2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım..inşallah bir an önce toplar kendini...
sende kendine dikkat et

canm çok geçmiş olsun inş. en kısa sürede toparlanır doğum öncesi biraz zor olmuştur senin için Allah acil şifa versin

Bende buna benzer yaptırdım canım çok güzel hatta bugün geldi kargodan,senin gibi düşündüm bende o yüzden hemen yaptırdım...
Ayyy canım ne tatlı bi heyacandır,hazırlıklarda bitmiş süslenmiş püslenmişiz yarın Aden annesini güzel görsün,darısı başımıza artık...

Çok geçmiş olsun canım,sen de kendine dikkat et....

ah canım yaa..anestezistin çok iyidir inşallah hiç bir sıkıntı olmaz..benim yengem epidural sezeryanla girdi..anestezisti çok iyiymiş,çok kısa sürede bitirdi işini dedi..doğum sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadı..ama işte yapan el çok önemli..bazısı çok yavaş oluyormuş..sen şekline karar veremedin sanırım?

cnm aynı sıtedenmı sparıs verdın kac gunde geldı daha bebegımın ısmı tamö bellı degıl tereddutteyım o yuzden bıkac gun beklıyecem bebegımın ısmını alp aras dusunuyorum sence nasıl

canım çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine inş. çabucak iyileşir sende dikkat et kendine bol bol c vitamini al
anestezi uzmanı dün belde aşağı yapalım mı dedi bende risklerini sorucaktım dedim genel daha riskli dedi ve direk spinali işaretlemiş ama epidural mi spinal mi ben oraya takıldım spinald hem baş ağrısı oluyomuş hemde omuriliğin arasına yapılıyomuş iğne cuma günü kesinleşecek inş.
ceylinmelek anestezi uzmanı çok iyiydi dedi ama o gece doğurdu farklı kişiler olabilir hakkımzıda hyırlısı artık

inşallah en güvenilir şekli tercih edersiniz canım..önemli olan doğum anı..inşallah duamızda olcaksın..herşey yolunda gidecek

herkese keyifli akşamlar kızlar

cnm aynı sıtedenmı sparıs verdın kac gunde geldı daha bebegımın ısmı tamö bellı degıl tereddutteyım o yuzden bıkac gun beklıyecem bebegımın ısmını alp aras dusunuyorum sence nasıl

Evet canım aynı siteden dün sipariş verdim bugün geldi.Alp Aras güzel isim canım daha süresi varmış zaten bi kaç gün bekleyebilirsin.

aynı anda uykuya dalmışızzz :)) bende şimdi kalktım telefon susmuyo anam bi beyim aradı bi annem aradı bi arkadaşım aradı dayanamadım kalktım artık...

Aynen canım kendini pek sıkmamak lazımmış muayenede ama insanın elinde olmuyo
Bu arada emzik biberon için de dediğin gibi her kafadan bi ses çıkıyo en iyisi kimseyi dinlememek... doktor ne diyosa onu yapcan sadece..

Ayyyyy cildiricam ya millet arayip sen daha dogurmadinmi diyor
Yok ben dogurmayacagim yaza kadar icimde duracakkk sanki
Zaten bunaldimmmm hala tik yok
bana da aynı her arayan hala doğurmadın mı diyo bende sanki geç kalmış gibi hissediyorum.. oysa 40 haftaymış normali nie böle yapıolar bilmem

ben bugün annemle konuştum bebeğin kafası ilerde gidiyo bi de rahim kası darmış belki sezeryana alabilirim dedi diyorum, yok yok sen normalden şaşma diyo yani acıdan ölsem de normal doğurtcak kadın beni :d iyiki doktor annem deil :))

annem geldi plastik tabak ve çatalda almış... babam börek fln yaptıracakmış... neyse karışmıyorum şimdiden başladık... hadi hayırlı olsun cümlemize...
ne güzel bi telaş şimdi sizin evde yaşanan ya maşallah Allah sağ salim kavustursun yavrucuğuna onlar da nasıl heves etmişlerse işte dokunma boşver yapsınlar içlerinde kalmasın

canım kapatma konusunda katılıyorum da sana ben ayva kompostosu nasıl yapılır onu bilmiyorum annem yapıcaktı ama şimdi babamın durumundan dolayı doğuma yetişi mi yetişemez mi belli diil kendi kendime yapmaya çalışcam artık bi anlatabilirmisin bana nasıl yaptığını zahmet olmazsa ha kimsenin canı cekmesin diye özelden de yazabilirsin

canım Allah sağl salim kavustursun bebişine yarın bu saatlerde kucağında olucak inşallah darısı başımıza

canım cok geçmiş olsun hemencecik iileşsin ayaga kalksın eşin inşallah aman bu arada se de kendine dikkat et doğum öncesi grip zor olur şimdi vitamine yüklen ilerlemesin tatlım

biz bunu görmüştük geçen özgede paylaşmıştı bende şekerin yanında ekstra olabilecek bişey gayet uygun ve hoş...

canım ben komposto yapmadım vala hastanede verirler diye düşünüyorum neyse vermezlerse birinde isteriz yapar getirirler...
okadar şey düşündümki vala komposto kaldı... bizimde hazırlıklarımız bitti... bebek bezi az almıştım çantaya biraz daha ekledim... daha valizi açmak istemiyorum patlıycak elimde kalacak... bizde süslendik hazırız... ağda olayına üzüldüm neyse sıkma canını temiz olsunda...

canım eşinede, sanada çok geçmiş olsun...
sende kendine dikkat et bol bol vitamin al olurmu...

canm sen de sağ salim bebişini kucağına al inş. güzel haberlerini bekliyoruz.

sağol canım...

Benim sevgili kocam daha özel kişiler için bunlarda istiyoEki Görüntüle 351953 ,illa böylede olsunmuş

Özge bayıldım... ama abartmayın bu kadarda... herşeyiniz güzel oldu zaten... keçelerin yeter senin yavrucum...

ne güzel bi telaş şimdi sizin evde yaşanan ya maşallah Allah sağ salim kavustursun yavrucuğuna onlar da nasıl heves etmişlerse işte dokunma boşver yapsınlar içlerinde kalmasın

sağol özlemcim... baban nasıl oldu haber varmı canım? umarım daha iyidir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…