2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son hafta bile dönen bebek olduğunu dymuştum canım.. gerçi doktor daha iyi bilir ama genelde 38 e kadar dönüyomuş.

ESPERANZAA & PİELO
kızlar şimdi melekleriniz kucağınızdadır RABBİM uzun ömürler wersin inş...

UMUTLUYUM78 & DMF
kızlar sizede hayırlı doğumlar olsun inş. dualarımız sizinle ...

diğer annişler sizler nasılsınız ???
yarın öğlen kontrolümüz war ...neyin ne olacağı belli değil çok stresliyim...yarın nst sonucuna göre dr bişi dicek belki o gün alır belkide durumu normal çıkarsa beklicek ...ama geçen cumartesi en son ki kontrolde bi hafta daha dursun istiyorum demişti bu hafta içinde sanırım alır artık...aslında bebeğimin hareketleri falan gayet normal keşke normal olabilse ama dr muz sezeryandan yana biraz ...artık herşeyin hayırlısı olsun eğer yarından sonra giremezsem bilinki bebeğime kawuştum ...
birde şuan süt arttırsın diye rezene çayını şimdiden içsek bi zararı olur mu ???aranızda içen war mı ???

birde şuan süt arttırsın diye rezene çayını şimdiden içsek bi zararı olur mu ???aranızda içen war mı ???

canım ben günde bir fincan içiyorum bi zararı olmaz herhalde bu saatten sonra diye düşünüyorum ki faydasını bile gördüm sindirim acısından inanılmaz rahatlattı beni gaz kabızlık ya da hazımsızlık kalmadı

Canım benim ne desen haklısın seni gerçekten çok üzmüşler,ama şu varki bu kadar zorluğa rağmen eşin yanında ve onlar senin ne kadar doğru bi karar verdiğini görüyolar.Sen sevdiğin kişiyle evlenerek en iyisini yapmışsın,bundan sonra da inş.herşey daha güzel olur minik Berra'nın kısmetiyle tazminat davasını da kazanırsınız inş.Sen üzülmemeye çalış.Senin kadar olmasa da ben de çok sorun yaşadım.Benim de istemediler evlenmemi farklı kültürlerde olduğumuz için çok zorluk çektim,hatta bana üzülürsen bize gelme dediler ama şimdi ne kadar doğru bi karar verdiğimi gördüler herkesin içi rahatladı ben üzüldüğümle kaldım.Annem desen 3.eşi hep kendi derdinde.4 gündür aramıyorum bakalım ne zaman aklına gelicem.Ben hergün aramasam böyle günlerce aklına gelmiyorum işte.Sonra da annemin söylemesi gereken şeyleri kayınvalidem söyleyince zoruma gidiyo.Zor şeyler yaşıyoruz ama bizim için en büyük mutluluk eşlerimiz ve minik yavrularımız.Allah onlarla birlikte bir ömür nasip etsin.Üzme kendini:)))))

Kuzu şu milupanın rezenesi deil demi sallama olan? ya ben o milupanınkini aldım içmedim hiç ama sallamayı içiorum arada.. onu da içsem mi ki şeker var diye içmemiştim galiba du bi üstünü de okuyum

Hayırlısı canım inş.sağlıkla al bebeğini kucağına.Rezene çayını da ben aylardır içiyorum çok fazla olmadığı sürece zararı değil faydası var.(Gerçi bu aralar bitti almam lazım)

yarın benimde kontrolüm var ve senle günlerimiz aynı...

rezene ebnde aklıma geldikçe içiyorum yaklaşık 2 aydır.. sindirim açısından bayağı faydası var. bi zararı yok yani.. papatya, rezene aklıma hangisi gelirse içiyorum. doğum çantama da hem rezene hemde süt artırıcı çaylardan koymak isityorum ya, hele bi o güne kalalım :))

cnm bende bu saatten sonra bişi olmaz diye düşündüm aslında ama yinede sizlere bi danışıyım istedim...
günde bi fincan yeterli mi???

Kuzu şu milupanın rezenesi deil demi sallama olan? ya ben o milupanınkini aldım içmedim hiç ama sallamayı içiorum arada.. onu da içsem mi ki şeker var diye içmemiştim galiba du bi üstünü de okuyum

Canım milupanınkinde sinamike vardı sanırım onu içme doğumdan sonra olur ama hamileyken zararlı.Doğadan falan iç sen.sizdeki nasıl bilmiyorum ama benim evdekinin içinde var diye ben içmiyorum milupanınkini.

ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...

Son düzenleme:

ben aktardan alır kendim demler içerim diyodum ama bi türlü çıkamayınca doğadanınkini aldım.paketten acayip bi anason kokusu geliyo,içim kalktı,öylece duruyo mutfakta..

ayçalar hastaneydim, poyraz sarılık olmuş, moral olarak kötü durumda ayça...

Çok geçmiş olsun minik poyraza üzüldüm inş.çabuk geçer.Genelde oluyo bebeklerde ama insan üzülüyo işte.

Bu arada sarılık diyince aklıma geldi geçen eşimin okulundaki bayanlar söyledi bebek sarılık olmasın diye doğunca bir çay kaşığı şekersiz yapılmış kayısı suyu ver dediler.Denemişler olmamış ama minicik bebeğede onu vermek ne kadar doğru tartışılır.Yapmak isteyen olur belki paylaşıyım dedim.

CANIM rezene sadece gaz için mi içiliyor_ süt artırıcı bi özelliği war mı ? aktardan mı aldın yoksa kullandığın bi marka war mı?

yok bitanem milupa diil benim içtiğim o sallama olanlardan içiyorum sütü artırmak için ne kadar işe yarar bilmiyorum ama sindirim için cok işe yaradı milupanınkine de doğumdan sonra bakarız artık kuzum

Canım milupanınkinde sinamike vardı sanırım onu içme doğumdan sonra olur ama hamileyken zararlı.Doğadan falan iç sen.sizdeki nasıl bilmiyorum ama benim evdekinin içinde var diye ben içmiyorum milupanınkini.
doğru canım bende o yüzden içmemiştim hatırladım dolapta duruyo ölece...
ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
Canım yaa ama sarılık normal değil mi? her bebekte olur doğunca derler?
ben aktardan alır kendim demler içerim diyodum ama bi türlü çıkamayınca doğadanınkini aldım.paketten acayip bi anason kokusu geliyo,içim kalktı,öylece duruyo mutfakta..
Evet bende ondan içiyodum dediğin gibi anason kokmasa içilir ama ağır geliyo kokusu

sen içmesende dursun bebeişe içirirsin diycem ama açıldıktan sonra 2 ay süresi var diye biliyorum. ne zaman açmıştın paketi canım.

Hayırlısı canım inş.sağlıkla al bebeğini kucağına.Rezene çayını da ben aylardır içiyorum çok fazla olmadığı sürece zararı değil faydası var.(Gerçi bu aralar bitti almam lazım)
saol cnm inş hepimiz sağlıkla alırız yawrularımızı kucağımıza...

ewet cnm ikimizin günü aynı ...yarın hayırlı haberler alırız inş...
aslında benimde aklımda değil desem yalan olur :)))) ama fazlada üstüne düşmek istemiyorum ...çünkü neyin üstüne düşsem kesin bişi oluyor...hep normal doğum isterken şu an sezeryan olcam ...(((((

kıyamam gecmiş olsun minik kuzuya coğu bebekte oluyo sarılık diye biliyorum hemen atlatır inşallah

cnm bende bu saatten sonra bişi olmaz diye düşündüm aslında ama yinede sizlere bi danışıyım istedim...
günde bi fincan yeterli mi???

yeter canım yeter doğumdan sonra arttırırız şimdilik günde bir fincan idealdir herhalde...

aaa çok geçmiş olsun.. inşallah çabucak atlatır Poyraz paşa.

yaa eski kafa mı dersiniz ne dersiniz bilmem ama doğumdan sonra bebeğinizin yatağında veya üzerinde sarı bulundurun bence.
psikolojik olarak bile etkisi vardır bence.. bi tülbent bile olabilir, hasatenlerde bebeğini getiren annelerde mutlaka görmüşsünüzdür. beşiğinin baş ucuna katlayın koyun dursun orda.

CANIM rezene sadece gaz için mi içiliyor_ süt artırıcı bi özelliği war mı ? aktardan mı aldın yoksa kullandığın bi marka war mı?

gaz için çok iyi canım.. süt yapımı için şuan yapabileceğimiz bişey olduğunu sanmıyorum.. vücut kurulu saat gibi, şuan kendi üretmeye başladı zaten.. doğumdan sonra bize düşen süt gelimini hızlandırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…