- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.141
SELAM KIZLAR... biz bi dahaki cumaya kadar çalışmaya karar verdik oğlumla, 37 yi beklicez yani... ama doktorumuzun haberi yok, cts söleriz artık..:) bebişim haaala ters duruyo,hissediyorum ters olduğunu.. yarın 36 hafta oluyor dönmeye yeri kaldı mı acaba merak ediyorum... hala bebeği dönmemiş olan var mıydı aranızda??
birde şuan süt arttırsın diye rezene çayını şimdiden içsek bi zararı olur mu ???aranızda içen war mı ???
çok kolay fişe tak , memenin ucunu onun ucuna yerleştir ve çalıştır, gerisi onun işi, yalnız alt kısmını memenden ayırmaman lazım, süt üstüne akar eğimi aşağı doğru vericen, yani öyle pompa fotolarındaki gibi memeyi yerleştir hands free takıl olayı yok, belki küçük memelilerde bir ihtimal ama bende imkansız iki elimide kullanıyorum biri memede biri pompada
demişsin ya özge annem bunu bile söylemedi diye, benimkide dostlar alışverişte görsün modelinden , kardeşlerim düğünümde yoklardı, hiç arayıp sormadılar hamilelikte dahil, hatta kız kardeşim yüzünden 7. haftamdaydım düşük yapacaktım o kadar üzdü yani, şimdi bebek heyecanı sarmış erkek kardeşim eşiyle beraber (düğünlerinede çağırmadılar) doğurduğum gün utanmadan gelmiş yüzüne bakmadım, kız kardeşim bebeğe hediye almış gelmek istiyormuş kabul etmedim.
önce kardeşlik yapsınlar sonra teyze dayı olurlar dedim.
babam hamileliğimin 6. ayına kadar konuşması benimle toplamda 1,5 sene , bebek geliyor diye hepsini aldı bir telaş çünkü ben göremezler bebeği hastaneye bile kabul etmiyorum demiştim haberi gitti onlara.
evlenirken bana çeyizi bırak çeyrek takmadılar, eşimin bekar evine bavulumu alıp gittim, herşeyi ama herşeyi eşim yaptı, erkek kardeşime ev alıyorlarmış.
lohusayım önce görümcem sonra halam kaldı yanımda ve daha 40 ım çıkmadı ama 2 haftadır yalnızım, annem haftada 1 bebeği özlediğinden geliyor,1 saat kalıp maks gidiyor.
kuzenlerim desen ayrı dünya, onların çocuklarına kendi çocuğuma şuan nasıl bakıyorsam öyle bakmışım şimdi daha iyi anlıyorum hiç biri yok yanımda, düğünümden beri yoklar onlarda.
sebep ne sevdiğim adamla evlenmek, onların istemediği biriyle evlenmem, asıl sebep benim kadar cesaretli olamamaları aslında.
çok dolmuşum ben yine , ah ah şu tazminat davamız bir sonuçlansada hepsinin yüzüne tokat gibi çarpılsa, eşim benim eniştemlere açmıştı, aile şirketi eşim orada müdürdü ve evleniyoruz diye işten atmışlardı...
gerçekten burası olmasaydı benim içinde zor geçerdi hamilelik, yukarıda yazdıklarımı düşünüp düşünüp kafayı daha çok yerdim
, iyiki varsınız...
canım ben günde bir fincan içiyorum bi zararı olmaz herhalde bu saatten sonra diye düşünüyorum ki faydasını bile gördüm sindirim acısından inanılmaz rahatlattı beni gaz kabızlık ya da hazımsızlık kalmadı
ESPERANZAA & PİELO
kızlar şimdi melekleriniz kucağınızdadır RABBİM uzun ömürler wersin inş...
UMUTLUYUM78 & DMF
kızlar sizede hayırlı doğumlar olsun inş. dualarımız sizinle ...
diğer annişler sizler nasılsınız ???
yarın öğlen kontrolümüz war ...neyin ne olacağı belli değil çok stresliyim...yarın nst sonucuna göre dr bişi dicek belki o gün alır belkide durumu normal çıkarsa beklicek ...ama geçen cumartesi en son ki kontrolde bi hafta daha dursun istiyorum demişti bu hafta içinde sanırım alır artık...aslında bebeğimin hareketleri falan gayet normal keşke normal olabilse ama dr muz sezeryandan yana biraz ...artık herşeyin hayırlısı olsun eğer yarından sonra giremezsem bilinki bebeğime kawuştum ...
birde şuan süt arttırsın diye rezene çayını şimdiden içsek bi zararı olur mu ???aranızda içen war mı ???
ESPERANZAA & PİELO
kızlar şimdi melekleriniz kucağınızdadır RABBİM uzun ömürler wersin inş...
UMUTLUYUM78 & DMF
kızlar sizede hayırlı doğumlar olsun inş. dualarımız sizinle ...
diğer annişler sizler nasılsınız ???
yarın öğlen kontrolümüz war ...neyin ne olacağı belli değil çok stresliyim...yarın nst sonucuna göre dr bişi dicek belki o gün alır belkide durumu normal çıkarsa beklicek ...ama geçen cumartesi en son ki kontrolde bi hafta daha dursun istiyorum demişti bu hafta içinde sanırım alır artık...aslında bebeğimin hareketleri falan gayet normal keşke normal olabilse ama dr muz sezeryandan yana biraz ...artık herşeyin hayırlısı olsun eğer yarından sonra giremezsem bilinki bebeğime kawuştum ...
canım ben günde bir fincan içiyorum bi zararı olmaz herhalde bu saatten sonra diye düşünüyorum ki faydasını bile gördüm sindirim acısından inanılmaz rahatlattı beni gaz kabızlık ya da hazımsızlık kalmadı
Kuzu şu milupanın rezenesi deil demi sallama olan? ya ben o milupanınkini aldım içmedim hiç ama sallamayı içiorum arada.. onu da içsem mi kişeker var diye içmemiştim galiba du bi üstünü de okuyum
Kuzu şu milupanın rezenesi deil demi sallama olan? ya ben o milupanınkini aldım içmedim hiç ama sallamayı içiorum arada.. onu da içsem mi kişeker var diye içmemiştim galiba du bi üstünü de okuyum
ayçalar hastaneydim, poyraz sarılık olmuş, moral olarak kötü durumda ayça...
yarın benimde kontrolüm var ve senle günlerimiz aynı...
rezene ebnde aklıma geldikçe içiyorum yaklaşık 2 aydır.. sindirim açısından bayağı faydası var. bi zararı yok yani.. papatya, rezene aklıma hangisi gelirse içiyorum. doğum çantama da hem rezene hemde süt artırıcı çaylardan koymak isityorum ya, hele bi o güne kalalım :))
ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
doğru canım bende o yüzden içmemiştim hatırladım dolapta duruyo ölece...Canım milupanınkinde sinamike vardı sanırım onu içme doğumdan sonra olur ama hamileyken zararlı.Doğadan falan iç sen.sizdeki nasıl bilmiyorum ama benim evdekinin içinde var diye ben içmiyorum milupanınkini.
Canım yaa ama sarılık normal değil mi? her bebekte olur doğunca derler?ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
Evet bende ondan içiyodum dediğin gibi anason kokmasa içilir ama ağır geliyo kokusuben aktardan alır kendim demler içerim diyodum ama bi türlü çıkamayınca doğadanınkini aldım.paketten acayip bi anason kokusu geliyo,içim kalktı,öylece duruyo mutfakta..
saol cnm inş hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı kucağımıza...Hayırlısı canım inş.sağlıkla al bebeğini kucağına.Rezene çayını da ben aylardır içiyorum çok fazla olmadığı sürece zararı değil faydası var.(Gerçi bu aralar bitti almam lazım)
yarın benimde kontrolüm var ve senle günlerimiz aynı...
rezene ebnde aklıma geldikçe içiyorum yaklaşık 2 aydır.. sindirim açısından bayağı faydası var. bi zararı yok yani.. papatya, rezene aklıma hangisi gelirse içiyorum. doğum çantama da hem rezene hemde süt artırıcı çaylardan koymak isityorum ya, hele bi o güne kalalım :))
ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
cnm bende bu saatten sonra bişi olmaz diye düşündüm aslında ama yinede sizlere bi danışıyım istedim...
günde bi fincan yeterli mi???
aaa çok geçmiş olsun.. inşallah çabucak atlatır Poyraz paşa.ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
CANIM rezene sadece gaz için mi içiliyor_ süt artırıcı bi özelliği war mı ? aktardan mı aldın yoksa kullandığın bi marka war mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?