2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah Allah bağışlasın. Güzel, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.

Burayı satır satır okuyan biri olarak kendi adıma tanıdığımı söyleyebilirim Ben de 36 da ayrılacağım hayırlısı olsun sonrasında biraz rapor yıllık izin falan eklersin artık telafi edilir hastaların içinde kalmaktan iyidir tabi.

herkese iyiakşamlar
inşallah hepiniz iyisinizdir.dünden beri giremedim intrernete,aklım sizde kaldı..dünki arkadaşlar doğum yapmıştır sağlıcakla inşallah.bugün varmıydı peki?geçmiş çok birikmiş,okumaya çalışcam şimdi.

biz de bugün kontrole gittik,oğlumun keyfi yerinde maşallah,gelecek gibi durmuyomuş şuan.haftaya salı tekrar randevumuz var..buarada günde 45 dakka kadar mutlaka yürüki açılma olmaya başlasın dedi dr.sabırsızlanmaya başladım ben de..hayırlı kolay doğumlar inşallah hepimize.amin

Geçmiş olsun canım eşine psikolojiktir o da kızını sabırsızlıkla bekliyor artık heyecan yapmış demek.

Maşallah oğluşun keyfi yerinde. Hayırlısı olsun inşallah.

herkese iyi geceler hanımlar....beim bebiş 37+0 an itibariyle..yarın doktor kontrolümüz var.henüz dönmedi,doğum pozisyonu almadı,kasıklara inmedi...olduğu gibi tepemde ayaklarını kasıklarımda hissediyorum.sanırım bu hep dikilecek böyle..dönme şansı nedir acaba kızlar????ne zaman döner yada bi fikri olan yada benle aynı şeyi yaşayan varsa mutlaka cevap yazsın...şimdiden teşekkürler.........

eşinin iyi olmasına sevindim. tekrar geçmiş olsun. bebiş doğana kadar kalkar ayağa. o zaman da o size bakar. evi falan da takma boşver annen gelince hepsini toplar nasıl olsa. bırak dağınık kalsın. sen iyileş yeter ki. korkma tatlım eninde sonunda bi şekilde alıcaz kucağımıza. hepimizin hikayesi farklı olucak birbirinden.
fıtık amleiyatı olacağın için tedirginsin böyle biliyorum. ama bi kerede çıkacak hepsi ne güzel tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmıcaksın doğumdan sonra bol bol kzınla ilgilenmeye vaktin olucak tekrar ameliyatla uğraşmak yerine. güzel taraflarını görmeye çalış.

selamlar aranızda hamileliği boyunca coraspin yada clexane iğne kullanan var mı arkadaşlar ?
ben varım coraspirin ve fraxiparin 0.4 iğne kullanıyorum her gün canım.

kızlar aventin elektrikli göğüs pompasını
burda biçogunuz bi siteden 175 tl ye almışsınız sanırım,
bi arkadaş öle yazmışdı, hangi site link verebilirmisiniz acaba?
ben web vitrini diye bi siteden almıştım ilk baktığımda 165 civarındaydı. sonra stok tükendi yeni gelenler yine nette en ucuz oradaydı . şu an 176 biz de öyle bi fiyata aldık sanırım. istersen linkini vereyim

en ucuz Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Tekli Gs Pompas fiyat akakce.com'da

Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Göğüs Pompası (Aynı Gün Kargo)Emzirme ÜrünleriPhilips Avent

Kızlar şerbet bardakları için hangisi güzel olur sizce kısa bardağın alt tarafları renkli onlardan kullanmam için renksizlerini almam lazım kadeh çok mu acayip olur? Ev bardaktan geçilmiyor ama yenilerini alsam mı acaba ne dersiniz.

coraspini hala bırakmadın mı canım ? bana 30. haftada bıraktırdı dr um :26::26::26:

kızlar geçmişe baktım ama 70 sayfa birikmiş dünden buyana...dünkü doğumlar gerçekleştimi?bugün doğum varmı,bi arkadaş cevap verirse çok mutlu olurum.eşim gelldiğinden bilgisayar başında durmaya vakit bulamadım bitürlü,aklımda sizde kaldı.

tecrübeli anne adaylarıı size bişi sroucamm ben 14 haftalık hamıleyım bugun saglık ocagına gıttım bebısımın kalp atısını dınleyım dedım saglık ocagında dınletıyolarya 12 haftalıkken dınlemıştım yanı ben anlayamadım da ebe anlamıstı yani bugun gııttıgımde ılk baktıgı cihazdan duyamadı sonraki baktıgından da hee duydum fılan dedı acaba benı salladı mı yoksa o cıhazlarla 14 haftalıkken duyulması mumkun deılde benı mı sallıyo ebe yarın doktoruma gıdıcem yarına kadar içim içimi yiyoo

Kızlar annemle konuştum kardeşim son 1 aydır acaip bi şekilde içine kapandı bizimle de bi iletişimi yok erkek arkadaşıylada eşimle yakın arkadaşlar oda eşime söylemiş benle de birşey konuşmuyor artık diye annem ağlayınca telefonda içim burkuldu zaten hamilelikten sonra anneme acaip bi düşkünlük başladı bende içim gidiyor birşeye üzülse hem kardeşime hem anneme üzüldüm burda benden başka kimsesi yok ki annemin oda bana anlattı bende size niye bilmiyorum ama çok yakın hiss ediyorum sizi kendime buraya yazınca rahatlarım belki dedim

Daha minik bardaklara yapıyorlar aslında ama du yarın bakarız.Google amcadan da bakalım.İkinci daha hoş sanki:44:

Son iki sayfadaki benim alıntılardan oldukça bilgi edinebilirsin Dünkü doğumlardan haber yok ama sürpziz doğum var.

Daha minik bardaklara yapıyorlar aslında ama du yarın bakarız.Google amcadan da bakalım.İkinci daha hoş sanki:44:

Google amcada hep ikincilerden gördüm ben alırım artık ne yapalım kadehle şerbet mi vereceğiz millet şarap sanmasın Bakarız yarın kuzum. Evdeki fazla bardakları da ne yaparım bilmem artık:44:

CAnım sen konuşmaya çalışsan öylesine sohbet eder gibi konuşturmayı denesen kafasına takılan bir şey var demek kızın çözüm bulunur bebek telaşı falan var diye sizi sıkmak istememiştir belki.

coraspini hala bırakmadın mı canım ? bana 30. haftada bıraktırdı dr um :26::26::26:

hayır bırakmadım. benim doğum yapacağım dr. özel muaynehanesi var . hastanede değil o yüzdenn bir de ilaç yazdırmak ve tahliller için gittiğim bir dr. var. 2 dr. a gidiyorum anlayacağın. ilaç yazırdığım dr. 36. da bırakacaksın dedi. kendi dr. uma sordum böyle böyleymiş dedim. hayır gerek yok o eskidendi dedi. şimdi artık onun ters etkisini yapan ilaçlar var gerekirse ondan kullanıcaz. ki senin kullandığın doz çok küçük. ona gerek bile kalmaz diye açıkladı. bi de şöyle bir örnek verdi. şimdi sana 36 da bırakcaksın deseydik ve senin 34-35 de suyun gelseydi, seni ilça ve iğne kullanıyorsun diye geri mi göndercektik dedi. mantıklı geldi. doktruma da çok güveniyorum o yüzden ben hala devam ediyorum canım

ama niye cevaplamıyosunuzz hiç mi bilginiz yok siz saglık ocagına kac haftalıkken gidip dinlediniz kalp atışını kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…