- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.541
özlemcim canım kızın babasını dinlemiş üzmemiş seni maşallah ona akıllı bıdık sende üzme artık fıstığını babanda inş. hayırlısıyla çıkıcak ameliyattan güzel haberlerini bekliyoruz.
düzeldi teyzesi düzeldi çok şükür sevindirdi beni minik yavrum bide dedesi sevindirirse değmesin kimse benim keyfime:) sana da cok gecmiş olsun kuzum az daha sık dişini bi de Largopen kullan napalım azıcık kaldı sabret eşin nasıl oldu kuzum
sagol kuzucummmmminigim ii ii maşallah,tepiniyo içerde,hiçç çıkmaya niyeti yok bekler o gününü bu gidişle
yalnızz evdeki keçeleri degerlendirim demişsin,evdeki parçalardan bunu yaptıysan malzemen full olsa neler cıkaracagını düşünemiyorummbu işi ticarete dökmek lazım ben sana söyleyim
canım çok güzeller keçeye bayıldım yine söktürmüşsün ellerine sağlık
özlemcim canım kızın babasını dinlemiş üzmemiş seni maşallah ona akıllı bıdık sende üzme artık fıstığını babanda inş. hayırlısıyla çıkıcak ameliyattan güzel haberlerini bekliyoruz.
Babanında inş çok güzel geçicek ameliyatı. Sen kendini sıkma hiç. Allah şifa vericek en kısa zamanda:79:
ay benim de tek hayalim o şöle azcık toparlansın ısıra ısıra bitircem kuzumu:) ay ne güzel söylüyosun mervem ya az kaldı hayırlısıyla girsin cıksın babacım sonra o da biraz sünnetli gibi dolaşcak ama olsun tez zamanda iileşsin ikisi de inşallah
Beklesin canım ne zaman isitiyosa gelsin kuzular:)))Sağol canım teşekkür ederim.Uras için duvar süsü yapmıştım keçeden ondan kalan malzemeleri kullandım.Ben ticarete döksem kimse almaz hediye beklerler
amann gezsin öyle boşver ii olsunda sünnetli çocuk gbi gezsinlerAllahım tezzz zamanda sıhhat versin kuzum benim. sen içini ferah tut. kocacım ameliyata girdide yarım saat geç cıktı önceden bir ameliyatı daha varmıs aynı yerde zorlanmıs doktor bayaaa, benm tansiyon dibe vurdu nabzım 140 ı geçti oyuzden diyorum ya sen sakin ol,Allahın izni ile girip cıkıyorlar ameliyattan. yeterki biz dualarımızla destek olalım sevdiklerimize.
keyifleri bilirr miniklerin zaten bize soran yok kikeske bende yapsam minigime bişeler kendi ellerimle,denesem beceririm herhalde bana dantel olmasın yeter bii ona kafam basmıyor,çok sıkı yapıyorum taş gbi oluyor
dogru diyorsun ticarete döksen bile hediye isterler,sende para verin diyemezsin.
dönerkende uyanıyorum bölk pörçük oldu uykualrım. sırt üstü uyuyamıyorum ya sag ya sol oda artık rahatsız ediyor midemdecokyandıgı için otururarakuyumayacalısıyorum tutuluyorum ya da uyuyamıyorum otuyuorum öleee
Ben uyuyorum.. sadece sağdan sola dönmek için uyanıyorum ama her uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum o ayrı :)
canım normal bu aralar kötü rüyalar.. hepimizde oluyo çok kafaya takmamak lazım...
Zamanı bilmek daha iyi bencebaksana biz de ne zaman olcak diye gözüne bakıyoruz... Sayılı gün çabuk geçer her zaman.. biraz daha sabır..
streetpit canım bende senin gibi hep hastalıklı çocuklar görüyorum
yada suratı çok kötü çocuklar görüyorum
çok merak ediyoruz ondan herhalde artık iyice panik olduk
Aman bilemedim işte olmak mı iyi evde olmak mı... işte olsam şimdiye kadar doğururdum gibi geliyo.. Evde ben yattıkça kız da yatıyoOHHH EWDE OLMAK WAARDI ŞİMDİ BENDE UZANIRDIM OĞLUŞUMLASANDALYE TEPESİNDE OTUMAKTAN BÖÖÖ GELDİ
yatın yuwarlanın kızlar ewde olmanın tadını çıkarın..
Güle güle kullan :))Bende yaptım heyooooo:) çok sağol
öyle valla tatlım dün babası cok konuştu kızıyla " bebeğim annene destek ol bak dede birazcık hastalanmış diye cok üzülüyo sen toparla şu anneni emi "diyo okadar hoşuma gitti ki bu sabah sonuçları görünce ya dedim resmen anlamış eşek sıpası nasıl mutlu etti beni:)) dedemiz de telefon da diyoki " fındık kızıma söyle ben gelmeden doğmasın" bunun üzerine cocugumun doğacagı varsa da gitmiştir artık çünkü pek dinliyo dışardakileri sağolsun:) ayy şu bi kaç saat de gecseydi babacım sağ salim çıksaydı ameliyattan o kadar ii olcaz ki biz anne kız...
Ben hiç bilmiyorum canım ama öyledir heralde nişan nasıl bişey onu bile bilmiyorum:18:
kızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah
Canım dualarımız babanla,inş.hayırlı haberler alırsın.İçini ferah tut canım...kızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah
Ben de evde olsam erken doğar kesin iş yerinde yine oturuyorum eve gidince noluyosa herşey gözüme batıyo yaa oturmak bilmiyorumAman bilemedim işte olmak mı iyi evde olmak mı... işte olsam şimdiye kadar doğururdum gibi geliyo.. Evde ben yattıkça kız da yatıyo
Güle güle kullan :))
İnsan nasıl mutlu oluyo dimi Öslemim yaa bizden başka biri de karnımızdakini adam yerine konup konuşuyo ya :) ben bayılıyorum.. eşime sürekli konuş onla diyorum yazık o da kendince konuşuyo ama genelde soru soruyo cevap alamayıncada sıkılıyo :)) bi de bazen fısır fısır bişeyler söylüyo, ne diyosun diyorum kızımla aramızda özel diyo :) ben o kızın özelini yicem bi doğsun da
Dedemizden haber yok dimi daha? Çıktı mı acaba ameliyattan? Hayırlı haberleri bi gelseydi sadece sen ve kızın değil ben ve kızım da rahat bi nefes alcaz tamam mı? :) benimki tekmeliyo arkadaşına selam gönderiyo herhalde
Ewet tatlım benim sabah nişanım gelmişti,akşamına bebişimi aldım kucağıma....Hiç panik yapma,hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeğin inşallah:))
İnsan nasıl mutlu oluyo dimi Öslemim yaa bizden başka biri de karnımızdakini adam yerine konup konuşuyo ya :) ben bayılıyorum.. eşime sürekli konuş onla diyorum yazık o da kendince konuşuyo ama genelde soru soruyo cevap alamayıncada sıkılıyo :)) bi de bazen fısır fısır bişeyler söylüyo, ne diyosun diyorum kızımla aramızda özel diyo :) ben o kızın özelini yicem bi doğsun da
Dedemizden haber yok dimi daha? Çıktı mı acaba ameliyattan? Hayırlı haberleri bi gelseydi sadece sen ve kızın değil ben ve kızım da rahat bi nefes alcaz tamam mı? :) benimki tekmeliyo arkadaşına selam gönderiyo herhalde
Dualarımız hep onunla merak etme kuzum.. Hayırla sağlıkla kurtulcak inşallah... Allah'a emanet..
Canım dualarımız babanla,inş.hayırlı haberler alırsın.İçini ferah tut canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?