- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.481
DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
Hepsi kısmetli bizim kuzuların,ne güzel güle güle kullansın kuzucuk.Benim de annem bugün müjde diye 25 sene önce kaybolan bi yüzüğüm vardı miniklerden onu bir de küpemin tekini bulmuş evde:)Benim kuzu takacak annesinin cicilerini kaç ev değitirdik kaç sene geçti ona kısmetmiş demek ki:)günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
Derincim dktorun kontrole çağırır sanırım hadi sen de kavuşuyorsun kuzuya.Sağlıkla gelsin inşallahKizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?
günaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
Kızlar günaydınn...
Yelden canım gözün aydın hem annen geliyomuş hem de yeni haftan hayırlı olsun
Meri doğum yapmışsın, Allah analı babalı büyütsün inşallah....
Dmf hayırlı haberleri geldi şükür, Allah analı babalı büyütsün bebişini....
DERin83 sana da gözün aydın demek istiyorum hepimiz nişan bekliyoruzsonunda geldi demek, hayırlısı olsun inşallah. bizi habersiz bırakma..
slnaras canım haber yok Öslemdenbende ona bakıyorum dün çok yorgun düştü belki uykusuzdur yatıyodur diye düşünüyorum... Bakalım bi kaç saate gelmezse ararız haber alırız...
Polly kontroldedir herhalde... Onu bekleyemicem mesaj atcam birazdan durumu sormak için :) gelmez falan merakta kalmayalım...
Başkaaa unuttuğum birileri var gibi sankiii :26:
inş. güzel haberler alır zaten kaç gündür helak etti kendini
IŞIL'ı unutmuşsun şeker anne :)
Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
ama çok güzelleeeer
Eki Görüntüle 352392
Eki Görüntüle 352392
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?