2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım mervişkonun eşi ameliyat olmuştu sen bugün çok yorulmuşsun belli oluyo bazen böyle şeyler idare etsinler artık :)

canım inş. önemli bişeyi yoktur eşinin oda hemen aklına kötü şeyler getirmesin herşey güzel olucak kızınızı kucağınıza alıcaksınız stres yaptı heralde dooğum yaklaştıkça kayınpederinde hastaydı nasıl oldu

bende tanıyorum

p.tesi doğum yapan arkadaşlardan haber yok inş. Iyilerdir agu25 yapmış yarında dmf ve umutluyum doğum yapacak şimdilik bu kadar

canım o yaşlarda oluyo bazen genç kızlarda geçer inş. Eski neşesine kavuşur benim bacımda 19 yaşında bu aralar öyle ama annem 20 den sonra düzelir diyo çok üstüne gitmemeye çalışıyoruz. Ters tepebiliyo bide erkek arkadaşıyla ilgili bişeymi acaba çünkü onada anlatmamış genelde yaşlarda en çok onlara anlatılıyo dertler

Allah razı olsun canım geçen sene kalbin herşeyine bakıldı dr bomba gibisin demişti ama bu sene ikinciye rahatsızlandı maddi yönden çok zorlanıyozruz bebişe bile doğru dürüst bişey alamadık ona mı üzülüyo bilmiyorum ama ben üzülüyorum tabii buraya yansıtmamaya çalışıyorumm yinede çok şükür daha beterleri var seninde kocan ameliyat olmuş çok geçmiş olsun onlar evimizin direği Allah sağlık versinn

sağol canım kayın peder iyi oldu hatta bugün işe gitmiş gitsin zaten biyerden geliri yok emeklisi yok biz zaten zor geçiniyoz bide babası çıkarsa batarız heralde babası sonuçta sokağa atçak değiliz ama tamda doğum üstü eşim hasat babası hasta valla kızımımı düşüneyim eşimi mi bilemedim

babası iyiymiş çok şükür acaba onu mu kafaya taktı eşin dedim ama heralde stres yaptı bütün yük onun omzunda Bebiş bi gelsin eviniz bereketlenir inş. Sende dikakt et kendine çok takma kafana kocacın bide seni düşünüp dert etmesin kendine siz iyi olun oda iyi olur inş.

Son düzenleme:

Allah şifasını verir sen içini ferah tut kuzum,bak doktorda iyisin demiş.demekki heyecanlı yapısı var eşinin. birde geçmişte yaşanılanlardan sonra oda senin gbi korkuyordur hayatım. hiç üzüntü yapmayın bosuna,bebek kısmetiyle gelir. bende hamileliğimde işten cıktım eylülden beri evdeyim saglık sorunlarımdan dolayı. sırf yük olmamak için kendime max 5parça hamile kıyafeti almısımdır,sadece göbek oldugu için bende eskiler oluyo hala bizde cok sey almadıkki bebişe,zaten hediyeleri gelcek miniklerin. sen sakın canını sıkma. bak gör bi dogsun yavrun kısmeti nasıl bol olcak kuzunun. Kocacım içinde sagol hayatım Allah hepimizin eşlerine saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah.

sağol canım annesi geçen sene öldü o zaman kalbi 2 kere sıkıştı ondan beri oluyo zaten psikolojik heralde bide çok duygusal bende hamile kalınca işi bıraktım düşük tehlikesi var diye tek maaş yetmiyo ama hiç yoktan iyidir bende hamile kıyafeti bi kazkla bi eşortman altı aldım o kadar

olabilir canım zaten hep dua ediyorum kızım bol bereketi rızkıyla gelsin diye elimden gelse kızıma her gördüğümü alcam ama tek sağlığı yerinde olsun yeter

iyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.

gözünaydın canım böyle doğum yapanları görünce çok özeniyorum hemen kendime soruyorum bende bebeğime kavuşcam mı diye bebişin sağlıkla büyüt inşallah kilosunada takılma sonuçta zamanında doğmuş sen ona iyi bakcaksın nasıl olsa o zaman topaç gibi olur inşallahhh

olabilir canım zaten hep dua ediyorum kızım bol bereketi rızkıyla gelsin diye elimden gelse kızıma her gördüğümü alcam ama tek sağlığı yerinde olsun yeter
canım hiç üzülme bebeğin yediği helal giydiği haram der hep büyükler bende çok az şey aldım sadece gerekli olanları hiç abartmadan bunlara bile annem bir sürü diyo düşün artık büyünce daha güzellerini alırsın inş. annesi benim yeğen şimdiden teyse bana elbis al diyo dah 2 yaşında

canım Allah analı babalı büyütsün gözünüzz aydın ismiyle yaşasın inş.

Maşallah canım Allah bağışlasın güzel, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Annesinin sütünü emince kocaman olur o annesi sen merak etme sağlığı yerinde olsun yeter inşallah.

canım benim demek seninde kayınvaliden yok,benim eşimde 2.5 sene önce kaybetti annesini,bizde 1.5 senelik evliyiz. hala bahsetmeye çekinirim hemen gözleri dolar. adamcagız napsın annesini kaybetmiş ozaman baslamıs rahatsızlıgı baksana. Allah sıhhat versin,psikolojik olsunda baska sorun cıkmasın. tek maas nasıl yetsin annemmm kira desen zaten dünyanın parası,kışın dogalgaz,elektrik.. gider cok ama gelir yok işte. Allah a bin şükür idare edebiliyoruz,Allah yokluk göstermesin.. miniklerimiz dogsun azcık ele gelsin tekrar işe giricez sonucta. ben kocama kıyamıyorum şimdi,mutlaka çalışcam tekrardan. ama şimdi tek amacımız hayırlısı ile bebeklerimizi dünyaya getirmemiz,başka şeylerle moralimizi bozmayalım.

hayırlı olsun canımmmm Allah ım uzun saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh. normal sezeryan farketmez bebiş saglıklı ya o yeter. darısı hepimizin başına.

burada başka arkadaşta paylaşmıştı bu linki. normal bebek şekeride yaptırmama rağmen bunlardanda yaptırdım. ve gerçekten çok güzeller, özenla hazırlanmışlar.. tek kelimeyle bayıldımmmm. diğer şekerle beraber yakın arkadaşlarıma ayrıca bundan da vericem.. almak isteyen varsa hiç düşünmesinnnn

malesf benim kayınvaldeyi geçen sene anneler gününde toprağa verdik ondan iki ay öncede benim ilk bebişi toprağa verdik eşim artık psikolojik çöküntüde diyebilirim bizde haziranda 2 seneyi doldurcaz yeni evliyiz sizin gibi vede borçlar bitmiyo kendi evimize taşındık eksikler çok en zoruda doğalgaz yok odun sobası yakıyoruzz uğraştırıyo ama bunada şükürr inşallah bebişim iyi olsun zar zor tuttuk karnımda zaten

kuzummm en güzeli bebişinin saglıklı olması ya zaten. geçen gün söyledigim gbi Mart senin için cok ugurlu olacak,tam da dogması gereken ayda doğacak miniğin. bundan daha güzel bir şey yok dünyada. Eşin ve sen cok ama cok zor günler geçirmişsiniz,Allah ım vaktiyle yavrunuza kavusmanızı nasip etsin işte ozaman tüm sıkıntıların silincek gözünden,yüreğinden.
kendi evinize de tasınmıssınız kira derdiniz de yok,ugrastırsada basınızı sokabileceginiz kendi eviniz var kuzum.bebiş bi dogsun söyle eliniz bi toparlansın Allah ın izni ile eksikler tek tek kapanır. Allah yokluk göstermesin hiçbirimize,başka acılar yaşanmasın inşallah.

inşallah canım aslında benim kendime ait 1 dönümcük tarlam var ama oda satılmaz yani geleceğimize yatırım sonuçta toprak değerlenmesi beklicess hayırlısı artık sende psikolok gibisin çok pozitifsin senin yorumlarını hepsini olmasada okumaya çalışıyorum bütün dileklerin için hepimize gelsin amiinnnnnn canımmmm

amann arsa kalsın kuzum o da minik kızının geleceği için. baksana hiç aklımıza gelmeyecek yerler nasıl değerlendi günden güne.
canım benim teşekkür ediyorum,bankacı olcagıma psikolog olsam oo oo parayı kırmıstım valla ama kader
ayy yaaa kızıma kavussam biran önce dayanamıyorum valla bakk böle burnumda tütüyo sıpam benim hepimiz yavrularımıza vaktiyle kavusalım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…