- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.301
selam güzel mart anneleri ben de 4 gün önce 35+3te bebeğimi kucakladım gece suyum boşaldı acilen sezaryene alındım bebeğim dönmemişti çok şükür allahıma sağlıklıyız rabbim hepimizin yardımcısı olsun
günlerdir aklımdasınız dualarımdasınız teyzeler sizde bize dualarınızı eksik etmeyin...
sağol canımŞimdiden afiyet olsun canım,reçeli de sonra yaparsın acelesi yok nasılsa:)))
sana da eşine de geçmiş olsun. dikkat et kendine canım. eşinin ameliyat olacağını biliyorduk ama ne oldu acaba diye ben de seni merak ediyordum. neyse ki senden haber alabildik.canlarım yaaa inşallah Allah ın izni ile iyileşir biran önce canım kocam.
Tebrik ederim canımselam güzel mart anneleri ben de 4 gün önce 35+3te bebeğimi kucakladım gece suyum boşaldı acilen sezaryene alındım bebeğim dönmemişti çok şükür allahıma sağlıklıyız rabbim hepimizin yardımcısı olsun
günlerdir aklımdasınız dualarımdasınız teyzeler sizde bize dualarınızı eksik etmeyin...
selam güzel mart anneleri ben de 4 gün önce 35+3te bebeğimi kucakladım gece suyum boşaldı acilen sezaryene alındım bebeğim dönmemişti çok şükür allahıma sağlıklıyız rabbim hepimizin yardımcısı olsun
mervischko seninde eşin ameliyat olmuş Allahım sağlık sıhhat versin hemencecik iyileşsin eşin inşallah.
Teşekkür ediyorum canımm umarım biran önce iyileşiriz kocacımla.
hayırlı ugurlu olsun canım Allah bahtını acık etsin miniginin. uzun saglıklı bir ömür geçirmesi dilegi ile.
sağol canım
sana da eşine de geçmiş olsun. dikkat et kendine canım. eşinin ameliyat olacağını biliyorduk ama ne oldu acaba diye ben de seni merak ediyordum. neyse ki senden haber alabildik.
saol btanemm . eşim iyi sayılır, agrıları var acık ameliyat oldu, 15 gün izinli yatarak geçirecek inşallah. benim ona bakmam gerekiyor ama biz 2 hasta karsılıklı yatıyoruz evde. annem de gelmese evin halini ne sen sor ne ben söyleyim.dogum yapacagım hastanede ameliyat oldu eşim böyle bir fena oldum ona damar yolu acılırken,narkozdan ayılırken falan. kendimi gördüm,hala da görüyorum sanırım korkuyorum
merhaba kızlarr.. bugün sabah hareket etmeyen oğlum öğleden sonra tekmeleriyle inletti beni sıpam.. pekmez yemek işe yaradı..dr a da gitmedik dolayısı ile...
babamız da maçına futbol maçına gitti ben de evdeyim yalnızım...
ışılcımm ve d_m_f cim sizden heyacanlıyım vallaha sanki ben doğuracam...acısız sızısız kolay doğumlarınız olur inş. ve bebişlerinizi de en yakın zamanda görmek istiyoruzzzzzz
agu25 canımm hayırlı olsun yavrunu kucağına almıssın.. hikayeni de biizmle paylaşmayı untuma oldu mu tatlım..şu aniden suyun gelmesi nedense hep geceleri oluyorr yaaa
Canlarım, sevgili arkadaşlarım, dert ortaklarım, kader yoldaşlarım...
geldik bu tatlı yolun sonuna... halen inanamıyorum sanırım onu görene kadarda bebeğimin benim olduğunu hissedemiyeceğim... belkide onun karnımda olmasını bile özleyeceğim... hamilelik çok güzelmiş... Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin... herkese hayırlı, sağlıklı, terbiyeli evlat nasip etsin... hamilelik çok güzelmiş ama sizinle birlikte aynı anda göbüş ellemek dahada güzelmiş... çoğu zaman sinirliydim herkesin lafı batıyordu yeri geliyor kendi anneme bile kırılıyordum... bunu bile kimseye anlatmamışımdır sizden başka... yazdığınız bir kelime bile bana yetiyordu... çünkü sizin yazınızda ben kendimi buluyordum... biliyordum beni en iyi anlıyacak olan sizsiniz... çünkü sizinde göbüşünüzde bir melek var... bu duygu ancak yaşanır...
sizleri çok seviyorum... iyiki varsınız... yine burada olacağım sadece kısa bir süre ayrı kalacağız... tez zamanda dönüp sizlerin telaşını bekliyeceğim bende... oğlum ve benim için dua edin teyzeleri... Allaha emanet olun...
biz kısa süreliğine aranızdan ayrılıyoruz...
en yakın zamanda görüşmek üzere...
iyi akşamlar...
hepiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın canlarım...
[/QUOTE
canım ne güzel şeyler yazmışsın ben şimdiden oğlumu benden alıcaklar psikolojisindeyim eşim çok bencilsin diyo ama hiç doğmıcaklarmış gibi geliyodu şimdi 5 günümüz kaldı Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Işıl da sende allaha emanet olun
Allah bebişlerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de dua etmeyi unutmayın güzel haberlerinizi bekliyoruz
cok sağol cnm sende Allaha emanet ol inşallah...hepinize yazmak istiyorum uzun uzun ama insan nediyeceğini bilemiyo inanki
kızlar bende bugün bıdık kızımı gördüm
2500 gr. olmuşkafası her zamanki gibi 2 hafta büyük çıktı
doğum muhtemelen 21 mart gibi olucak
yani biz mart ın sonunu bekleyenlerden olucaz
canım gözün aydın oğlun annesini daha fazla üzmeden tekmeleri sallamış :)merhaba kızlarr.. bugün sabah hareket etmeyen oğlum öğleden sonra tekmeleriyle inletti beni sıpam.. pekmez yemek işe yaradı..dr a da gitmedik dolayısı ile...
canım hem kendine hem bize bol bol dua et yeter bizde sizin için dua edicezcok sağol cnm sende Allaha emanet ol inşallah...hepinize yazmak istiyorum uzun uzun ama insan nediyeceğini bilemiyo inanki
maşallahkızlar bende bugün bıdık kızımı gördüm
2500 gr. olmuşkafası her zamanki gibi 2 hafta büyük çıktı
doğum muhtemelen 21 mart gibi olucak
yani biz mart ın sonunu bekleyenlerden olucaz
maşallahh kuzummm Allah nazarlardan saklasınbıdık deme seninki degil benimki bıdık galiba,36 dayım 2500 bizim kız. ama kafa yönünden bizimkide 1 hafta büyük cıktı
canım gözün aydın oğlun annesini daha fazla üzmeden tekmeleri sallamış :)
canım hem kendine hem bize bol bol dua et yeter bizde sizin için dua edicez
maşallahkoca kız olmuş baksana ben doğurucam daha 2500 gr
merhaba kızlarr.. bugün sabah hareket etmeyen oğlum öğleden sonra tekmeleriyle inletti beni sıpam.. pekmez yemek işe yaradı..dr a da gitmedik dolayısı ile...
ışılcımm ve d_m_f cim sizden heyacanlıyım vallaha sanki ben doğuracam...acısız sızısız kolay doğumlarınız olur inş. ve bebişlerinizi de en yakın zamanda görmek istiyoruzzzzzz
agu25 canımm hayırlı olsun yavrunu kucağına almıssın.. hikayeni de biizmle paylaşmayı untuma oldu mu tatlım..şu aniden suyun gelmesi nedense hep geceleri oluyorr yaaa[/QUOT
kuzummm maşallah ogluna bakkk demekki tatlıyı seviyo cocuk sende bol bol ye bosverr minigin hareket etsinde. benmdide dün cok sessizdi bi ara korktum ama sonra babası ameliyattan cıkıp konusmaya baslayınca geldi zilli kendine
mervecim geçmiş olsun eşine de ama çok şükür ki annen yanındaymış..doğumdan önce ameliyat olması da iyi olmuş açıkcası. sen doğurunca da size bakar artık babası....yalnız kendini yorma sende..
sagoll canım benimmm bizde öle dedik bari bebişten önce iileşsinde bebege babası bakcak,ben sezeryan malum.
bende idare ediyorum yaa azcık agrılarım ilerledi dün hastane falan derken yormusum kendimi. smdi bol bol c vitamini alıyorum mecbur.
canım yaa bu ultrason ölçümleri keşke doğru olsa
bugün bir arkadaşımla konuştum
doktor 2 buçuk anca doğar demiş bebiş 3300 gr. doğmuş
bir arkadaşada 3 ü geçer dediler bebiş 2 buçuk kilo doğdu
sağlıkla gelsinlerde biz onları yedirir tombiş yaparız
sağoll hayatımm
sana taviyem eğer şekerin yoksa geceleri
bir kase muhallebi ye bebeğe çok kilo aldırıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?