2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür tehlikeli dönemi atlatmışsın canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..

Kuzum üzülmeee.. Doğum odasına fotoğraf makinası sokabiliyosun orda çekerler? Bizim doktor makinanı getir ben birine çektiririm dedi.. orda çekerler profesyonel olmasa da hatıra oolur??

Ben de soruyım dra o zaman canım belki izin verirler,hatıra olsun diye zaten illa profesyonel olması gerekmiyo benim için.

canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza

canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza

Sagol canımcım :) amin insallah herkesi allah sag salim saglıkla yavrusuna kavustursun.Senin de baban rahatsızmıs ona da dua ediyorum tez zamanda allah sifa versin torunuyla parklarda allah oynamayı nasip etsin

kız sen zaten 38. haftadasın, işte olman zaten mümkün değil:)
ewde olmanın da dezavantajı wardır heralde , sıkılırsın zaman geçmez falan.. işyerinde zaman akıp gidiyo.. hem biliyo musun ben çoğu hamilenin aksine otururken değil de yattığım zaman çok rahatsız oluyorum.. kalçam belim çok ağrıyo, doğrulamıyorum eşim yardım ediyo kalkmam için.. işyerinde olmak daha iyi sanırsam

Sagol canımcım :) amin insallah herkesi allah sag salim saglıkla yavrusuna kavustursun.Senin de baban rahatsızmıs ona da dua ediyorum tez zamanda allah sifa versin torunuyla parklarda allah oynamayı nasip etsin

ah canım cok tesekkür ederim duaların ve ii dileklerin için Allah razı olsun bitanem

merak etme canım baban çok iyi olacak, sende güzel haberini paylaşacaksın burdan.. çok geçmiş olsun

inşallah tatlım benim inşallahh cok tesekkür ederimmm

Riskli zamanı atlamışsın , Allahın izniyle hayırlısı ile evlatlarımızı alırız kucagımıza

Son zamanlarda bende de korkular başladı diğer arkadaslarda yazmış bende garip ruyalar görüyorum. en cok da bebeğim sanki sağlıksız olacakmış gıbı seyler cok korkuyorum. Allah göstermesin oyle seyler, gercekten ınsanın artık sabrı kalmıyor heralde

selam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için..

dün gece içim gitti oğlum ordayken...kucağınıza alınca çok farklı oluyo kızlar...karnınızdaki haline hiç benzemiyo...hayatınız tamamen o..ay yedi ay yemedi ay uyudu uyumadı...

benimde dikişlerim alındı bugün...valla yalan söyleyemem size..sezaryende sonra ağrı oluyo baya..özellikle ayakta durunca...hastanedeyken iğne yapıyolar falan anlamıyosunuz ama eve gelice çıkıyo acısı:)

Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.

Kesinlikle işte olmak daha iyi bencede.. hele de yorucu bi iş değilse.. oturduğun yerden çalışıosan ve stres yoksa en iyisi iş... ben mecburen erken ayrıldım izne o yüzden 1 aydır evdeyim ve iyice sıkıldım

hadi hayırlı doğumlar...inşallah kolaylıkla sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Canım çok şükür atlatmışsınız ben de bugün girersen sana onu sorcaktım çoğu bebekte sarılık oluyomuş doğunca... o sarı tülbenti falan hazırladık ama :))) niye oluyomuş canım ya? yada naapmamız lazım olmasın diye doktor öneride bulunmuo mu?

Dikişlerde gitmiş ohh rahatladın.. Ben çıldırazaaam Ayça hala doğuramadımmm :)

Canım Allah yardımcın olsun... Bi avazda kurtulursun inşallah.. Bize de güzel doğum hikayeni yazarsın.. Haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..

canım cok geçmiş olsun kuzucuğuna ama normal derler en kısa zamanda atlatır inşallah annesi...sana da gecmiş olsun canım kolay mı ameliyat gecirdin güzelim o ağrılar da en kısa zaman gecer gider inşallah

canım hai sağlıkla gelsin kuzucuk hayırlısıyla kavuş yavruna dualarımız seninle ay cok heyecanlı yaa

Canım tekrar Allah bağışlasın,minik poyraz'a geçmiş olsun...Artık herşeyin poyraz:))

Canım inş.kolay bi doğum olur,sağlıkla gelsin oğlun,en kısa zamanda güzel haberlerini de alırız inş.

ona yapılacak bişey pek yok yaaa...yeni doğunca süt az mama az olunca oluyo bütün çocuklar...hemşire 10 çocuktan 9 u olur dedi.. fototerapi die bi alet var..küvöz gibi..oraya yatırıyolar 1 gece..sende gidip 2 saatte bi süt sağıyosun..ilaç falan bişi yok yani...beraber doğum yaptığım kişiler hepimiz ordaydık...birazda para almak için yapıyolar yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…