2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anaammm ne güzel geçmiş öle senimn doğumun kuzum yaa uyumussun uyanmışşın oohh bebiş kollarda Allah hepimize nasip etsin inşallah bide bağıran kadına trip yapmış ya alemsin valla:)))

oyyy maşallah Aden bebişe de annesine de Allah hepimizi böle bi cırpıda kurtulmak nasip etsin inşallah sağol haber verdiğin için canımm

Çok da şeker maşallah Aden.Rica ederim Özlem'cim,hepimiz de sağlıkla alalım kuzuları ay çok heyecanlandık hepimiz bakalım bizimkiler olunca neler yapıcaz

o masada uyuyana kadar kaç tane 3,5 attım bilmiyorum ama..aşağı inene kadar o yol bitmedi..asansörde falan..ama nasıl oluyosa uyuşuyosun zaten..ben çok ağlarım diyodum ama damla ağlayamadım...2 gün önceden uyuşmuş gibiydim... doğuma fotoğrefçı girdi..hepsini çekmiş zaten..bana yollayınca eğer içiniz kaldırırsa paylaşırım doğumu:)))

canım inşallah çok güzel bir doğumun olur
dualarımız seninle

canım çok geçmiş olsun minik oğluşuna
inşallah biran evvel geçer sarılığı

ayça cnm rabbım bebeğinle bırlıkte guzel gunler nasıp etsın,cok sevındım saglıklı kucagına aldıgına,bısey sorucaktım amelıyatta dıkısmı atılmıski bende kızımda sezeryan oldum ama dr sadece üstundekı bandı actı vekalk dedı hatta esım kesmedınızmı dedı,dr;bılmem ki,dedı guldu benımkı yapıştırma ve hıc bellı dgıl sende ozel hastanede oldun neden dıkıslıkı lazer degılmı çok sasırdım vallahı?

bence paylaş sencede bır mahsuru yoksa

bende kist için falan orda tedavi olmuştum hatta 1 hafta yattım hastanede hiç bi ters durumla karşılaşmadım hatta kaldıgım kattaki 1 hemşire dısında hepsi gayet iyiydi.. neyse ben başkentle konusayım da olmadı ztb yapcak bişi yok:)

iyi çok şükür kurtulmuşlar..

ışıl da aden de süperlerdi arkadaşlar,anlatamayız yani.maaşallah kırk bin keredarısı hepimizin başına artık

ben kilolu olduğum için normal dikişli yaptı doktor..yoksa normalde lazerle yapılıyo..eğer içerde bi akıntı falan olursa dışarı gelsin kontrol edelim dedi...

msj sayım az olduğu için özel msj atamadım.çizelgeyi yazan arkadaş benide eklerse sevinirim.37 haftalık hamileyim ve 3 martta epidural sezeryan doğumum var nasipse ve balıkesirde yaşıyorum.umarım çizelgeyi hazırlayan arkadaş ekler...

ay kaldırır kaldırır o anlar kaldırılmaz mı yaa sen ekle kuzum görelim

Özlem'cim bugün cidden güzel bir gün çok sevindim babacığın da sağ sağlim çıkmış olmasına ameliyattan.Geçmiş olsun canım
Derin'cim çok az kalmış kuzuya kavuşmana güzel haberlerini bekliyoruz öptük kocaman seni

Ay ne guzel haberler var bugun:)

Ozlemcim babanin iyi olmasina nasil sevindim anlatamam, bebisin de iyiymis cok sukur.ben de cumartesi yeniden gircem insallah sorun cikmaz.

Dmf ve isil bebislerine kavusmuslar massallah kuzulara:)

Derin de doguma gidiyor ay cok heyecanli:)

özlem senın dogum tarıhın nedır benım 10 mart yakın sanırım?

beim de 16 mart görünüyo güzelim bekler mi bilmem tabi hayırlısı hepimiz için:))

ÖZLEM ÇOK SEVİNDİM GÜZEL HABERLERE GÖZÜNÜZ AYDIN
:
cok tesekkür ederimmm canımmm

Özlem'cim bugün cidden güzel bir gün çok sevindim babacığın da sağ sağlim çıkmış olmasına ameliyattan.Geçmiş olsun canım

cok sağol bitanem evet ya bugün cok güzel bi gün oldu en kötü günümüz böle olsun inşallah :))

cnm içeri fotoğraf mak ver çekiyolar ,valla bizim hastabakıcı profesyönel fotoğrafçı gibi çekmişti:),hatta bizden önce fot. mak dışarı çıkmış ,kociş heyecanlanmış .:)

Yasminka canim ben hala calisiyorum, isler de yogun, o yuzden trafiklerde bakiyorum buraya, suan da oyle, telden yazdigim icin alinti yapamiyorum. Pazartesi raporumu alip goturucem, yani bu hafta son, senin de oyleymis ne guzel, nasil planlar yapiyorsun, benim bebisle ilgili cok isim var onlari yaparim ancak.

Ay ne guzel haberler var bugun:)

Ozlemcim babanin iyi olmasina nasil sevindim anlatamam, bebisin de iyiymis cok sukur.ben de cumartesi yeniden gircem insallah sorun cikmaz.

çok çok tesekkür ederim tatlım ya babacım bebecim de ii çok şükür:) dediğin gibi bugün çok güzel haberler geldi topiğimize Allah ağzımızın tadını bozmasın nazarlardan korusun topiğimizi senin de cok ii gecer kontrolün inşallah güzelim sorun cıkarmaz bebişin merak etme bizim topiğin bebişleripek akıllı maşallahhh

özlemciğim babacığına çok geçmiş olsun ,ışıl ,dmf bebişleriniz hahyırlı uğurlu olsun başka doğum yapan varmı bilmiyorum varsa herkesi tebrik ederim öpüyorum hepiniziiiiiii

Malkoc canim haklisin, benim arkadaslarim da doktorlari tersini soyledigi halde yediklerimizle alakasi var diyorlar. Anne tecrubesi denilen birsey boylr birsey demek ki, biz de cozeriz insallah:) sen o zamana kadar tavsiyelerini esirgeme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…