2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun eşineee.. İnşalah tez zamanda iyileşir..

dünden beri kulaklarını çınlatıyorum.. ne güzelmiş yatağın soğuk tarafı yaa bağımlısı oldummm

saol kuzum yaaa inşallah iyileşirr. demek begendin şarkıyı hee bende sürekli acıp acıp dinliyorum valla
ozaman bir öneri daha sana. Zakkum dan Anason veya Yüzük

canım cok geçmiş olsun hemencecik iileşsin ayaga kalksın eşin inşallah aman bu arada se de kendine dikkat et doğum öncesi grip zor olur şimdi vitamine yüklen ilerlemesin tatlım

annemmm teşekkür ediyorummm,sen nerdesin,tlf yanında degil mi aradım,msj attım ama ulaşamadım sana

kızlar gece hiç uyumamıştım halsiz halsiz dolanıyodum eşim öğle arası işten geldi azcık dışarı cıkardı beni sonra işe döndü eve geldim ama gezmek falan bi işe yaramadı moralim de olmayınca yatiim dedim epey uyumuşum en azından zaman geçti içimden hiç bişi yapmak gelmiyo ya bi durgunluk var niyeyse bütün enerjim cekildi sanki yemeği bile zor yaptım

annemmm teşekkür ediyorummm,sen nerdesin,tlf yanında degil mi aradım,msj attım ama ulaşamadım sana
ayy sorma ya eşimle öğle arası dışarı cıktık canta falan almadım yanıma telefonu da onun cebine atmıştım sonra almayı unutmusum o da işe dönünce kaldım telefonsuz sen beni mi aradın kuzum ya kusura bakma kafam hiç yerinde diil valla cok sağol ama cok düşüncelisin Allah razı olsun

sağol özlemcim... baban nasıl oldu haber varmı canım? umarım daha iyidir?

sağol güzelim bugün ameliyata almamışlar niye almadıklarını bana sölemiyolar tabii doktor yoktu falan diye geciştirdi annem ama bugün öle haber bekledim bişi cıkmadı ama şimdi konuştum yarın öğleden sonra alıcaklarmış Allahım hayırlı haberlerini almak nasip etsin inşallah elim kolum bağlı bekliyorum öyle

bebeğimmmm kendine cok yükleniyorsun biliyorsun degil mi? Derdi veren Allah ım dermanını da verir. Allah ın izni ile babanın hayırlı haberlerini alırsınız inşallah.sen ne kadar üzgün sıkıntılı olursan minik kızında okdr stresli olur karnında. Bizle aynı şeyleri birebir hissediyorlar çünkü. Mutlaka çık dışarı ara ara temiz hava al,uykuna dikkat et. Yemek iş güç diye de kendini zora sokma sakın,dısarıdan söylersiniz ev yemegi yapan birsürü yer var,,fast food olması şart degilki. Sen dinlen ve iyi düşün.

hoşgeldin
sıhhatler olsun canım..heyecan da çok normal biz bile heyecanlanıyoruz...
inşallah hayırlıca kavuşucaksın oğluşuna..

ok sağol cnm bende arkadaşlar doğuma girince uyku tutmuyodu onları merak ediyodum hep şimdi kendim giriyorum inanamıyorum ya....

sağol cnm gerçekten hem cok güzel hemde korkuyorum azıcık niyese karmaşık duygular işte be cnm sende yaşıyacaksın allahın izniyle oje süremicem siliyolarmış baksana...
Benim sevgili kocam daha özel kişiler için bunlarda istiyoEki Görüntüle 351953 ,illa böylede olsunmuş
ay özge güzelmiş cnm ben beğendim özel kaç kişi var ona göre yaptırırsınız cnm

benımde bunşar hosuma gıdıyo ama ıcınde bebegın fotografı olmayınca pek bır anlam ıfade edıcegını dusunmuyorum ancak bebek olduktan sonra dusunulebılır yoksa cok guzeller değilmi?
Gende hata işte göstermesen nerden bilcek ama gördü bi kere belki vazgeçiririmama gerçekten güzel bebeğin fotğrafını da koymayı düşündük zaten canım doğumdan sonra vericez çünkü özel kişilere o da topu topu 20 kişi

sağol canım bizim de galiba tam görmemişin oğlu olmuş durumu olcak

canım ameliyat günü değişmesinde bişey olmaz dedikleri gibi doktor yoktur sahiden yada bizden bile ameliyat için kan alındı belki kan değerleri fln düşük çıkmıştır bekletmişlerdir nebilim rutin bir sorunda çıkmış olabilir güzelim... iyi bak yarına alıcaklar ameliyata... daha fazla beklemiyecek en azından canım... sende sakin ol bak babacığını üzme...

Oyy bende diyorum bugün niye keyfim yok.. senden ötürüymüş meğer :) benimde içimden ne yemek yapmak geldii ne de yemek yemek... karnım aç ama oturuyorum öle kuzum nolur babanı kafana takma bak yarın çok güzel haberlerini alcaz inşallah. o kadar dua ettikk Allahım boş çevirmez inşallah.. hiç canını sıkma sen.. hele o minişin canını hiç sıkma zaten minicik canı var annesiii.. oyy teyzesi yesin onu...

kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
IŞILCIM ve d-m-F CİM hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun kuzularınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz yarın.En kısa zamanda da miniklerin resimlerini ekleyin teyzeleri merak ederSizin kadar heycanlıyım valla:)

Son düzenleme:

Çok değil canım yaa 20-25 kişi sadece.eşimde o yüzden istiyo zaten,doğduktan sonra resimde koyarız diyo:)

canım niye elin kolun bağlı olsun babana yapıcağın en güzel şey bol bol dua etmek yanında olsan yapabileceğin bişey olmuyoki ameliyathane kapısında bekliceksin biliyorum uzakta olduğun için çok zor oluyo senin için ama üzme kendini artık inş. yarın baban hayırlısıyla girip çıkıcak ameliyattan sen gönlünü ferah tut dualarımız babanla

Özgeeee dua et bizim için... seni öpüyorum kocaman kuzucum...

ışıl ve d_m_F arkadaşlarımız Allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.dualarım sizinle canlarım

mervischko seninde eşin ameliyat olmuş Allahım sağlık sıhhat versin hemencecik iyileşsin eşin inşallah.

öslemcinar babana çok çok geçmiş olsun canım.Ameliyattanda sağlıklı bir şekilde çıkar inşallah.Allahım bir daha dert göstermesin babacına,iyilik versin.

esperenzadan bi haber var mı arkadaşlar göremedim de ,heralde biraz iyilşince yazar durumunu.pileo da aynı şekilde inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebişlerine.

sağol canım...

aynı anda uykuya dalmışızzz :)) bende şimdi kalktım telefon susmuyo anam bi beyim aradı bi annem aradı bi arkadaşım aradı dayanamadım kalktım artık...

:))) ben hemen uyumuşum, Defnede boş boş dolanıp duruyordu, ara ara gözü açıp baktım:) bi yanıma çıkıyo bi iniyo derken yapacak bişey bulamadı:)) benden 1 saat sonra baktım oda uyumuş yanımda:)) 4:30 da da tamamen kalktık:))

çoook iyi geliyor bu gündüz uykuları yaaa.. ama sonrasında hiç bi iş yapmıycan.. öncesinde yemeğini filan hazır edip yatcan.. şimdi yemek yapıcam ama bi türlü mutfağa gidemiyorum..
eşimin halasına gitmek istiyordum ya bide, kadın hastanedeymiş meğer. kocası ameliyat olmuş. bu akşam ona geçmiş olsuna gidicez. yarın sabahta randevum 10:00 da. işim uzun sürecek gibi. hastane dönüşü inşallah yazabilirim. yada yarın cepnet paketi alırım hemen faceden haber veririm.

Hepinize iyi akşamlar.

Ben de çok heyecanlıyım sanki ben doğum yapıcam yaff yarınnnnn
Dmf cim sen de kavuşuosun kuzuya ayy yerim ben sizin zuzularıııı.Maşallah hazırlıklarınız da bitti hadi bakalım en zorlu geceye hoşgeldiniz
Biraz garip ama ben arada göbüşümü kucaklıyorum kuzummmmmm diyeeeSiz de bu gece bol bol sevin göbüşünüzü foto çektirmeyi unutmayınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…