- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.361
selam güzel mart anneleri ben de 4 gün önce 35+3te bebeğimi kucakladım gece suyum boşaldı acilen sezaryene alındım bebeğim dönmemişti çok şükür allahıma sağlıklıyız rabbim hepimizin yardımcısı olsun
günlerdir aklımdasınız dualarımdasınız teyzeler sizde bize dualarınızı eksik etmeyin...
slm canlarr
dmf ve umutluyum dualarımız sizinle:)
ben iş yerindeyken sürekli sizleri okuyorum
hiç sektirmeden:)
ama işyerinde cvp yazamıorum eksik eklentiden
dolayı, akşam eve gelincede mayışmakdan pek nete bakamıorum.
sizler beni tanıyamadınız ama ben ve kızım sizleri cok iyi
tanıdık:) hepinizin herbişeyini cok cok iyi bilioruz:)
isterseniz teste tabi tutun bizi
kızlar benim dogum 23 martta sezaryenle olucak,
ben 12 martta izne ayrlmayı düşünüodum ama
ben hastanede kbb doktorunun sekreteriyim ve
doktorumun tayini cıkdı, haftaya son kez poliklinik
yapıcak ve gidicek, bende başka bi bölüme verilmeden
bi hafta erken cıkmaya karar verdim izne,
zaten hastanede çalıştıgım için malum mikrop yuvası,
maskeyle çalışıodum ama artk nefes almam dahada
zorlaştıgı için maskede takamıoruz ve sanırım en dogrusu
izne ayrılmak olcak.
canım babanın rahatsızlığı nasıl oldu yorumlarına bakarak iyi gibi benimde eşim akşam işyerinden aradı rahatsızlanmış kocişimin arada kalbi tekliyo yani sıkıştırıyo en son 1 ay önce olmuştu şimdi yine tekrar etti geçen sene kalp aritmiye gittik iyi dediler ama psikolojik heralde çok canım sıkılıyo kızımı görmedem ölürsem gözüm açık giderim diyo offf
herkese iyiakşamlar
inşallah hepiniz iyisinizdir.dünden beri giremedim intrernete,aklım sizde kaldı..dünki arkadaşlar doğum yapmıştır sağlıcakla inşallah.bugün varmıydı peki?geçmiş çok birikmiş,okumaya çalışcam şimdi.
biz de bugün kontrole gittik,oğlumun keyfi yerinde maşallah,gelecek gibi durmuyomuş şuan.haftaya salı tekrar randevumuz var..buarada günde 45 dakka kadar mutlaka yürüki açılma olmaya başlasın dedi dr.sabırsızlanmaya başladım ben de..hayırlı kolay doğumlar inşallah hepimize.amin
eşinin iyi olmasına sevindim. tekrar geçmiş olsun. bebiş doğana kadar kalkar ayağa. o zaman da o size bakar. evi falan da takma boşver annen gelince hepsini toplar nasıl olsa. bırak dağınık kalsın.saol btanemm . eşim iyi sayılır, agrıları var acık ameliyat oldu, 15 gün izinli yatarak geçirecek inşallah. benim ona bakmam gerekiyor ama biz 2 hasta karsılıklı yatıyoruz evde. annem de gelmese evin halini ne sen sor ne ben söyleyim.dogum yapacagım hastanede ameliyat oldu eşim böyle bir fena oldum ona damar yolu acılırken,narkozdan ayılırken falan. kendimi gördüm,hala da görüyorum sanırım korkuyorum
ben varım coraspirin ve fraxiparin 0.4 iğne kullanıyorum her gün canım.selamlar aranızda hamileliği boyunca coraspin yada clexane iğne kullanan var mı arkadaşlar ?
ben web vitrini diye bi siteden almıştım ilk baktığımda 165 civarındaydı. sonra stok tükendi yeni gelenler yine nette en ucuz oradaydı . şu an 176 biz de öyle bi fiyata aldık sanırım. istersen linkini vereyimkızlar aventin elektrikli göğüs pompasını
burda biçogunuz bi siteden 175 tl ye almışsınız sanırım,
bi arkadaş öle yazmışdı, hangi site link verebilirmisiniz acaba?
Geçmiş olsun canım eşine psikolojiktir o da kızını sabırsızlıkla bekliyor artık heyecan yapmış demek.
eşinin iyi olmasına sevindim. tekrar geçmiş olsun. bebiş doğana kadar kalkar ayağa. o zaman da o size bakar. evi falan da takma boşver annen gelince hepsini toplar nasıl olsa. bırak dağınık kalsın.sen iyileş yeter ki. korkma tatlım eninde sonunda bi şekilde alıcaz kucağımıza. hepimizin hikayesi farklı olucak birbirinden.
fıtık amleiyatı olacağın için tedirginsin böyle biliyorum. ama bi kerede çıkacak hepsi ne güzel tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmıcaksın doğumdan sonra bol bol kzınla ilgilenmeye vaktin olucak tekrar ameliyatla uğraşmak yerine. güzel taraflarını görmeye çalış.
ben varım coraspirin ve fraxiparin 0.4 iğne kullanıyorum her gün canım.
ben web vitrini diye bi siteden almıştım ilk baktığımda 165 civarındaydı. sonra stok tükendi yeni gelenler yine nette en ucuz oradaydı . şu an 176 biz de öyle bi fiyata aldık sanırım. istersen linkini vereyim
en ucuz Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Tekli Gs Pompas fiyat akakce.com'da
Philips Avent SCF312/60 Elektrikli Göğüs Pompası (Aynı Gün Kargo)Emzirme ÜrünleriPhilips Avent
Eki Görüntüle 352155 Eki Görüntüle 352156
Kızlar şerbet bardakları için hangisi güzel olur sizce kısa bardağın alt tarafları renkli onlardan kullanmam için renksizlerini almam lazım kadeh çok mu acayip olur? Ev bardaktan geçilmiyor ama yenilerini alsam mı acaba ne dersiniz.
kızlar geçmişe baktım ama 70 sayfa birikmiş dünden buyana...dünkü doğumlar gerçekleştimi?bugün doğum varmı,bi arkadaş cevap verirse çok mutlu olurum.eşim gelldiğinden bilgisayar başında durmaya vakit bulamadım bitürlü,aklımda sizde kaldı.
Daha minik bardaklara yapıyorlar aslında ama du yarın bakarız.Google amcadan da bakalım.İkinci daha hoş sanki:44:
Son iki sayfadaki benim alıntılardan oldukça bilgi edinebilirsinDünkü doğumlardan haber yok ama sürpziz doğum var.
Kızlar annemle konuştum kardeşim son 1 aydır acaip bi şekilde içine kapandı bizimle de bi iletişimi yok erkek arkadaşıylada eşimle yakın arkadaşlar oda eşime söylemiş benle de birşey konuşmuyor artık diye annem ağlayınca telefonda içim burkuldu zaten hamilelikten sonra anneme acaip bi düşkünlük başladı bende içim gidiyor birşeye üzülse hem kardeşime hem anneme üzüldüm burda benden başka kimsesi yok ki annemin oda bana anlattı bende size niye bilmiyorum ama çok yakın hiss ediyorum sizi kendime buraya yazınca rahatlarım belki dedim
coraspini hala bırakmadın mı canım ? bana 30. haftada bıraktırdı dr um :26::26::26:
tecrübeli anne adaylarıı size bişi sroucamm ben 14 haftalık hamıleyım bugun saglık ocagına gıttım bebısımın kalp atısını dınleyım dedım saglık ocagında dınletıyolarya 12 haftalıkken dınlemıştım yanı ben anlayamadım da ebe anlamıstı yani bugun gııttıgımde ılk baktıgı cihazdan duyamadı sonraki baktıgından da hee duydum fılan dedı acaba benı salladı mı yoksa o cıhazlarla 14 haftalıkken duyulması mumkun deılde benı mı sallıyo ebe yarın doktoruma gıdıcem yarına kadar içim içimi yiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?