- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.121
Sağol canım bakalım bizimki nasıl olacak bana hamile kalmadan önce kontrole gittiğimde bakmıştı zaten alttan herhangi bi sorun var mı diye o zaman normal demişti bakalım şimdi ne diycek:)Aslında çabuk bitiyo ama insan geriliyo işte...
Normal doğum da saati belli olmuyo işte hayırlısı artık ne zaman isterlerse o zaman gelsinler.Benim gündüz olmasını istememin en büyük sebebi doğum fotoğrafcısı
oyyy özür dilerim canım benim.. ne olur ağlama..semra ne yaptın ya zaten lohusalık sendromu içersindeyim, yazın iyicene beni benden aldı, sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor fenalardayım, kızımın odasındayım karşımda uyuyor ekranın arkasından bakıyorum ona, uyansada emzirsem diyorum hiç sağasım yok ve taş gibi oldular, bir yandan annnemlerin tutumları , eşek gibi pişman olan kardeşlerimin yokluğu, kuzenlerim vs 2 sene öncesine kadar canımı isteseler düşünmeden vereceğim o kalabalığın hiç ama hiç biri yok yanımda yalnız hissediyorum kendimi, bebeğimin olduğunu onlarla coşkuyla yaşayammış olmak vs vs vs....
offfff.... başladım işte ağlamaya.....
ah be güzelim, ah be fıstığım.. Gamzeye ağlama diyorum ama bu yazıya şimdi gelde ağlama..
o kadar kahrımızı çektin... bizim yüzümüzden sayfalarca yazı okumak zorunda kaldın...
listeye adımızı eklemedin diye çemkirdik... yazımızı okumadın bizi dışladın diye sana sitem ettik...
ama biliyormusun senin melek gibi bir kalbin var... uzak mesafede olsa aramızda bunu hep hissettirdin bize... bir kere olsun sitem etmedin... sana kızıyorlar diye ben çıkıştım çoğu kez...
ama sen harikasın polycim... seni çok seviyorum bunu bil olurmu...
hadi geçmiş olsun, çatıyı da atlattın... neyse canım ya, doğurabilirsek normal doğururuz, doğuramazsak doktor bi şekilde doğurtacak nasılsa... ben şu hareket meselesine taktım fena halde, dr. hareketlerini takip et, belirgin bi azalma olursa hemen gel demişti... aklım sürekli orda... hareket etsin die habire bişiler yemekten şiştim...
Canım benim anlaştığım fotoğrafçı normal doğuma da gelio gece saat kaç olursa gelirim dedi gerçi ben sezeryan olucam ama acil bir şey olursa diye sormuştum. Ama seninki hastaneye bağlı olduğu için bir sor tabi yine de. En kötü sabaha çeker senin ve bebişinin güzel fotolarını illa doğum anını yakalamasa da olur bence.
Olsun canım hiç takma hayırlısıyla gelsinler de nasıl olursa olsun.. İki şekilde de kucağımızda olcaklar, yeterki sağlıkla olsunlar öle yada böle biz eski halimize döneriz.. hem seninki iri bi kız olcak demek ki selvi boylu olcak annesibenimde kız canım ama iri dedi hiç sormadı bile normal mi sezeryan mı diye 6 mart nasıl dedi iyi dedim cok normal istiyordum yalan oldu
Bizim fotoğrafçı eşimin kuzeni müsait olursa gelcek doğumdan sonra :) ama işte insan yine de olcaksa güzel bi saat olsun istiyoeşimde sabah 7-9 akşam 6-8 arası doğurma diyo çünkü çok trafik oluyo ve hastaneye gitmemiz yarım saat 45 dakikayı buluyo :) o da kendince haklı tabi
Bizde hem normal olsun isitoyoruz hem de istediğimiz saatlerde olsun.Sanki çok şey istiyoruzBakalım nasıl olcak,sen benden öndesin bana da tecrübe olur senin doğum tabi o arada ben doğurmazsam
kızlar bebegın uyku setını yıkayarak mı koydunuz yıkamadan mı??
ben yıkadım ütüledim serdim yatağına canım.. yedeklerini de yıkayıp ütüledim bebek olduktan sonra belki uğraşamam diye.. temizlerdir mutlaka ama ne biliyim tekstil kiri diolar ya :) o yüzden yıkadım valla herşeyini
ozaman bende yıkıyayım cnm cok kararsız kalmıstım cunku.
ya bu mobılya kokusuda oyle 3-4 gunde cıkıcak gıbı deıl sankı napcam bılmıyorum ya. cok beklersemde gec kalırım dıye korkuyorum.
tabii veririm haber bitanem sağol hayırlısıyla bi girip cıksaydı şu ameliyat stresinden kurtulur iileşmesini beklerdik en azından neyse geç olsun da güç olmasın Allahım yar ve yardımcısı olsun bütün hastalarınOyyy canım benimmm.. Ye tezesi koca kafasını kızımın da küçülsün birazdoktor da biraz koca kafa mı ne dedi :)) bende hayırr benim kızım koca kafa değilll diyorum :)) ama öle koca kafa diyo :))
Kuzum baban için yazdığını okudum hayırlısı olsun inşallah çok güzel haberler alcaz bugün.. sende bi gelişme olunca haber ver olur mu?
canım cok sevindim geçmiş gitmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cok tesekkür ederim Allah razı olsun canım benimki daha ameliyata bile giremedi bekliyoruz bakalım hayırlısıkızlar tek tek alıntı yapamıyorum, dualarını esirgemeyen herkese çooooooooooook teşekkürler,, babacım da çıkmış ameliyattan daha konuşamadım ama çok şükür iyiymiş, özlemcim inşallah tez zamanda senin babanda iileşir evine döner
semra ne yaptın ya zaten lohusalık sendromu içersindeyim, yazın iyicene beni benden aldı, sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor fenalardayım, kızımın odasındayım karşımda uyuyor ekranın arkasından bakıyorum ona, uyansada emzirsem diyorum hiç sağasım yok ve taş gibi oldular, bir yandan annnemlerin tutumları , eşek gibi pişman olan kardeşlerimin yokluğu, kuzenlerim vs 2 sene öncesine kadar canımı isteseler düşünmeden vereceğim o kalabalığın hiç ama hiç biri yok yanımda yalnız hissediyorum kendimi, bebeğimin olduğunu onlarla coşkuyla yaşayammış olmak vs vs vs....
offfff.... başladım işte ağlamaya.....
Valla bana herkes benden önce doğurcak gibi geliyo ama hadi hayırlısı diyim :))
Canım gözünüz aydın çok sağlıklı bebeğimiz çok şükür...
Ben de avent elektrikli aldım şöle bi sağına soluna baktım ama bana şu an uzay mekiği gibi geliyo kara kara düşünüyorum nasıl kullancam ben bunu diyeneyse sen bi al kullan detayları yazarsın olur mu? kullanma klavuzu da ingilizcesinden filan okudum ama hiç bişey anlamadım türkçesi de yok.. artık senin pratik bilgilerinle kullanırım :)
Canım yaa ağlama,zor bi süreç geçiriyosun ama en önemlisi minik kızın ve eşin yanında gerisini şimdi düşünme....Sen pozitif birisin yapma böyle,sütün azalır bak üzülürsen...
oyyy özür dilerim canım benim.. ne olur ağlama..
kendini yalnız hissettiğin an buraya bak.. biz hep burdayız.. ben öyle yapıyorum.burası çok iyi geliyor bana.. burası olmasaydı bu gebelik nasıl bu zamana gelirdi beilmiyorum.. kızımla evde kafayı yer otururduk heralde..
kimse olmasa da bebişin yanında, kokusunu içine çekebiliyosun.. şükürler olsun..
senin güçlü halin var hepimizin gözünde, gönlünde.. lütfen hadi o haline geri dön..
ah be güzelim, ah be fıstığım.. Gamzeye ağlama diyorum ama bu yazıya şimdi gelde ağlama..
burnumu sızlattın, ağlattın beni be tatlım..
birinizden bile olsa bi Allah razı olsun demeniz benim için en büyük ödül..
bende sizleri çok seviyorum.
Evet kuzum yaa bende sürekli hareketlerini takip etmekten kafayı yedim artık.. bi de eskisi gibi deil daha az oynuyo ya iyice psikopata bağlıyorum.. yani azalınca ama ne kadar azalınca gitcez doktora? bugün mesela sabahtan beri hiç hareket yoktu hastanenin kapısından girerken hareket etti sıpa, ultrasonda bakarken de vurup durdu bende bişi demedim doktora.. sora nstye bağlandık yine hiç hareket yok.. 1-2 kere basabildim butona.. püff sağlıkla gelsinler plssss :)
çok kolay fişe tak , memenin ucunu onun ucuna yerleştir ve çalıştır, gerisi onun işi, yalnız alt kısmını memenden ayırmaman lazım, süt üstüne akar eğimi aşağı doğru vericen, yani öyle pompa fotolarındaki gibi memeyi yerleştir hands free takıl olayı yok, belki küçük memelilerde bir ihtimal ama bende imkansız iki elimide kullanıyorum biri memede biri pompada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?