2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Malkoc canim doktorlar bebegin gazinin olmasinin senin yediklerinle alakali olmasinin fiziksel olarak imkansiz oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum ne kadar dogru, anne kalbi dayanmaz yine de gerci. Bebislerin cok gazli oldugu bir donem var belki o doneme girmistir. Bu aylarda sallanmaya alismiyorlarmis bu arada, cok siddetli sallamak zararliymis. Ayse onerin gaz masaji var netten onu bulabilirsen o cok faydaliymis.

umutluyum, sana, dmf ye ve varsa bugün doğum yapacak diğer arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. İnşallah sağ salim alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza... darısı bana ve bekleyen diğer arkadaşların başına....

Ay senin ne kadar az kalmis canim, normal bekliyorsun galiba:) ben ne kadar bekliycem acaba:s

Bu arada dmf dogum yapmistir herhalde onun sabahti, ay cok heyecanli:)

Gunaydın kızlarrr herkese guzel gunlr dılerım.. Dogum haberlerı gelmemıstır heralde? ısıl ve dmf ALLAh yardımcıları olsun:)) Ben soylee bı gecmıse goz atayım

günaydın kızlar

meri canım haber verebilmişsin,iyi olmanıza sevindim..inşallah bebişin sağlık durumu iyiymiş maşallah, kilo da alır annesi...

agu sen de sürpriz doğum haberinle gelmişsin..iyi olmanıza sevindim..maşallah kuzuna

berkerdem canım Allah eşine sağlık sıhhat versin..daha iyiymiş sanırım okuduklarıma göre..inşallah bebişinizle sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz eşinle

ışıll ve d m f son dakikaya kadar bizi bırakmadınız..siz de tüm gün duamda olcaksınız

özlemin babası da bugün ameliyata gircek,inşallah o da aklımda

babamız ilçeye gitcek bugün,annemle biz de evde kızımın eşyalarını yerleştirirz artık..dolap kokusu yüzünden kaldı bugüne kadar,hala da kokuyor..artık altına örtü sericem bir süre,hem bakteri üremez ne yapalım artık..

güzel haberler gelsin inşallah bugün de topiğimize

Okadr cabuk ılerlıoruzkı gerı donup okumak adamn cok zamanını alıo keske sıhırlı annem olsaydık bılgıyı sanıyelr ıcınde bırbırımze aktarabılrdık :))))) Sımdı annemgıl kahveye cagırıo ben oraya dogru yola cıkıorum sonralıklan gelırım yıne optum hepınızı mucxx

günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)

Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?

Canım yaaa ne kadar güzel bi sürpriz olmuş çok düşüncelilermiş bebeğin ne kadar kısmetli bak maşallahCicilerini güzel günlerde kullansın kuzucuk:)))

canım ayetel kürsi okudum Rabbim sorunsuz sağ salim bir şekilde bebişine kavuştursun, darısı da başımıza artık:)

günaydın kızlar bugün kahvaltıdan önce geldik buraya semranın doğum tarihi belli olcaktı

özlemde yok babası bugün ameliyata giricekti , iki bebişimiz gelicek hepsi hayırlısıyla çıkarlar inş.

herkese günaydın...

yaşasın, bugün annem geliyo istanbuldan...
gözün aydın anneciğine kavuşuyosun doğumada bişey kalmamış zaten

canım ikinizede tekrar hayırlı doğumlar sabah sabah ağlattın beni Allaha emanet olun

canım bende dün biraz dinledim eşimle gerçekten şükretmek lazım halimize Allah yardımcısı olsun tüm darda kalanların
gaz için gerçi sen araştırmışsındır ama bacaklarını bebeğe doğru biraz iterek jimnastik yaptırınca pırtlatıveriyolar bide kucakta hafif hafif hoplatmak iyi geliyo diyolar hava yer değiştirincede gazını çıkarıyomuş.

güle güle kullansın bebişin eşyalarını yaptığın iyiliklerin mükafatını gönderdi sana rabbim Allah elini darda koymasın kimseye muhtaç etmesin inş.
Benden simdi nisan geldi

canım bende şimdi heyecanlandım nişan gelmesi doğum yaklaştı demek oluyo aralık annelerinden birinde nişan gelmişti ama bi kaç gün sonrada doğum yapmıştı hemende olabilir sen vakit kaybetmeden bi hastaneye git istersen açılma falan varmı ona bakarlar sanırım ilk önce

Son düzenleme:
Benden simdi nisan geldi

aaa, çok heyecanlı hakkaten yaa........nişan nedir tam bilmiyorum amma doğumun yakın olduğu kesin..bir iki gün içinde oluyo sanırım...hadi hayırlısı

Annem ben dogmadan iki gun oncenisan geldigini soyledi
İnternettede birkacgun icinde dogum yapabilirsiniz diyor doktorum ameliyattn cikinca arayacak beni bende bu arada ne olur ne olmaz diye sicak bir banyo yapayim bari

Canım yaaa ne kadar güzel bi sürpriz olmuş çok düşüncelilermiş bebeğin ne kadar kısmetli bak maşallahCicilerini güzel günlerde kullansın kuzucuk:)))

Ay senin ne kadar az kalmis canim, normal bekliyorsun galiba:) ben ne kadar bekliycem acaba:s

Bu arada dmf dogum yapmistir herhalde onun sabahti, ay cok heyecanli:)

ewt canım, çok az kaldı gerçekten... 1 marta kadar normal doğumu bekliycem, ondan sonra sezeryanı düşünüyorum, diğer risklerle karşılaşmamak için, hayırlısı artık.... sağ salim gelsin kuzucuklar...

çok güzel bir sürpriz gerçkten, Allah gönlüne göre vermiş işte...

g

gözün aydın anneciğine kavuşuyosun doğumada bişey kalmamış zaten

teşekkürler selencim, anneme de bebeğimde kavuşucam inşallah....
zannımca kızım da gelmek için anneannesini bekliyo galiba, güvenememiştir acemi annesine :)

bende ilk sayfadaki çizelgeye doğum tarihimi yazmak istiyorum ama yapamadım nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz?

canım negüzel sürpriz yapmışlar Allah hepsinden razı olsun ben bu gün pek bi sulugözlüyüm yaa mesajını okurken tutamadım kendimi güle güle kullanın bütün hediyleri

Benden simdi nisan geldi

canım sıcak duş alma sıcak su doğumu hızlandırıyor ılık suyla duş al ki doğum hızlanmasın, niaşnın gelmesi doğumun hemen olabileceğini de göstrebilirmiş 1-2 gün içinde olabileceğinide sen bi doktorunun yanına git son kez kontrol et çantanızı ayyy bi bebiş dha mı geliyo neeee :))))))) hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…