2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hepsi kısmetli bizim kuzuların,ne güzel güle güle kullansın kuzucuk.Benim de annem bugün müjde diye 25 sene önce kaybolan bi yüzüğüm vardı miniklerden onu bir de küpemin tekini bulmuş evde:)Benim kuzu takacak annesinin cicilerini kaç ev değitirdik kaç sene geçti ona kısmetmiş demek ki:)
Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?
Derincim dktorun kontrole çağırır sanırım hadi sen de kavuşuyorsun kuzuya.Sağlıkla gelsin inşallah

Kuzummm ağlattın ya beni,ben sürekli ağlama modundayım zaten.Gelip görüces çok az kaldı kuzunun gelmesine.

melikecim canım günaydın özlemin babasından bi haber varmı buraya da girmemiş şimdi kafasında kuruyodur bi sürü şeyler . buraya gelse biraz kafa dağıtırdı

Doktorum aradii nisan dogum belirtisiymis agrin sancin olursa hemen gel dedi zaten yarin sabah kontrolumuz var o zaman acikligada bakariz dedi. Sanci olursa gidecegim ama henuz sanci falan yok. Ben yinede banyomu yaptim ne olur ne olmaz temiz temiz oturayim
Dmf dogum yapmis masallah boyu posu yerinde minnosun. Darisi bizim basimiza cok heyecanli bir bekleyis

Işıl ile biraz önce konuştum kızlar 12:00 da alacağını söylemiş doktoru ama çok yoğunmuş oturduk bekliyoruz diyor:)Biz de kızlarla 13:00 da buluşup gidices bakalım Aden kuzusunu görmeye.Biz şimdi kuzumla süslenelim püslenelim.Öptük hepinizi,haber alınca hemencil bildiricem size.

Kızlar günaydınn...

Yelden canım gözün aydın hem annen geliyomuş hem de yeni haftan hayırlı olsun

Meri doğum yapmışsın, Allah analı babalı büyütsün inşallah....

Dmf hayırlı haberleri geldi şükür, Allah analı babalı büyütsün bebişini....

DERin83 sana da gözün aydın demek istiyorum hepimiz nişan bekliyoruz sonunda geldi demek, hayırlısı olsun inşallah. bizi habersiz bırakma..

slnaras canım haber yok Öslemden bende ona bakıyorum dün çok yorgun düştü belki uykusuzdur yatıyodur diye düşünüyorum... Bakalım bi kaç saate gelmezse ararız haber alırız...

Polly kontroldedir herhalde... Onu bekleyemicem mesaj atcam birazdan durumu sormak için :) gelmez falan merakta kalmayalım...

Başkaaa unuttuğum birileri var gibi sankiii :26:

inş. güzel haberler alır zaten kaç gündür helak etti kendini
IŞIL'ı unutmuşsun şeker anne :)

inş. güzel haberler alır zaten kaç gündür helak etti kendini
IŞIL'ı unutmuşsun şeker anne :)

Eveeet canım çok sağoll :)) bi de saliha yı unuttum

Işıl'ım dularımız seninle.. İnşallah hayırlı haberlerin gelecek...

Saliha canım hayırlı olsun bebişin hediyeleri, uğur getirsin inşallah... Ne güzel yerden nasip etmiş Allah

geceleri uyuyamayan var mı?????...
gecelerim rezil gibi geçiyor uyuyamıyorumm... tam dalıyorum bir anda uyanıyorum uyu uyuyabilirsen.ve sık sık oluyor geceleri

günaydın annişler ve anne adayları

doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun ne mutlu onlara..

doğum yapacak olanlara da allah sağlıcakla kavuştursun inşallahhh..

ben bütün gece kabuslar gördüm yaa çok kötü geçiyor son günlerim ve herşeye ağlıyorum demin salihanın yazdıklarına ağladım ışılın yazdıklarını okurken ağladım sanki ben doğuma gidiyormuşum gibi..3 gün kaldı ama nasıl uzun geldi bu hafta size anlatamam zamanını bilmek mi daha iyi bilmemek mi onu da çözemedim..kızımdayken bilmiyordum sanki daha rahattım bu sefer gün yaklaştıkça hep acayip hastalıklı bebekler doğurduğumu görüyorum allah sonumu hayır etsin birazdan kulak burun boğaz a muayene olmaya gidicem zaten gebelkten dolayı zor nefes alıyordum ve uyuyamıyordum bir de böyle gripvari bişey olunca iyice kabusa döndü günlerim...((

Son düzenleme:
streetpit canım bende senin gibi hep hastalıklı çocuklar görüyorum
yada suratı çok kötü çocuklar görüyorum
çok merak ediyoruz ondan herhalde artık iyice panik olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…