- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.641
Biz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
Yasminka canim ben hala calisiyorum, isler de yogun, o yuzden trafiklerde bakiyorum buraya, suan da oyle, telden yazdigim icin alinti yapamiyorum. Pazartesi raporumu alip goturucem, yani bu hafta son, senin de oyleymis ne guzel, nasil planlar yapiyorsun, benim bebisle ilgili cok isim var onlari yaparim ancak.
canım orda hemşireler bile çekerler halamda sezeryan oldu hemşireler çekmişler bol bol bebişin pipisiniAz önce doğum yapacağım hastaneyle konuştum normal doğuma fotoğrafçı girmiyomuş,sadece odada fotoğraf çekiyolarmış,bende en çok ilk doğduğu anların çekilmesini istiyodum hayallarim suya düştü
ayça geçmiş olsun gözün aydın eve geçmiş poyraz bebek inş. c.tesi günü tahlilleri de güzel çıkar oğluşununselam kızlar....artıkxsık giremiyorum..mağlum oğluşum çok zaman alıyo...dün sarılık testimiz biraz yüksek çıktı dün gecede fototerapi için hastanede kaldık...sabah taburcu olduk..şimdi iyiyiz şükür...c.tesi tekrar kan vericez tahlil için..
dün gece içim gitti oğlum ordayken...kucağınıza alınca çok farklı oluyo kızlar...karnınızdaki haline hiç benzemiyo...hayatınız tamamen o..ay yedi ay yemedi ay uyudu uyumadı...
benimde dikişlerim alındı bugün...valla yalan söyleyemem size..sezaryende sonra ağrı oluyo baya..özellikle ayakta durunca...hastanedeyken iğne yapıyolar falan anlamıyosunuz ama eve gelice çıkıyo acısı:)
canım Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağına inş.Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
canım ablamın doğumunda hemşre geldi emzirin bol bol sarılık olmasın dedi bebişinde hiç uyanmaya niyeti yoktu zorlada olsa uyandırdık aman uyuyo uyandırmayalım dememek lazım şimdiden süt yapan çaylara başla en iyisi bide sezeryanda biraz erken olduğu için süt gelmiyo yada az geliyo heralde söyle miraya da sütün bollaşınca doğsunCanım çok şükür atlatmışsınız ben de bugün girersen sana onu sorcaktım çoğu bebekte sarılık oluyomuş doğunca... o sarı tülbenti falan hazırladık ama :))) niye oluyomuş canım ya? yada naapmamız lazım olmasın diye doktor öneride bulunmuo mu?
Dikişlerde gitmiş ohh rahatladın.. Ben çıldırazaaam Ayça hala doğuramadımmm :)
bende sezeryana dönünce hemen aldım o donlardan ben minik diye 1 almıştım ama senin paşaya bile büyük olmamış gerçi onlarda 2-5 kg bütün bebişler olur.bizim paralar bişi diill..çocukta herşey para...buarada bez alan arkadaşlar...1 numara alın...ben 2 ile başlamıştım ama büyük oluyo...1 aldık bizde...nekadar tombik olursa olsun 1 oluyo...bide çookk çokk büyük bavullar yapmayın..biz takım takım eşya götürdük hepsini geri getirdik...zıbın almayın..giydirmediler hemen body istediler..bol bol orkid alın...hastanede verilenler yastık gibi..heryerinize çıkıyo...bol bol don götürün yüksek belli olsun...sezaryende gelip gelip karnınıza bastırıyolar rahim toplansın kanlar çıksın die...fışır fışır akıyo zaten alttan:)
amin canım benim ne güzel dua etmişsizn. gözün aydın babacığınla konuşmuşsun inş. çabucak iyileşirde doğuma yetişir .kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
bende senin gibiyim donarım heralde oralarda yatağın içi azıcık soğuk olsa titriyen ben orda napıcam bakalımsağol ayçaamm...ay biz de üşümeyiz inşallah ya ben hiç sevmem öle üşüyüp titremeyi titredikçe titrerimö artar üşümem manyak gibi oluyorum titremekten
maşallah kuzuya kilosu boyu çok iyi allah analı babalı büyütsün.Biz geldikkk
Işıl'dan haberleri vereyim öncelikle.Işıl da Aden bebek de maşallah çok iyiler.Aden 3.800 gr 53 cm doğmuş.Işıl da genel anestezi ile doğum yapmış.Ayşen,Sevil ben hastaneye ziyarete gittik ,yeni geldim eve.Herşey yolunda darısı bizlerin başına hepimiz sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza
ANNEMDE LAZER OLUR DEDİ AMA DEĞİŞEBİLİYO DEMEKKİayça cnm rabbım bebeğinle bırlıkte guzel gunler nasıp etsın,cok sevındım saglıklı kucagına aldıgına,bısey sorucaktım amelıyatta dıkısmı atılmıski bende kızımda sezeryan oldum ama dr sadece üstundekı bandı actı vekalk dedı hatta esım kesmedınızmı dedı,dr;bılmem ki,dedı guldu benımkı yapıştırma ve hıc bellı dgıl sende ozel hastanede oldun neden dıkıslıkı lazer degılmı çok sasırdım vallahı?
günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
DMF den mesaj var, yaklaşık 1 saat önce 3500 gr 51 cm boyunda bebişini almış kucağına, her ikiside sağlıklıymış....
Analı babalı huzurlu bir evde büyüsün inşallah....
Biz geldikkk
canım cok tesekkür ederim sağolasın bu arada meri ve agu da doğum yaptıözlemciğim babacığına çok geçmiş olsun ,ışıl ,dmf bebişleriniz hahyırlı uğurlu olsun başka doğum yapan varmı bilmiyorum varsa herkesi tebrik ederim öpüyorum hepiniziiiiiii
amin canım benim ne güzel dua etmişsizn. gözün aydın babacığınla konuşmuşsun inş. çabucak iyileşirde doğuma yetişir .
ışıl da aden de süperlerdi arkadaşlar,anlatamayız yani.maaşallah kırk bin keredarısı hepimizin başına artık
CEYLİNMELEK canım nasılsın bende seni arıcaktım 27 şubatta sezeryana giriyorum senin amliyata anestezi uzmanı kimdi
canım bardakların çok güzel gerçekten ama büyük geldi bana sonuçta şerbet tadımlık daha küçük bardaklar kullansan... hem ziyan olmasın şerbetler o yüzdende diyorum... süs çok hoş, fikir harika ama bardak büyük gibi geldi bana... yinede düşün zaman var...
canım çok sağol... evet sırayla sizin doğuma kadar ben turp gibi olurum inşallah...
hayırlısı olsun...
günaydın tombişler....bugün güzel bi süprizle başladım güne...dün iş arkadaşlarımın ısrarıyla bebiş için ihtiyaç listesi yapmıştık..daha doğrusu onlar koca bi liste hazırlamışlar, beni çağırdılar, olanları işaretle, olmayanları da alırsın haftasonu dediler.tamam dedim, hazırladık listeyi...gerçi para mara yok, almayı da şu an pek düşünemiyodum....neyse sabah bi geldim masamın üstü hediye dolu...birsürü kıyafet, biberon, anakucağı, kanguru,küvet, bebek çantası ,bebek bezleri, kremler,şampuan,vs...yani eksik olan ne varsa masamın üstünde :) :) dün hemen gidip almışlar hep beraber....çok şaşırdım ve çoookkk sevindim....canlarım ya, sağolsunlar böyle güzel bi süpriz yaptılar bana..Allah razı olsun hepsinden....maddi sıkıntıyı onlara anlatmamıştım pek...hani burda size bahsetmiştim bi kez ama onlara öyle anlatmamıştım...Rabbim bebişin nasibini onların eliyle gönderiverdi :)
Anahtarlık va magnetimiz böyle kızlar:))))
Eki Görüntüle 352392
canım tulum koymadın mı ?kızlar çantamı hazırladım içine koyduklarımı yazayım eksiklerimisöyleyin ve de fazla varsa cıkartayım hamallık yapmıyım..
kendim için:
2 pijama
2 emzirme südyeni
4 kilot
1 lizöz
havlu kağıt
ıslak mendil
3 çorap
lohusa tacım :)
terlik
4 göğüs pedi
bebeğim için:
16 adet yenidoğan bez
ıslak mendil
2 çıtçıtlı uzun kollu badi
1 mendil
1 patik
2 zıbın takım
1 penye 1 örgü battaniye
1 yelek
bunlar yeterli mi? siz neler koydunuz?
sağol canım karar veremedim cuma günü son olarak bebişin suyuna bakıcak dr o zaman daha detaylı konuşcam anestezi uzmanı spinal daha ii dedi ama dr ne dicek bakalımmaşallah canım doğum tarihin belli olmuş genel anestezimi olcaksın
Ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor benim, gerçek gibi gelmiyor hala karnıma bakıyorum inanamıyorum. Çok tatlıydı Adencik maşallah
Çoookkk güzel bir gündü kızlar iyice sabırsızlandım ben.
yazıp hemen çıkıyorum canlarım
sabah hastaneye tok gitmiştim, meğer aç gitmek gerekiyormuş kan tahlilleri için. kan tahlilim yarına kaldı..
EKG çekindim, nst ye girdim sancım çıktı... doktor ağrı hissediyomusun dedi yok dedim. o zaman alttan bi muayene edeyim dedi. muayenemi oldum akıntın var idrar tahlili yapalım dedi. sonra fitil verdi 2 gün onu kullanıcam. hiç bir iş yapmıycam, ağır kaldırmıycam tamamen yasakladı
yarın sabah aç karnına kan vermeye ve cuma günü son kez ayrıntılı usgye giricem günümü öyle vericekler.
öptüm çıkıyorum
SELAM KIZLARR BEBİŞLERDEN FIRSAT BULUP GİREMEDİM DOĞUM YAPAN ARKADAŞLAR ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ.. GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUNNNHALEN BEBİŞLERİNİ BEKLEYEN ARKADAŞLARR DARISI BAŞINIZA ÇOK GÜZELLL BU DUYGULARRR BİRAN EVVEL SİZLERDE YAŞAYIN İNŞ.....
Merhabalar dogum yapan arkadaslara bebekleri hayırlı olsun.Benim gibi bekleyen arkadaslara da allah tez zamanda saglıkla evladına kavusturmasını diliyorum.
Hamileligimin 35. haftasına yarın giriyorum. 29. haftama kadar çok şükür sorun yaşamadım fakat yaklasık 6 haftadır evde yatmaktayım hatta bu sürede 3 kere hastaneye yattım çıktım.Erken dogum riskiyle karsı karsıyaydım çok sükür artık dogarsa çok ciddi bir risk tasımıyor.6 Haftadır blogu takip ediyorum allah sizden razı olsun okudukca pozitif düşüncelerinizi sizi tanımasam da benimde moralim düzeldi ve sabrettik ogluşumla çok sükür 35. haftaya kadar da geldik.
Kizlar benim duzenli sancilarim gelmeye basladi doktora gittim simdi geliyorum doktordan saat 7 de tkrar hastaneye gidecegim bebegim bu gece ya da en gec yarin gelebilirmis acilma basldi bana dua edin kazasiz belasiz kolay ve rahat bir dogum yapip oglumu kucagima alayim belki haber vereme uzu bir sure.
Herkese selam, inşaAllah haller keyfler yerindedir
Giremediğim süreç içinde doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun, Rabbim evlatlarınıza ve sizlere hayırlı ömürler versin,
Bugün D_M_F doğum yapacaktı, ondan haber var mı? Rabbim yar ve yardımcısı olsn...
Biz iyiyiz çok şükür dün sabah Afyona geldik, akşam Fetih 1453'e gittik, oğlum bu filimi izlerken coştu resmenbu sabahta antalyaya geldik , burada hava sıcaklığı 16 derece, ankarada -10 du yani sıcaklık 26 derece birden artınca sanki bahar gelmiş gibi hissettik özlemişim denizi, sıcak havayı
Bizden haberler böyle, birazdan akşam yemeğine inecğiz, fırsat buldukça girerim yine, öpüyorum hepinizi
kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?