- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.621
anaammm ne güzel geçmiş öle senimn doğumun kuzum yaa uyumussun uyanmışşın oohh bebiş kollarda Allah hepimize nasip etsin inşallah bide bağıran kadına trip yapmış ya alemsin valla:)))güzelim koluna iğneyi yedin mi buza yatırsalar anlamıyosunki:)))))) doktor geldi hazırmısın hadi uyuyalım dedi..hazır diilim dedim..oo seni beklersek çocuk okula giderken çıkıcak dedi..sonrasını hatırlamıyorum..zaten ameliyathanede ayıltıyolar önce..sonra bekleme odasına alıyolar..oranda buranda kablolar var zaten...hemşire nefes al die bağırıyo sadece...hatta benim yanımda bi karı daha doğurmuştu..car car bağırıyodu..demişim ne bağırıyo bu:)))))))))) bizde doğurduk ne var yani die...hemşire gülüyodu sonra...zaten masadan yatağına alıyolar hemen..ordan oraya zıplatmıyolar yani...
Biz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
anaammm ne güzel geçmiş öle senimn doğumun kuzum yaa uyumussun uyanmışşın oohh bebiş kollarda Allah hepimize nasip etsin inşallah bide bağıran kadına trip yapmış ya alemsin valla:)))
oyyy maşallah Aden bebişe de annesine de Allah hepimizi böle bi cırpıda kurtulmak nasip etsin inşallah sağol haber verdiğin için canımm
anaammm ne güzel geçmiş öle senimn doğumun kuzum yaa uyumussun uyanmışşın oohh bebiş kollarda Allah hepimize nasip etsin inşallah bide bağıran kadına trip yapmış ya alemsin valla:)))
oyyy maşallah Aden bebişe de annesine de Allah hepimizi böle bi cırpıda kurtulmak nasip etsin inşallah sağol haber verdiğin için canımm
canım inşallah çok güzel bir doğumun olur
dualarımız seninle
canım çok geçmiş olsun minik oğluşuna
inşallah biran evvel geçer sarılığı
o masada uyuyana kadar kaç tane 3,5 attım bilmiyorum ama..aşağı inene kadar o yol bitmedi..asansörde falan..ama nasıl oluyosa uyuşuyosun zaten..ben çok ağlarım diyodum ama damla ağlayamadım...2 gün önceden uyuşmuş gibiydim... doğuma fotoğrefçı girdi..hepsini çekmiş zaten..bana yollayınca eğer içiniz kaldırırsa paylaşırım doğumu:)))
2008 de olmuştu cnm.. ALlah korusun tabi hep öle olcak diye bişiy yok da sinek de küçük mide bulandırır derler ya o hesap benim aklımı bulandırdı orası.. Bi de ben o olaydan önce kist tedavisi için gitmiştim bi kere.. daha bekardım ona rağmen profesörler doktorlar bi odaya tıkışmış çay pasta yerlerken 2-3 tane stajyer alttan muayene etmek istediler.. odaya bi girdim 4-5 kadın açmış yatıyo perdeler yarı açık yarı kapalı filan :)) hemenn geri döndüm bi dahada gitmem yani oraya Allah yokluklarını göstermesin ama düşürmesin de öle diyim..
Biz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
Biz geldikkk
ayça cnm rabbım bebeğinle bırlıkte guzel gunler nasıp etsın,cok sevındım saglıklı kucagına aldıgına,bısey sorucaktım amelıyatta dıkısmı atılmıski bende kızımda sezeryan oldum ama dr sadece üstundekı bandı actı vekalk dedı hatta esım kesmedınızmı dedı,dr;bılmem ki,dedı guldu benımkı yapıştırma ve hıc bellı dgıl sende ozel hastanede oldun neden dıkıslıkı lazer degılmı çok sasırdım vallahı?
o masada uyuyana kadar kaç tane 3,5 attım bilmiyorum ama..aşağı inene kadar o yol bitmedi..asansörde falan..ama nasıl oluyosa uyuşuyosun zaten..ben çok ağlarım diyodum ama damla ağlayamadım...2 gün önceden uyuşmuş gibiydim... doğuma fotoğrefçı girdi..hepsini çekmiş zaten..bana yollayınca eğer içiniz kaldırırsa paylaşırım doğumu:)))
ay kaldırır kaldırır o anlar kaldırılmaz mı yaa sen ekle kuzum görelim
Özlem'cim bugün cidden güzel bir gün çok sevindim babacığın da sağ sağlim çıkmış olmasına ameliyattan.Geçmiş olsun canımkızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
özlem senın dogum tarıhın nedır benım 10 mart yakın sanırım?
cok tesekkür ederimmm canımmmÖZLEM ÇOK SEVİNDİM GÜZEL HABERLERE GÖZÜNÜZ AYDIN
:
Özlem'cim bugün cidden güzel bir gün çok sevindim babacığın da sağ sağlim çıkmış olmasına ameliyattan.Geçmiş olsun canım
Az önce doğum yapacağım hastaneyle konuştum normal doğuma fotoğrafçı girmiyomuş,sadece odada fotoğraf çekiyolarmış,bende en çok ilk doğduğu anların çekilmesini istiyodum hayallarim suya düştü
Ay ne guzel haberler var bugun:)
Ozlemcim babanin iyi olmasina nasil sevindim anlatamam, bebisin de iyiymis cok sukur.ben de cumartesi yeniden gircem insallah sorun cikmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?