2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam. Babası ve eşi ameliyat olan arkadaşlar çoook geçmiş olsun. Allah hastalarınıza acil şifalar versin.

Poyraz bebeğimizede geçmiş olsun. Bebeklerin çoğunda sarılık oluyor ve bir gece hastanede kaldıktan sonra taburcu oluyorlar.
Benim kızım sarılık olmayan bebeklerden. Oysaki bir hafta emmedi ama biz kaşıklada olsa sağdık sağdık ilk sütü verdik. Bol bol emzirin diyor uzmanlar.

Doğum yapan anneler gözünüz aydın, yapacak olanlar Allah yardımcınız olsun...

hayırlı olsun canım bebişin geleceği gün belli bakalım benim bebiş ne zaman gelecek

sezaryenin en iyi yanı bu işte,
hazırlklı olunabilio:)
ama tabi bizim hesabımıza uymayıp
bebişlerimiz baya bi süprizci cıkıo:)
rabbim darlandırmadan istediginiz zaman versn kucanıza
bebişinizi kuzum:)

Geçmiş olsun canım çabucak iyi olsun inşallah.

Güle güle kullansın kuzucuk inşallah.

kızlar aventin elektrikli göğüs pompasını
burda biçogunuz bi siteden 175 tl ye almışsınız sanırım,
bi arkadaş öle yazmışdı, hangi site link verebilirmisiniz acaba?

İnşallah canım bizim anneler yanımızda değil kocamdan başka kimseden hayır yok bana. Dediğin gibi büyük işler halloldu diğerleri de olur inşallah. İnsan ilk duyunca panik olyor tarih de kesin olmayınca

Maşallah bebişe Kolayca taşınırsın inşallah.

Maşallah Miray Hanım'a canım. Sana da geçmiş olsun on gün sonra falan da sıra biz de bakalım. Doğum için de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

Maşallah kuzucuğun her şeyiyle sağlıklı bundan sonra da hep öyle devam etsin inşallah.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım inşallah. Umarım sonuçlar güzel çıkar gönlüne göre olur.

İnşallah sıkıntısız ulaşırsın hastaneye ve gönlünce bir doğum olur canım.

kızlar aventin elektrikli göğüs pompasını
burda biçogunuz bi siteden 175 tl ye almışsınız sanırım,
bi arkadaş öle yazmışdı, hangi site link verebilirmisiniz acaba?

canım eczanemizde.com diye bir site var ordan aldık
şuan fiyatları 200 tl olmuş
ama piyasa fiyatına göre çok iyi
heryerde 250 tl falan

selamlar aranızda hamileliği boyunca coraspin yada clexane iğne kullanan var mı arkadaşlar ?

Sen yaparsın canım bizde de durum aynı ben düşünüyorum her şeyi.

Canım eşine geçmiş olsun kısa zamanda iyileşsin inşllah.

Canım güzel haberlerle dön inşallah haberlerini bekliyoruz.

canım babanın rahatsızlığı nasıl oldu yorumlarına bakarak iyi gibi benimde eşim akşam işyerinden aradı rahatsızlanmış kocişimin arada kalbi tekliyo yani sıkıştırıyo en son 1 ay önce olmuştu şimdi yine tekrar etti geçen sene kalp aritmiye gittik iyi dediler ama psikolojik heralde çok canım sıkılıyo kızımı görmedem ölürsem gözüm açık giderim diyo offf

Çok geçmiş olsun neyse ki ciddi bir şey değilmiş.

Canım yaaaa çok duygulandım ben Çoookkk güzelmiş.

Canım inşallah yarın güzel haberlerini alacağız çok duygulandım sırayla hep beraber yaşayacağız bu duyguları inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…