- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.561
Çok şükür tehlikeli dönemi atlatmışsın canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..Merhabalar dogum yapan arkadaslara bebekleri hayırlı olsun.Benim gibi bekleyen arkadaslara da allah tez zamanda saglıkla evladına kavusturmasını diliyorum.
Hamileligimin 35. haftasına yarın giriyorum. 29. haftama kadar çok şükür sorun yaşamadım fakat yaklasık 6 haftadır evde yatmaktayım hatta bu sürede 3 kere hastaneye yattım çıktım.Erken dogum riskiyle karsı karsıyaydım çok sükür artık dogarsa çok ciddi bir risk tasımıyor.6 Haftadır blogu takip ediyorum allah sizden razı olsun okudukca pozitif düşüncelerinizi sizi tanımasam da benimde moralim düzeldi ve sabrettik ogluşumla çok sükür 35. haftaya kadar da geldik.
Az önce doğum yapacağım hastaneyle konuştum normal doğuma fotoğrafçı girmiyomuş,sadece odada fotoğraf çekiyolarmış,bende en çok ilk doğduğu anların çekilmesini istiyodum hayallarim suya düştü
Çok şükür tehlikeli dönemi atlatmışsın canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..
Çok tesekkürler allah cümlemize saglıklı evladlar ve kolay dogumlar nasip etsin insallah
Çok şükür tehlikeli dönemi atlatmışsın canım.. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu..
Kuzum üzülmeee.. Doğum odasına fotoğraf makinası sokabiliyosun orda çekerler? Bizim doktor makinanı getir ben birine çektiririm dedi.. orda çekerler profesyonel olmasa da hatıra oolur??
Merhabalar dogum yapan arkadaslara bebekleri hayırlı olsun.Benim gibi bekleyen arkadaslara da allah tez zamanda saglıkla evladına kavusturmasını diliyorum.
Hamileligimin 35. haftasına yarın giriyorum. 29. haftama kadar çok şükür sorun yaşamadım fakat yaklasık 6 haftadır evde yatmaktayım hatta bu sürede 3 kere hastaneye yattım çıktım.Erken dogum riskiyle karsı karsıyaydım çok sükür artık dogarsa çok ciddi bir risk tasımıyor.6 Haftadır blogu takip ediyorum allah sizden razı olsun okudukca pozitif düşüncelerinizi sizi tanımasam da benimde moralim düzeldi ve sabrettik ogluşumla çok sükür 35. haftaya kadar da geldik.
canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza
merak etme canım baban çok iyi olacak, sende güzel haberini paylaşacaksın burdan.. çok geçmiş olsunkızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah
Aman bilemedim işte olmak mı iyi evde olmak mı... işte olsam şimdiye kadar doğururdum gibi geliyo.. Evde ben yattıkça kız da yatıyo
Güle güle kullan :))
İnsan nasıl mutlu oluyo dimi Öslemim yaa bizden başka biri de karnımızdakini adam yerine konup konuşuyo ya :) ben bayılıyorum.. eşime sürekli konuş onla diyorum yazık o da kendince konuşuyo ama genelde soru soruyo cevap alamayıncada sıkılıyo :)) bi de bazen fısır fısır bişeyler söylüyo, ne diyosun diyorum kızımla aramızda özel diyo :) ben o kızın özelini yicem bi doğsun da
Dedemizden haber yok dimi daha? Çıktı mı acaba ameliyattan? Hayırlı haberleri bi gelseydi sadece sen ve kızın değil ben ve kızım da rahat bi nefes alcaz tamam mı? :) benimki tekmeliyo arkadaşına selam gönderiyo herhalde
Sagol canımcım :) amin insallah herkesi allah sag salim saglıkla yavrusuna kavustursun.Senin de baban rahatsızmıs ona da dua ediyorum tez zamanda allah sifa versin torunuyla parklarda allah oynamayı nasip etsin
merak etme canım baban çok iyi olacak, sende güzel haberini paylaşacaksın burdan.. çok geçmiş olsun
Merhabalar dogum yapan arkadaslara bebekleri hayırlı olsun.Benim gibi bekleyen arkadaslara da allah tez zamanda saglıkla evladına kavusturmasını diliyorum.
kız sen zaten 38. haftadasın, işte olman zaten mümkün değil:)
ewde olmanın da dezavantajı wardır heralde , sıkılırsın zaman geçmez falan.. işyerinde zaman akıp gidiyo.. hem biliyo musun ben çoğu hamilenin aksine otururken değil de yattığım zaman çok rahatsız oluyorum.. kalçam belim çok ağrıyo, doğrulamıyorum eşim yardım ediyo kalkmam için..işyerinde olmak daha iyi sanırsam
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
selam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için..
dün gece içim gitti oğlum ordayken...kucağınıza alınca çok farklı oluyo kızlar...karnınızdaki haline hiç benzemiyo...hayatınız tamamen o..ay yedi ay yemedi ay uyudu uyumadı...
benimde dikişlerim alındı bugün...valla yalan söyleyemem size..sezaryende sonra ağrı oluyo baya..özellikle ayakta durunca...hastanedeyken iğne yapıyolar falan anlamıyosunuz ama eve gelice çıkıyo acısı:)
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
selam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için..
dün gece içim gitti oğlum ordayken...kucağınıza alınca çok farklı oluyo kızlar...karnınızdaki haline hiç benzemiyo...hayatınız tamamen o..ay yedi ay yemedi ay uyudu uyumadı...
benimde dikişlerim alındı bugün...valla yalan söyleyemem size..sezaryende sonra ağrı oluyo baya..özellikle ayakta durunca...hastanedeyken iğne yapıyolar falan anlamıyosunuz ama eve gelice çıkıyo acısı:)
Canım tekrar Allah bağışlasın,minik poyraz'a geçmiş olsun...Artık herşeyin poyraz:))selam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için..
Canım çok şükür atlatmışsınız ben de bugün girersen sana onu sorcaktım çoğu bebekte sarılık oluyomuş doğunca... o sarı tülbenti falan hazırladık ama :))) niye oluyomuş canım ya? yada naapmamız lazım olmasın diye doktor öneride bulunmuo mu?
Dikişlerde gitmiş ohh rahatladın.. Ben çıldırazaaam Ayça hala doğuramadımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?