- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.381
Eki Görüntüle 352155 Eki Görüntüle 352156
Kızlar şerbet bardakları için hangisi güzel olur sizce kısa bardağın alt tarafları renkli onlardan kullanmam için renksizlerini almam lazım kadeh çok mu acayip olur? Ev bardaktan geçilmiyor ama yenilerini alsam mı acaba ne dersiniz.
CAnım sen konuşmaya çalışsan öylesine sohbet eder gibi konuşturmayı denesen kafasına takılan bir şey var demek kızın çözüm bulunur bebek telaşı falan var diye sizi sıkmak istememiştir belki.
hayır bırakmadım. benim doğum yapacağım dr. özel muaynehanesi var . hastanede değil o yüzdenn bir de ilaç yazdırmak ve tahliller için gittiğim bir dr. var. 2 dr. a gidiyorum anlayacağın. ilaç yazırdığım dr. 36. da bırakacaksın dedi. kendi dr. uma sordum böyle böyleymiş dedim. hayır gerek yok o eskidendi dedi. şimdi artık onun ters etkisini yapan ilaçlar var gerekirse ondan kullanıcaz. ki senin kullandığın doz çok küçük. ona gerek bile kalmaz diye açıkladı. bi de şöyle bir örnek verdi. şimdi sana 36 da bırakcaksın deseydik ve senin 34-35 de suyun gelseydi, seni ilça ve iğne kullanıyorsun diye geri mi göndercektik dedi. mantıklı geldi. doktruma da çok güveniyorum o yüzden ben hala devam ediyorum canım
ama niye cevaplamıyosunuzz hiç mi bilginiz yok siz saglık ocagına kac haftalıkken gidip dinlediniz kalp atışını kiii
canım mevlüt için yapcaksan kadeh bardağı dedin gibi acayip olur yani sonuçta yanlış anlama kokteyl vermiyosun sağdaki altı renkli olan alçak ayaklı bardak çok güzell bardakların hepsi aynı olması şartmı bilemem
ama niye cevaplamıyosunuzz hiç mi bilginiz yok siz saglık ocagına kac haftalıkken gidip dinlediniz kalp atışını kiii
Denedim kuzum ama ben kendi kendime konuştum öyle sessiz sedasız dinledi hiç birşey söylemedi sadece ben iyiyim bişeyim yok o kadar ayy yazarken bile bi fena oldum anneminde ağlaması da etkiledi benimde musluklar açıldı kapatamıyorum şimdi
anladım canım. ya şey için sordum bende ben 30. haftaya kadar kullandım o hapi iğneye devam ediyorum ama coraspini bıraktım.
28. hafta ile 30. hafta arasında 380 gr almıştı bebeğim 30. haftada bıraktım ve 30 la 32. hafta arasında 220 gr aldı. acaba hapı bırakmamla mı alakalı diye düşünüyorum.gerçi bu gün başka bi dr a daha gittim ona da sordum oda onunla alakası yok bebek her hafta rutin aynı kiloyu almaz dedi ama tedrgin oldum yinede
Hormonlar iyice fena yptı bizi ben de senin gibiyim canım.Belli dönemde olabiliyor gençlerde yaşı kaç ki kardeşinin?Kızlar annemle konuştum kardeşim son 1 aydır acaip bi şekilde içine kapandı bizimle de bi iletişimi yok erkek arkadaşıylada eşimle yakın arkadaşlar oda eşime söylemiş benle de birşey konuşmuyor artık diye annem ağlayınca telefonda içim burkuldu zaten hamilelikten sonra anneme acaip bi düşkünlük başladı bende içim gidiyor birşeye üzülse hem kardeşime hem anneme üzüldüm burda benden başka kimsesi yok ki annemin oda bana anlattı bende size niye bilmiyorum ama çok yakın hiss ediyorum sizi kendime buraya yazınca rahatlarım belki dedim
Kaç tane götürmek gerekir ki hastaneye bunlarda?Google amcada hep ikincilerden gördüm ben alırım artık ne yapalım kadehle şerbet mi vereceğiz millet şarap sanmasınBakarız yarın kuzum. Evdeki fazla bardakları da ne yaparım bilmem artık:44:
Mevlüt için değil eve gelenler için olacak benim evimde mevlüt olmayacak katınvalidem hevesleniyor mayıs haziran gibi ona gidince orada olabilir o zaman da şerbet verilmeyecek. Bu arada o renkli bardakların hepsinin rengi farklı kırmızı, sarı falan.
Canım eşine geçmiş olsun kısa zamanda iyileşsin inşllah.
eşinin iyi olmasına sevindim. tekrar geçmiş olsun. bebiş doğana kadar kalkar ayağa. o zaman da o size bakar. evi falan da takma boşver annen gelince hepsini toplar nasıl olsa. bırak dağınık kalsın.sen iyileş yeter ki. korkma tatlım eninde sonunda bi şekilde alıcaz kucağımıza. hepimizin hikayesi farklı olucak birbirinden.
fıtık amleiyatı olacağın için tedirginsin böyle biliyorum. ama bi kerede çıkacak hepsi ne güzel tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda kalmıcaksın doğumdan sonra bol bol kzınla ilgilenmeye vaktin olucak tekrar ameliyatla uğraşmak yerine. güzel taraflarını görmeye çalış.
saol kuzucumm yaaeşim bakcak bizede napalım diyorum zaten elini cabuk tut,kızın erkenden gelirse yandın valla
evide artık bıraktım dedigin gbi,misafir gelir gider hasta ziyaretine dye görünen yerler düzenli,gerisi cok fena
fıtık ameliyatıda cıkcak aradan evet bebegimm 2 kez kesilmektense 1 kesik 2 operasyon,umarım iyileşme sürecimi uzatmaz da kızımın ihtiyaçlarını giderebilirim. artık düşünmemeye calısıyorum,aslında bayaa iiidim ama kocamı böyle acı cekerken görünce kıyaslıyorum ve fenaa tırsıyorumama napimm minik kızımm için deger
12. haftalıkken gıttıgımde bıle duydugunu soledı bılemedım sımdı neyse sabah ola hayrolaaa saolunnn cevabınız içinncanım sana bakan ebe ne yapmaya çalışmış anlamadım 20 haftadan sonra kalp atışları dinleniyo sağlık ocağındaa
Hormonlar iyice fena yptı bizi ben de senin gibiyim canım.Belli dönemde olabiliyor gençlerde yaşı kaç ki kardeşinin?
Kaç tane götürmek gerekir ki hastaneye bunlarda?
Ben de bir kez gittim,senin haftanda duyulmaması normal bence.
Kaç tane götürmek gerekir ki hastaneye bunlarda?
12. haftalıkken gıttıgımde bıle duydugunu soledı bılemedım sımdı neyse sabah ola hayrolaaa saolunnn cevabınız içinn
inşşallah öyledir azda olsa içim rahatladı tesekkurler
Kıyamam ya ağlama dur bakalım belki erkek arkadaşıyla ilgili kafası karışıktır hemen size söylemek istememiştir.
Hormonlar iyice fena yptı bizi ben de senin gibiyim canım.Belli dönemde olabiliyor gençlerde yaşı kaç ki kardeşinin?
canım babanın rahatsızlığı nasıl oldu yorumlarına bakarak iyi gibi benimde eşim akşam işyerinden aradı rahatsızlanmış kocişimin arada kalbi tekliyo yani sıkıştırıyo en son 1 ay önce olmuştu şimdi yine tekrar etti geçen sene kalp aritmiye gittik iyi dediler ama psikolojik heralde çok canım sıkılıyo kızımı görmedem ölürsem gözüm açık giderim diyo offf
bence renksiz olsa daha güzel durur ben daha önce bakmıştım bardak süslemelerine renkli değilde renksiz bardaklara yapmışlardıı mevlüt için değilse ikiside olur ama o renkli bardağın renksizi çok güzel olurr onu beğendim canım
bence de onunla bi alakası yoktur. dr. un dediğini ben de duydum. her hafta aynı ilerlemeyi göstermiyo bebişler. içini ferah tut.
biz bu iğnelerden dolayı biraz daha hasasız bu konularda ama cok kafaya takma. bi de çok yorum okuma. ben bu iğnelerle ilgili topiclere takılıyorum bi ara. şimdi hiç bakmıyorum. kötü şeyler yaşayanlar ouyo haliye. insan çok etkileniyo. herkesin bünyesi ve tedavisi ayrı sonuçta. pek çok kişiye diyet vermişler mesela. benim doktrum aksine o diyetlerde yeme denilen şeyleri ( balık falan gibi) yememi tavsiye etmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?