- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.501
geceleri uyuyamayan var mı?????...
gecelerim rezil gibi geçiyor uyuyamıyorumm... tam dalıyorum bir anda uyanıyorum uyu uyuyabilirsen.ve sık sık oluyor geceleri
günaydın annişler ve anne adayları
ben bütün gece kabuslar gördüm yaa çok kötü geçiyor son günlerim ve herşeye ağlıyorum demin salihanın yazdıklarına ağladım ışılın yazdıklarını okurken ağladım sanki ben doğuma gidiyormuşum gibi..3 gün kaldı ama nasıl uzun geldi bu hafta size anlatamam zamanını bilmek mi daha iyi bilmemek mi onu da çözemedim..kızımdayken bilmiyordum sanki daha rahattım bu sefer gün yaklaştıkça hep acayip hastalıklı bebekler doğurduğumu görüyorum allah sonumu hayır etsin birazdan kulak burun boğaz a muayene olmaya gidicem zaten gebelkten dolayı zor nefes alıyordum ve uyuyamıyordum bir de böyle gripvari bişey olunca iyice kabusa döndü günlerim...((
Ben uyuyorum.. sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum o ayrı :)
canım normal bu aralar kötü rüyalar.. hepimizde oluyo çok kafaya takmamak lazım...
Zamanı bilmek daha iyi bencebaksana biz de ne zaman olcak diye gözüne bakıyoruz... Sayılı gün çabuk geçer her zaman.. biraz daha sabır..
dönerkende uyanıyorum bölk pörçük oldu uykualrım. sırt üstü uyuyamıyorum ya sag ya sol oda artık rahatsız ediyor midemdecokyandıgı için otururarakuyumayacalısıyorum tutuluyorum ya da uyuyamıyorum otuyuorum öleee
çok cicilerr... :)
Sağol canım teşekkür ederim.Ben de uyku sorunu yok ama normal artık uyuyamamak canım herkes aynı durumda....geceleri uyuyamayan var mı?????...
gecelerim rezil gibi geçiyor uyuyamıyorumm... tam dalıyorum bir anda uyanıyorum uyu uyuyabilirsen.ve sık sık oluyor geceleri
özgecim çok beğendim
sağlıklı mutlu günlerde olsun inşalah
çok güzeller cnm ellerine sağlık
allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahh
Ozgecim anahtarlikla magnetin cok guzel
Lagrima artık bi çizelge yap inat etme :)) merak ediorum her seferinde kaçıncı haftadasın diye yaaa
nasıl yapcam?bilmiyorum kiii?
Ben uyuyorum.. sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum o ayrı :)
canım normal bu aralar kötü rüyalar.. hepimizde oluyo çok kafaya takmamak lazım...
Zamanı bilmek daha iyi bencebaksana biz de ne zaman olcak diye gözüne bakıyoruz... Sayılı gün çabuk geçer her zaman.. biraz daha sabır..
Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
geceleri uyuyamayan var mı?????...
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
sırtüstü yatmamak gerek aslında ama bende en rahat o pozisyonda yatıyorum, oğlum dönmediiği için kafası göğsümün altına sıkışıyo ve çok acı veriyo, artık kemiğime dokunduğumda acıdığını hissediyorum(
çok güzel canım bende bu magnetlerden sipariş vermeyi düşünüyorumm.. kaç günde geldi?
bende de war cnm aynı sorun .. durduk yere uyanıyorum niye uyandığım belli değil öööle yatıyorum uykum kaçıyo.. kafamız çok dolu olduğu içindir heralde..
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
kızlar ben geldim doktor yine cağırmıştı nst için ona gittik cok şükür kuzumun kalp atışları normale dönmüş hatta cok begendi durumunu doktor amcası ya bu cocuk bana ilaç gibi geliyo inanır mısınız beni iyileştirdi moralimi düzeltti herseyin yolunda gittiğine inandırdı dedemiz de saat 2den sonra ameliyata giricek dualarınızı eksik etmeyin nolur şimdilik bizden haberler bu kadar bizim kızler doğum yapmıştır dimi ben bi gecmişi okuyup geleyim
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünselam güzel mart anneleri ben de 4 gün önce 35+3te bebeğimi kucakladım gece suyum boşaldı acilen sezaryene alındım bebeğim dönmemişti çok şükür allahıma sağlıklıyız rabbim hepimizin yardımcısı olsun
günlerdir aklımdasınız dualarımdasınız teyzeler sizde bize dualarınızı eksik etmeyin...
senin de günün belli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.yok canım ya suyum azalmış die dr riske atmak istmedi bebeği o yüzden 27 şubata sezeryan günü verdi 39+0 da bebeğime kavuşcam Allah kısmet ederse
canım gözün aydın doğum hikayeni de paylaş inş. çabucak büyür kuzun.iyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.
ne güzel olmuş canım güle güle kullan.günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
benm dr.um nişan gelirse gel demişti. çok heyecanlı gerçekten. Allah yardımcın olsun canım normal doğum olcak sanırım bizi de haberdar et.Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?
gözü aydın dmf nin sağlıkla huzurla büyütsün inş.DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
çok güzeller canım.Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
gözün aydın senin de ne güzel bak annesi bebişin senle beraber sakinleşmişkızlar ben geldim doktor yine cağırmıştı nst için ona gittik cok şükür kuzumun kalp atışları normale dönmüş hatta cok begendi durumunu doktor amcası ya bu cocuk bana ilaç gibi geliyo inanır mısınız beni iyileştirdi moralimi düzeltti herseyin yolunda gittiğine inandırdı dedemiz de saat 2den sonra ameliyata giricek dualarınızı eksik etmeyin nolur şimdilik bizden haberler bu kadar bizim kızler doğum yapmıştır dimi ben bi gecmişi okuyup geleyim
sırtüstü yatmamak gerek aslında ama bende en rahat o pozisyonda yatıyorum, oğlum dönmediiği için kafası göğsümün altına sıkışıyo ve çok acı veriyo, artık kemiğime dokunduğumda acıdığını hissediyorum(
çok güzel canım bende bu magnetlerden sipariş vermeyi düşünüyorumm.. kaç günde geldi?
bende de war cnm aynı sorun .. durduk yere uyanıyorum niye uyandığım belli değil öööle yatıyorum uykum kaçıyo.. kafamız çok dolu olduğu içindir heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?