2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım doğru diyon canı içinde olsun kuzucuklarımızın
bu haftalarda çok kilo alıyormuş ona göre iyi beslen sende
özelikle pollycim geçen gün taviye etmişti
yeşil mercimek çok kilo aldırıyormuş
birde muz yumurta kırmızı et muhallebi bunlar baya iyiymiş
sende bol bol ye

slm kızlar neler kaynattınız hiç bakmadım bende artık yavasş yavaş gezinmeye başladım bugün tanıdık var oda hamile ona oturmaya gittim yarında çarşıya gitçez bebe mağazalarına bakıncezz evde durmak istemiyorum yürüyüşlere başladım kaslarım açılsın normal doğum için kıvama gelmem lazımm şimdi bakıımmmm geçmişeee

canım sen gezmeye başladın biz iinzivayaa çekildik bizim evde asansör yok die dışarı çıkmamı istemiyo kocam zaten zor çıkıyorum merdivenleri sana ii gezmeler :)

Canım yarın büyük gün oğluşun geliyo allah ayırmasın bende yarın çarşıya gitçem belki gelirim yanına kaçta çıkarsın doğumdan ben sana alo derim rahatsız ederim şekerimm

canım sen gezmeye başladın biz iinzivayaa çekildik Bizim evde asansör yok die dışarı çıkmamı istemiyo kocam zaten zor çıkıyorum merdivenleri sana ii gezmeler :)

buaralar havalar güzelken çıkayım 9 ay evde yatmaktan bunaldımm bebiş oluncada eve tıkancaz taa yaza kadar çıkamıcaazzz

oo yeşil mercimeği de pek bir severimmm yarın ilk işim yeşil mercimek salatası yapacam.tavsiye ederim nette güzel tarifler var

Canım benimmm inşallah yarınden sonra babanın iyi haberlerini de alalım dediğin gibi eski günlerimize geri dönelim hemen
O karnındaki minik kuzuya söle ben de onu çok seviyorumm ama en çok da kızım seviyo biricik bale arkadaşını.. Düşündükçe heyecanlanıyorum onların o minik popolarının taytlara girdiğini etekler giydiğiniii :))
Akşam babamız gelince yemeğe oturduk kendimi nasıl aç bıraktıysam mide fesatı geçircektim yemekten sonra :S hala da karnım acıyoo uzun süredir bu kadar aç kalmamışım demek ki :) diyette baydı artık ama şeker çok şükür iyi gidiyo..

Canımmm yarın ilk fırsatta yaz tarihi olur mu..yoğun olcan ama bizi de merak da bırakmaa hayırlı haberler olsun inşallah..

cok sağolun arkadaşlar 9 aydır ilk defa birgünün bukadar çabuk getiğini hissediyorum .... Iyi dilekleriniz için sonsuz teşekküredeyoruz sizi sevyoruz.....

Kızlar d_m_f umutluyum hayırlı doğumlar olsun inşallah... Sağlıkla alın bebişleri kucağınıza.. dularımız sizinle.. bize de en kısa zamanda hayırlı haberler gönderin olur mu.. Allah'a emanetsiniz..

Canım gözün aydın... Allah analı babalı büyütsün inşallah..

kızlar bende bugün bıdık kızımı gördüm
2500 gr. olmuş kafası her zamanki gibi 2 hafta büyük çıktı
doğum muhtemelen 21 mart gibi olucak
yani biz mart ın sonunu bekleyenlerden olucaz
Ben 38 oldum benimkide 2 hafta öne geçti yine kafası :) sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil Ronya'm..
En fazla sezeryan olur :)

maşallahh kuzummm Allah nazarlardan saklasın bıdık deme seninki degil benimki bıdık galiba,36 dayım 2500 bizim kız. ama kafa yönünden bizimkide 1 hafta büyük cıktı

Kızlar yaa kilosu düşük olsun daha iyi... Bak benimki 3300 oldu böle giderse normal doğum ihtimalim iyice düşcek.. Ben de kilo almasın diye uğraşıyorum çünkü ne kadar küçük o kadar iyi diyo doktor..

limonlukek canım eşine çok geçmiş olsun
tez zamanda toparlasın kendini inşallah
sende kendine dikkat et hasta falan olma

gez tabi hayatım bizim buralarda da hava çok güzel bende tam çamaşır yıkama havası diyorum napim günler azaldı iyice bütün işleri halledip doğuma gitmek lazım :)

ay herkes doğurursun yarına diyo bana öle gelmiyo hiç belli olmazda bebiş aşağı çok baskı yapıyooo sancım olmadığına göre gelmez heralde sen normal doğum mu yapçenn kuzumm

limonlukek canım eşine çok geçmiş olsun
tez zamanda toparlasın kendini inşallah
sende kendine dikkat et hasta falan olma
canımmm eşim hasta değil ki Allah koruusn...yanlış okudun sanırm... maça gitti demiştim :)))

ŞULEEcim faceden nereye kayboldunn neyse burdamışsınn

tatlımm pc kitlendi sormaa yaa tekrardan açmadım face ii ben de...
sen çok yürüme gene de ne olur ne olmaz...

geçenlerde keçe almıştık bizde eşimle kapı süsü falan yaparız oğlumuza diye..şimdi geldi babamız da. keçelri çıkardım netten model bakıyorum bakalım becerebileckmiyiz...

benimkide yazarken kapandı canım anca açabildim yok canım fazla yürümem zaten hemen sıkışıyom vede belim ağrıyo doğuma az kaldı hepsi geçecek inşallahh

ay herkes doğurursun yarına diyo bana öle gelmiyo hiç belli olmazda bebiş aşağı çok baskı yapıyooo sancım olmadığına göre gelmez heralde sen normal doğum mu yapçenn kuzumm

yok canım ya suyum azalmış die dr riske atmak istmedi bebeği o yüzden 27 şubata sezeryan günü verdi 39+0 da bebeğime kavuşcam Allah kısmet ederse

aaaayy inanmıyorum iyice şapşal oldum ben
kimin eşi ameliyat olmuştu acaba
ayy iyice kafam karıştı :111:
hele bugünki şapşallığımı bir görseydin
hastaneye gittik ultrasona falan girdim nst çekildi
bu arada doktorun istediği tetkikleri evde unutmuşum
neyse eve döndük ama mesafede baya bir uzak
neyse tam hastaneye geldik arabayı parkettik
bir baktımki bugün yaptırdığım nst vs. sonuçların içinde olduğu
çantamı evde bırakmışım sonra bir daha döndük
ama eşim çıldırdı tam 3 kere aynı yere gittik geldik :))
canım unutkanlığıma ver ksuuruma bakma

cnm benim cok sağol hem duygulandım hem gülümsedim rabbim hepimizin güzel haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah....

Canım yarın büyük gün oğluşun geliyo allah ayırmasın bende yarın çarşıya gitçem belki gelirim yanına kaçta çıkarsın doğumdan ben sana alo derim rahatsız ederim şekerimm
bedriye gez gez kızçe rahat doğsun...gelmek istersen muhtemelen en geç 4 gibi kndimde olurum cnm beklerim....

gezmeye çalışcem bakalımm yollarda doğurmasam ziyarete gelmek isterim gelirsem alo derim tatlımmm

slm canlarr
dmf ve umutluyum dualarımız sizinle:)
ben iş yerindeyken sürekli sizleri okuyorum
hiç sektirmeden:)
ama işyerinde cvp yazamıorum eksik eklentiden
dolayı, akşam eve gelincede mayışmakdan pek nete bakamıorum.
sizler beni tanıyamadınız ama ben ve kızım sizleri cok iyi
tanıdık:) hepinizin herbişeyini cok cok iyi bilioruz:)
isterseniz teste tabi tutun bizi
kızlar benim dogum 23 martta sezaryenle olucak,
ben 12 martta izne ayrlmayı düşünüodum ama
ben hastanede kbb doktorunun sekreteriyim ve
doktorumun tayini cıkdı, haftaya son kez poliklinik
yapıcak ve gidicek, bende başka bi bölüme verilmeden
bi hafta erken cıkmaya karar verdim izne,
zaten hastanede çalıştıgım için malum mikrop yuvası,
maskeyle çalışıodum ama artk nefes almam dahada
zorlaştıgı için maskede takamıoruz ve sanırım en dogrusu
izne ayrılmak olcak.

hayırlı olsun canım bebişin geleceği gün belli bakalım benim bebiş ne zaman gelecek

senin o şekerden de şeker kızını yerim ben o minik poposunu da ısırırım söle ona ağzımın suyunu akıtmasın:))artık sana hiiiç bişicik olmaz kuzum takma kafana en fazla sancılanıp dogurursun daha da bi sıkıntı cıkmaz Allahın izniyle korkma şekerden diyabetten falan bizde akşam dedemizle konuştuk ağrısı sancısı nerdeyse kalmamış cok ii geliyodu sesi biz de babamız gelince yemeğe bi oturduk resmen kıtlıktan cıkmış gibi yedim hatta bi daa kıtlık olabilirmiş gibi de depo yaptım şimdi de nefes alamıyorum 1 hafta yemek yemesem de yaşarım herhalde:) aay babacıgımın sesini öle duymak okadar ii geldi ki yarını da sağ salim bi atlatsaydık hemen döncem eski halime

dmf ve ışıııl Allah yardımcınız olsun sağ salim kavusun ,nşallah güzel yavrularınıza bizi de habersiz bırakmayın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…