2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sorma teyzesi ya dinlemiş valla babasını akıllı sıpam benim :) inşallah güzelim hemen güzel haberlerini aliim da size de veriim o haberleri

Babanında inş çok güzel geçicek ameliyatı. Sen kendini sıkma hiç. Allah şifa vericek en kısa zamanda:79:

Beklesin canım ne zaman isitiyosa gelsin kuzular:)))Sağol canım teşekkür ederim.Uras için duvar süsü yapmıştım keçeden ondan kalan malzemeleri kullandım.Ben ticarete döksem kimse almaz hediye beklerler

Sağol canım teşekkür ederim

amann gezsin öyle boşver ii olsunda sünnetli çocuk gbi gezsinler Allahım tezzz zamanda sıhhat versin kuzum benim. sen içini ferah tut. kocacım ameliyata girdide yarım saat geç cıktı önceden bir ameliyatı daha varmıs aynı yerde zorlanmıs doktor bayaaa, benm tansiyon dibe vurdu nabzım 140 ı geçti oyuzden diyorum ya sen sakin ol,Allahın izni ile girip cıkıyorlar ameliyattan. yeterki biz dualarımızla destek olalım sevdiklerimize.

Beklesin canım ne zaman isitiyosa gelsin kuzular:)))Sağol canım teşekkür ederim.Uras için duvar süsü yapmıştım keçeden ondan kalan malzemeleri kullandım.Ben ticarete döksem kimse almaz hediye beklerler

keyifleri bilirr miniklerin zaten bize soran yok ki keske bende yapsam minigime bişeler kendi ellerimle,denesem beceririm herhalde bana dantel olmasın yeter bii ona kafam basmıyor,çok sıkı yapıyorum taş gbi oluyor
dogru diyorsun ticarete döksen bile hediye isterler,sende para verin diyemezsin.

özgecim keçen ve magnetin cok hos olmus. ellerine saglık canım.bu arada sandalyede gecirenler kısmına perim ve sana katılıyorum. benımde oyle. artık bitiyor. ogleden sonra uykuları yapan ark.lara katılcam . sen son ana kadar calısacaksın sanırım?

derin nasılsın? duşunu aldın rahatladın sancın baslarsa bize yazabilirsin umarım. umarım kolay ve güzel bir dogumun olur. bize güzel güzel hikaynei yazarsın. merakla beklıyoruz

Dene canım yapabilirsin çok zor değil,böyle şeylerle uğraşmayı seviyosan çok zevkli yapması:)

Son düzenleme:

yazilanlari okurken dikkatimi cekti bende 34+4 hataligim ayni sorun bende de vardi geceleri hem yatamiyorum bide ustune mide yanmasi. genelde bebegin saclarindan dolayi deniliyor ama refluden (mide asidi) ,ben her aksam ilik sute cok az seker katip iciyorum inan cok iyi geldi ve elmada cok iyi geliyo.sut ve elmada mideyi rahatlatan asitler var tavsiye ederim canim.

streetpit canım bende senin gibi hep hastalıklı çocuklar görüyorum
yada suratı çok kötü çocuklar görüyorum
çok merak ediyoruz ondan herhalde artık iyice panik olduk

ay çok sağolun kızlar allah razı olsun arada bir kişinin moral vermesi bile öyle iyi geliyor ki hatta şimdi kendimi daha iyi hissediyorum doktora gitmekten de vazgeçtim zaten şimdi kayınvalidem geldi ben de dinleniyorum inat ettim ilaç içmeyeceğim hele bi doğsun bebişim sonra içerim..

bu arada IŞIL dan haber var mı?

kızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah

OHHH EWDE OLMAK WAARDI ŞİMDİ BENDE UZANIRDIM OĞLUŞUMLA SANDALYE TEPESİNDE OTUMAKTAN BÖÖÖ GELDİ
yatın yuwarlanın kızlar ewde olmanın tadını çıkarın..
Aman bilemedim işte olmak mı iyi evde olmak mı... işte olsam şimdiye kadar doğururdum gibi geliyo.. Evde ben yattıkça kız da yatıyo

Bende yaptım heyooooo:) çok sağol
Güle güle kullan :))

İnsan nasıl mutlu oluyo dimi Öslemim yaa bizden başka biri de karnımızdakini adam yerine konup konuşuyo ya :) ben bayılıyorum.. eşime sürekli konuş onla diyorum yazık o da kendince konuşuyo ama genelde soru soruyo cevap alamayıncada sıkılıyo :)) bi de bazen fısır fısır bişeyler söylüyo, ne diyosun diyorum kızımla aramızda özel diyo :) ben o kızın özelini yicem bi doğsun da
Dedemizden haber yok dimi daha? Çıktı mı acaba ameliyattan? Hayırlı haberleri bi gelseydi sadece sen ve kızın değil ben ve kızım da rahat bi nefes alcaz tamam mı? :) benimki tekmeliyo arkadaşına selam gönderiyo herhalde

kızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah
Canım dualarımız babanla,inş.hayırlı haberler alırsın.İçini ferah tut canım...
Ben de evde olsam erken doğar kesin iş yerinde yine oturuyorum eve gidince noluyosa herşey gözüme batıyo yaa oturmak bilmiyorum
Ewet tatlım benim sabah nişanım gelmişti,akşamına bebişimi aldım kucağıma....Hiç panik yapma,hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah:))

canım benim nişanım gelmedi başka arkadaşın gelmiş o da 1-2gün içinde doğum olur demişti.Bende böylece öğrenmiş oldum:)))

ay mutlu olmaz mı valla bi değişik oluyomuş benim eşim de konuş diyince öle sacma sacma sorular soruyo sen büyüyomusun babacım sen doğcan mı biz senle parka mı gitcez falan diye kızı da içerden tekmeliyo anlastıklarını düşünüyodu safım dün ilk defa mantıklı bişey konuştu kız tepki vermemişti ama yerine getirmiş yavru kuşum o fısıldamaları benim beyim de yapıyo bizimkilerin de özeli var yani anlayacağın ah bi doğsunlar ben özelden de severim genelden de onu:)) dedemiz yarım saat önce girmiş ameliyata kuzum bekliyoruz hayırlısıyla cıkmasını...ben o minik ayakların minik tekmelerini yerim bak benimki de coştu arkadaşının slmını alınca kız bunlar telepati yoluyla anlaşıyo olmasın:))

Merhabalar dogum yapan arkadaslara bebekleri hayırlı olsun.Benim gibi bekleyen arkadaslara da allah tez zamanda saglıkla evladına kavusturmasını diliyorum.
Hamileligimin 35. haftasına yarın giriyorum. 29. haftama kadar çok şükür sorun yaşamadım fakat yaklasık 6 haftadır evde yatmaktayım hatta bu sürede 3 kere hastaneye yattım çıktım.Erken dogum riskiyle karsı karsıyaydım çok sükür artık dogarsa çok ciddi bir risk tasımıyor.6 Haftadır blogu takip ediyorum allah sizden razı olsun okudukca pozitif düşüncelerinizi sizi tanımasam da benimde moralim düzeldi ve sabrettik ogluşumla çok sükür 35. haftaya kadar da geldik.

Az önce doğum yapacağım hastaneyle konuştum normal doğuma fotoğrafçı girmiyomuş,sadece odada fotoğraf çekiyolarmış,bende en çok ilk doğduğu anların çekilmesini istiyodum hayallarim suya düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…