2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

KAYISI kompostosunu bende anneme sipariş verdim canım günde ne kadar içmeliyiz acaba?

melikenin de dediği gibi, aman aman bi nefes problemi olmadı... nefes darlığı yaşadığında pozisyonu değiştirmen, eğer yatıyosan yastığını yükseltmen falan yeterli oluyo, abartılıcak bişi değil yani... hiç düşünme bunu...

KAYISI kompostosunu bende anneme sipariş verdim canım günde ne kadar içmeliyiz acaba?

Bence bi kase filan yeterli olabilir ama hastanede pırtlatana kadar yemek gerek galiba (sezeryanlar için sölüyorum)
ben eve geçince de gaz olmasın die diyetisyen günde 3 kayısı demişti demek ki kompostoda bi kase ideal

Bu düşünceni dayına da soyluyormusun:)))

canım cok tesekkur ederımm..içimi oyle rahatlattın kı...tecrubelerınıze ıhtıyacımız var :) sızın yavrunuza kavusmanıza cok az kalmıs herhalde.Allah kolay bı dogumla , saglıkla evledınızı kucaklamayı nasıp etsın....

herkese merhaba kızlar uzun zamandır giremedim. umarım herkescikler iyidir. az önce doktordan geldim kızım gayet iyi 50cm 3100gr oolmuş çatı muayenesi yaptı doktor açılma yokmuş kızım daha doğum kanalına girmemiş martın ilk haftasında doğum olu büyük bir ihtimalle dedi çok heyecanlıyım az kaldı. şuan herşey normal doğuma uygun dedi p.tesi tekrar muayene edecek beni.

cok tesekkur edeım cevabın ıcın...içim rahatladı :) ınsan basına ne gelecegını bılmıyo ve her yerden bı seyler okuyup sacma seylerede denk gelınce bosyere telas yapıyor.....

maşallah kuzuya
hadi bakalım sende artık ha geldi ha gelecek demeye başlıyosun.

NLN83 ekledim cnm listeye

aminnn canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yawrularımızaa..

akşam ablam sizlere haber eder... öğrettim mesaj yazmasını...
resimleri ekleyemez ama artık en kısa zamanda ben sizlerle paylaşırım...

ya canım bu halin sanırım normal... sen zor zamanlar atlattın ama mutlu ol eşin, annen senin yanında oldular hep... sonuna kadar destek oldular... güzel kızın şuan yanında şükür et olurmu...

Canım aile konuları gerçekten çok zor... insan 7 yabancıdan bir darbe görünce kınıyor geçiyor ama aile yapınca insan konduramıyor değilmi. tabiki gelmeleri lazımdı yanında olmaları lazımdı. insan iyi günde kötü günde anlarmış kimin dostu kimin düşmanı olduğunu. kendini yanlız hissetme bak bizler burdayız... sıkıldıkça yaz içinde bırakma sakın...

kızlar bebegın uyku setını yıkayarak mı koydunuz yıkamadan mı??

bizim uyku setimiz yok ama beşiğin süslü çarşafı fırfırı fln vardı ayrıca yatağın yorganı bunları hep makinada yıkadım ben...

UMUTLUYUM78 & DMF
kızlar sizede hayırlı doğumlar olsun inş. dualarımız sizinle ...

canım çok sağol... tez zamanda sende yavruna kavuş...
kontrolden hayırlı haberle gel olurmu... bekliyoruz...

ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...

geçmiş olsun ya... sarılık artık çoğu bebekte olur hale geldi... tez zamanda iyileşir inşallah...

Polly bizden önce doğurcak farkındasın dimi Deniz? biz böle popo büyütmeye devam edelim normal doorcaz diye

o işler hiiiiiççç belli olmaz bidenem..

ben yarın gün alana kadar siz doğurusunuz belkim :))))))))

ben kaçar.. gece uyuyamadım, kızlarımla yatayım biraz. içerdeki gerdiriyo yatayımda biraz sakinleşsin:)) Defnede ne zaman uyursa artık :))

mucuk mucuk öpüldünüz..

Ben zaten anne sütünden başka bişey verilmesine karşıyım ama duymuşken size de söyledim.Etrafın dediklerine kulak asmamak lazım şimdi bizede neler diycekler,kayınvalidem de su veriyodu daha 6 ayını doldurmadan,benim de adım çıkar artık çok bilmişeAma en doğrusu hiç bişey vermemek dediğin gibi zaten minicikler.Zaten sarılık olcaksa ya da gazlı bi bebek olcaksa olur,sağlıklı olsunlarda onlar geçici rahatsızlıklar....
Kayısı çok işe yarıyo ben de yapıcam inş.,yazdan da erik yapmıştım o da iyi geliyomuş son kavanozu saklıyorum....
Eskiden bilmiyolarmış da hala küçücük bebeğe bal verenler var.Bazı şeylerin 2 yaşına kadar verilmemesi gerekiyo ama kim dinliyo....

Canım gözün aydın bebeğinin maşallahı varSenin de az kalmış sağlıkla al kucağına inş.

merhabalar ...forumu takip ediyorum hergün ama kendimi dışarda hissediyorum..sanki burda yazanlar hep birbirini yakınen tanıyor gibi konuşuyor...neyse bizde oğluşumla gün sayıyoruz..36+6 oldu oğluşum...izine ayrıldık evdeyiz ama biraz sıkılıyoruz...Herkese hayırlı doğumlar inşallah.

selam kızlar

ışılll,d m f aklımdasınız sürekli..inşallah yarın çok güzel geçicek alıcaksınız bebişleri kucağınıza

d m f canım son hazırıklardasın ne güzel canım:)

canım çok sağol... hayırlı olsun hakkımızda ya son günümü sizinle geçirmek istiyorum... eşim hergün işe giderken göbüşümü öper öyle gider... bugün göbüşünü son kez öpüyorum diyor... artık yarın kendisini öpeceğim diyor...
son günün tadı başkaymış gerçekten heyecan fln yapıyorum ama bunun bile tadını doya doya çıkarmak istiyorum...

bende çantaya doğadanın kayısı çayını attım... annemde hemoroid sorunu vardı bu çay çok iyi gelmişti. rahat wc ye çıkarıyor... bende hastanede sorun yaşarsam içerim...

yarın canım..

sanki yarın doğurcakmışım gibi heyecan var..

oyy semracım tabi gün belli olacak ama emin ol asıl heyecan o gün ve saat belli olmaktan sonra başlayacak...

canım güzel kızına maşallah...
herşey yolunda demek şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…