2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah minik arene ve ışılımaa
Rabbim bu güzel mutlulukları bizlerede nasip etsin inşallah

canımm ben seni yarı yolda bıraktım
çıktım rapora :26:
yakında sende dinlenme moduna geçiyorsun
artık topiğin son doğuranları olarak bekleriz hep beraber

canım orda hemşireler bile çekerler halamda sezeryan oldu hemşireler çekmişler bol bol bebişin pipisini

ayça geçmiş olsun gözün aydın eve geçmiş poyraz bebek inş. c.tesi günü tahlilleri de güzel çıkar oğluşunun

canım Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağına inş.

canım ablamın doğumunda hemşre geldi emzirin bol bol sarılık olmasın dedi bebişinde hiç uyanmaya niyeti yoktu zorlada olsa uyandırdık aman uyuyo uyandırmayalım dememek lazım şimdiden süt yapan çaylara başla en iyisi bide sezeryanda biraz erken olduğu için süt gelmiyo yada az geliyo heralde söyle miraya da sütün bollaşınca doğsun

bende sezeryana dönünce hemen aldım o donlardan ben minik diye 1 almıştım ama senin paşaya bile büyük olmamış gerçi onlarda 2-5 kg bütün bebişler olur.

amin canım benim ne güzel dua etmişsizn. gözün aydın babacığınla konuşmuşsun inş. çabucak iyileşirde doğuma yetişir .

sağol ayçaamm...ay biz de üşümeyiz inşallah ya ben hiç sevmem öle üşüyüp titremeyi titredikçe titrerimö artar üşümem manyak gibi oluyorum titremekten
bende senin gibiyim donarım heralde oralarda yatağın içi azıcık soğuk olsa titriyen ben orda napıcam bakalım

maşallah kuzuya kilosu boyu çok iyi allah analı babalı büyütsün.

ANNEMDE LAZER OLUR DEDİ AMA DEĞİŞEBİLİYO DEMEKKİ

kızlar çantamı hazırladım içine koyduklarımı yazayım eksiklerimisöyleyin ve de fazla varsa cıkartayım hamallık yapmıyım..

kendim için:
2 pijama
2 emzirme südyeni
4 kilot
1 lizöz
havlu kağıt
ıslak mendil
3 çorap
lohusa tacım :)
terlik
4 göğüs pedi

bebeğim için:

16 adet yenidoğan bez
ıslak mendil
2 çıtçıtlı uzun kollu badi
1 mendil
1 patik
2 zıbın takım
1 penye 1 örgü battaniye
1 yelek

bunlar yeterli mi? siz neler koydunuz?

Son düzenleme:

Aa çok sağolsunlar çok ince bi davranış bebişin güle güle kullansın inşallah annesi
DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....

Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....

oh oh maşallah sağlıkla sıhhatle kurtulduya Allah analı babalı büyütsün inşallah

Maşşşallah Adene de bak tosuncuk doğmuş desene teyzesi.Allah'ım analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah darısı bizlere olsun inşallah:)))

özlemciğim babacığına çok geçmiş olsun ,ışıl ,dmf bebişleriniz hahyırlı uğurlu olsun başka doğum yapan varmı bilmiyorum varsa herkesi tebrik ederim öpüyorum hepiniziiiiiii
canım cok tesekkür ederim sağolasın bu arada meri ve agu da doğum yaptı

amin canım benim ne güzel dua etmişsizn. gözün aydın babacığınla konuşmuşsun inş. çabucak iyileşirde doğuma yetişir .

cok tesekkür ederim canım ya atlattık çom şükür dediğin gibi inşallah tez zamanda ayaklanır da gelir yanımıza daha bi çok özledim ben babamı(

ışıl da aden de süperlerdi arkadaşlar,anlatamayız yani.maaşallah kırk bin keredarısı hepimizin başına artık

Ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor benim, gerçek gibi gelmiyor hala karnıma bakıyorum inanamıyorum. Çok tatlıydı Adencik maşallah
Çoookkk güzel bir gündü kızlar iyice sabırsızlandım ben.

Teşekkür ederim canım yorumuz için.

Bebeğin kucağında şimdi ne güzel Allah güzel, sağlıklı, uzun bir ömür versin inşallah.

Ne güzel maşallah arkadaşlarına bak iyi niyetin karşılığı hep iyiliktir. Bebeğinin kısmeti hep böyle güzel olsun inşallah.

canım tulum koymadın mı ?

maşallah canım doğum tarihin belli olmuş genel anestezimi olcaksın
sağol canım karar veremedim cuma günü son olarak bebişin suyuna bakıcak dr o zaman daha detaylı konuşcam anestezi uzmanı spinal daha ii dedi ama dr ne dicek bakalım

Ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor benim, gerçek gibi gelmiyor hala karnıma bakıyorum inanamıyorum. Çok tatlıydı Adencik maşallah
Çoookkk güzel bir gündü kızlar iyice sabırsızlandım ben.

ay evet yaa,bursanın ilk mart bebeği bu arada adenben eşime anlatıp duruyorum zaten,ay ağzı şöyle,eller şöyle.......ben de çok merak ediyorum ama 3-4 hafta daha beklesin bizim kuzular yaa

Canım geçmiş olsun akıntın hemen geçsin inşallah kendine de dikkat et gününün belli olması biraz gecikmiş ama hayırlısı olsun birazcık daha sabır.

İnşallah canım tadını çıkar bu duygunun sen de maşallah size.

Geçmiş olsun şükür riskli zamanlar geçmiş bundan sonrası da güzel geçsin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Hayırlı haberlerle gel inşallah sağlıkla kucağına al bebeğini.

Sana iyi gezmeler canım tadını çıkarmaya bak güzel havanın.

Maşallah canım iyi haberler vermişsin gözün aydın çok sevindim. Çabucak iyileşsin inşallah torununu görmeye gelsin dedesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…