- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.421
amann arsa kalsın kuzum o da minik kızının geleceği için. baksana hiç aklımıza gelmeyecek yerler nasıl değerlendi günden güne.
canım benim teşekkür ediyorum,bankacı olcagıma psikolog olsam oo oo parayı kırmıstım valla ama kader
ayy yaaa kızıma kavussam biran önce dayanamıyorum valla bakk böle burnumda tütüyo sıpam benimhepimiz yavrularımıza vaktiyle kavusalım inşallahhh
aynen bende çok özledim kızımıııı çok ta tepikliyoo anamm zaten babamızda kız istiyodu bakalımm hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım prensesçiklereeeee benim kociş geldi şimdi iyi görünüyo ama gene bana müsadeee ilgilenmek lazımmm iyi gecelerrrr
iyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.
Eki Görüntüle 352155 Eki Görüntüle 352156
Kızlar şerbet bardakları için hangisi güzel olur sizce kısa bardağın alt tarafları renkli onlardan kullanmam için renksizlerini almam lazım kadeh çok mu acayip olur? Ev bardaktan geçilmiyor ama yenilerini alsam mı acaba ne dersiniz.
Canım inşallah yarın güzel haberlerini alacağız çok duygulandım sırayla hep beraber yaşayacağız bu duyguları inşallah.
slm canlarr
dmf ve umutluyum dualarımız sizinle:)
ben iş yerindeyken sürekli sizleri okuyorum
hiç sektirmeden:)
ama işyerinde cvp yazamıorum eksik eklentiden
dolayı, akşam eve gelincede mayışmakdan pek nete bakamıorum.
sizler beni tanıyamadınız ama ben ve kızım sizleri cok iyi
tanıdık:) hepinizin herbişeyini cok cok iyi bilioruz:)
isterseniz teste tabi tutun bizi
kızlar benim dogum 23 martta sezaryenle olucak,
ben 12 martta izne ayrlmayı düşünüodum ama
ben hastanede kbb doktorunun sekreteriyim ve
doktorumun tayini cıkdı, haftaya son kez poliklinik
yapıcak ve gidicek, bende başka bi bölüme verilmeden
bi hafta erken cıkmaya karar verdim izne,
zaten hastanede çalıştıgım için malum mikrop yuvası,
maskeyle çalışıodum ama artk nefes almam dahada
zorlaştıgı için maskede takamıoruz ve sanırım en dogrusu
izne ayrılmak olcak.
selam güzel mart anneleri ben de 4 gün önce 35+3te bebeğimi kucakladım gece suyum boşaldı acilen sezaryene alındım bebeğim dönmemişti çok şükür allahıma sağlıklıyız rabbim hepimizin yardımcısı olsun
günlerdir aklımdasınız dualarımdasınız teyzeler sizde bize dualarınızı eksik etmeyin...
iyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.
herkese iyi geceler hanımlar....beim bebiş 37+0 an itibariyle..yarın doktor kontrolümüz var.henüz dönmedi,doğum pozisyonu almadı,kasıklara inmedi...olduğu gibi tepemde ayaklarını kasıklarımda hissediyorum.sanırım bu hep dikilecek böyle..dönme şansı nedir acaba kızlar????ne zaman döner yada bi fikri olan yada benle aynı şeyi yaşayan varsa mutlaka cevap yazsın...şimdiden teşekkürler.........
günaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
kızlar günaydın, gece 4,5 nöbetinden sonra 7 de yatmıştım ama son 45 dk dır şiddetli gaz sancısı, dizimde karnının üzerinde ayakları ve kafası aşağıya sallanır şekilde duruyor ve ilk kez sallıyorum, umarım sallanmaya alışmaz bir yandanda jazz açtım, benim deli kızın jazz da sakinleştiğini fark ettim geçen gün, oysaki hep klasik ve doğal ses dinletmiştim :)
fena sancısı var , bu sefer neden böyle oldu anlamadım dün sadece mantı yemiştim süt ürünleride gaz yapmaz bana , ama benimde gazım var allah allah ...
hemen aç karnına hipp still tee içeyim rezene anason kimyon falan var içinde gazımızı alır baya bi inşallah...
kızlar diyordum ya kaç gündür canım sıkkın kötüyüm cart curt, gece bebeği emzirirken gülben ergenin dünkü programını açtım , Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu yönetimi vardı, bir tel bağlantısı oldu ve tüm program kitlendi bende fena ağladım kadının durumuna , ve o sırada kendime geldim, toparlan dedim kendime bak neler var şükretki bu günleri aramayasın sonra dedim, ne kocalar var birde içerde uyuyan kocana bak dedim melek uyuyor içerde dedim ve bugün daha iyiyim kızlar....
eğer sağlığımız yerindeyse
eğer sıcak bir evimiz
eğer sıcak bir yemeğimiz
eğer bize değer veren bir kocamız
eğer evimizde huzur varsa
dünyadaki az şansı insanların arasındayız...
hep bunu düşünün, hep daha kötüsünü düşünün ve şükredip yolunuza devam edin...
günaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?