2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım mevlüt için yapcaksan kadeh bardağı dedin gibi acayip olur yani sonuçta yanlış anlama kokteyl vermiyosun sağdaki altı renkli olan alçak ayaklı bardak çok güzell bardakların hepsi aynı olması şartmı bilemem

CAnım sen konuşmaya çalışsan öylesine sohbet eder gibi konuşturmayı denesen kafasına takılan bir şey var demek kızın çözüm bulunur bebek telaşı falan var diye sizi sıkmak istememiştir belki.

Denedim kuzum ama ben kendi kendime konuştum öyle sessiz sedasız dinledi hiç birşey söylemedi sadece ben iyiyim bişeyim yok o kadar ayy yazarken bile bi fena oldum anneminde ağlaması da etkiledi benimde musluklar açıldı kapatamıyorum şimdi

anladım canım. ya şey için sordum bende ben 30. haftaya kadar kullandım o hapi iğneye devam ediyorum ama coraspini bıraktım.
28. hafta ile 30. hafta arasında 380 gr almıştı bebeğim 30. haftada bıraktım ve 30 la 32. hafta arasında 220 gr aldı. acaba hapı bırakmamla mı alakalı diye düşünüyorum.gerçi bu gün başka bi dr a daha gittim ona da sordum oda onunla alakası yok bebek her hafta rutin aynı kiloyu almaz dedi ama tedrgin oldum yinede

ama niye cevaplamıyosunuzz hiç mi bilginiz yok siz saglık ocagına kac haftalıkken gidip dinlediniz kalp atışını kiii

Hiç bilgim yok canım ben bir kere dinledim sağlık ocağında o da sanırım 20. haftalar da falandı. Sıkma canını yarın doktorunda duyarsın inşallah rahat rahat hem de görürsün bu haftalarda çok hızlı değişir.

Mevlüt için değil eve gelenler için olacak benim evimde mevlüt olmayacak katınvalidem hevesleniyor mayıs haziran gibi ona gidince orada olabilir o zaman da şerbet verilmeyecek. Bu arada o renkli bardakların hepsinin rengi farklı kırmızı, sarı falan.

Kıyamam ya ağlama dur bakalım belki erkek arkadaşıyla ilgili kafası karışıktır hemen size söylemek istememiştir.

bence de onunla bi alakası yoktur. dr. un dediğini ben de duydum. her hafta aynı ilerlemeyi göstermiyo bebişler. içini ferah tut.
biz bu iğnelerden dolayı biraz daha hasasız bu konularda ama cok kafaya takma. bi de çok yorum okuma. ben bu iğnelerle ilgili topiclere takılıyorum bi ara. şimdi hiç bakmıyorum. kötü şeyler yaşayanlar ouyo haliye. insan çok etkileniyo. herkesin bünyesi ve tedavisi ayrı sonuçta. pek çok kişiye diyet vermişler mesela. benim doktrum aksine o diyetlerde yeme denilen şeyleri ( balık falan gibi) yememi tavsiye etmişti.

Hormonlar iyice fena yptı bizi ben de senin gibiyim canım.Belli dönemde olabiliyor gençlerde yaşı kaç ki kardeşinin?
Google amcada hep ikincilerden gördüm ben alırım artık ne yapalım kadehle şerbet mi vereceğiz millet şarap sanmasın Bakarız yarın kuzum. Evdeki fazla bardakları da ne yaparım bilmem artık:44:
Kaç tane götürmek gerekir ki hastaneye bunlarda?
ama niye cevaplamıyosunuzz hiç mi bilginiz yok siz saglık ocagına kac haftalıkken gidip dinlediniz kalp atışını kiii

Ben de bir kez gittim,senin haftanda duyulmaması normal bence.

bence renksiz olsa daha güzel durur ben daha önce bakmıştım bardak süslemelerine renkli değilde renksiz bardaklara yapmışlardıı mevlüt için değilse ikiside olur ama o renkli bardağın renksizi çok güzel olurr onu beğendim canım

valla ben sağlık ocağına öylesine gidiyorum. arıyolar diye. bi de aşılar için tabi. söylediklerini falan da pek kale almıyorum çok dandik bi alet kullanıyolar zaten. yarın nasıl olsa kendi doktruna gidecekmişsin. içini ferah tut eminim iyidir miniğin.

Kocacıgıma hizmet ettim,misafirleri agırladım,yolladım geri geldim

Canım eşine geçmiş olsun kısa zamanda iyileşsin inşllah.

sagol canımm inşallah Allah ın izni ile iileşir kocacım.

canım sana bakan ebe ne yapmaya çalışmış anlamadım 20 haftadan sonra kalp atışları dinleniyo sağlık ocağındaa
12. haftalıkken gıttıgımde bıle duydugunu soledı bılemedım sımdı neyse sabah ola hayrolaaa saolunnn cevabınız içinn

inşşallah öyledir azda olsa içim rahatladı tesekkurler

canım sağlık ocağındaki el doplerinle çok sonrasında gittiğimde dinletmişti tahmini30. haftama yakındım ondan önceki bulundugum yerdeki sağlık ocağında dopler aletide yoktu o yüzden hiç dinletmedi. yardımcı olacak arkadaş çıkar elbet.

12. haftalıkken gıttıgımde bıle duydugunu soledı bılemedım sımdı neyse sabah ola hayrolaaa saolunnn cevabınız içinn

inşşallah öyledir azda olsa içim rahatladı tesekkurler

canım zaten sağlık ocağı formalite ben hiç gitmek istemiyorum ama ölesine işte dr ne derse o gerisi boşşş

Kıyamam ya ağlama dur bakalım belki erkek arkadaşıyla ilgili kafası karışıktır hemen size söylemek istememiştir.

Hormonlar iyice fena yptı bizi ben de senin gibiyim canım.Belli dönemde olabiliyor gençlerde yaşı kaç ki kardeşinin?

20 yaşında kuzum normalde çook neşeli güleç olduğu için bu hali hepimize garip geldi işte inş.başka sorunu yoktur benim musluklar kapanmıyor en iyisi gidip yüzümü gözümü yıkayıp yataım hepinizi iyi geceler kılzar kendinizeee çoooook ii bakın

canımm çook geçmiş olsun eşine,Allah tez zamanda sıhhat versin inşallah. o şimdi bebeğin gelmesine az kaldı diye stres yapmıştır kendine,streside kalbine vurmuştur. Allah uzun ömür versin inşallah,görcek tabikide kızını,elinde büyütecek her anına tanık olacak. konusmasın öyle kötü kötü. bence sen onu bi doktora götür , en azından adamın içi rahatlasın ,psikolojik oldugunu ögrensin yoksa kafasına takar iyice. sende sakın üzme kendini,birbirinize destek olacaksınız,o sana hamilelikle ilgili sen ona korkularıyla ilgili.sonra bi bakmıssınız kızınız dogmus kucagınızda

Biz de reksizlerini alırız artık ne yapalım Teşekkür ederiz.

banada diyet falan vermedi.gerçekten bebekler her hafta aynı gelişimi göstermiyo değil mi ? :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…