2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende çok özledim kızımıııı çok ta tepikliyoo anamm zaten babamızda kız istiyodu bakalımm hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım prensesçiklereeeee benim kociş geldi şimdi iyi görünüyo ama gene bana müsadeee ilgilenmek lazımmm iyi gecelerrrr

sen git git şöleee kosssskocaman sarıl kocana,mutlu olsun adam iyice. minik kızın hissetmiş babasının geldigini ondan tepikliyor seni. yavrum benim miniğine uzunnnn mutlu bir ömür nasip etsin Rabbim inşallahh
ii geceler kuzummm.

1-2 saat uyumuium. fena bir baş ağrısı tuttu... eşim sağolsun yarım saat masaj yaptı. geçti...
biraz sizlerle takılalım...
bu arada fena susadım ama yasak içemiyorum...

canım gözün aydın... Allah bağışlasın...

canım bardakların çok güzel gerçekten ama büyük geldi bana sonuçta şerbet tadımlık daha küçük bardaklar kullansan... hem ziyan olmasın şerbetler o yüzdende diyorum... süs çok hoş, fikir harika ama bardak büyük gibi geldi bana... yinede düşün zaman var...

Canım inşallah yarın güzel haberlerini alacağız çok duygulandım sırayla hep beraber yaşayacağız bu duyguları inşallah.

canım çok sağol... evet sırayla sizin doğuma kadar ben turp gibi olurum inşallah...
hayırlısı olsun...

canım çok sağol...
hepimiz için hayırlısı olsun...
sende izine ayrıl da son haftalarını dinlenerek geçir... hazıırlıkları vs. tamamlarsın...

ışılll seni online görüyorum...
canım başıma bir ağrı girdi Allahtan geçti şükür olsun...
uyku tutmadı değilmi... eşim başıma masaj yapmaktan yoruldu uyuya kaldı...

Kızlar hepiniz haber verin demişsiniz... ben ablama topiğe mesaj attıracaktım ama ablam da sanırım hastanede kalacak benimle... daha iyi bir çözüm bulduk gamzecime mesaj atacak ablam cepten sağolsun numarasını verdi... o da yarın size hayırlı haberleri verir inşallah...

canim gozun aydin, hayirli olsun bebegin, Allah anali babali buyutsun :)) ikinizin de iyi olmaniza sevindim.

gozun aydin, saglikla almissin ya kucagina gerisi onemli degil, sutunle bi guzel buyur kuzucuk.ismi de guzelmis masallah,Allah anali babali huzurlu, saglikli buyutsun canim bebisini...

herkese günaydınnnnn...... bugün doğumu olan iki kişi var sanırım onlara hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum... Sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar....

canım benim bebegimde tersdi 29 haftalıkken dün dr gittim dönmüştü inşallah seninkide döner dogum anında bile dönüyormuş ..........

bebegin hayırlı olsun canım rabbim saglıklı büyütmeni nasip etsin....

günaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....

canım benim, ayetel kursini okudum, hayırlı doğumlar olur inşallah, miniğin ciyak ciyak açacak gözlerini dünyaya ihmal etme bizi, sık sık gel , gördüğünüz gibi bebek buraya girmeye pek engel değil misal ben :)))

kızlar günaydın, gece 4,5 nöbetinden sonra 7 de yatmıştım ama son 45 dk dır şiddetli gaz sancısı, dizimde karnının üzerinde ayakları ve kafası aşağıya sallanır şekilde duruyor ve ilk kez sallıyorum, umarım sallanmaya alışmaz bir yandanda jazz açtım, benim deli kızın jazz da sakinleştiğini fark ettim geçen gün, oysaki hep klasik ve doğal ses dinletmiştim :)

fena sancısı var , bu sefer neden böyle oldu anlamadım dün sadece mantı yemiştim süt ürünleride gaz yapmaz bana , ama benimde gazım var allah allah ...

hemen aç karnına hipp still tee içeyim rezene anason kimyon falan var içinde gazımızı alır baya bi inşallah...

kızlar diyordum ya kaç gündür canım sıkkın kötüyüm cart curt, gece bebeği emzirirken gülben ergenin dünkü programını açtım , Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu yönetimi vardı, bir tel bağlantısı oldu ve tüm program kitlendi bende fena ağladım kadının durumuna , ve o sırada kendime geldim, toparlan dedim kendime bak neler var şükretki bu günleri aramayasın sonra dedim, ne kocalar var birde içerde uyuyan kocana bak dedim melek uyuyor içerde dedim ve bugün daha iyiyim kızlar....

eğer sağlığımız yerindeyse

eğer sıcak bir evimiz

eğer sıcak bir yemeğimiz

eğer bize değer veren bir kocamız

eğer evimizde huzur varsa

dünyadaki az şansı insanların arasındayız...

hep bunu düşünün, hep daha kötüsünü düşünün ve şükredip yolunuza devam edin...

Çok haklısınız...Neler var neler...Değil çocuğu olmayan, kocasından hergün dayak yiyenler, yiyecek ekmek bulamayanlar...Allah herkesin yardımcısı olsun..Amin.

Canım dualarımız seninle,sağlıkla kucağına al oğluşunu,çok heycanlı bi bekleyiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…