- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #39.661
ay evet yaa,bursanın ilk mart bebeği bu arada adenben eşime anlatıp duruyorum zaten,ay ağzı şöyle,eller şöyle....... ben de çok merak ediyorum ama 3-4 hafta daha beklesin bizim kuzular yaa
Maşallah canım iyi haberler vermişsin gözün aydın çok sevindim. Çabucak iyileşsin inşallah torununu görmeye gelsin dedesi.
canım tulum koymadın mı ?
sağol canım karar veremedim cuma günü son olarak bebişin suyuna bakıcak dr o zaman daha detaylı konuşcam anestezi uzmanı spinal daha ii dedi ama dr ne dicek bakalım
herkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
herkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
çok çok tesekkür ederim tatlım ya babacım bebecim de ii çok şükür:) dediğin gibi bugün çok güzel haberler geldi topiğimize Allah ağzımızın tadını bozmasın nazarlardan korusun topiğimizisenin de cok ii gecer kontrolün inşallah güzelim sorun cıkarmaz bebişin merak etme bizim topiğin bebişleripek akıllı maşallahhh
canımm ben seni yarı yolda bıraktım
çıktım rapora :26:
yakında sende dinlenme moduna geçiyorsun
artık topiğin son doğuranları olarak bekleriz hep beraber
Beklesinler bence de hep içeride kalacaklar gibi geliyor zaten de Aden'i görünce rüyada gibi hissettim kendimi:)Ben de anlatıyorumSabırsızlanıyorum ama en az iki hafta beklesin diyorum ben de bakalım keyifleri ne zaman gelirse kuzucukların.
Gözünaydın sağlıkla gelmiş kuzun darısı başımıza:)herkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?
Amin Ronya'cım aminnn.oyy maşallah minik arene ve ışılımaa
Rabbim bu güzel mutlulukları bizlerede nasip etsin inşallah
canımm ben seni yarı yolda bıraktım
çıktım rapora :26:
yakında sende dinlenme moduna geçiyorsun
artık topiğin son doğuranları olarak bekleriz hep beraber
İnşallah canım.canım orda hemşireler bile çekerler halamda sezeryan oldu hemşireler çekmişler bol bol bebişin pipisini
ayça geçmiş olsun gözün aydın eve geçmiş poyraz bebek inş. c.tesi günü tahlilleri de güzel çıkar oğluşunun
canım Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağına inş.
canım ablamın doğumunda hemşre geldi emzirin bol bol sarılık olmasın dedi bebişinde hiç uyanmaya niyeti yoktu zorlada olsa uyandırdık aman uyuyo uyandırmayalım dememek lazım şimdiden süt yapan çaylara başla en iyisi bide sezeryanda biraz erken olduğu için süt gelmiyo yada az geliyo heralde söyle miraya da sütün bollaşınca doğsun
bende sezeryana dönünce hemen aldım o donlardan ben minik diye 1 almıştım ama senin paşaya bile büyük olmamış gerçi onlarda 2-5 kg bütün bebişler olur.
amin canım benim ne güzel dua etmişsizn. gözün aydın babacığınla konuşmuşsun inş. çabucak iyileşirde doğuma yetişir .
bende senin gibiyim donarım heralde oralarda yatağın içi azıcık soğuk olsa titriyen ben orda napıcam bakalım
maşallah kuzuya kilosu boyu çok iyi allah analı babalı büyütsün.
ANNEMDE LAZER OLUR DEDİ AMA DEĞİŞEBİLİYO DEMEKKİ
Evett hem tosuncuk hem çok şeker biraz büyüsün sevelim güzel güzel şimdi kıyamıyoruz sevmeye:)Amin canım darısı bizi başımıza:)Aa çok sağolsunlar çok ince bi davranış bebişin güle güle kullansın inşallah annesi
oh oh maşallah sağlıkla sıhhatle kurtulduya Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşşşallah Adene de bak tosuncuk doğmuş desene teyzesi.Allah'ım analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallahdarısı bizlere olsun inşallah:)))
Ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor benim, gerçek gibi gelmiyor hala karnıma bakıyorum inanamıyorum. Çok tatlıydı Adencik maşallah
Çoookkk güzel bir gündü kızlar iyice sabırsızlandım ben.
Beklesinler bence de hep içeride kalacaklar gibi geliyor zaten de Aden'i görünce rüyada gibi hissettim kendimi:)
Gözünaydın sağlıkla gelmiş kuzun darısı başımıza:)
Amin Ronya'cım aminnn.
İnşallah canım.
Evett hem tosuncuk hem çok şeker biraz büyüsün sevelim güzel güzel şimdi kıyamıyoruz sevmeye:)Amin canım darısı bizi başımıza:)
Ben yükledim göndereyim size fotoları:)Bana da hala rüyadaymışm gibi geliyor:)Yalnız kızlar 15 kat merdiveni indik de heryerim ağryor benim yaf:))Ayrıca sizi bıraktm otobüse bindim hala içim rahat edemedi vedalaşamadım diye.
kızlaaaar babacığımın sesini duydum çıkmış ameliyattan ii geçmiş sesi de ii geliyodu bi tek çok üşüyorum dedi kuzum benim tir tir titriyodu kıyamam ama geçti ya atlattı ya ısınması kolay Allahıma şükürler olsun ii haberlerini aldım sizlere de cok tesekkür ederim hepinizden Allah razı olsun kolay kolay doğumlar yaşatsın bebişleriniz sağlıklı hayırlı evlatlar eylesin ne dim ben size bilmiyorumki iyiki varsınız sizlerin duası desteği olmasaydı iice kimsesiz kalırdım coook cok sağolun SİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUUMMMMMM
al benden de o kadar,iyice hamlamışım oturmaktan,et kesemese bari bacaklarbiz lafa dalmışız zaten senin arkandan ama en yakın zamanda bana geliyosunuz ve devam ediyoruz muhabbete ama güneş aklıma geldikçe gülüyorum asansör olayına
al benden de o kadar,iyice hamlamışım oturmaktan,et kesemese bari bacaklarbiz lafa dalmışız zaten senin arkandan ama en yakın zamanda bana geliyosunuz ve devam ediyoruz muhabbete ama güneş aklıma geldikçe gülüyorum asansör olayına
çok çok teşekkür ederim Ayşencim sağolasın
Dediğin gibi baya hamlamışız.Son günlerimiz artık sen yorulma canım ya geliriz tabi ama sana telaşe olur.
Ay ben bu hamileliğimde yaşadığım ikinci asansör vakası,koruparkta yaşadım bir benzerini de.Otoparkta başladı dedim indir beni aşkım bana birşeyler oluyor.Bir panikatağım eksikti o da eklendi herhalde:)Çıkışta da asansörle inmeye kalkmıştım otoparka 1 kat sonra atıvermiştim kendimi dışarı.Ama bu Medicalpark çok fena yahu 16 kat,bodrum 4 ü duyduktan sonra bi garip oldum ay indim bi baktım elimi uzatsam değicem tavana nasıl koştum geri bir de asansör çıkmış olsaydı direk doğuma alabilirlerdi beni valla oracıkta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?