- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.401
canım mervişkonun eşi ameliyat olmuştu sen bugün çok yorulmuşsun belli oluyo bazen böyle şeyler idare etsinler artık :)aaaayy inanmıyorum iyice şapşal oldum ben
kimin eşi ameliyat olmuştu acaba
ayy iyice kafam karıştı :111:
Hele bugünki şapşallığımı bir görseydin
hastaneye gittik ultrasona falan girdim nst çekildi
bu arada doktorun istediği tetkikleri evde unutmuşum
neyse eve döndük ama mesafede baya bir uzak
neyse tam hastaneye geldik arabayı parkettik
bir baktımki bugün yaptırdığım nst vs. Sonuçların içinde olduğu
çantamı evde bırakmışım sonra bir daha döndük
ama eşim çıldırdı tam 3 kere aynı yere gittik geldik :))
canım unutkanlığıma ver ksuuruma bakma
canım inş. önemli bişeyi yoktur eşinin oda hemen aklına kötü şeyler getirmesin herşey güzel olucak kızınızı kucağınıza alıcaksınız stres yaptı heralde dooğum yaklaştıkça kayınpederinde hastaydı nasıl olducanım babanın rahatsızlığı nasıl oldu yorumlarına bakarak iyi gibi benimde eşim akşam işyerinden aradı rahatsızlanmış kocişimin arada kalbi tekliyo yani sıkıştırıyo en son 1 ay önce olmuştu şimdi yine tekrar etti geçen sene kalp aritmiye gittik iyi dediler ama psikolojik heralde çok canım sıkılıyo kızımı görmedem ölürsem gözüm açık giderim diyo offf
bende tanıyorumburayı satır satır okuyan biri olarak kendi adıma tanıdığımı söyleyebilirimBen de 36 da ayrılacağım hayırlısı olsun sonrasında biraz rapor yıllık izin falan eklersin artık telafi edilir hastaların içinde kalmaktan iyidir tabi.
p.tesi doğum yapan arkadaşlardan haber yok inş. Iyilerdir agu25 yapmış yarında dmf ve umutluyum doğum yapacak şimdilik bu kadarkızlar geçmişe baktım ama 70 sayfa birikmiş dünden buyana...dünkü doğumlar gerçekleştimi?bugün doğum varmı,bi arkadaş cevap verirse çok mutlu olurum.eşim gelldiğinden bilgisayar başında durmaya vakit bulamadım bitürlü,aklımda sizde kaldı.
canım o yaşlarda oluyo bazen genç kızlarda geçer inş. Eski neşesine kavuşur benim bacımda 19 yaşında bu aralar öyle ama annem 20 den sonra düzelir diyo çok üstüne gitmemeye çalışıyoruz. Ters tepebiliyo bide erkek arkadaşıyla ilgili bişeymi acaba çünkü onada anlatmamış genelde yaşlarda en çok onlara anlatılıyo dertler20 yaşında kuzum normalde çook neşeli güleç olduğu için bu hali hepimize garip geldi işte inş.başka sorunu yoktur benim musluklar kapanmıyor en iyisi gidip yüzümü gözümü yıkayıp yataım hepinizi iyi geceler kılzar kendinizeee çoooook ii bakın
canımm çook geçmiş olsun eşine,Allah tez zamanda sıhhat versin inşallah. o şimdi bebeğin gelmesine az kaldı diye stres yapmıştır kendine,streside kalbine vurmuştur. Allah uzun ömür versin inşallah,görcek tabikide kızını,elinde büyütecek her anına tanık olacak. konusmasın öyle kötü kötü. bence sen onu bi doktora götür , en azından adamın içi rahatlasın ,psikolojik oldugunu ögrensin yoksa kafasına takar iyice. sende sakın üzme kendini,birbirinize destek olacaksınız,o sana hamilelikle ilgili sen ona korkularıyla ilgili.sonra bi bakmıssınız kızınız dogmus kucagınızda
canım mervişkonun eşi ameliyat olmuştu sen bugün çok yorulmuşsun belli oluyo bazen böyle şeyler idare etsinler artık :)
canım inş. önemli bişeyi yoktur eşinin oda hemen aklına kötü şeyler getirmesin herşey güzel olucak kızınızı kucağınıza alıcaksınız stres yaptı heralde dooğum yaklaştıkça kayınpederinde hastaydı nasıl oldu
bende tanıyorum
p.tesi doğum yapan arkadaşlardan haber yok inş. Iyilerdir agu25 yapmış yarında dmf ve umutluyum doğum yapacak şimdilik bu kadar
canım o yaşlarda oluyo bazen genç kızlarda geçer inş. Eski neşesine kavuşur benim bacımda 19 yaşında bu aralar öyle ama annem 20 den sonra düzelir diyo çok üstüne gitmemeye çalışıyoruz. Ters tepebiliyo bide erkek arkadaşıyla ilgili bişeymi acaba çünkü onada anlatmamış genelde yaşlarda en çok onlara anlatılıyo dertler
sağol canım kayın peder iyi oldu hatta bugün işe gitmiş gitsin zaten biyerden geliri yok emeklisi yok biz zaten zor geçiniyoz bide babası çıkarsa batarız heralde babası sonuçta sokağa atçak değiliz ama tamda doğum üstü eşim hasat babası hasta valla kızımımı düşüneyim eşimi mi bilemedim
Allah razı olsun canım geçen sene kalbin herşeyine bakıldı dr bomba gibisin demişti ama bu sene ikinciye rahatsızlandı maddi yönden çok zorlanıyozruz bebişe bile doğru dürüst bişey alamadık ona mı üzülüyo bilmiyorum ama ben üzülüyorum tabii buraya yansıtmamaya çalışıyorumm yinede çok şükür daha beterleri var seninde kocan ameliyat olmuş çok geçmiş olsun onlar evimizin direği Allah sağlık versinn
Allah şifasını verir sen içini ferah tut kuzum,bak doktorda iyisin demiş.demekki heyecanlı yapısı var eşinin. birde geçmişte yaşanılanlardan sonra oda senin gbi korkuyordur hayatım. hiç üzüntü yapmayın bosuna,bebek kısmetiyle gelir. bende hamileliğimde işten cıktım eylülden beri evdeyim saglık sorunlarımdan dolayı. sırf yük olmamak için kendime max 5parça hamile kıyafeti almısımdır,sadece göbek oldugu için bende eskiler oluyo halabizde cok sey almadıkki bebişe,zaten hediyeleri gelcek miniklerin. sen sakın canını sıkma. bak gör bi dogsun yavrun kısmeti nasıl bol olcak kuzunun. Kocacım içinde sagol hayatım Allah hepimizin eşlerine saglıklı bir ömür nasip etsin inşallah.
babası iyiymiş çok şükür acaba onu mu kafaya taktı eşin dedim ama heralde stres yaptı bütün yük onun omzunda Bebiş bi gelsin eviniz bereketlenir inş. Sende dikakt et kendine çok takma kafana kocacın bide seni düşünüp dert etmesin kendine siz iyi olun oda iyi olur inş.
iyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.
canım hiç üzülme bebeğin yediği helal giydiği haram der hep büyükler bende çok az şey aldım sadece gerekli olanları hiç abartmadan bunlara bile annem bir sürü diyo düşün artık büyünce daha güzellerini alırsın inş. annesi benim yeğen şimdiden teyse bana elbis al diyo dah 2 yaşındaolabilir canım zaten hep dua ediyorum kızım bol bereketi rızkıyla gelsin diye elimden gelse kızıma her gördüğümü alcam ama tek sağlığı yerinde olsun yeter
iyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.
sağol canım annesi geçen sene öldü o zaman kalbi 2 kere sıkıştı ondan beri oluyo zaten psikolojik heralde bide çok duygusal bende hamile kalınca işi bıraktım düşük tehlikesi var diye tek maaş yetmiyo ama hiç yoktan iyidir bende hamile kıyafeti bi kazkla bi eşortman altı aldım o kadar
herkese iyi geceler ben birazda kocacımla ilgileniyim
kızlar çok ucuz bebek şekeri buldum ama şeker yada lavanta değil sadece buzdolabının uzerıne asıyoruz ya magnetlı not bunun bebek ıcın ozel tasarlanmısıustelık cok ucuz 50 tanesı 16 tl ben cok beyendım en azından cok cok degerlı olmayan mısafırlere gonul rahatlıgıyla dagıtılabılınır yenmez atılmaz kalıcı bır hatıra olarak saklanabılır.
ŞOOK!!!! EN UCUZ BEBEK ŞEKERİ MAGNET 50 ADET GittiGidiyor'da 52924211
canım benim demek seninde kayınvaliden yok,benim eşimde 2.5 sene önce kaybetti annesini,bizde 1.5 senelik evliyiz. hala bahsetmeye çekinirim hemen gözleri dolar. adamcagız napsın annesini kaybetmiş ozaman baslamıs rahatsızlıgı baksana. Allah sıhhat versin,psikolojik olsunda baska sorun cıkmasın. tek maas nasıl yetsin annemmm kira desen zaten dünyanın parası,kışın dogalgaz,elektrik.. gider cok ama gelir yok işte. Allah a bin şükür idare edebiliyoruz,Allah yokluk göstermesin.. miniklerimiz dogsun azcık ele gelsin tekrar işe giricez sonucta. ben kocama kıyamıyorum şimdi,mutlaka çalışcam tekrardan. ama şimdi tek amacımız hayırlısı ile bebeklerimizi dünyaya getirmemiz,başka şeylerle moralimizi bozmayalım.
malesf benim kayınvaldeyi geçen sene anneler gününde toprağa verdik ondan iki ay öncede benim ilk bebişi toprağa verdik eşim artık psikolojik çöküntüde diyebilirim bizde haziranda 2 seneyi doldurcaz yeni evliyiz sizin gibi vede borçlar bitmiyo kendi evimize taşındık eksikler çok en zoruda doğalgaz yok odun sobası yakıyoruzz uğraştırıyo ama bunada şükürr inşallah bebişim iyi olsun zar zor tuttuk karnımda zaten
kuzummm en güzeli bebişinin saglıklı olması ya zaten. geçen gün söyledigim gbi Mart senin için cok ugurlu olacak,tam da dogması gereken ayda doğacak miniğin. bundan daha güzel bir şey yok dünyada. Eşin ve sen cok ama cok zor günler geçirmişsiniz,Allah ım vaktiyle yavrunuza kavusmanızı nasip etsin işte ozaman tüm sıkıntıların silincek gözünden,yüreğinden.
kendi evinize de tasınmıssınız kira derdiniz de yok,ugrastırsada basınızı sokabileceginiz kendi eviniz var kuzum.bebiş bi dogsun söyle eliniz bi toparlansın Allah ın izni ile eksikler tek tek kapanır. Allah yokluk göstermesin hiçbirimize,başka acılar yaşanmasın inşallah.
inşallah canım aslında benim kendime ait 1 dönümcük tarlam var ama oda satılmaz yani geleceğimize yatırım sonuçta toprak değerlenmesi beklicess hayırlısı artık sende psikolok gibisin çok pozitifsin senin yorumlarını hepsini olmasada okumaya çalışıyorum bütün dileklerin için hepimize gelsin amiinnnnnn canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?