2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim fotoğrafçı eşimin kuzeni müsait olursa gelcek doğumdan sonra :) ama işte insan yine de olcaksa güzel bi saat olsun istiyo eşimde sabah 7-9 akşam 6-8 arası doğurma diyo çünkü çok trafik oluyo ve hastaneye gitmemiz yarım saat 45 dakikayı buluyo :) o da kendince haklı tabi

oyyy özür dilerim canım benim.. ne olur ağlama..
kendini yalnız hissettiğin an buraya bak.. biz hep burdayız.. ben öyle yapıyorum.burası çok iyi geliyor bana.. burası olmasaydı bu gebelik nasıl bu zamana gelirdi beilmiyorum.. kızımla evde kafayı yer otururduk heralde..
kimse olmasa da bebişin yanında, kokusunu içine çekebiliyosun.. şükürler olsun..
senin güçlü halin var hepimizin gözünde, gönlünde.. lütfen hadi o haline geri dön..

ah be güzelim, ah be fıstığım.. Gamzeye ağlama diyorum ama bu yazıya şimdi gelde ağlama..
burnumu sızlattın, ağlattın beni be tatlım..
birinizden bile olsa bi Allah razı olsun demeniz benim için en büyük ödül..
bende sizleri çok seviyorum.

Evet kuzum yaa bende sürekli hareketlerini takip etmekten kafayı yedim artık.. bi de eskisi gibi deil daha az oynuyo ya iyice psikopata bağlıyorum.. yani azalınca ama ne kadar azalınca gitcez doktora? bugün mesela sabahtan beri hiç hareket yoktu hastanenin kapısından girerken hareket etti sıpa, ultrasonda bakarken de vurup durdu bende bişi demedim doktora.. sora nstye bağlandık yine hiç hareket yok.. 1-2 kere basabildim butona.. püff sağlıkla gelsinler plssss :)

Hayırlısı artık canım sorucam ben de ama duydum giriyo saatine bağlıdır tabiki gecenin bi vakti dışardan tutsam gelir de hastaneninkini zannetmiyorum.

benimde kız canım ama iri dedi hiç sormadı bile normal mi sezeryan mı diye 6 mart nasıl dedi iyi dedim cok normal istiyordum yalan oldu
Olsun canım hiç takma hayırlısıyla gelsinler de nasıl olursa olsun.. İki şekilde de kucağımızda olcaklar, yeterki sağlıkla olsunlar öle yada böle biz eski halimize döneriz.. hem seninki iri bi kız olcak demek ki selvi boylu olcak annesi

Bizde hem normal olsun isitoyoruz hem de istediğimiz saatlerde olsun.Sanki çok şey istiyoruzBakalım nasıl olcak,sen benden öndesin bana da tecrübe olur senin doğum tabi o arada ben doğurmazsam

Bizde hem normal olsun isitoyoruz hem de istediğimiz saatlerde olsun.Sanki çok şey istiyoruzBakalım nasıl olcak,sen benden öndesin bana da tecrübe olur senin doğum tabi o arada ben doğurmazsam

Valla bana herkes benden önce doğurcak gibi geliyo ama hadi hayırlısı diyim :))

kızlar bebegın uyku setını yıkayarak mı koydunuz yıkamadan mı??

ben yıkadım ütüledim serdim yatağına canım.. yedeklerini de yıkayıp ütüledim bebek olduktan sonra belki uğraşamam diye.. temizlerdir mutlaka ama ne biliyim tekstil kiri diolar ya :) o yüzden yıkadım valla herşeyini

ozaman bende yıkıyayım cnm cok kararsız kalmıstım cunku.
ya bu mobılya kokusuda oyle 3-4 gunde cıkıcak gıbı deıl sankı napcam bılmıyorum ya. cok beklersemde gec kalırım dıye korkuyorum.

ozaman bende yıkıyayım cnm cok kararsız kalmıstım cunku.
ya bu mobılya kokusuda oyle 3-4 gunde cıkıcak gıbı deıl sankı napcam bılmıyorum ya. cok beklersemde gec kalırım dıye korkuyorum.

ben 2 gün dolabın kağaklarını filan açtım odanında camını açtım havalandırdım.. sora mobilyayı hacışakirin beyaz sabunu var ya saf sabun.. onla ılık suyla sildim güzelce... sonra yerleştirdim çünkü dayanamadım daha fazla beklemeye :)) sonra bir iki gün yine kokusu oldu ama geçti sonra.. şimdi hiç kokmuyo.. kızlar vanilya falan da koymuşlar koku geçmezse öle de yapabilirsin.. bi de silip koyunca giysileride yıkarsan zaten sabun kokuyo daha çok :)

tabii veririm haber bitanem sağol hayırlısıyla bi girip cıksaydı şu ameliyat stresinden kurtulur iileşmesini beklerdik en azından neyse geç olsun da güç olmasın Allahım yar ve yardımcısı olsun bütün hastaların

canım cok sevindim geçmiş gitmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın cok tesekkür ederim Allah razı olsun canım benimki daha ameliyata bile giremedi bekliyoruz bakalım hayırlısı

canım nolur ağlama bak maşallah herseyiniz yolunda gidiyo bebeğin ve kocan yanında ya sevdiklerin sağlıklı ya yeter o biliyorum inan bunalıyo bazen ama gerçekten boşver uyanırsa uyansın al kızını kucagını o mis kokusunu bi cek içine bişeyciğin kalmaz inşallah kuzum

çok kolay fişe tak , memenin ucunu onun ucuna yerleştir ve çalıştır, gerisi onun işi, yalnız alt kısmını memenden ayırmaman lazım, süt üstüne akar eğimi aşağı doğru vericen, yani öyle pompa fotolarındaki gibi memeyi yerleştir hands free takıl olayı yok, belki küçük memelilerde bir ihtimal ama bende imkansız iki elimide kullanıyorum biri memede biri pompada

Canım yaa ağlama,zor bi süreç geçiriyosun ama en önemlisi minik kızın ve eşin yanında gerisini şimdi düşünme....Sen pozitif birisin yapma böyle,sütün azalır bak üzülürsen...

demişsin ya özge annem bunu bile söylemedi diye, benimkide dostlar alışverişte görsün modelinden , kardeşlerim düğünümde yoklardı, hiç arayıp sormadılar hamilelikte dahil, hatta kız kardeşim yüzünden 7. haftamdaydım düşük yapacaktım o kadar üzdü yani, şimdi bebek heyecanı sarmış erkek kardeşim eşiyle beraber (düğünlerinede çağırmadılar) doğurduğum gün utanmadan gelmiş yüzüne bakmadım, kız kardeşim bebeğe hediye almış gelmek istiyormuş kabul etmedim.
önce kardeşlik yapsınlar sonra teyze dayı olurlar dedim.
babam hamileliğimin 6. ayına kadar konuşması benimle toplamda 1,5 sene , bebek geliyor diye hepsini aldı bir telaş çünkü ben göremezler bebeği hastaneye bile kabul etmiyorum demiştim haberi gitti onlara.
evlenirken bana çeyizi bırak çeyrek takmadılar, eşimin bekar evine bavulumu alıp gittim, herşeyi ama herşeyi eşim yaptı, erkek kardeşime ev alıyorlarmış.
lohusayım önce görümcem sonra halam kaldı yanımda ve daha 40 ım çıkmadı ama 2 haftadır yalnızım, annem haftada 1 bebeği özlediğinden geliyor,1 saat kalıp maks gidiyor.
kuzenlerim desen ayrı dünya, onların çocuklarına kendi çocuğuma şuan nasıl bakıyorsam öyle bakmışım şimdi daha iyi anlıyorum hiç biri yok yanımda, düğünümden beri yoklar onlarda.
sebep ne sevdiğim adamla evlenmek, onların istemediği biriyle evlenmem, asıl sebep benim kadar cesaretli olamamaları aslında.

çok dolmuşum ben yine , ah ah şu tazminat davamız bir sonuçlansada hepsinin yüzüne tokat gibi çarpılsa, eşim benim eniştemlere açmıştı, aile şirketi eşim orada müdürdü ve evleniyoruz diye işten atmışlardı...

gerçekten burası olmasaydı benim içinde zor geçerdi hamilelik, yukarıda yazdıklarımı düşünüp düşünüp kafayı daha çok yerdim
, iyiki varsınız...

inşallah, nayse kasmamaya çalışalım, sağ salim doğacaklar inşallah...

kızlar bebegın uyku setını yıkayarak mı koydunuz yıkamadan mı??

ben de makineye sokabildiğim herşeyini yıkadım...

Selam... Geçmiş yine birikmiş. Yarın kontrolümüz var. Son iki seferdir 3'er kez nst ye girmekten kontrole gitmeye korkar olduk. Bakalım yarın nasıl bir gün olacak.

Bu arada kızım 40+0 da doğmuştu. Bir de derler kızlar erken gelir erkekler gününü doldurur diye. Kızım 40 ta geldiyse oğlumu hiç düşünemiyorum artık:)

Gamzecim neler çekmişsin, neler yaşamışsın be canım.. Rabbim bundan sonra yüzünüzü her daim güldürsün.
bebeğinizle beraber öyle mutlu olun ki, size bunları çektirenler pişman olsunlar..
özellikle kardeşlerine çok sinirlendim.. içlerinde hiçmi kardeşlik duygusu beslememişler.

neyse sen yine de takma kafana.. sevdiklerin yanında ya şükret.
ve inşallah dediğin gibi davanız hayırlısıyla sonuçlanır da, herkes hakettiğini bulur.
üzülme sen tatlım benim.

SELAM KIZLAR... biz bi dahaki cumaya kadar çalışmaya karar verdik oğlumla, 37 yi beklicez yani... ama doktorumuzun haberi yok, cts söleriz artık..:) bebişim haaala ters duruyo,hissediyorum ters olduğunu.. yarın 36 hafta oluyor dönmeye yeri kaldı mı acaba merak ediyorum... hala bebeği dönmemiş olan var mıydı aranızda??

gerçekten böle anlatınca kolay görünüyo ama :)) o alttaki biberonda filan bi sürü parça vardı bi söktüm zor birleştirdim :) neyse bakalım zamanı gelince inşallah kolayca adapte olurum ben pompaya pompa bana :)

Gamzem sen de canını sıkma.. sana kimse lazım değil.. eşin ve bebeğin yeter.. üçünüz olun sağ salim birlktesiniz ya bu herşeye değer.. gerisini boşver.. sıkıldıkça gel burda kaynat git.. asıl ailen seninle ve en sevdiğin arkadaşların yani biiiiiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…