2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yazıp hemen çıkıyorum canlarım

sabah hastaneye tok gitmiştim, meğer aç gitmek gerekiyormuş kan tahlilleri için. kan tahlilim yarına kaldı..
EKG çekindim, nst ye girdim sancım çıktı... doktor ağrı hissediyomusun dedi yok dedim. o zaman alttan bi muayene edeyim dedi. muayenemi oldum akıntın var idrar tahlili yapalım dedi. sonra fitil verdi 2 gün onu kullanıcam. hiç bir iş yapmıycam, ağır kaldırmıycam tamamen yasakladı

yarın sabah aç karnına kan vermeye ve cuma günü son kez ayrıntılı usgye giricem günümü öyle vericekler.

öptüm çıkıyorum

SELAM KIZLARR BEBİŞLERDEN FIRSAT BULUP GİREMEDİM DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ.. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUNNN HALEN BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLARR DARISI BAŞINIZA ÇOK GÜZELLL BU DUYGULARRR BİRAN EVVEL SİZLERDE YAŞAYIN İNŞ.....

Canım kendine dikkat bol bol dinlen,cumaya da güzel haberlerini bekliyoruz artık doğum tarihini öğrenirsin....

slm kızlar geceleri rahat uyumak için yastık vs bişe aldınızmı..ben deli olcam sol sağ yattıkça sırtüstü uyanıyorum bazende karnımın üstüne doğru uyumuş buluyorum bebeğime bişe olcak diye korku sarıyo beni ( sizdede oluyomu...yan yatış yastığı görmüştüm işe yarıyomudur

Ben hiç bişey almadım gerek kalmıyo ama normal yastığı bacaklarının arasına koyup yatabilirsin denedim rahat oldu bana göre.ama yastıksız da gayet rahat uyuduğum için kullanıyorum.

Tünaydınnnnnnnnn canlarım bizde smdi doktorumuzdan geldik,yine enfeksiyon,yine idrarda canlı bakteri ve yine antibiyotik bu sefer de Largopen ayy bitmedi gitti benim bu çilem neyse napalımm miniğimiz iyi Allaha sukur,poposunu mideme dayamıs takılıyo oralarda sıpam benim 10-15 Mart arası doğumumuz var ama tarih belli degil daha,sezeryan olcak bide doktorcugum karar veremedi bir türlü

DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....

Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....

oleyyy Allah uzun saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahhh Allahım nazarlardan saklasın minigimizi.

Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392

kuzummm coook güzel olmuslar yaa özellikle anahtarlıga bayıldıgımı söylemeden edemicem

bebegimmm ohhh demek minik kızının kalp atısları nabzı düzeldi,bakk annesi o sana üzüldü o yüzden öyleydi geçen gün. ama şimdi ikinizde yavaş yavaşş toparlanıyorsunuz. babanda Allahın izni ile hayırlı haberlerde cıkcak ameliyattan sen içini ferah tut kuşumm. tümm dualarım seninle.

Bende yaptım heyooooo:) çok sağol

ayy o ne demekmiş öle tabiki görcek bebeğini görcek de büyütcek de Allahın izniyle yazık ya yaşadıkları agır gelmiş eşine canım içine atmış atmış artık ister istemez vücut tepki veriyo hiç bişi olmaz korkmayın o da sakin kalmaya calıssın bu dönemler de beylerin bize destek olmaları gerekirken biz onları toparlamaya çalısıyoruz Allah eksikliklerini göstermesin cocuk gibi oluyolar bazen iş sana düşüyo tabi böle olunca da...

canım benim de 21 ve 22 yasında iki kız kardesim var onların da oluyo böle dönemleri ne kadar olgun olsalar da kendilerini bilseler de arasıra kabuklarına cekilmek istiyolar biraz zaman tanıyın korkma bi süre sonra eski haline dönüyo ve kendisi de niye öle olduguna anlam veremiyo bi nedeni yoktur yani üzerine gitmeyin asıl o sakıncalı daha da içlerine kapanıyolar ama kendi haline bırakırsan gecip gidiyo

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım adıyla çok yaşasın kuzucuk darısı başımıza inşallah

yaa ne güzel bi telaştır bu böle Allah bu anları yaşamayı bize de nasip etsin tez zamanda hadi bide kucagına aldıgın haberini okuyalım ışılcım sağ salim cık doğumdan inşallah

yaaa gördünmü bak ben sana dün ne dedim:))

Dogum belirtisi diye yaziyor kitaplarda anneme sordum bugun yarin gelir o zaman dedi
Kahverengimsi kirmizi sumuksu bir leke seklinde
canım insan acayip heyecanlanır herhalde ya hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk

DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....

Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
oyy maşallahh Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün

melikecim canım günaydın özlemin babasından bi haber varmı buraya da girmemiş şimdi kafasında kuruyodur bi sürü şeyler . buraya gelse biraz kafa dağıtırdı

canım merak etmişsin Allah razı olsun hastanedeydik sabah nstye gitmiştik o yüzden yoktum babam şimdilik bekliyo bi kaç saate kadar ameliyata giricek sağ salim de çıkacak inşallahh...
Canım gözün aydın.. Sen iyi olunca prenses de iyi oluyo demek ki annesi bak hiç üzmüyo senii..
Dualarımız babanla hiç merak etme.. İnşallah hayırlı haberlerini alcaz öğleden sonra.

öyle valla tatlım dün babası cok konuştu kızıyla " bebeğim annene destek ol bak dede birazcık hastalanmış diye cok üzülüyo sen toparla şu anneni emi "diyo okadar hoşuma gitti ki bu sabah sonuçları görünce ya dedim resmen anlamış eşek sıpası nasıl mutlu etti beni:)) dedemiz de telefon da diyoki " fındık kızıma söyle ben gelmeden doğmasın" bunun üzerine cocugumun doğacagı varsa da gitmiştir artık çünkü pek dinliyo dışardakileri sağolsun:) ayy şu bi kaç saat de gecseydi babacım sağ salim çıksaydı ameliyattan o kadar ii olcaz ki biz anne kız...

canım benim yat dinlen yapma bi iş madem bi kaç gün daha dayan kullan fitillerini gecer hemen iltihap falan cok normal artık hadi şu tarihini hayırlısıyla al inşallah tatlım

düzeldi teyzesi düzeldi çok şükür sevindirdi beni minik yavrum bide dedesi sevindirirse değmesin kimse benim keyfime:) sana da cok gecmiş olsun kuzum az daha sık dişini bi de Largopen kullan napalım azıcık kaldı sabret eşin nasıl oldu kuzum

Canım gözün aydın minik kızın iyiymiş doğum tarihide tam belli olasa da yakında kesinleşir bu arada geçmiş olsun inş.bir an önce geçer.Anahtarlığı beğenmene sevindim evdeki keçeleri değerlendiriyim dedim işte.Bebek gelince vaktim olmaz böyle şeylerle uğraşmaya
OHHH EWDE OLMAK WAARDI ŞİMDİ BENDE UZANIRDIM OĞLUŞUMLA SANDALYE TEPESİNDE OTUMAKTAN BÖÖÖ GELDİ
yatın yuwarlanın kızlar ewde olmanın tadını çıkarın..

biz sandalye tepesinde doğurcaz senle

eee benim miniğim söz dinler bakkk nasıl mutlu etti hepimizi sıpa yer teyzesi onu yer yerrrr ısırır poposunu maşallahhh diyelim du nazar degmesin kuzuna dedeside az kaldı girmek üzeredir ameliyata herhalde,girsin cıksın oda mutlu haberler vercek size,sen ozaman gör mutluluğu. amannn beni boşver annem ben içerim ilaçları şeker gbi napim alıstım artık. kocacım da idare eder az biraz yürütmeye çalısıyoruz zorlanıyor birazcık,varikosel tam kasıkta ya sünnetli cocuk gbi oturuyo geçecek zamanla acısıda inşallah.

sagol kuzucummmm minigim ii ii maşallah,tepiniyo içerde,hiçç çıkmaya niyeti yok bekler o gününü bu gidişle
yalnızz evdeki keçeleri degerlendirim demişsin,evdeki parçalardan bunu yaptıysan malzemen full olsa neler cıkaracagını düşünemiyorumm bu işi ticarete dökmek lazım ben sana söyleyim

sağol teyzesi ye ısır istediğini yap kuzum:) dedimiz henüz girmedi ama eli kulagında bekliyoruz inşallah güzel haberlerini...ay yazık adama ya Allah tez zamanda kaldırsın ayağa inşallah zor kısmını atlattı zaten de iileşme süreci de hızlı olur umarım

ii iii ısırmam için izin cıktı valla kızımıda öyle büyütücem ben ısıra ısıra hadi sıra sizde benim kocam girdi ameliyata sıra senin babişte oda gircek çıkcak birlikte iileşcekler

Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
canım çok güzeller keçeye bayıldım yine söktürmüşsün ellerine sağlık

özlemcim canım kızın babasını dinlemiş üzmemiş seni maşallah ona akıllı bıdık sende üzme artık fıstığını babanda inş. hayırlısıyla çıkıcak ameliyattan güzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
ii iii ısırmam için izin cıktı valla kızımıda öyle büyütücem ben ısıra ısıra hadi sıra sizde benim kocam girdi ameliyata sıra senin babişte oda gircek çıkcak birlikte iileşcekler

ay benim de tek hayalim o şöle azcık toparlansın ısıra ısıra bitircem kuzumu:) ay ne güzel söylüyosun mervem ya az kaldı hayırlısıyla girsin cıksın babacım sonra o da biraz sünnetli gibi dolaşcak ama olsun tez zamanda iileşsin ikisi de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…