- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.521
yazıp hemen çıkıyorum canlarım
sabah hastaneye tok gitmiştim, meğer aç gitmek gerekiyormuş kan tahlilleri için. kan tahlilim yarına kaldı..
EKG çekindim, nst ye girdim sancım çıktı... doktor ağrı hissediyomusun dedi yok dedim. o zaman alttan bi muayene edeyim dedi. muayenemi oldum akıntın var idrar tahlili yapalım dedi. sonra fitil verdi 2 gün onu kullanıcam. hiç bir iş yapmıycam, ağır kaldırmıycam tamamen yasakladı
yarın sabah aç karnına kan vermeye ve cuma günü son kez ayrıntılı usgye giricem günümü öyle vericekler.
öptüm çıkıyorum
slm kızlar geceleri rahat uyumak için yastık vs bişe aldınızmı..ben deli olcam sol sağ yattıkça sırtüstü uyanıyorum bazende karnımın üstüne doğru uyumuş buluyorum bebeğime bişe olcak diye korku sarıyo beni( sizdede oluyomu...yan yatış yastığı görmüştüm işe yarıyomudur
DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
kızlar ben geldim doktor yine cağırmıştı nst için ona gittik cok şükür kuzumun kalp atışları normale dönmüş hatta cok begendi durumunu doktor amcası ya bu cocuk bana ilaç gibi geliyo inanır mısınız beni iyileştirdi moralimi düzeltti herseyin yolunda gittiğine inandırdı dedemiz de saat 2den sonra ameliyata giricek dualarınızı eksik etmeyin nolur şimdilik bizden haberler bu kadar bizim kızler doğum yapmıştır dimi ben bi gecmişi okuyup geleyim
ben de biraz uzanıyım kızlarr görüşürüz yine
ben azcık uzanayım kızlar görüşrüüz gene. öptm
takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-çizelge bölümüne girin.. kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
ayy o ne demekmiş öle tabiki görcek bebeğini görcek de büyütcek de Allahın izniyle yazık ya yaşadıkları agır gelmiş eşine canım içine atmış atmış artık ister istemez vücut tepki veriyo hiç bişi olmaz korkmayın o da sakin kalmaya calıssın bu dönemler de beylerin bize destek olmaları gerekirken biz onları toparlamaya çalısıyoruz Allah eksikliklerini göstermesin cocuk gibi oluyolar bazen iş sana düşüyo tabi böle olunca da...canım babanın rahatsızlığı nasıl oldu yorumlarına bakarak iyi gibi benimde eşim akşam işyerinden aradı rahatsızlanmış kocişimin arada kalbi tekliyo yani sıkıştırıyo en son 1 ay önce olmuştu şimdi yine tekrar etti geçen sene kalp aritmiye gittik iyi dediler ama psikolojik heralde çok canım sıkılıyo kızımı görmedem ölürsem gözüm açık giderim diyo offf
canım benim de 21 ve 22 yasında iki kız kardesim var onların da oluyo böle dönemleri ne kadar olgun olsalar da kendilerini bilseler de arasıra kabuklarına cekilmek istiyolar biraz zaman tanıyın korkma bi süre sonra eski haline dönüyo ve kendisi de niye öle olduguna anlam veremiyo bi nedeni yoktur yani üzerine gitmeyin asıl o sakıncalı daha da içlerine kapanıyolar ama kendi haline bırakırsan gecip gidiyoKızlar annemle konuştum kardeşim son 1 aydır acaip bi şekilde içine kapandı bizimle de bi iletişimi yok erkek arkadaşıylada eşimle yakın arkadaşlar oda eşime söylemiş benle de birşey konuşmuyor artık diye annem ağlayınca telefonda içim burkuldu zaten hamilelikten sonra anneme acaip bi düşkünlük başladı bende içim gidiyor birşeye üzülse hem kardeşime hem anneme üzüldüm burda benden başka kimsesi yok ki annemin oda bana anlattı bende size niye bilmiyorum ama çok yakın hiss ediyorum sizi kendime buraya yazınca rahatlarım belki dedim
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım adıyla çok yaşasın kuzucuk darısı başımıza inşallahiyi geceler herkese!!!! nasılsınız? geçmişi okuyamadım... umarım herkes iyidir... cuma günü meleğime kavuştum... darısı tüm bekleyenlerin başına... aslında normal doğum istiyordum ama bebeğim geriden gittiği için dr sezeryanı uygun gördü... kızımın adı fatma ela oldu. Allahım inşallah tüm bebişlere sağlıklı hhuzurlu hayırlı uzun ömürler verir....kızım çok küçük 2230 gr doğdu... Allahım onada uzun hayırlı sağlıklı huzurlu ömürler verir inşallah.
yaa ne güzel bi telaştır bu böle Allah bu anları yaşamayı bize de nasip etsin tez zamanda hadi bide kucagına aldıgın haberini okuyalım ışılcım sağ salim cık doğumdan inşallahgünaydın arkadaşlar bugünde herzamanki gibi ezan okunurken kalktık oğluşumla konuştum onunla bugün son kez karnımda olduğunu daha sonrasında onu kucağımda taşıyacağımı anlattım...daha sakiniz bugün tek dileğim sağlıklı bir şekilde onu dünyaya getirip büyütebilmek...umarım bugün herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir dua etmekten başka çaremiz yok ...sizlerdende bizler için bugün bir ayetel kursi okumanızı rica ediyoruz....teyzeleri bende sizler için dua edicem...dmf arkadaşım sen benden önce kavuşacaksın yavruna rabbim yar ve yardımcın olsun...şu anda evde bir bayram havası var eşimin içi içine sığmıyor bebeğin beşiğini odamıza taşıyor...bende nevresim tkımlarımı değiştirdim birazdan valizle oğlumun ana kucağıda arabaya inicek giyinicez ve yola koyulucaz hepinizi cok seviyoruz dualarınız esirgemeyin ....
kızlar günaydın, gece 4,5 nöbetinden sonra 7 de yatmıştım ama son 45 dk dır şiddetli gaz sancısı, dizimde karnının üzerinde ayakları ve kafası aşağıya sallanır şekilde duruyor ve ilk kez sallıyorum, umarım sallanmaya alışmaz bir yandanda jazz açtım, benim deli kızın jazz da sakinleştiğini fark ettim geçen gün, oysaki hep klasik ve doğal ses dinletmiştim :)
fena sancısı var , bu sefer neden böyle oldu anlamadım dün sadece mantı yemiştim süt ürünleride gaz yapmaz bana , ama benimde gazım var allah allah ...
hemen aç karnına hipp still tee içeyim rezene anason kimyon falan var içinde gazımızı alır baya bi inşallah...
kızlar diyordum ya kaç gündür canım sıkkın kötüyüm cart curt, gece bebeği emzirirken gülben ergenin dünkü programını açtım , Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu yönetimi vardı, bir tel bağlantısı oldu ve tüm program kitlendi bende fena ağladım kadının durumuna , ve o sırada kendime geldim, toparlan dedim kendime bak neler var şükretki bu günleri aramayasın sonra dedim, ne kocalar var birde içerde uyuyan kocana bak dedim melek uyuyor içerde dedim ve bugün daha iyiyim kızlar....
eğer sağlığımız yerindeyse
eğer sıcak bir evimiz
eğer sıcak bir yemeğimiz
eğer bize değer veren bir kocamız
eğer evimizde huzur varsa
dünyadaki az şansı insanların arasındayız...
hep bunu düşünün, hep daha kötüsünü düşünün ve şükredip yolunuza devam edin...
canım insan acayip heyecanlanır herhalde ya hadi hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucukDogum belirtisi diye yaziyor kitaplarda anneme sordum bugun yarin gelir o zaman dedi
Kahverengimsi kirmizi sumuksu bir leke seklinde
oyy maşallahh Allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsünDMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
melikecim canım günaydın özlemin babasından bi haber varmı buraya da girmemiş şimdi kafasında kuruyodur bi sürü şeyler . buraya gelse biraz kafa dağıtırdı
Canım gözün aydın.. Sen iyi olunca prenses de iyi oluyo demek ki annesi bak hiç üzmüyo senii..
Dualarımız babanla hiç merak etme.. İnşallah hayırlı haberlerini alcaz öğleden sonra.
yazıp hemen çıkıyorum canlarım
sabah hastaneye tok gitmiştim, meğer aç gitmek gerekiyormuş kan tahlilleri için. kan tahlilim yarına kaldı..
EKG çekindim, nst ye girdim sancım çıktı... doktor ağrı hissediyomusun dedi yok dedim. o zaman alttan bi muayene edeyim dedi. muayenemi oldum akıntın var idrar tahlili yapalım dedi. sonra fitil verdi 2 gün onu kullanıcam. hiç bir iş yapmıycam, ağır kaldırmıycam tamamen yasakladı
yarın sabah aç karnına kan vermeye ve cuma günü son kez ayrıntılı usgye giricem günümü öyle vericekler.
öptüm çıkıyorum
bebegimmm ohhh demek minik kızının kalp atısları nabzı düzeldi,bakk annesi o sana üzüldü o yüzden öyleydi geçen gün. ama şimdi ikinizde yavaş yavaşş toparlanıyorsunuz. babanda Allahın izni ile hayırlı haberlerde cıkcak ameliyattan sen içini ferah tut kuşumm. tümm dualarım seninle.
Canım gözün aydın minik kızın iyiymiş doğum tarihide tam belli olasa da yakında kesinleşir bu arada geçmiş olsun inş.bir an önce geçer.Anahtarlığı beğenmene sevindim evdeki keçeleri değerlendiriyim dedim işte.Bebek gelince vaktim olmaz böyle şeylerle uğraşmayaTünaydınnnnnnnnn canlarımbizde smdi doktorumuzdan geldik,yine enfeksiyon,yine idrarda canlı bakteri ve yine antibiyotik bu sefer de Largopen ayy bitmedi gitti benim bu çilem neyse napalımm miniğimiz iyi Allaha sukur,poposunu mideme dayamıs takılıyo oralarda sıpam benim 10-15 Mart arası doğumumuz var ama tarih belli degil daha,sezeryan olcak bide doktorcugum karar veremedi bir türlü
oleyyy Allah uzun saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahhhAllahım nazarlardan saklasın minigimizi.
kuzummm coook güzel olmuslar yaa özellikle anahtarlıga bayıldıgımı söylemeden edemicem
bebegimmm ohhh demek minik kızının kalp atısları nabzı düzeldi,bakk annesi o sana üzüldü o yüzden öyleydi geçen gün. ama şimdi ikinizde yavaş yavaşş toparlanıyorsunuz. babanda Allahın izni ile hayırlı haberlerde cıkcak ameliyattan sen içini ferah tut kuşumm. tümm dualarım seninle.
OHHH EWDE OLMAK WAARDI ŞİMDİ BENDE UZANIRDIM OĞLUŞUMLASANDALYE TEPESİNDE OTUMAKTAN BÖÖÖ GELDİ
yatın yuwarlanın kızlar ewde olmanın tadını çıkarın..
düzeldi teyzesi düzeldi çok şükür sevindirdi beni minik yavrum bide dedesi sevindirirse değmesin kimse benim keyfime:) sana da cok gecmiş olsun kuzum az daha sık dişini bi de Largopen kullan napalım azıcık kaldı sabret eşin nasıl oldu kuzum
Canım gözün aydın minik kızın iyiymiş doğum tarihide tam belli olasa da yakında kesinleşir bu arada geçmiş olsun inş.bir an önce geçer.Anahtarlığı beğenmene sevindim evdeki keçeleri değerlendiriyim dedim işte.Bebek gelince vaktim olmaz böyle şeylerle uğraşmaya
biz sandalye tepesinde doğurcaz senle
eee benim miniğim söz dinler bakkk nasıl mutlu etti hepimizi sıpayer teyzesi onu yer yerrrr ısırır poposunu maşallahhh diyelim du nazar degmesin kuzuna dedeside az kaldı girmek üzeredir ameliyata herhalde,girsin cıksın oda mutlu haberler vercek size,sen ozaman gör mutluluğu. amannn beni boşver annem ben içerim ilaçları şeker gbi napim alıstım artık. kocacım da idare eder az biraz yürütmeye çalısıyoruz zorlanıyor birazcık,varikosel tam kasıkta ya sünnetli cocuk gbi oturuyo geçecek zamanla acısıda inşallah.
sağol teyzesi ye ısır istediğini yap kuzum:) dedimiz henüz girmedi ama eli kulagında bekliyoruz inşallah güzel haberlerini...ay yazık adama ya Allah tez zamanda kaldırsın ayağa inşallah zor kısmını atlattı zaten de iileşme süreci de hızlı olur umarım
canım çok güzeller keçeye bayıldım yine söktürmüşsün ellerine sağlıkAnahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
ii iii ısırmam için izin cıktıvalla kızımıda öyle büyütücem ben ısıra ısıra hadi sıra sizde benim kocam girdi ameliyata sıra senin babişte oda gircek çıkcak birlikte iileşcekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?