- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.581
canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
ona yapılacak bişey pek yok yaaa...yeni doğunca süt az mama az olunca oluyo bütün çocuklar...hemşire 10 çocuktan 9 u olur dedi.. fototerapi die bi alet var..küvöz gibi..oraya yatırıyolar 1 gece..sende gidip 2 saatte bi süt sağıyosun..ilaç falan bişi yok yani...beraber doğum yaptığım kişiler hepimiz ordaydık...birazda para almak için yapıyolar yani:)
kızlarr size bi uyarıııı...bebeğin kimliğini çıkarırken çok dikkatli olunnn..bu gerizekalı nüfus memurluğunun kullandığı programda hatalar oluyo...mesela bizim oğlanın ismini poyrak kaydetmişler..şimdi dava açıyoruz..düzeltilsin die...bikere girdilermi ismi değiştiremiyolarda...uyuz olduk yaaaaa...
Evet yaa her bebek de oluyo diyolar.. Dediğin gibi yapcak bişey yok hastaneye yine bayılcaz yani paraları.. Bu arada bebeğin ssk sı başlayınca ondan karşılıyo dimi? Size de aksilik olmuş kimlikte amabi sorun olmuyo dimi yine ssk karşılıyo mu?
Ben izniniz olmadan konuya dahil oluyorum ama sarılık tedavisini devlet hastanesi dısında SSK ile anlasması olan hiçbir özel hastane karsılamıyor diye biliyorum.Ben dogum için fiyat alırken görüşmüştüm.Küvezi SSK karsılıyor fakat sarılık olursa onun günlük tedavisine 200 YTL ücret alırız demişlerdi
slm kızlar geceleri rahat uyumak için yastık vs bişe aldınızmı..ben deli olcam sol sağ yattıkça sırtüstü uyanıyorum bazende karnımın üstüne doğru uyumuş buluyorum bebeğime bişe olcak diye korku sarıyo beni( sizdede oluyomu...yan yatış yastığı görmüştüm işe yarıyomudur
ben de biraz uzanıyım kızlarr görüşürüz yine
OHHH EWDE OLMAK WAARDI ŞİMDİ BENDE UZANIRDIM OĞLUŞUMLASANDALYE TEPESİNDE OTUMAKTAN BÖÖÖ GELDİ
yatın yuwarlanın kızlar ewde olmanın tadını çıkarın..
yazilanlari okurken dikkatimi cekti bende 34+4 hataligim ayni sorun bende de vardi geceleri hem yatamiyorum bide ustune mide yanmasi. genelde bebegin saclarindan dolayi deniliyor ama refluden (mide asidi) ,ben her aksam ilik sute cok az seker katip iciyorum inan cok iyi geldi ve elmada cok iyi geliyo.sut ve elmada mideyi rahatlatan asitler var tavsiye ederim canim.
kızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah
Merhabalar dogum yapan arkadaslara bebekleri hayırlı olsun.Benim gibi bekleyen arkadaslara da allah tez zamanda saglıkla evladına kavusturmasını diliyorum.
Hamileligimin 35. haftasına yarın giriyorum. 29. haftama kadar çok şükür sorun yaşamadım fakat yaklasık 6 haftadır evde yatmaktayım hatta bu sürede 3 kere hastaneye yattım çıktım.Erken dogum riskiyle karsı karsıyaydım çok sükür artık dogarsa çok ciddi bir risk tasımıyor.6 Haftadır blogu takip ediyorum allah sizden razı olsun okudukca pozitif düşüncelerinizi sizi tanımasam da benimde moralim düzeldi ve sabrettik ogluşumla çok sükür 35. haftaya kadar da geldik.
Ben izniniz olmadan konuya dahil oluyorum ama sarılık tedavisini devlet hastanesi dısında SSK ile anlasması olan hiçbir özel hastane karsılamıyor diye biliyorum.Ben dogum için fiyat alırken görüşmüştüm.Küvezi SSK karsılıyor fakat sarılık olursa onun günlük tedavisine 200 YTL ücret alırız demişlerdi
uyudum uyandım sende uyuyormusun? rüya bile gördüm hhehe :)
hatırlattıgın için sağol başkent hastanesinde gideceğim doğumuda orda yapmayı düşünüyordum bi konusayım bakayım. yoksa devlet hastanesinde doğum yaparım..
hatırlattıgın için sağol başkent hastanesinde gideceğim doğumuda orda yapmayı düşünüyordum bi konusayım bakayım. yoksa devlet hastanesinde doğum yaparım..
Evet yaa her bebek de oluyo diyolar.. Dediğin gibi yapcak bişey yok hastaneye yine bayılcaz yani paraları.. Bu arada bebeğin ssk sı başlayınca ondan karşılıyo dimi? Size de aksilik olmuş kimlikte amabi sorun olmuyo dimi yine ssk karşılıyo mu?
selam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için..
dün gece içim gitti oğlum ordayken...kucağınıza alınca çok farklı oluyo kızlar...karnınızdaki haline hiç benzemiyo...hayatınız tamamen o..ay yedi ay yemedi ay uyudu uyumadı...
benimde dikişlerim alındı bugün...valla yalan söyleyemem size..sezaryende sonra ağrı oluyo baya..özellikle ayakta durunca...hastanedeyken iğne yapıyolar falan anlamıyosunuz ama eve gelice çıkıyo acısı:)
Herkese selam, inşaAllah haller keyfler yerindedir
Giremediğim süreç içinde doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim evlatlarınıza ve sizlere hayırlı ömürler versin,
Ben de uyursam rüya bile görüyorum ama çoğu zaman gündüzleri telefon kapı susmuyo.. uykumun içine ediolar :)) bugün de uzandım dalmak üzereyken telekom aradı tarife anlatcakmış... Ben önce ona bi güzel tarife anlattım.. bi daha aramaz sanırım :))
Aaa başkent hastanesine mi karar verdin? başkent üni.nin orda olan dimi? nasılmış fiyatları?
Rica ederim ne demek benim sordugum İstnabul avrupa yakasında 8 özel hastanede aynı seyi söyledi.Gerci hepsi farklı ücretler talep ediyorlar yenidogan sarılıgı için bu durumda dogum yapmayı düsündügünüz hastaneden öncelikle teyit alıp sonrasında devlet hastanesi planlanabilir siz bilirsiniz.Allah umarım hiçbirimizi bu durumla karsı karsıya bırakmaz yine de karsılasıldıgında ne yapmamız gerektigine dair planımız olmasında da fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?