- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.261
canım geçmiş olsun eşineee.. İnşalah tez zamanda iyileşir..
dünden beri kulaklarını çınlatıyorum.. ne güzelmiş yatağın soğuk tarafı yaa bağımlısı oldummm
canım cok geçmiş olsun hemencecik iileşsin ayaga kalksın eşin inşallah aman bu arada se de kendine dikkat et doğum öncesi grip zor olur şimdi vitamine yüklen ilerlemesin tatlım
canım eşinede, sanada çok geçmiş olsun...
sende kendine dikkat et bol bol vitamin al olurmu...
cok saol hayatım yaaa Allah hepimize acil şifalar versinn,çoğumuz hastalıktan kurtulamadık dahavitamin alcam artık bende birkaç gün napim,sezeryana saglıklı gitmem lazım surda kaldı max 3 haftam ,tarihimde belli degil gerçi.
ayy sorma ya eşimle öğle arası dışarı cıktık canta falan almadım yanıma telefonu da onun cebine atmıştım sonra almayı unutmusum o da işe dönünce kaldım telefonsuz sen beni mi aradın kuzum ya kusura bakma kafam hiç yerinde diil valla cok sağol ama cok düşüncelisin Allah razı olsunannemmm teşekkür ediyorummm,sen nerdesin,tlf yanında degil mi aradım,msj attım ama ulaşamadım sana
sağol özlemcim... baban nasıl oldu haber varmı canım? umarım daha iyidir?
kızlar gece hiç uyumamıştım halsiz halsiz dolanıyodum eşim öğle arası işten geldi azcık dışarı cıkardı beni sonra işe döndü eve geldim ama gezmek falan bi işe yaramadı moralim de olmayınca yatiim dedim epey uyumuşum en azından zaman geçti içimden hiç bişi yapmak gelmiyo ya bi durgunluk var niyeyse bütün enerjim cekildi sanki yemeği bile zor yaptım
hoşgeldin
sıhhatler olsun canım..heyecan da çok normal biz bile heyecanlanıyoruz...
inşallah hayırlıca kavuşucaksın oğluşuna..
sağol cnm gerçekten hem cok güzel hemde korkuyorum azıcık niyese karmaşık duygular işte be cnm sende yaşıyacaksın allahın izniyle oje süremicem siliyolarmış baksana...ya kuzummmm ne güzel heyecanlar bunlar böyle yaademek agda işi düşündügümüz gbi olmadı hee bakalım ben napcam
uyku olmasın bosverr minigine kavuscaksın ne uykusuuuu daha önemlisi var mı beesen iice hazırlan keske oje de sürebilsek yaaa ama yasak
ay özge güzelmiş cnm ben beğendim özel kaç kişi var ona göre yaptırırsınız cnmBenim sevgili kocam daha özel kişiler için bunlarda istiyoEki Görüntüle 351953 ,illa böylede olsunmuş
Gende hata işte göstermesen nerden bilcek ama gördü bi kere belki vazgeçiririmbenımde bunşar hosuma gıdıyo ama ıcınde bebegın fotografı olmayınca pek bır anlam ıfade edıcegını dusunmuyorum ancak bebek olduktan sonra dusunulebılır yoksa cok guzeller değilmi?
biz bunu görmüştük geçen özgede paylaşmıştı bende şekerin yanında ekstra olabilecek bişey gayet uygun ve hoş...
canım ben komposto yapmadım vala hastanede verirler diye düşünüyorum neyse vermezlerse birinde isteriz yapar getirirler...
okadar şey düşündümki vala komposto kaldı...bizimde hazırlıklarımız bitti... bebek bezi az almıştım çantaya biraz daha ekledim... daha valizi açmak istemiyorum patlıycak elimde kalacak... bizde süslendik hazırız... ağda olayına üzüldüm neyse sıkma canını temiz olsunda...
canım eşinede, sanada çok geçmiş olsun...
sende kendine dikkat et bol bol vitamin al olurmu...
sağol canım...
Özge bayıldım...ama abartmayın bu kadarda... herşeyiniz güzel oldu zaten... keçelerin yeter senin yavrucum...
sağol özlemcim... baban nasıl oldu haber varmı canım? umarım daha iyidir?
ayy sorma ya eşimle öğle arası dışarı cıktık canta falan almadım yanıma telefonu da onun cebine atmıştım sonra almayı unutmusum o da işe dönünce kaldım telefonsuz sen beni mi aradın kuzum ya kusura bakma kafam hiç yerinde diil valla cok sağol ama cok düşüncelisin Allah razı olsun
sağol güzelim bugün ameliyata almamışlar niye almadıklarını bana sölemiyolar tabii doktor yoktu falan diye geciştirdi annem ama bugün öle haber bekledim bişi cıkmadı ama şimdi konuştum yarın öğleden sonra alıcaklarmış Allahım hayırlı haberlerini almak nasip etsin inşallah elim kolum bağlı bekliyorum öyle
ayy sorma ya eşimle öğle arası dışarı cıktık canta falan almadım yanıma telefonu da onun cebine atmıştım sonra almayı unutmusum o da işe dönünce kaldım telefonsuz sen beni mi aradın kuzum ya kusura bakma kafam hiç yerinde diil valla cok sağol ama cok düşüncelisin Allah razı olsun
olsun bebeğim boşver tlf la stresin daha cok artardı hem,tlf yokken uyuyabilmişsin en azından yorgunluktan. bak ameliyatta yarınmış Allah ın izni ile saglıgına tekrar kavusup cıkacak ameliyattan. sende dirençli dur kuzum,baban içinde zor,senin kötü oldugunu duymasın bilmesin sakın. siz birbirinize güç vereceksiniz bu dönemde. Bir sürü insanın duası var sen içini ferah tut,kendine bebegine yüklenme yeter. hayırlısı ile alırız yarın babanın güzel haberlerini senden.
kızlar gece hiç uyumamıştım halsiz halsiz dolanıyodum eşim öğle arası işten geldi azcık dışarı cıkardı beni sonra işe döndü eve geldim ama gezmek falan bi işe yaramadı moralim de olmayınca yatiim dedim epey uyumuşum en azından zaman geçti içimden hiç bişi yapmak gelmiyo ya bi durgunluk var niyeyse bütün enerjim cekildi sanki yemeği bile zor yaptım
ok sağol cnm bende arkadaşlar doğuma girince uyku tutmuyodu onları merak ediyodum hep şimdi kendim giriyorum inanamıyorum ya....
sağol cnm gerçekten hem cok güzel hemde korkuyorum azıcık niyese karmaşık duygular işte be cnm sende yaşıyacaksın allahın izniyle oje süremicem siliyolarmış baksana...
ay özge güzelmiş cnm ben beğendim özel kaç kişi var ona göre yaptırırsınız cnm
sağol güzelim bugün ameliyata almamışlar niye almadıklarını bana sölemiyolar tabii doktor yoktu falan diye geciştirdi annem ama bugün öle haber bekledim bişi cıkmadı ama şimdi konuştum yarın öğleden sonra alıcaklarmış Allahım hayırlı haberlerini almak nasip etsin inşallah elim kolum bağlı bekliyorum öyle
sağol cnm gerçekten hem cok güzel hemde korkuyorum azıcık niyese karmaşık duygular işte be cnm sende yaşıyacaksın allahın izniyle oje süremicem siliyolarmış baksana...
korkmaa sennn,karnındayken dokunamıyorsun koklayamıyorsun güzel yüzünü göremiyorsun ama yarın Allah ın izni ile 8-9 aydır hasretini çektigimiz herşeye kavuscaksın. karnındayken caresiz kalıyor insan ama kucagına aldıgın zaman tüm dünyalar senin olacak.
artık sezeryanı düşünmüyorum bende napim miniğime kavuscam daha güzeli var mı,imkan olsa normal olurdu ama kısmetimiz böyleymiş kızımla diyorum. o saglıklı olsun yanımda olsun gözüm onu görsünde gerisi Allah tan.
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
IŞILCIM ve d-m-F CİM hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun kuzularınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz yarın.En kısa zamanda da miniklerin resimlerini ekleyin teyzeleri merak ederSizin kadar heycanlıyım valla:)
Özgeeee dua et bizim için... seni öpüyorum kocaman kuzucum...
ışıl ve d_m_F arkadaşlarımız Allah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.dualarım sizinle canlarım
mervischko seninde eşin ameliyat olmuş Allahım sağlık sıhhat versin hemencecik iyileşsin eşin inşallah.
öslemcinar babana çok çok geçmiş olsun canım.Ameliyattanda sağlıklı bir şekilde çıkar inşallah.Allahım bir daha dert göstermesin babacına,iyilik versin.
esperenzadan bi haber var mı arkadaşlar göremedim de ,heralde biraz iyilşince yazar durumunu.pileo da aynı şekilde inşallah sağ salim kavuşmuşlardır bebişlerine.
aynı anda uykuya dalmışızzz :)) bende şimdi kalktım telefon susmuyo anam bi beyim aradı bi annem aradı bi arkadaşım aradı dayanamadım kalktım artık...
kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz
IŞILCIM ve d-m-F CİM hayırlı doğumlar sağlıkla kavuşun kuzularınıza güzel haberlerinizi bekliyoruz yarın.En kısa zamanda da miniklerin resimlerini ekleyin teyzeleri merak ederSizin kadar heycanlıyım valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?