2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar herkese
o kadar bahsettiniz ki ayva kompostosundan benim neyim eksik hemen yapayım dedim.
zaten evde kötü olmaya yüz tutmuş ayvalar vardı nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum iyi oludu. içine 1 tane de elma kattım pişirdim.
peki siz nasıl sakladınız kıslar?:44: reçelleri, konserveleri yaptığımız gibi kavanoza sıcak sıcak koyup, kapağını kapatıp ters çevirip mi sakladınız?

Bizim turk milleti her konuda fikir beyan etmeye bayilir zaten herkes doktor herkes ogretmendir
Annem bile yapiyor bunu dojtor dort kilonun ustunde nirmal dogumun sakincalari var ilerde idrar kacirma sorunu yasiyor kadinlar diyor annemde olurmu oyle sey bes kilo doguranlar var diyor varda 35 ne gelince contolar tutmuyor ama

Aynen öyle yaptım canım sıcakken koydum kavanozlara,gerçi kayısı henüz yapmadım ama öyle yapıyorum ben genelde.Ayvaları da bu sene kötü olanları reçel yaptım hep artık hazır reçel almıyorum içinde glikoz olduğu için.

teşekkür ederim cevabın için canım. annemden hep öyle gördüm ama sizin de fikrinizi alayım dedim. ben de bugune kadar reçel yapayım diyordum çok severim ayva reçelini hep de kendim yaparım ama yazılanları okuyunca fikrim değişti. bu daha iyi oldu. ayva reçelini sonra da yaparım bu hazır olsun bi kenarda dursun. madem o kadar etkili oluyo doğum sonrasında, yanımda götürürüm ben de hastaneye

kızlar çok ucuz bebek şekeri buldum ama şeker yada lavanta değil sadece buzdolabının uzerıne asıyoruz ya magnetlı not bunun bebek ıcın ozel tasarlanmısıustelık cok ucuz 50 tanesı 16 tl ben cok beyendım en azından cok cok degerlı olmayan mısafırlere gonul rahatlıgıyla dagıtılabılınır yenmez atılmaz kalıcı bır hatıra olarak saklanabılır.
ŞOOK!!!! EN UCUZ BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET GittiGidiyor'da 52924211

yozgatta yaşıyorum canım,yozgattan gelicem..arabayla 2 buçuk saatte geliniyor..doktorumla da sancın gelince gelirsin diye konuşmadık hiç,o da riske atmak istemedi 2 hafta önce gel dedi normal doğum için..ben de planlı olsun diye sezeryan olsun istiyorum...daha iyi bir hastane olsun diye yollarda sağlık ocağında doğurmak var
tabi yine de nasip işi hiç belli olmaz..tobb evet canım ben de yakınlarımdan yatanlardan biliyorum iyi bir hastane dediğin gibi..lohusa şerbetine kadar düşünüyorlar
umarım hepimiz memnuz kalırız hastanelerimizden

ay canım ne güzel tatlı telaşını paylaşıyorsun bizimle..annenlere de maşallah diyorum ne kadar düşünceliler

becerikli hatun seni:)

ben bu kaburga ağrısından kurtulamadım ya..sürekli bir sızlama..o yüzden uzanma ihtyacı hissediyorum sürekli..bil başında pek oturamıyorum..

ben geldim kızlar banada şimdi annemle kayınvalidem komposto yapıyo....bende dinleniyorum kuaföre gittim ağdamı yaptırdım lakin orası cok acıdı ağdalı bıraktım jilet yapcam fönümüzü çektirdik şimdi ellerime bakım yapıcam makyaj malz.hazırladım...çok heycanlıyım ya birtürlü sakinleşemiyorum ne yapsamda...bu gece uyku yok onu anladım dmf nasıl gidiyor heycan nasıl

ALLAH rahatlık versin inşallah en kısa zamanda iyileşir canım

hoşgeldin
sıhhatler olsun canım..heyecan da çok normal biz bile heyecanlanıyoruz...
inşallah hayırlıca kavuşucaksın oğluşuna..

Kızlar merhabaaa, inşallah hepiniz iyisinizdirrr. Dün kocam ameliyat oldu,giremiyorum nete.Agrısı var yatsa yatamıyo,kalksa olmuyor. oturması yasak Neler konusulmus neler daha yeni bitirdim geçmişi. Ne güzel dogumlar geliyo sırayla Allah hayırlısı ile kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah miniklerimizi.
bende sanırım grip oluyorum hapşırıyorum,burnum akıyor,halsizim,bunları yazarken farkettim sanırım kısmı geride kalmıs,bayaa bayaa grip olmusum :2::2: kocacıgımın bana ihtiyacı var ama ben kendime bile yetemiyorum annem gelcek gitcek artık sık sık napalım
Eşim dün benm dogum yapacagım hastanede Kadıköy Şifa da ameliyat oldu,dogumla ilgili ayrıntılı bilgi alma şansım oldu. Çıkış kıyafetleri dısında hiçbir şey götürmeyecekmişiz. Ne normal kıyafet,ne bez,ne krem,ne başka birşey. Sezeryan olcagım için birkaç gün misafirim zaten orada.Kendime gerekenleri alsam yetermiş. Ama oda süsleme dahil degilmiş,onu da ayrıca yaptırcaz artık.

Şimdiden afiyet olsun canım,reçeli de sonra yaparsın acelesi yok nasılsa:)))

selen canım nasılsın?
yaklaşıyor günün giderek,heyecan durumun nasıl?

canım valla heycandan çok şimdilik korku var artık son günde heyecandan uyuyamam heralde gece uyanıyorum nasıl olcak bi aksilik çıkarmı falan diyorum anestezi olayı hep kafamda cuma günü son kararımı vericm dr konuşup

ya kuzummmm ne güzel heyecanlar bunlar böyle yaa demek agda işi düşündügümüz gbi olmadı hee bakalım ben napcam
uyku olmasın bosverr minigine kavuscaksın ne uykusuuuu daha önemlisi var mı bee sen iice hazırlan keske oje de sürebilsek yaaa ama yasak

canım sıkma canını ben de daha tül işini yeni hallettim hatta bu akşam gelcek halı hiç bakmadık bile ve nasıl bir şey alacağımızı bile bilmiyoruz. stres yapınca her şey daha çok büyüyor.

ne güzel her şey yolundaymış gözün aydın.

benm annem de seninki gibi :) sözlerini de benzetiyorum :)

ooo maaş. sen düşünme o zaman gerçekten :)

canm Allah sağ salim minik bebeğini kucağına almayı nasip etsin kendini toparlayınca da yaz bize olur mu?

hadi gözün aydın canm bitti çatı muayenesi derdi. benm dr. da dün çok rahattı 9-10 mart diyordu ama dünkü haline bakarak heralde 20 marta ancak gelcek gibi bir rahatlama oldu ben de :) ama dünden beri kasılmalarım çok arttı sancı giriyor bazen anlamadım...

canm sen de sağ salim bebişini kucağına al inş. güzel haberlerini bekliyoruz.

normal istiyorsan başka bir dr.a daha sor bence benm dr.um hiç normalden bahsetmeyip öyle yapsaydı ben sorcaktım şahsen bebeğin kilosunda da çok yanılabiliyorlar sezeryan olcaksan da rahat eder kafan sorarsan...

gözün aydın canm çok sevindim ii olmasına.

ozaman bende yıkıyayım cnm cok kararsız kalmıstım cunku.
ya bu mobılya kokusuda oyle 3-4 gunde cıkıcak gıbı deıl sankı napcam bılmıyorum ya. cok beklersemde gec kalırım dıye korkuyorum.
benm mobilya 13 ocakta geldi bir de boya yaptrmıştık o odayı o zamandan beri fırsat buldukça camı açıp yağmurda karda oda kapısını açıp havalandırdım ama kapıyı kapatınca hala kokuyor. ama yerleştirdim artık örtü serdim çekmecelere zaten giysilere koku sinmedi

canm Allah hayırlısını nasip etsin inş.

ayçalar hastaneymiş, poyraz sarılık olmuş fototerapi alıyor şuan bu gece hastanedeler, moral olarak kötü durumda ayça...
Allah şifa versin Poyraz bebeğe

evet bir samimiyet var burda ama genel bir samimiyet sen de katılabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…