2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam nasılsınız ancak bitirdik geçmişi yine iyi kaynatmışsınız

kızlaaaaarrr babamı ameliyata almışlar lütfen dua edelim sizlerin duası kabul olur inşallah birer ayetel kürsi okursanız çok sevinirim Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
canım çok geçmiş olsun babana inş. biran önce sağlığına kavuşur.

canım gün içinde 10 defa hareket etse yeterli dedi bana doktor bende dua sayaçları varya onlardan vardı evde ona basıyorum

Regl olmadan once belim agrirdi onun gibi agriyorbenim.
Gunduz geciyor aksamlari basliyor. Yuruyus yapiyorum hergun 1 saat belki ondandir
canım gece banada oluyo doğurcam heralde diyorum ama yatış pozisyonunu değiştirince geçiyo

güle güle uyusun oğluşun beşiğinde olsun canım bizim beşik geleli 2 hafta oldu yerleştiremedik defolu gibiydi pazar günü gidip tekrar baktık bu sefer baktığımız beşiği getirecekler eve yarın inş. bende nevresimleri dün yıkadım annemde cuma yerleştiricek hemde ben p.tesi doğurucam bende heyecan yapmıştım ama kısmet

canım maşallaj bebişin herşey olması gerektiği gibi inş. taşınma işinide hallersin kolayca Allah yardımcın olsun

canım gözün aydın çatıyıda hallettin sonunda bende senin gibi çok kastım heralde ama dayanılmıcak gibi değildi dr rahat bırak diyo ama istemsiz bi şekilde kasıyorum kaç kere muayene olduğum halde hemde

canım istanbulda da semtlere göre değişiyo fiyatlar ablam sultangazi medicalde doğum yaptı fiyatlar çok uygundu ben bi kere bahçelievlere gittim muayene 72 tl bir sürü tahlil istedi 750 tl sgk için düşün artık ben 250 ye yaptırım labaratuarda

bende herşeyini yıkadım ana kucağının kılıfını bile arabayıda yaza doğru yıkıcam zaten eve çıkarmadık onu dükkanda duruyo

canım üzme kendini dicem ama işte kardeş olunca farklı oluyo herhangi biri değil ama sen yinede üzme kendini onlar sizin mutluluğunuzu görünce utansınllar yaptıklarına Allah sizin huzurunuzu hç bozmasın inş.

Kuzu şu milupanın rezenesi deil demi sallama olan? ya ben o milupanınkini aldım içmedim hiç ama sallamayı içiorum arada.. onu da içsem mi ki şeker var diye içmemiştim galiba du bi üstünü de okuyum
bende lipton naneli rezene içiyodum humana still tea ablama doğumda dr vermişti die aldım kadın doğumdan 15 gün önce başlamak lazım dedi bende bugün başladım inş. işe yararda sütüm gelir

ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
inş. poyraz çabucak iyileşip evine gider annesini üzmez daha fazla.

bizimkide hazır annem kardeşimin tülbentini getircek :)

geçen gün akrabanın evine gitik bebek görmeye kadın bana emziği zorla alıştırdık reçele batırarak sende alıştır rahat edersin demzmi bende emzik biberon falan hiç bişey almadım gerek olursa biberon alırım sadece

Ayyyyy cildiricam ya millet arayip sen daha dogurmadinmi diyor
Yok ben dogurmayacagim yaza kadar icimde duracakkk sanki
Zaten bunaldimmmm hala tik yok

canım kolay değil 9 aydır biz konuşuyoruz burda artık bebişler dünyaya gelince gazını, çişinide konuşuruz inşallah burada...
sanada hayırlı doğumlar...

canım benimde bahsettiğim bahçelievler olanıydı... dediğin gibi semt ve şehir olarak değişiyor sanırım fiyatlar...

Kızlar az önce marketten rezene çayı aldım içinde anason yok ama kokusu aynı demekki rezene de anason gibi kokuyo:))))

ben bitkisini aldım aktardan... hiç açıpta koklamadım içmekte kısmet olmadı... ıyy koku beni de rahatsız ederse bende paketlerden alırım marketten hangi marka aldın özge geçnelerde bakmıştın içinde anasonvar demiştin diye ben almaktan vazgeçtim sallamalardan... yada sen milupanın rezenesinimi bahsetmiştin o zaman benim aklımda öyle kalmış...

Son düzenleme:

yok canım yaa,öyle düşünme, katıl aramıza...burda buluşup tanışan bazı arkadaşlar oldu ama çok azınlıkta...çoğumuz şahsen tanımıyoruz birbirimizi...ama derdimiz, hayallerimiz aynı olunca muhabbet akıyo işte....senin de az kalmış...normalmi olcak, nedir durumun

Ayyyyy cildiricam ya millet arayip sen daha dogurmadinmi diyor
Yok ben dogurmayacagim yaza kadar icimde duracakkk sanki
Zaten bunaldimmmm hala tik yok

ya bunu dedin de aklıma ne geldi canım hafta hafta hamilelik sitelerinde 38-39 haftalarında size sürekli doğum yapmadınmı nezaman diye sorular gelecek bundan çok sıkılacaksınız yazıyordu...
bende şeye sinir oluyorum hemen nasıl doğum yapacan diyorlar. sezeryan diyorum... hemen tepki geliyor aaaaaaa, yaaaaaa, normal yap kız bişey olmaz. yahu sanki normal doğum bu kadar kolay belki bebiş dönmedi, belki sorun var... illa zorla normal doğurtacaklar...

ya bu benim anam benden beter... çantaya kolonya şişesi koyacağız gelen giden olursa eline dökecekmişiz...
şimdide markete gitti sallama çay ve plastik bardak almaya evdende su ısıtıcısı götüreceğiz. bizim sülale kalabalıktırda giden gelen çok olacak eminim... orda bile ikram düşünüyor... biz bu akılla çabucak yaşlanırız...

canım maşallah bebeğine kocaman olmuş az kalmış bebişin gelmesine hayırlısıyla gelir inş.

canım sanada hayırlı doğumlar kaç aydır burda birlikteyiz artık herşeyimizi biliyoruz ama aramıza yeni katılanları da dışlamıyoruz öyle düşünme .

benşm kaynanamda yapar heralde öyle bişey ben kendim için küçük çantamda taşıdığım kolanyamı koyucam misafirlerle uğraşamam belki biri getirir hasta ziyaretinde onu dökeriz artık :)
plastik bardak iyi fikir ama çay biraz abartı olur biz babam ameliyat oldğunda plastik bardaklar meyve suyu vermiştik yeterli bence bide çay işini çıkarmayın başınıza misafirler hiç gitmezler yoksa :)
birde bebeğini öptürmeyin sakın bizim akrabanın bebeğini gripli olan kişiler bile öpmüş kadın da görmemiş demesinlerde die bişey diyememiş bebiş hasta olmuş hava vermişler 4 defa 2 aylık daha annemde ben kimseye öptürmem dedi inş. öyle olur babasıda öptürmem dedi ben desem görmemişin oğlu olmuş derler

valla çevre bilir biraz ben titiz ve pipirikliyimdir... elleyen olursa bişey dememde öpme konusunda öpemezler valla. yok artık günah çocuğa ben kimsenin çocuğunu öpmedimde ellemedimde uzaktan sevip maşallah demişimdir... öyle vıcık vıcık elleseler hiç utanmadan uyarırım... kusura bakmasınlar...

ay evet bızım turk toplumunda öle bebeklerı sevmek demek opmek demek.daha mınıcık bebek öpülürmü yaa bıde yanı daha canı ne kdar onun bazı ınsanlar cok düşüncesız yanı hasta hasta bebeğe yaklaşılırmı bıde öpüyolar.annenın sölemesı evet görmemişlik gibi algılanabılır ama senın annen yada başkası mutlaka sölesin öpmeyın koklayın gıbısınden şakayla karışık bişiler:)bende anneme söleyım barı oda uyarsın mlleti:):):)

annem geldi plastik tabak ve çatalda almış... babam börek fln yaptıracakmış... neyse karışmıyorum şimdiden başladık... hadi hayırlı olsun cümlemize...

kız maşallah hastaneye gelenleredemı cay vercenızhastanede ıkram olurmu dedıklerı gıbı gleen kalır bu sefer:):)hasta zıyaretı kısa olur öle cay falan nasıl başa cıkcanız:)misafirperver insan heryerde aynı demek:)hastane falan farketmıyo:)

Canım sen doğumdan sonra kullanıcaksın milupanın daha iyidir heralde onu kullan bence.Ben daha önce doğadan almıştım şimdi klamamış mecbur migrosun kendi markasından aldım bulamadım başka aktara da gidemedim.

Ohhh maşallah valla annen çay bile ikram ediyo:)

annem geldi plastik tabak ve çatalda almış... babam börek fln yaptıracakmış... neyse karışmıyorum şimdiden başladık... hadi hayırlı olsun cümlemize...

Valla harika seninkiler bende az önce pasta börek yok mu diycektim sana,işte onlarda ayıp olur diye düşünüyo heralde:)))Gelene illa bişey vermek gerekir diye ne yapsınlar...Boşver yapıyolar işte...Ben doğuma yakın tabi bu arada sürpriz olmazsa börek,poğaça yapıp dolaba koycamki eve gelince millete veriyim diye onu bile ben düşünüyorum

oyy kuzum ya olsun bitanem yaparsın kendin ne olacak yapamazsanda eşine söylersin hazır alırsın...

bizim anadolu insanı kendi ekmeğini yemez misafire verir... benim eşim egeli ama o babamlardan beterdir çok düşüncelidir, gözü toktur... şimdi aradı geçmiyor zaman diyor iş yerinde... ebeye fln verilecek bahşişleri bile hazırlamış... heyecan sadece bende yok anlaşılan tüm ailede son safhada...
ya böyle her dakika bişeyler yazıyorum... ama komik ya canımda sıkılıyor birazdan misafir gelecek yarın doğuracam diye morel vermek için...

Son düzenleme:
bende senin gibi uzaktan bakarım ama hasta falan değilsem bide çok yakın birinin bebeğiyse kucağıma alırım bi kere o kadar bide bebeği ağzzından öpmüşler ben kafasını minicik öperim sadece
heveslenmişler işte sen yatıcan nasılsa artık onlar diledikleri gibi ağırlasınlar misafirlerini senden heycanlılar anlaşılan

Zamansız olmazsa ben yaparım inş.herşeyi ne yapalım sağlık olsun.Ayy sizin zaman geçmez tabi canım herkes nasıl heyecanlı ne güzel....Misafirde geliyomuş canın sıkılmaz şimdi vakit geçer canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…