2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım inan cok sevindim.. kardeşlerinizi okutuyorsun yarın öbür gün onlarda işine gücüne baslayınca onlarda yegenlerıne yardımcı olurlar annesi kuzucugun kısmetiyle gelir :) çok sevindim. sonucta hepimiz bebeklerimize her gördüğümüzü özenip almak istiyoruz ekonomimizi zorlasa da. arkadaşlaının yaptıgı en doğrusu aslında. baby shower gibi yapmıslar. ihtiyac lıstesı belırleyıp onları almak daha mantıklı tabiki. ama bızim ülkemızde oyle bir kültür cok yok. dogumdan sonra herkes hediye alıp gormeye gıdıyor. belki evde birsürü aynısından olsa da onlardan alıyorlar. bence cok güzel olmus. güle güle kullanın canım güzel günlerde.

Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?

canım cok heyecanlı. bizi haberdar et. duşunu sıcak alırsana dogumu hızlandırabilir. sen yine de doktoruna danıs canım. ama bende olsam sanırım hemen temızlenırdım hazırlanırdım cok heyecan verici. darısı bızım basımıza

Lachesis canım trafikteyim yine demişsin. iş yollrı mı? benım bu hafta bitiyor. p.tesi raporumu alıp götürcem ya da cuma. senın ne zaman? artık bende evimde bekleyenler kervanına katılcam. cok güzel planlarım var. işteyken yapamadıgım fln. umarım fırsatım olur da yaparım.

evet canım olmaz mı daha yeni yine oldu :) hemde iki kasığımda birden normal yani artık

hım normal diyorsun benim sadece sağ kasıgımda oluyor sağ tarafıma falan yattıgımda böle tuhaff bi ağrımı desem sancımı desem şişkinlik mi desem bilmiyorum işte.

bugün tüm dogum yapıcak arkadaşların rabbim yardımcısı olsun bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah bende dün dr kontrole gittim 29 haftalıkken bebegim ters dönmüştü şimdi33 haftalıgım bebegim normal dogum pozisyonunda 2265 gr dı dr su içmeye devam dedi bakalım şuan herşey yolunda gibiii

benim yediklerimle o kadar alakalı ki canım, sen inanma o doktorlara :)

gaz yapıcı birşey yiyim 2 saat sonraki emzirmeden 1 saat sonra başlıyor kıvramaya 3 haftadır baya bir test ettim bu durumu.

ayşe öner in kitabı var bende uyguluyorum ama ne kadar işe yarıyor bilemedim.

DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....

Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....

dualarımız seninle...güzel haberlerini bekliyoruz...

bende ilk sayfadaki çizelgeye doğum tarihimi yazmak istiyorum ama yapamadım nasıl yapılıyor yardımcı olur musunuz?
canım pollyanna ekliyo ama bugün evde değil istersen bilgilerini özelden mesaj at arada kaynamasınn

DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....

Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....

maşallah allah analı babalı büyütsün

Hepsi kısmetli bizim kuzuların,ne güzel güle güle kullansın kuzucuk.Benim de annem bugün müjde diye 25 sene önce kaybolan bi yüzüğüm vardı miniklerden onu bir de küpemin tekini bulmuş evde:)Benim kuzu takacak annesinin cicilerini kaç ev değitirdik kaç sene geçti ona kısmetmiş demek ki:)
Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?
Derincim dktorun kontrole çağırır sanırım hadi sen de kavuşuyorsun kuzuya.Sağlıkla gelsin inşallah

Kuzummm ağlattın ya beni,ben sürekli ağlama modundayım zaten.Gelip görüces çok az kaldı kuzunun gelmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…