- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.441
günaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
umutluyum, sana, dmf ye ve varsa bugün doğum yapacak diğer arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. İnşallah sağ salim alacaksınız bebeklerinizi kucağınıza... darısı bana ve bekleyen diğer arkadaşların başına....
günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?
günaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
gözün aydın anneciğine kavuşuyosun doğumada bişey kalmamış zatenherkese günaydın...
yaşasın, bugün annem geliyo istanbuldan...
canım ikinizede tekrar hayırlı doğumlar sabah sabah ağlattın beni Allaha emanet olungünaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
canım bende dün biraz dinledim eşimle gerçekten şükretmek lazım halimize Allah yardımcısı olsun tüm darda kalanlarınkızlar günaydın, gece 4,5 nöbetinden sonra 7 de yatmıştım ama son 45 dk dır şiddetli gaz sancısı, dizimde karnının üzerinde ayakları ve kafası aşağıya sallanır şekilde duruyor ve ilk kez sallıyorum, umarım sallanmaya alışmaz bir yandanda jazz açtım, benim deli kızın jazz da sakinleştiğini fark ettim geçen gün, oysaki hep klasik ve doğal ses dinletmiştim :)
fena sancısı var , bu sefer neden böyle oldu anlamadım dün sadece mantı yemiştim süt ürünleride gaz yapmaz bana , ama benimde gazım var allah allah ...
hemen aç karnına hipp still tee içeyim rezene anason kimyon falan var içinde gazımızı alır baya bi inşallah...
kızlar diyordum ya kaç gündür canım sıkkın kötüyüm cart curt, gece bebeği emzirirken gülben ergenin dünkü programını açtım , Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu yönetimi vardı, bir tel bağlantısı oldu ve tüm program kitlendi bende fena ağladım kadının durumuna , ve o sırada kendime geldim, toparlan dedim kendime bak neler var şükretki bu günleri aramayasın sonra dedim, ne kocalar var birde içerde uyuyan kocana bak dedim melek uyuyor içerde dedim ve bugün daha iyiyim kızlar....
eğer sağlığımız yerindeyse
eğer sıcak bir evimiz
eğer sıcak bir yemeğimiz
eğer bize değer veren bir kocamız
eğer evimizde huzur varsa
dünyadaki az şansı insanların arasındayız...
hep bunu düşünün, hep daha kötüsünü düşünün ve şükredip yolunuza devam edin...
güle güle kullansın bebişin eşyalarını yaptığın iyiliklerin mükafatını gönderdi sana rabbim Allah elini darda koymasın kimseye muhtaç etmesin inş.günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
Benden simdi nisan geldi
Dogum belirtisi diye yaziyor kitaplarda anneme sordum bugun yarin gelir o zaman dediBen hiç bilmiyorum canım ama öyledir heralde nişan nasıl bişey onu bile bilmiyorum:18:
Benden simdi nisan geldi
Canım yaaa ne kadar güzel bi sürpriz olmuş çok düşüncelilermiş bebeğin ne kadar kısmetli bak maşallahCicilerini güzel günlerde kullansın kuzucuk:)))
güle güle kullansın bebişin eşyalarını yaptığın iyiliklerin mükafatını gönderdi sana rabbim Allah elini darda koymasın kimseye muhtaç etmesin inş.
sağolun kızlar...amin inşallah....hepimize en güzellerini nasip etsin Rabbim...
Ay senin ne kadar az kalmis canim, normal bekliyorsun galiba:) ben ne kadar bekliycem acaba:s
Bu arada dmf dogum yapmistir herhalde onun sabahti, ay cok heyecanli:)
günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
g
gözün aydın anneciğine kavuşuyosun doğumada bişey kalmamış zaten
Benden simdi nisan geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?