- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.221
maşallah kuzuya
hadi bakalım sende artık ha geldi ha gelecek demeye başlıyosun.
NLN83 ekledim cnm listeye
Bizim turk milleti her konuda fikir beyan etmeye bayilir zaten herkes doktor herkes ogretmendir
ya bunu dedin de aklıma ne geldi canım hafta hafta hamilelik sitelerinde 38-39 haftalarında size sürekli doğum yapmadınmı nezaman diye sorular gelecek bundan çok sıkılacaksınız yazıyordu...
bende şeye sinir oluyorum hemen nasıl doğum yapacan diyorlar. sezeryan diyorum... hemen tepki geliyor aaaaaaa, yaaaaaa, normal yap kız bişey olmaz. yahu sanki normal doğum bu kadar kolay belki bebiş dönmedi, belki sorun var... illa zorla normal doğurtacaklar...
merhabalar herkese
o kadar bahsettiniz ki ayva kompostosundan benim neyim eksik hemen yapayım dedim.
zaten evde kötü olmaya yüz tutmuş ayvalar vardı nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum iyi oludu. içine 1 tane de elma kattım pişirdim.
peki siz nasıl sakladınız kıslar?:44: reçelleri, konserveleri yaptığımız gibi kavanoza sıcak sıcak koyup, kapağını kapatıp ters çevirip mi sakladınız?
Aynen öyle yaptım canım sıcakken koydum kavanozlara,gerçi kayısı henüz yapmadım ama öyle yapıyorum ben genelde.Ayvaları da bu sene kötü olanları reçel yaptım hep artık hazır reçel almıyorum içinde glikoz olduğu için.
E-bebek ten alışveriş yapanlar bk (bebeveyn kulüp) üyeliğiniz var mı?
Sağol canımm...
Senin için de hayırlısı olsun.. Nerden geleceksin Ankaraya? Yolun çok uzun değildir inşallah? Bi de sezeryan olcaksa zaten panik yapmana gerek kalmaz dimi gününde saatinde gelirsin hastaneye? Bu arada Tobb çok iyi bi hastaneymiş öle duydum hep...
oyy kuzum ya olsun bitanem yaparsın kendin ne olacak yapamazsanda eşine söylersin hazır alırsın...
bizim anadolu insanı kendi ekmeğini yemez misafire verir... benim eşim egeli ama o babamlardan beterdir çok düşüncelidir, gözü toktur... şimdi aradı geçmiyor zaman diyor iş yerinde... ebeye fln verilecek bahşişleri bile hazırlamış...heyecan sadece bende yok anlaşılan tüm ailede son safhada...
ya böyle her dakika bişeyler yazıyorum... ama komik ya canımda sıkılıyor birazdan misafir gelecek yarın doğuracam diye morel vermek için...
Aynen öyle yaptım canım sıcakken koydum kavanozlara,gerçi kayısı henüz yapmadım ama öyle yapıyorum ben genelde.Ayvaları da bu sene kötü olanları reçel yaptım hep artık hazır reçel almıyorum içinde glikoz olduğu için.
uyku tutmadı bizi kızlar. bizde kalktık oğluşumla buraya geldik, dedemiz ameliyata alınacakmış bugün ama saati belli değil zaten arada mesafeler var iice canım sıkıldı. kızlar ne olur babam için de dua edin hayırlısyla sağ salim çıksın ameliyattan. izne ayrıldım kafam rahatladı derken, gerçi Allah beterinden korusun, tez zamanda iyileşip evine dönsün babacımmmm..
IŞIL,online görüyorum seni.dün msj attım ama msj kutun doluymuş sanırım..bi bak istersen canım..
ben geldim kızlar banada şimdi annemle kayınvalidem komposto yapıyo....bende dinleniyorum kuaföre gittim ağdamı yaptırdım lakin orası cok acıdı ağdalı bıraktım jilet yapcamfönümüzü çektirdik şimdi ellerime bakım yapıcam makyaj malz.hazırladım...çok heycanlıyım ya birtürlü sakinleşemiyorum ne yapsamda...bu gece uyku yok onu anladım dmf nasıl gidiyor heycan nasıl
teşekkür ederim cevabın için canım. annemden hep öyle gördüm ama sizin de fikrinizi alayım dedim. ben de bugune kadar reçel yapayım diyordum çok severim ayva reçelini hep de kendim yaparım ama yazılanları okuyunca fikrim değişti. bu daha iyi oldu. ayva reçelini sonra da yaparım bu hazır olsun bi kenarda dursun. madem o kadar etkili oluyo doğum sonrasında, yanımda götürürüm ben de hastaneye
selen canım nasılsın?
yaklaşıyor günün giderek,heyecan durumun nasıl?
ben geldim kızlar banada şimdi annemle kayınvalidem komposto yapıyo....bende dinleniyorum kuaföre gittim ağdamı yaptırdım lakin orası cok acıdı ağdalı bıraktım jilet yapcamfönümüzü çektirdik şimdi ellerime bakım yapıcam makyaj malz.hazırladım...çok heycanlıyım ya birtürlü sakinleşemiyorum ne yapsamda...bu gece uyku yok onu anladım dmf nasıl gidiyor heycan nasıl
canım sıkma canını ben de daha tül işini yeni hallettim hatta bu akşam gelcek halı hiç bakmadık bile ve nasıl bir şey alacağımızı bile bilmiyoruz. stres yapınca her şey daha çok büyüyor.su perde halı olayını bı bıtıreyım hemen resımlerını yuklucem zaten.
perde cok canımı sıkıo bulamıyorum dıye bugun ınsallah bulurum.
eksıklerımı dusunmeye calısıorum evde aklıma gelıo ama carsıya gıdınce bı suru seyı gorunce kafam karısıo alcaklarımı deıl almıcaklarımı alıom hep bakalım bugun nasıl olcak :)
ne güzel her şey yolundaymış gözün aydın.merhaba hanımlar hepinize günaydın
şimdi doktordan geldik benim bebişim gayet iyi 36+0 dayız kilosu 2800gr.
benim oğlan doğum pozisyonu almış bile artık dönmez dedi doktor.
hastanede biraz duygusallaştım ağladımfilan moralim bozuktu çünkü
ama şimdi iyiyim,birde taşınma olayını da bitirsem doğurmadan başka birşey istemem
benm annem de seninki gibi :) sözlerini de benzetiyorum :)Evet haklısın canım babası onun ıcın hery olsun ıstıo bende kocamn pesıne takıldım gıdıorum bakalım sonumuz hayırolaaaa:))) Dıorum belkı bıdaha anne olamıcm herseyı yasayalım. Annemde nıe bosa masrf edıosun dıo bana anneme kalsa ztn cocga hıcbısey yapamıcm:)) Dun dıokı hıcbısey almaa yaa anne dedım ztn senın yuzunden oyle dıye dıyeeeee 1 hurc esyası var cocugnn mıllet dolplrı doldurdu eee nolck hemen buyuck cocuklrı onlrı 2 kere gıydıremıckler:)) 1 yasına geldıkten sonra ıstedıgını al ama 1 yasına kdr nasıl buyuck anlamıcksn dedım dınledım ıste senı bakalm cocugum cıplak kalırsa ananesının yuzunden dıorum guluo:)))
ooo maaş. sen düşünme o zaman gerçekten :)Annemde onu dedı ztn o cıtcıtlılrı cok 40 ını atlattktn sonrada cok soguk olmıck o yuzden bende abartmadm aldıklrım hep 6 aylk seyler yaza gıyebılcgı seylr yanı e gorumcm malum ondn alcm o 0 grubunu saolsn en nadıde parcılarını benm ıcın ayrdı dunde kendısı bıseyler alıodu annem arkadn bagırıo halasııı 1 yas al ne alcksan:))) Zaten bu benm kocamn tarfnda bır mevlut oluooo anlatmam ben haytmda oyle mevlut gormedımm kaynanaya kaynpedere anneye babayaaa cocugugaa hedıyee getıren gordum sok oldum sooooook oldum bızde altn gıder bıde oyle kıyafet fln bunlr hepsını bıarada ve maaıleye yapıoo mevlutten sonra eve donduk 1 oda dolusu esya vardı dedımkı abla bızde mevlut yapınca boylemı olcakdedı yok bukdr olmaz ama buna yakın olr cunku onlr tam bosnak tayfası bızımkıler okdar degıl:))) Dedım yarısıda olsa olrrr odaya bak hedıye dolu ahahaha:))))
canm Allah sağ salim minik bebeğini kucağına almayı nasip etsin kendini toparlayınca da yaz bize olur mu?az kaldı cnm ya sorma yarın bu saatlerde hastanede olucaz inşallah...doğum fotoğrafcıyla ilgili eşim meraklı hemen aradı 500 tl istediler ben gerek yok dedim şimdi etrafım cok kalabalık olucak pozda veremem zaten karmaşık duygular içinde olucam eve geçince ben biraz toparlanayım eve çağırırız dedim eşime...ama sizin bedava olması güzelmiş..bu arada ben hiç normal doğuma girdiklerini duymadım sen ara sorsana cnm...
hadi gözün aydın canm bitti çatı muayenesi derdi. benm dr. da dün çok rahattı 9-10 mart diyordu ama dünkü haline bakarak heralde 20 marta ancak gelcek gibi bir rahatlama oldu ben de :) ama dünden beri kasılmalarım çok arttı sancı giriyor bazen anlamadım...Selam kızlar biz geldiiik
Kontrolümüz iyi geçti şükür bebiş de herşey yolunda.. Nst de öle sancı yok :) kalp atışları iyi... veeee çatı muayenesi.. bu kadar heveslenmeseymişim iyiymiş çok canım acıdıııkastım galiba kendimi çünkü doktor sürekli rahat bırak dedi aslında 2 dakika bile sürmüyo ben bunda bile bu kadar kastıysam nasıl normal doorcam bilmem bi de boşuna o kadar kıl tüy düşünmüşüm doktor bakmadı bile ve neticee kemik yapısı normal ama kas yapısı çok darmış.. ama esnemeye müsaittir dedi rahim ağzı yumuşamış, ama kafası biraz yukardaymış bebişin tam kanana girmemiş yani.. bi de NiceGrl özür dilerim :)) ama kafamız yine büyüdü bizim 2 hafta öne geçmiş.. O biraz doğumu zorlaştırabilir o zaman sezeryana döneriz dedi.. bende artık hayırlısı ile gelsin de nası gelirse gelsin diyorum... ben ordayken bi normal doğumu geldi hocanın, suyu gelmiş, 40+2 de geldiler.. ne güzel sabah 10da mis gibi inşallah bizim de öle olur... bundan sonra her an gelebilir dedi.. su gelirse kanama olursa filan hemen gelin dedi doktor.. sancı olursa sadece birz şiddetlenmesini beklicez...
canm sen de sağ salim bebişini kucağına al inş. güzel haberlerini bekliyoruz.
canım benim banyo faslı bitti... birazdan annemle kuaföre gideceğiz...
canım anam jilete bile yardım etti...evlendikte sonra insan ne kadar utanıyormuş annesinden...
canım benim doktor dediki saat 7.30 da burda ol... işlemlerini yaparız. ameliyata hazırlanırsın 8.30 da ameliyata alırız seni...
8.30-9.00 gibi muhtemel ameliyat başlar... senin saat çok iyi ama 12.00ben o ara ayık olurum saat 12 yi fark edersem senin için dua ederim canım...
normal istiyorsan başka bir dr.a daha sor bence benm dr.um hiç normalden bahsetmeyip öyle yapsaydı ben sorcaktım şahsen bebeğin kilosunda da çok yanılabiliyorlar sezeryan olcaksan da rahat eder kafan sorarsan...canım ben her ne kadar şimdiye kadar pek yazmasamda hepinizi takip ediyorum hatta başlarda listede bende vardım ben sana bir şey sormak istiyorum ben senin dr kontrolünü merak ediyordum kaç gr cıktı bende normal doğum istiyordum ama dün 3600 kilo çıktı 36+5 deyken bebek 2 hafta büyük dedi 6 marta gün verdi hiç çatı felan konusunu bile açmadı başka dr a da sorsam mı acaba bilemedim
gözün aydın canm çok sevindim ii olmasına.kızlar tek tek alıntı yapamıyorum, dualarını esirgemeyen herkese çooooooooooook teşekkürler,, babacım da çıkmış ameliyattan daha konuşamadım ama çok şükür iyiymiş, özlemcim inşallah tez zamanda senin babanda iileşir evine döner
benm mobilya 13 ocakta geldi bir de boya yaptrmıştık o odayı o zamandan beri fırsat buldukça camı açıp yağmurda karda oda kapısını açıp havalandırdım ama kapıyı kapatınca hala kokuyor. ama yerleştirdim artık örtü serdim çekmecelere zaten giysilere koku sinmediozaman bende yıkıyayım cnm cok kararsız kalmıstım cunku.
ya bu mobılya kokusuda oyle 3-4 gunde cıkıcak gıbı deıl sankı napcam bılmıyorum ya. cok beklersemde gec kalırım dıye korkuyorum.
canm Allah hayırlısını nasip etsin inş.diğer annişler sizler nasılsınız ???
yarın öğlen kontrolümüz war ...neyin ne olacağı belli değil çok stresliyim...yarın nst sonucuna göre dr bişi dicek belki o gün alır belkide durumu normal çıkarsa beklicek ...ama geçen cumartesi en son ki kontrolde bi hafta daha dursun istiyorum demişti bu hafta içinde sanırım alır artık...aslında bebeğimin hareketleri falan gayet normal keşke normal olabilse ama dr muz sezeryandan yana biraz ...artık herşeyin hayırlısı olsun eğer yarından sonra giremezsem bilinki bebeğime kawuştum ...
birde şuan süt arttırsın diye rezene çayını şimdiden içsek bi zararı olur mu ???aranızda içen war mı ???
Allah şifa versin Poyraz bebeğeayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
evet bir samimiyet var burda ama genel bir samimiyet sen de katılabilirsin.merhabalar ...forumu takip ediyorum hergün ama kendimi dışarda hissediyorum..sanki burda yazanlar hep birbirini yakınen tanıyor gibi konuşuyor...neyse bizde oğluşumla gün sayıyoruz..36+6 oldu oğluşum...izine ayrıldık evdeyiz ama biraz sıkılıyoruz...Herkese hayırlı doğumlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?