- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.241
Kızlar merhabaaa, inşallah hepiniz iyisinizdirrr. Dün kocam ameliyat oldu,giremiyorum nete.Agrısı var yatsa yatamıyo,kalksa olmuyor. oturması yasakNeler konusulmus neler daha yeni bitirdim geçmişi. Ne güzel dogumlar geliyo sırayla Allah hayırlısı ile kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah miniklerimizi.
bende sanırım grip oluyorum hapşırıyorum,burnum akıyor,halsizim,bunları yazarken farkettim sanırım kısmı geride kalmıs,bayaa bayaa grip olmusum :2::2: kocacıgımın bana ihtiyacı var ama ben kendime bile yetemiyorumannem gelcek gitcek artık sık sık napalım
Eşim dün benm dogum yapacagım hastanede Kadıköy Şifa da ameliyat oldu,dogumla ilgili ayrıntılı bilgi alma şansım oldu. Çıkış kıyafetleri dısında hiçbir şey götürmeyecekmişiz. Ne normal kıyafet,ne bez,ne krem,ne başka birşey. Sezeryan olcagım için birkaç gün misafirim zaten orada.Kendime gerekenleri alsam yetermiş. Ama oda süsleme dahil degilmiş,onu da ayrıca yaptırcaz artık.
geçmiş olsun canım..inşallah bir an önce toplar kendini...
sende kendine dikkat et
Kızlar merhabaaa, inşallah hepiniz iyisinizdirrr. Dün kocam ameliyat oldu,giremiyorum nete.Agrısı var yatsa yatamıyo,kalksa olmuyor. oturması yasakNeler konusulmus neler daha yeni bitirdim geçmişi. Ne güzel dogumlar geliyo sırayla Allah hayırlısı ile kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah miniklerimizi.
bende sanırım grip oluyorum hapşırıyorum,burnum akıyor,halsizim,bunları yazarken farkettim sanırım kısmı geride kalmıs,bayaa bayaa grip olmusum :2::2: kocacıgımın bana ihtiyacı var ama ben kendime bile yetemiyorumannem gelcek gitcek artık sık sık napalım
Eşim dün benm dogum yapacagım hastanede Kadıköy Şifa da ameliyat oldu,dogumla ilgili ayrıntılı bilgi alma şansım oldu. Çıkış kıyafetleri dısında hiçbir şey götürmeyecekmişiz. Ne normal kıyafet,ne bez,ne krem,ne başka birşey. Sezeryan olcagım için birkaç gün misafirim zaten orada.Kendime gerekenleri alsam yetermiş. Ama oda süsleme dahil degilmiş,onu da ayrıca yaptırcaz artık.
geçmiş olsun canım..inşallah bir an önce toplar kendini...
sende kendine dikkat et
Bende buna benzer yaptırdım canım çok güzel hatta bugün geldi kargodan,senin gibi düşündüm bende o yüzden hemen yaptırdım...kızlar çok ucuz bebek şekeri buldum ama şeker yada lavanta değil sadece buzdolabının uzerıne asıyoruz ya magnetlı not bunun bebek ıcın ozel tasarlanmısıustelık cok ucuz 50 tanesı 16 tl ben cok beyendım en azından cok cok degerlı olmayan mısafırlere gonul rahatlıgıyla dagıtılabılınır yenmez atılmaz kalıcı bır hatıra olarak saklanabılır.
ŞOOK!!!! EN UCUZ BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET GittiGidiyor'da 52924211
Ayyy canım ne tatlı bi heyacandır,hazırlıklarda bitmiş süslenmiş püslenmişiz yarın Aden annesini güzel görsün,darısı başımıza artık...ben geldim kızlar banada şimdi annemle kayınvalidem komposto yapıyo....bende dinleniyorum kuaföre gittim ağdamı yaptırdım lakin orası cok acıdı ağdalı bıraktım jilet yapcamfönümüzü çektirdik şimdi ellerime bakım yapıcam makyaj malz.hazırladım...çok heycanlıyım ya birtürlü sakinleşemiyorum ne yapsamda...bu gece uyku yok onu anladım dmf nasıl gidiyor heycan nasıl
canım valla heycandan çok şimdilik korku var artık son günde heyecandan uyuyamam heralde gece uyanıyorum nasıl olcak bi aksilik çıkarmı falan diyorum anestezi olayı hep kafamda cuma günü son kararımı vericm dr konuşup
Bende buna benzer yaptırdım canım çok güzel hatta bugün geldi kargodan,senin gibi düşündüm bende o yüzden hemen yaptırdım...
Ayyy canım ne tatlı bi heyacandır,hazırlıklarda bitmiş süslenmiş püslenmişiz yarın Aden annesini güzel görsün,darısı başımıza artık...
Çok geçmiş olsun canım,sen de kendine dikkat et....
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine inş. çabucak iyileşir sende dikkat et kendine bol bol c vitamini alKızlar merhabaaa, inşallah hepiniz iyisinizdirrr. Dün kocam ameliyat oldu,giremiyorum nete.Agrısı var yatsa yatamıyo,kalksa olmuyor. oturması yasakNeler konusulmus neler daha yeni bitirdim geçmişi. Ne güzel dogumlar geliyo sırayla Allah hayırlısı ile kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah miniklerimizi.
anestezi uzmanı dün belde aşağı yapalım mı dedi bende risklerini sorucaktım dedim genel daha riskli dedi ve direk spinali işaretlemiş ama epidural mi spinal mi ben oraya takıldım spinald hem baş ağrısı oluyomuş hemde omuriliğin arasına yapılıyomuş iğne cuma günü kesinleşecek inş.
ah canım yaa..anestezistin çok iyidir inşallah hiç bir sıkıntı olmaz..benim yengem epidural sezeryanla girdi..anestezisti çok iyiymiş,çok kısa sürede bitirdi işini dedi..doğum sonrasında da hiç bir sıkıntı yaşamadı..ama işte yapan el çok önemli..bazısı çok yavaş oluyormuş..sen şekline karar veremedin sanırım?
anestezi uzmanı dün belde aşağı yapalım mı dedi bende risklerini sorucaktım dedim genel daha riskli dedi ve direk spinali işaretlemiş ama epidural mi spinal mi ben oraya takıldım spinald hem baş ağrısı oluyomuş hemde omuriliğin arasına yapılıyomuş iğne cuma günü kesinleşecek inş.
ceylinmelek anestezi uzmanı çok iyiydi dedi ama o gece doğurdu farklı kişiler olabilir hakkımzıda hyırlısı artık
cnm aynı sıtedenmı sparıs verdın kac gunde geldı daha bebegımın ısmı tamö bellı degıl tereddutteyım o yuzden bıkac gun beklıyecem bebegımın ısmını alp aras dusunuyorum sence nasıl
aynı anda uykuya dalmışızzz :)) bende şimdi kalktım telefon susmuyo anam bi beyim aradı bi annem aradı bi arkadaşım aradı dayanamadım kalktım artık...
o işler hiiiiiççç belli olmaz bidenem..
ben yarın gün alana kadar siz doğurusunuz belkim :))))))))
ben kaçar.. gece uyuyamadım, kızlarımla yatayım biraz. içerdeki gerdiriyo yatayımda biraz sakinleşsin:)) Defnede ne zaman uyursa artık :)
canım gözün aydın çatıyıda hallettin sonunda bende senin gibi çok kastım heralde ama dayanılmıcak gibi değildi dr rahat bırak diyo ama istemsiz bi şekilde kasıyorum kaç kere muayene olduğum halde hemde
geçen gün akrabanın evine gitik bebek görmeye kadın bana emziği zorla alıştırdık reçele batırarak sende alıştır rahat edersin demzmi bende emzik biberon falan hiç bişey almadım gerek olursa biberon alırım sadece
bana da aynı her arayan hala doğurmadın mı diyoAyyyyy cildiricam ya millet arayip sen daha dogurmadinmi diyor
Yok ben dogurmayacagim yaza kadar icimde duracakkk sanki
Zaten bunaldimmmm hala tik yok
ya bunu dedin de aklıma ne geldi canım hafta hafta hamilelik sitelerinde 38-39 haftalarında size sürekli doğum yapmadınmı nezaman diye sorular gelecek bundan çok sıkılacaksınız yazıyordu...
bende şeye sinir oluyorum hemen nasıl doğum yapacan diyorlar. sezeryan diyorum... hemen tepki geliyor aaaaaaa, yaaaaaa, normal yap kız bişey olmaz. yahu sanki normal doğum bu kadar kolay belki bebiş dönmedi, belki sorun var... illa zorla normal doğurtacaklar...
Benim sevgili kocam daha özel kişiler için bunlarda istiyoEki Görüntüle 351953 ,illa böylede olsunmuş
öyle de olsun canım.ben onları çok beğenmiştim gördüğümdeama bizim 2.çeşidimiz hediye geldi zaten gerek kalmadı
Çok geçmiş olsun canım,sen de kendine dikkat et....
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin eşine inş. çabucak iyileşir sende dikkat et kendine bol bol c vitamini al
MERVECİM eşine çok geçmiş olsun canım.. İnşallah çabucak toparlar.
cok sagolun canlarım yaaa inşallah Allah ın izni ile iyileşir biran önce canım kocam.
Benim sevgili kocam daha özel kişiler için bunlarda istiyoEki Görüntüle 351953 ,illa böylede olsunmuş
cok sagolun canlarım yaaa inşallah Allah ın izni ile iyileşir biran önce canım kocam.
ne güzel bi telaş şimdi sizin evde yaşanan ya maşallah Allah sağ salim kavustursun yavrucuğuna onlar da nasıl heves etmişlerse işte dokunma boşver yapsınlar içlerinde kalmasınannem geldi plastik tabak ve çatalda almış... babam börek fln yaptıracakmış...neyse karışmıyorum şimdiden başladık... hadi hayırlı olsun cümlemize...
merhabalar herkese
o kadar bahsettiniz ki ayva kompostosundan benim neyim eksik hemen yapayım dedim.
zaten evde kötü olmaya yüz tutmuş ayvalar vardı nasıl değerlendirsem diye düşünüyordum iyi oludu. içine 1 tane de elma kattım pişirdim.
peki siz nasıl sakladınız kıslar?:44: reçelleri, konserveleri yaptığımız gibi kavanoza sıcak sıcak koyup, kapağını kapatıp ters çevirip mi sakladınız?
canım Allah sağl salim kavustursun bebişine yarın bu saatlerde kucağında olucak inşallah darısı başımızaben geldim kızlar banada şimdi annemle kayınvalidem komposto yapıyo....bende dinleniyorum kuaföre gittim ağdamı yaptırdım lakin orası cok acıdı ağdalı bıraktım jilet yapcamfönümüzü çektirdik şimdi ellerime bakım yapıcam makyaj malz.hazırladım...çok heycanlıyım ya birtürlü sakinleşemiyorum ne yapsamda...bu gece uyku yok onu anladım dmf nasıl gidiyor heycan nasıl
bende sanırım grip oluyorum hapşırıyorum,burnum akıyor,halsizim,bunları yazarken farkettim sanırım kısmı geride kalmıs,bayaa bayaa grip olmusum :2::2: kocacıgımın bana ihtiyacı var ama ben kendime bile yetemiyorumannem gelcek gitcek artık sık sık napalım .
kızlar çok ucuz bebek şekeri buldum ama şeker yada lavanta değil sadece buzdolabının uzerıne asıyoruz ya magnetlı not bunun bebek ıcın ozel tasarlanmısıustelık cok ucuz 50 tanesı 16 tl ben cok beyendım en azından cok cok degerlı olmayan mısafırlere gonul rahatlıgıyla dagıtılabılınır yenmez atılmaz kalıcı bır hatıra olarak saklanabılır.
ŞOOK!!!! EN UCUZ BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET GittiGidiyor'da 52924211
ben geldim kızlar banada şimdi annemle kayınvalidem komposto yapıyo....bende dinleniyorum kuaföre gittim ağdamı yaptırdım lakin orası cok acıdı ağdalı bıraktım jilet yapcamfönümüzü çektirdik şimdi ellerime bakım yapıcam makyaj malz.hazırladım...çok heycanlıyım ya birtürlü sakinleşemiyorum ne yapsamda...bu gece uyku yok onu anladım dmf nasıl gidiyor heycan nasıl
canm sen de sağ salim bebişini kucağına al inş. güzel haberlerini bekliyoruz.
ne güzel bi telaş şimdi sizin evde yaşanan ya maşallah Allah sağ salim kavustursun yavrucuğuna onlar da nasıl heves etmişlerse işte dokunma boşver yapsınlar içlerinde kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?