukta dimiiii valla düşündükçe ben heyecanlanıyorum.. yarın kollarında olcak inşallah yaa.. tamam sen heyecanlanma sen sakin ol :)) biz senin yerine heyecanlanırız burdaaaa... Bi de organize ettin mi bize kim haber vercek, bebeğin resmini nasıl görcez hastane yayınlıyo mu? bak doğurcam diye bizi burda madur etme :))

semra ne yaptın ya zaten lohusalık sendromu içersindeyim, yazın iyicene beni benden aldı, sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor fenalardayım, kızımın odasındayım karşımda uyuyor ekranın arkasından bakıyorum ona, uyansada emzirsem diyorum hiç sağasım yok ve taş gibi oldular, bir yandan annnemlerin tutumları , eşek gibi pişman olan kardeşlerimin yokluğu, kuzenlerim vs 2 sene öncesine kadar canımı isteseler düşünmeden vereceğim o kalabalığın hiç ama hiç biri yok yanımda yalnız hissediyorum kendimi, bebeğimin olduğunu onlarla coşkuyla yaşayammış olmak vs vs vs....

offfff.... başladım işte ağlamaya.....

Canım bebeğin cinsiyeti de önemli benim ki kız.. yani senin erkekse zaten benden önde olması lazım kilosu boyu.. bi de annenin boy kilosu da önemli.. benim bugün 38+0 da kilosu 3350 benimde tahmini doğumu 6 mart.. sezeryan yapcaksan belki o yüzden çatı muayenesi istememiştir??

Sağol canım bakalım bizimki nasıl olacak bana hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde bakmıştı zaten alttan herhangi bi sorun var mı diye o zaman normal demişti bakalım şimdi ne diycek:)Aslında çabuk bitiyo ama insan geriliyo işte...
Normal doğum da saati belli olmuyo işte hayırlısı artık ne zaman isterlerse o zaman gelsinler.Benim gündüz olmasını istememin en büyük sebebi doğum fotoğrafcısı

Canım gözünüz aydın çok sağlıklı bebeğimiz çok şükür...
Ben de avent elektrikli aldım şöle bi sağına soluna baktım ama bana şu an uzay mekiği gibi geliyo kara kara düşünüyorum nasıl kullancam ben bunu diye neyse sen bi al kullan detayları yazarsın olur mu? kullanma klavuzu da ingilizcesinden filan okudum ama hiç bişey anlamadım türkçesi de yok.. artık senin pratik bilgilerinle kullanırım :)

Canım yaa ağlama,zor bi süreç geçiriyosun ama en önemlisi minik kızın ve eşin yanında gerisini şimdi düşünme....Sen pozitif birisin yapma böyle,sütün azalır bak üzülürsen...

Evet ama bi de şu var bizim bebişler balık olcaklar ya, balık baştan kokar :)))) ayy yawrularımızı geyik yapmıcam tamam :)) yerim ben onların kafalarınııı..

Hadi git gel hayırlısıyla.. Hallet işlerini tadına bakcam die çok kurabiye yeme öptümmm

38 haftaya, daha zamanın var mı dediiii... ebe çıldırmış olmalı :))) he hee düşünsene 2 gün sonra doğuma gidiyomuşsun, selaaammm ben geldimm deyip:)) ebe aynen şöyle

Bence de kesin öle olur :)) bugün normal doğuma gelen kadın için 40+2 diyince ben zaten söndüm hemen, nstye bağlıydım o arada sancılar filan hep düştü bende :)))) 40+2 diyo yaa.. biz bugün yarın derken 2 hafta daha beklemek.. eşimde diyoki o kadar bekliyceksin 19 martta doğur diyo (1903 oldun doğumu diye) Allahım 1 ay var daha dedim o tarihe.. bence bekler bizim kız diyo.. 41+6 oluyo o gün.. bekler mi bekler

hadi geçmiş olsun, çatıyı da atlattın... neyse canım ya, doğurabilirsek normal doğururuz, doğuramazsak doktor bi şekilde doğurtacak nasılsa... ben şu hareket meselesine taktım fena halde, dr. hareketlerini takip et, belirgin bi azalma olursa hemen gel demişti... aklım sürekli orda... hareket etsin die habire bişiler yemekten şiştim...

Canım benim anlaştığım fotoğrafçı normal doğuma da gelio gece saat kaç olursa gelirim dedi gerçi ben sezeryan olucam ama acil bir şey olursa diye sormuştum. Ama seninki hastaneye bağlı olduğu için bir sor tabi yine de. En kötü sabaha çeker senin ve bebişinin güzel fotolarını illa doğum anını yakalamasa da olur bence.

benimde kız canım ama iri dedi hiç sormadı bile normal mi sezeryan mı diye 6 mart nasıl dedi iyi dedim cok normal istiyordum yalan oldu

Gamze sorma yaa bende çok korkmaya başladım, hareketleri zaten azaldı doğru dürüst takip edemiyorum eskisi gibi düzenli olmuyo.. yeri daraldıkça ve bebek büyüdükçe sanki riski artıyo gibi hissediyorum... valla doktor bugün deseydiki yok sen normal doğuramazsın sezeryanla alalım, mutlu bile olurdum belki ki o kadar normal yapmak istiyorum.. ama işte konu onların sağlığı olunca insanın gözü hiç bişey görmüyo..

Benim arkadaşlarım da 38 haftayı gören yok.. hepsi acayip şaşırıyo bana nasıl tuttun o kadar diye :)) bende anlamadım yeri mi rahattır nedir gelmek bilmedi kız.. baksana hala kafayı tam aşağı indirmemiş doktor biraz yukarda dedi :44:

Canım gözün aydın.. İnşallah tez zaman da evine de gider baban sağlıkla.. Dualarımız onunla..

oyyy özür dilerim canım benim.. ne olur ağlama..
kendini yalnız hissettiğin an buraya bak.. biz hep burdayız.. ben öyle yapıyorum.burası çok iyi geliyor bana.. burası olmasaydı bu gebelik nasıl bu zamana gelirdi beilmiyorum.. kızımla evde kafayı yer otururduk heralde..
kimse olmasa da bebişin yanında, kokusunu içine çekebiliyosun.. şükürler olsun..
senin güçlü halin var hepimizin gözünde, gönlünde.. lütfen hadi o haline geri dön..

ah be güzelim, ah be fıstığım.. Gamzeye ağlama diyorum ama bu yazıya şimdi gelde ağlama..
burnumu sızlattın, ağlattın beni be tatlım..
birinizden bile olsa bi Allah razı olsun demeniz benim için en büyük ödül..
bende sizleri çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…