2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geceleri uyuyamayan var mı?????...
gecelerim rezil gibi geçiyor uyuyamıyorumm... tam dalıyorum bir anda uyanıyorum uyu uyuyabilirsen.ve sık sık oluyor geceleri

Ben uyuyorum.. sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum o ayrı :)

canım normal bu aralar kötü rüyalar.. hepimizde oluyo çok kafaya takmamak lazım...
Zamanı bilmek daha iyi bence baksana biz de ne zaman olcak diye gözüne bakıyoruz... Sayılı gün çabuk geçer her zaman.. biraz daha sabır..

dönerkende uyanıyorum bölk pörçük oldu uykualrım. sırt üstü uyuyamıyorum ya sag ya sol oda artık rahatsız ediyor midemdecokyandıgı için otururarakuyumayacalısıyorum tutuluyorum ya da uyuyamıyorum otuyuorum öleee

Lagrima artık bi çizelge yap inat etme :)) merak ediorum her seferinde kaçıncı haftadasın diye yaaa

çok cicilerr... :)

gecelerim rezil gibi geçiyor uyuyamıyorumm... tam dalıyorum bir anda uyanıyorum uyu uyuyabilirsen.ve sık sık oluyor geceleri
Sağol canım teşekkür ederim.Ben de uyku sorunu yok ama normal artık uyuyamamak canım herkes aynı durumda....
özgecim çok beğendim
sağlıklı mutlu günlerde olsun inşalah

çok güzeller cnm ellerine sağlık

allah güle güle kullanmayı nasip etsin inşallahh

Ozgecim anahtarlikla magnetin cok guzel

Çok sağolun kızlar teşekkür ederiz:))))

nasıl yapcam?bilmiyorum kiii?

takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

sırtüstü yatmamak gerek aslında ama bende en rahat o pozisyonda yatıyorum, oğlum dönmediiği için kafası göğsümün altına sıkışıyo ve çok acı veriyo, artık kemiğime dokunduğumda acıdığını hissediyorum (

Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392

çok güzel canım bende bu magnetlerden sipariş vermeyi düşünüyorumm.. kaç günde geldi?

bende de war cnm aynı sorun .. durduk yere uyanıyorum niye uyandığım belli değil öööle yatıyorum uykum kaçıyo.. kafamız çok dolu olduğu içindir heralde..

kızlar ben geldim doktor yine cağırmıştı nst için ona gittik cok şükür kuzumun kalp atışları normale dönmüş hatta cok begendi durumunu doktor amcası ya bu cocuk bana ilaç gibi geliyo inanır mısınız beni iyileştirdi moralimi düzeltti herseyin yolunda gittiğine inandırdı dedemiz de saat 2den sonra ameliyata giricek dualarınızı eksik etmeyin nolur şimdilik bizden haberler bu kadar bizim kızler doğum yapmıştır dimi ben bi gecmişi okuyup geleyim

amerda canım sana bir sorum olucak
medicalde doğumunu hangi doktor yaptırdı
doğum ekibi falan nasıldı çocuk doktoruda doğumda bulunuyor demi
benim doktorum vedat uluğ ben çok memnunum kendisinden
umarım doğumda güzel olur

oy maşallah doğuran doğurana:):)ne güzel ALLAH bizlerede o günleri görmeyi nasip eder inşallah.tüm bebeklerimizi ALLAH ım analı babalı büyütsün inşallah.annişlerinde gözleri aydın.martta doğum yapcak kimse kalmadımı yaaa herkes doğurdu herhalde:):):)doğum yapacak ve yapan arkadaşlar dualarımız sizinle RABBİM hepimize kolay doğumlar saglıklı bebekler nasip etsin inşallah.

oldumu deneme deneme

sanırım evet kafamız dolu oldugundan

yaptım kopyaladım ama
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
yazı cıktı.

Canım gözün aydın.. Sen iyi olunca prenses de iyi oluyo demek ki annesi bak hiç üzmüyo senii..
Dualarımız babanla hiç merak etme.. İnşallah hayırlı haberlerini alcaz öğleden sonra.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

yok canım ya suyum azalmış die dr riske atmak istmedi bebeği o yüzden 27 şubata sezeryan günü verdi 39+0 da bebeğime kavuşcam Allah kısmet ederse
senin de günün belli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.

canım gözün aydın doğum hikayeni de paylaş inş. çabucak büyür kuzun.

ne güzel olmuş canım güle güle kullan.

Kizlar gunaydin kalbim gum gum atiyor cok heyecanlandim
Benden simdi nisan geldi
Doktorumu aradim ama ameliyata girmis
nisan gelnesi demek dogumun yakin zamanda olacagi anlamina geliyor dimi?
benm dr.um nişan gelirse gel demişti. çok heyecanlı gerçekten. Allah yardımcın olsun canım normal doğum olcak sanırım bizi de haberdar et.

DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....

Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
gözü aydın dmf nin sağlıkla huzurla büyütsün inş.

Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
çok güzeller canım.

gözün aydın senin de ne güzel bak annesi bebişin senle beraber sakinleşmiş

Sağol canım..Bir günde geldi,bugün sipariş versen yarın elinde olur yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…