2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün süpriz yapmış bebiş ikinizinde iyi olmasına çok sevindim

Şimdiden afiyet olsun canım,reçeli de sonra yaparsın acelesi yok nasılsa:)))
sağol canım

canlarım yaaa inşallah Allah ın izni ile iyileşir biran önce canım kocam.
sana da eşine de geçmiş olsun. dikkat et kendine canım. eşinin ameliyat olacağını biliyorduk ama ne oldu acaba diye ben de seni merak ediyordum. neyse ki senden haber alabildik.

Tebrik ederim canım
Güle Güle büyüt oğluşunu. gazsız sancısız bol sütlü günler diliyorum size :)

Işıl ve Dmf
sizlere de kolay doğumlar diliyorum.
evet zor bi gece olucak böyle bi gecede uyumak eminim zordur ama uyuyun dinlenin yarın enerjije çoook ihtiyacınız olucak.

Son düzenleme:

Süperrr sağlıkla gelmiş çok sevindim.Maşallah kuzuya

merhaba kızlarr.. bugün sabah hareket etmeyen oğlum öğleden sonra tekmeleriyle inletti beni sıpam.. pekmez yemek işe yaradı..dr a da gitmedik dolayısı ile...
babamız da maçına futbol maçına gitti ben de evdeyim yalnızım...

ışılcımm ve d_m_f cim sizden heyacanlıyım vallaha sanki ben doğuracam...acısız sızısız kolay doğumlarınız olur inş. ve bebişlerinizi de en yakın zamanda görmek istiyoruzzzzzz

agu25 canımm hayırlı olsun yavrunu kucağına almıssın.. hikayeni de biizmle paylaşmayı untuma oldu mu tatlım..şu aniden suyun gelmesi nedense hep geceleri oluyorr yaaa

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün sağlıkla ve huzurla inşallah.. Fırsat bulunca doğum hikayeni de bekliyoruz canım

cnm hayırlı olsun ...yavrunu sağlıkla sıhatle büyütün inşallah....

umudum ve dmf kızlar yarından itibaren hayat size bambaşka olacak
minicik bir canı kucağınıza verecekler bu benimmi deyip duracaksınız
sonra korkacaksınız ben nasıl yeticem bu bebeğe diye
ama Rabbim öyle büyük bir güç ve öyle büyük bir sevgi veriyorki
dağ gibi oluyor tüm anneler
inşallah çok sorunsuz güzel doğumlar olsun sağlıkla gelsin kuzucuklarınız

şule cim cok sağol cnm eminim dualarınzla güzel bir şekilde mutlu sona ulaşıp yavrularımızı kucaklıyacağız...bu arada ben dr sormuştum genelde doğumlar akşam olurmuş (normal olanlar ) gündüz sancım geldi diyip giden cok nadir olur dedi çünkü gece su içme işini kestiğimiz için dr bir terim kullandı ama ben hatılrlamıyorum vucut başlatıyormuş doğumu...cnm sende gecelere hazır ol

kızlar bende bugün bıdık kızımı gördüm
2500 gr. olmuş kafası her zamanki gibi 2 hafta büyük çıktı
doğum muhtemelen 21 mart gibi olucak
yani biz mart ın sonunu bekleyenlerden olucaz

maşallahh kuzummm Allah nazarlardan saklasın bıdık deme seninki degil benimki bıdık galiba,36 dayım 2500 bizim kız. ama kafa yönünden bizimkide 1 hafta büyük cıktı

canım gözün aydın oğlun annesini daha fazla üzmeden tekmeleri sallamış :)

cok sağol cnm sende Allaha emanet ol inşallah...hepinize yazmak istiyorum uzun uzun ama insan nediyeceğini bilemiyo inanki
canım hem kendine hem bize bol bol dua et yeter bizde sizin için dua edicez

maşallah koca kız olmuş baksana ben doğurucam daha 2500 gr

Slm kızlar biz geldik bu gün arkadaşım gelmişti bize az önce gitti 9 aylık oğlu var maşallah çook tatlı 2 dk durmadı hep kendi kendine konuşuyor gülüyor birşeyler yapmaya çalışıyor bebeğe bakıp ahh benimki de böyle mi olacak böyle bıcırık mı olacak demekten kızın sohbetinden hiç bişey anlamadımm herkesler iyidir inş. bi sorun yoktur fazla bakamadım geçmişe

mervecim geçmiş olsun eşine de ama çok şükür ki annen yanındaymış..doğumdan önce ameliyat olması da iyi olmuş açıkcası. sen doğurunca da size bakar artık babası....yalnız kendini yorma sende..

ışılcım gece gelirse sancım ne yaaprım bilmiyorum çünkü eşimin gece nöbetleri başlıyor ayın 24 ünde ve evde yalnızım. sonra kayınvalidemler geleccek naspise.. aayyy inş evde yalnızken suyum falan gelmez...
tatlım bu gece güzelcene uyu. bu gece göbüşündeki prenses yarın kucağında koynunda olacak dualarımız dmf ve seninle tabi aniden süpriz yapıp suyu gelecek annelerle olacak eminim herşey tahmininizden de güzel olacak...

Gözünaydın canm senin bebişte maşallah benim oğluşum gibi aceleci ikinizinde sağlıklı olmasına çok sevindim

maşallahh kuzummm Allah nazarlardan saklasın bıdık deme seninki degil benimki bıdık galiba,36 dayım 2500 bizim kız. ama kafa yönünden bizimkide 1 hafta büyük cıktı

canım yaa bu ultrason ölçümleri keşke doğru olsa
bugün bir arkadaşımla konuştum
doktor 2 buçuk anca doğar demiş bebiş 3300 gr. doğmuş
bir arkadaşada 3 ü geçer dediler bebiş 2 buçuk kilo doğdu
sağlıkla gelsinlerde biz onları yedirir tombiş yaparız

sağoll hayatımm
sana taviyem eğer şekerin yoksa geceleri
bir kase muhallebi ye bebeğe çok kilo aldırıyormuş

RONYA CIM maşAllah bebeğine de sana da ...ben de34+2 yim bugün..ama kilomuz kaç bilmiyorum ayın 27 sinde gidecez dr umuza.ben kilomuz az olaczak diye çok üzülmüştüm bir ara dr um minyon olacak demişti ve erken gelebilir demişti ya bana geçtiğimiz hafta hatırlarsan. ama artık üzülmüyorum...sağlıklı sıhhatli doğsunda kilosunu 2500 ile 3500 arası idealmiş zaten..

keşkee canım keşkee bende cok minik olsun istemiyorum yavrum azcık ele gelsin hayırlısı ile bi dogurabilseydik,bana çekerse zaten tombiş olur kızım ben onu iice beslerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…