- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.601
tamamını karşılamıyo sgk...eğer hastaneden çıkmadan olursa karşılıyo..çıktığında tekrar para veriyosun...bayıldık paraları valla
300 normal 350 sezeryan keyfi olursa sezeryan 3700 . ama tabi küvez müvez bilgim yok konusurumm 27 sinde gitcem. eğer paralıysa herşey ztb gider doğururum artık.
yada doğumu orda yapsam herhangi bi sorunda alsam ztb ye gitsem bebeğimi olmaz mı? gerçi el kadar bebeğe nasıl kıycan oda var.
devlet hastaneleri sadece ücretsiz tedavi uyguluyomuşburda da güvenip götürebileceğimiz bize yakın bi hastane yok ki yaa sarılığı tedavi ettirelim derken başka hastalık kaptırmayalım çocuğa Allah korusun.. ben benim hastaneyle bi görüşüyüm bakıyım ne diycekler...
Canım yaaa çok tşk ederim haberlerin için;Canım gez güzelce tadını çıkar hem havanın hem oraların...
DMF doğum yaptı iyi şükür, meri doğum yaptı o da iyi, Işıldan haber bekliyoruz.. MAG ın oğluşu sarılık olmuştu o da tedavisini bitirip eve dönmüş şükür.. DERin83 ün nişanı geldi bugün.. Hastaneye gitti bugün yarın haber bekliyoruz inşallah.. Polly günü alamadı hastaneden aç karna gitmek gerekiyomuş tekrar gitcek.. Haberler böyle bizden.. Hekres genel olarak iyi çok şükür..
gittiğinde yatış için sorarsın...pakete neler dahil falan die..ama dediğim gibi ordayken acil bişey olursa para yok ama çıkıştan sonra hepsi ekstra...aybaşında kalça çıkığı için kontrole gitces..yine para:)) osurdu para sı...tı para:))) hazırlıklı olun yanii..
canım inşallah çok kolay ve sağlıklı bir doğum olur,bebeğin sağlıkla gelir... ohh ne güzel yaa doğuran doğurana, biz de gaza geliyoz böylece..Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
Kesinlikle işte olmak daha iyi bencede.. hele de yorucu bi iş değilse.. oturduğun yerden çalışıosan ve stres yoksa en iyisi iş... ben mecburen erken ayrıldım izne o yüzden 1 aydır evdeyim ve iyice sıkıldım
canım sağol çok önemli bi bilgi, kocişe sölücem gözünü dört açsın :)) Rabbim Poyraz bebeğe uzun sağlıklı ömür versin..kızlarr size bi uyarıııı...bebeğin kimliğini çıkarırken çok dikkatli olunnn..bu gerizekalı nüfus memurluğunun kullandığı programda hatalar oluyo...mesela bizim oğlanın ismini poyrak kaydetmişler..şimdi dava açıyoruz..düzeltilsin die...bikere girdilermi ismi değiştiremiyolarda...uyuz olduk yaaaaa...
bende almadım ama bacagının arasına yastık koyabilirsin. yataga sen kocan ve yastık sıgabiliyorsanız rahat olur :)
uyudum uyandım sende uyuyormusun? rüya bile gördüm hhehe :)
iyimi kötümü tartışılır ya. bende işte olsaydım pekiyi olurdu :) sen daha izne ayrılmadın sanırım?
süt elma falan sadece yarım saat hadi taş çatlasın 1 saat iyi geliyor sonrası gene başlıyor. ben neler denemedim mesela bana soda da iyi geliyor bu kadar bir süre sakızda. ama gaviskon aldım o 1 2 saat iyi geliyor. en azından uyuyorum geri uyanıyourm mide yanmama gene içiyorum bi 2 saat gene uyuyorum.. zaten hem mide yanması hemde huzursuz uyuyorum nedendir bilinmez..
Allah acil şifalar nasip etsin. sağ sağlim kurtulsun inş.
çok şükür atlatmışsın o dönemi. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına almayıda nasip etsin.
açılman başlamış sen evdemisin? gerçi ha deyince açılmıyor değil mi? ne güzel hiç panik yapmıyorsunuz ben cok panik olurum sanırım.
Allah sağ sağlim bir avazda kurtarsın inş..
Canım yaaa çok tşk ederim haberlerin için;
Dmfi meri adına çok sevindimRabbim tamamına erdirsin,
Işıldan haberim yoktu, onun planlı mı yoksa ani mi oldu:44: İnşaAllah iyidir, ondan da hayırlı-sağlıklı haberler alırız...
Mag canım çoook geçmiş olsun, inşaAllah tekrarlamaz, Rabbim bebişine hayırlı sağlıklı ömürler versin,
Derin83tende inşaAllah hayırlı haberler alırız,
Polly sezeryan için tahlil mi verecekti, ondan mı gün alamadı ki, inşaAllah oda hayırlı zamanda alır prensesini kucağına...
İnşaAllah herkes sağlıcakla bebişini kucağına alır, hepinizde aklımda, kalbimde, duamdasınız
ewet cnm ben haftaya cuma ayrılıyorum izne... bazen şeytan dürtmüyo değil hadi bekleme bu cuma çık diyo ama dinlemiyorum inatla:))
Heee yani nst para kontrol para diye yakınmayın bunlar daha bişey değil diyosun :)) yandık valla.. Ayça elimi çabuk tutuyum da şu bizim bebeleri kertme işini biraz öne alalım.. düğün havasında yaparsak belki takı filan takan olur da çocukların doktor masraflarına harcarız
bizim paralar bişi diill..çocukta herşey para...buarada bez alan arkadaşlar...1 numara alın...ben 2 ile başlamıştım ama büyük oluyo...1 aldık bizde...nekadar tombik olursa olsun 1 oluyo...bide çookk çokk büyük bavullar yapmayın..biz takım takım eşya götürdük hepsini geri getirdik...zıbın almayın..giydirmediler hemen body istediler..bol bol orkid alın...hastanede verilenler yastık gibi..heryerinize çıkıyo...bol bol don götürün yüksek belli olsun...sezaryende gelip gelip karnınıza bastırıyolar rahim toplansın kanlar çıksın die...fışır fışır akıyo zaten alttan:)
kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
Bende onu düşünüyorum bebeğin masraflarını karşılamazsa devlete gitmek lazım ztb hastanesindeki enfeksiyon olayından sonra bende çok kötü bi imaj oluştu önünden bile geçmek istemiyorum hele bebişlesen de sor ben de soruyum olmadı Atatürk hastanesine falan götürürüz nispeten daha güzel diyolar devlet hastaneleri arasında.. bakalım araştıralım da bilgileri paylaşırız..
gittiğinde yatış için sorarsın...pakete neler dahil falan die..ama dediğim gibi ordayken acil bişey olursa para yok ama çıkıştan sonra hepsi ekstra...aybaşında kalça çıkığı için kontrole gitces..yine para:)) osurdu para sı...tı para:))) hazırlıklı olun yanii..
ewet cnm ben haftaya cuma ayrılıyorum izne... bazen şeytan dürtmüyo değil hadi bekleme bu cuma çık diyo ama dinlemiyorum inatla:))
ANAMMMMMMmmmmmmmCanım gözümüz aydınnnn!! Dualarımız kabul olduuuu
Hadi bununla geçmiş olsun Allah başka dert vermesin inşallah... Üşümesi çok normal çünkü ameliyatı acayip soğuk bi yerde yapıyolar mecburen... o yüzden çıkınca çok üşüyo insanlar ama merak etme daha yorgunluğunu atamaz bi kaç saate hem üşümesi geçer hem daha bi kendine gelir inşallah... Way benim canımın dedesii iyileşmiş çabucaaak
Hıı bu arada biz de SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZZZZ
canım hadi gözün aydın olsun
çok şükür sağ salim bitmiş ameliyatı babanın
güzel dualarınada amin diyorum
ANAMMMMMMmmmmmmmCanım gözümüz aydınnnn!! Dualarımız kabul olduuuu
Hadi bununla geçmiş olsun Allah başka dert vermesin inşallah... Üşümesi çok normal çünkü ameliyatı acayip soğuk bi yerde yapıyolar mecburen... o yüzden çıkınca çok üşüyo insanlar ama merak etme daha yorgunluğunu atamaz bi kaç saate hem üşümesi geçer hem daha bi kendine gelir inşallah... Way benim canımın dedesii iyileşmiş çabucaaak
Hıı bu arada biz de SENİ ÇOOOOK SEVİYORUZZZZ
geçmiş olsunnn...bide bişey daha...ben hiç üşümedim...öyle buzluk gibi biyer diil yaaa..sadece karnınıza sürülen ilaçlar soğukk...öyle titremiyosunuz yaniii...
nezaman mış duydugun olay? ben şimdide kontrollere oraya gidiyorum başkente ilk defa gitcem 27 sinde. ztb de doktorumda var. gerçi başka hastanede doğurursam kadın bakmaz bana. ama herşeye para alırlarsa zor işim. sormak lazım gidince sorayım.
sağol ayçaamm...ay biz de üşümeyiz inşallah ya ben hiç sevmem öle üşüyüp titremeyi titredikçe titrerimö artar üşümem manyak gibi oluyorum titremekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?