2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr size bi uyarıııı...bebeğin kimliğini çıkarırken çok dikkatli olunnn..bu gerizekalı nüfus memurluğunun kullandığı programda hatalar oluyo...mesela bizim oğlanın ismini poyrak kaydetmişler..şimdi dava açıyoruz..düzeltilsin die...bikere girdilermi ismi değiştiremiyolarda...uyuz olduk yaaaaa...

canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza

Masallah çok şanslısın normal dogum yapmayı planlıyorsun sanırım insallah allah tez zamanda agrısız saglıklı dogum yapmayı nasip eder saglıkla bebegini kucagına alırsın.Dualarımız seninle.İnsallah allah bana da hayırlısıyla normal dogum nasip etsin istiyorum.KOrkma stres etme allah yardımcın olsun

canım zor zamanların geçmiş gitmiş maşallah bugunlere gelebilmişsin hepimiz ne zorluklar yaşadık ama şükürler olsun şimdi gün sayıyoruz bak Allah hepimizi sağ salim kavuştursun yavrularımıza

Masallah çok şanslısın normal dogum yapmayı planlıyorsun sanırım insallah allah tez zamanda agrısız saglıklı dogum yapmayı nasip eder saglıkla bebegini kucagına alırsın.Dualarımız seninle.İnsallah allah bana da hayırlısıyla normal dogum nasip etsin istiyorum.KOrkma stres etme allah yardımcın olsun

Evet yaa her bebek de oluyo diyolar.. Dediğin gibi yapcak bişey yok hastaneye yine bayılcaz yani paraları.. Bu arada bebeğin ssk sı başlayınca ondan karşılıyo dimi? Size de aksilik olmuş kimlikte ama bi sorun olmuyo dimi yine ssk karşılıyo mu?

Böyle hataları çok yapıyolar yaaa şimdi uğraş dur.Sağol canım bizi de uyardığın için....

Ben izniniz olmadan konuya dahil oluyorum ama sarılık tedavisini devlet hastanesi dısında SSK ile anlasması olan hiçbir özel hastane karsılamıyor diye biliyorum.Ben dogum için fiyat alırken görüşmüştüm.Küvezi SSK karsılıyor fakat sarılık olursa onun günlük tedavisine 200 YTL ücret alırız demişlerdi

oo canım maşallahh maşallahh geliyo demekki bebişin. hadi Allah saglıklı dogum nasip etsin inşallah sana. oglunla birlikte mutlu haberlerini bekliyoruzz

aslında bu çok önemli bi bilgi canım teşekkürler.. bizde hem hastanelerimizle görüşelim hem de karşılamıyosa gideceğimiz devlet hastanesini planlayalım ki sonradan bebekle ordan oraya taşınmayalım..

bende almadım ama bacagının arasına yastık koyabilirsin. yataga sen kocan ve yastık sıgabiliyorsanız rahat olur :)

uyudum uyandım sende uyuyormusun? rüya bile gördüm hhehe :)
ben de biraz uzanıyım kızlarr görüşürüz yine

iyimi kötümü tartışılır ya. bende işte olsaydım pekiyi olurdu :) sen daha izne ayrılmadın sanırım?
OHHH EWDE OLMAK WAARDI ŞİMDİ BENDE UZANIRDIM OĞLUŞUMLA SANDALYE TEPESİNDE OTUMAKTAN BÖÖÖ GELDİ
yatın yuwarlanın kızlar ewde olmanın tadını çıkarın..

süt elma falan sadece yarım saat hadi taş çatlasın 1 saat iyi geliyor sonrası gene başlıyor. ben neler denemedim mesela bana soda da iyi geliyor bu kadar bir süre sakızda. ama gaviskon aldım o 1 2 saat iyi geliyor. en azından uyuyorum geri uyanıyourm mide yanmama gene içiyorum bi 2 saat gene uyuyorum.. zaten hem mide yanması hemde huzursuz uyuyorum nedendir bilinmez..

Allah acil şifalar nasip etsin. sağ sağlim kurtulsun inş.
kızlar babamı yarım saat önce almışlar ameliyata dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim hayırlı haberlerini alırım inşallah

çok şükür atlatmışsın o dönemi. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin.

açılman başlamış sen evdemisin? gerçi ha deyince açılmıyor değil mi? ne güzel hiç panik yapmıyorsunuz ben cok panik olurum sanırım.
Allah sağ sağlim bir avazda kurtarsın inş..

hatırlattıgın için sağol başkent hastanesinde gideceğim doğumuda orda yapmayı düşünüyordum bi konusayım bakayım. yoksa devlet hastanesinde doğum yaparım..

uyudum uyandım sende uyuyormusun? rüya bile gördüm hhehe :)

Ben de uyursam rüya bile görüyorum ama çoğu zaman gündüzleri telefon kapı susmuyo.. uykumun içine ediolar :)) bugün de uzandım dalmak üzereyken telekom aradı tarife anlatcakmış... Ben önce ona bi güzel tarife anlattım.. bi daha aramaz sanırım :))

hatırlattıgın için sağol başkent hastanesinde gideceğim doğumuda orda yapmayı düşünüyordum bi konusayım bakayım. yoksa devlet hastanesinde doğum yaparım..

Rica ederim ne demek benim sordugum İstnabul avrupa yakasında 8 özel hastanede aynı seyi söyledi.Gerci hepsi farklı ücretler talep ediyorlar yenidogan sarılıgı için bu durumda dogum yapmayı düsündügünüz hastaneden öncelikle teyit alıp sonrasında devlet hastanesi planlanabilir siz bilirsiniz.Allah umarım hiçbirimizi bu durumla karsı karsıya bırakmaz yine de karsılasıldıgında ne yapmamız gerektigine dair planımız olmasında da fayda var.

Herkese selam, inşaAllah haller keyfler yerindedir

Giremediğim süreç içinde doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim evlatlarınıza ve sizlere hayırlı ömürler versin,

Bugün D_M_F doğum yapacaktı, ondan haber var mı? Rabbim yar ve yardımcısı olsn...

Biz iyiyiz çok şükür dün sabah Afyona geldik, akşam Fetih 1453'e gittik, oğlum bu filimi izlerken coştu resmen bu sabahta antalyaya geldik, burada hava sıcaklığı 16 derece, ankarada -10 du yani sıcaklık 26 derece birden artınca sanki bahar gelmiş gibi hissettik özlemişim denizi, sıcak havayı

Bizden haberler böyle, birazdan akşam yemeğine inecğiz, fırsat buldukça girerim yine, öpüyorum hepinizi

tamamını karşılamıyo sgk...eğer hastaneden çıkmadan olursa karşılıyo..çıktığında tekrar para veriyosun...bayıldık paraları valla

canım inşallah çok güzel bir doğumun olur
dualarımız seninle

canım çok geçmiş olsun minik oğluşuna
inşallah biran evvel geçer sarılığı

Herkese selam, inşaAllah haller keyfler yerindedir

Giremediğim süreç içinde doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim evlatlarınıza ve sizlere hayırlı ömürler versin,

Canım gez güzelce tadını çıkar hem havanın hem oraların...
DMF doğum yaptı iyi şükür, meri doğum yaptı o da iyi, Işıldan haber bekliyoruz.. MAG ın oğluşu sarılık olmuştu o da tedavisini bitirip eve dönmüş şükür.. DERin83 ün nişanı geldi bugün.. Hastaneye gitti bugün yarın haber bekliyoruz inşallah.. Polly günü alamadı hastaneden aç karna gitmek gerekiyomuş tekrar gitcek.. Haberler böyle bizden.. Hekres genel olarak iyi çok şükür..

beni bi kocam arar onada yaıyom diyom daha ne telefon ne bişi
300 normal 350 sezeryan keyfi olursa sezeryan 3700 . ama tabi küvez müvez bilgim yok konusurumm 27 sinde gitcem. eğer paralıysa herşey ztb gider doğururum artık.
yada doğumu orda yapsam herhangi bi sorunda alsam ztb ye gitsem bebeğimi olmaz mı? gerçi el kadar bebeğe nasıl kıycan oda var.

Aaa başkent hastanesine mi karar verdin? başkent üni.nin orda olan dimi? nasılmış fiyatları?

ben ankaradayım böyle birşey duymamıştım.ama sorcam unutmazsam. sağol valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…