2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay evet yaa,bursanın ilk mart bebeği bu arada adenben eşime anlatıp duruyorum zaten,ay ağzı şöyle,eller şöyle.......ben de çok merak ediyorum ama 3-4 hafta daha beklesin bizim kuzular yaa

Ben de anlatıyorum Sabırsızlanıyorum ama en az iki hafta beklesin diyorum ben de bakalım keyifleri ne zaman gelirse kuzucukların.

herkese merhabalar.biz prensesimle evimize geldik.38+2 de ptesi saat 08.21 de 2925gr 48cm doğdu.ilk gün adaptasyon sıkıntısından dolayı bir gce yoğun bakımda kaldı dün yanıma geldi bugünde taburcu olduk.benimle beraber esperenza doum yapmıştı.rana 20 de yapma ihtimali vardı başka kimler doğum yaptı biri bana özet geçebilir mi?

gözünüz aydın,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım Allah güzel bir ömür versin bebeğine inşallah. BUgün d_m_f ve umutluyum78 doğum yaptı. Derin in nişanı geldi sancısı başladı doğuma gitti.

Çok sağol canım inşallah.

Topiğimize de maşşallah

canımm ben seni yarı yolda bıraktım
çıktım rapora :26:
yakında sende dinlenme moduna geçiyorsun
artık topiğin son doğuranları olarak bekleriz hep beraber

Aaaa ne zaman çıktın, seni gidi seni Tansiyondan dolayı mı çıktın, korkutuyordu seni biraz. boşver iyi yapmışsın, bu son haftada bana da acaip zor geliyor, heryerim ağrıyor:S

Hayırlı olsun canım, maşşallah sana ve bebişine

Ben de anlatıyorum Sabırsızlanıyorum ama en az iki hafta beklesin diyorum ben de bakalım keyifleri ne zaman gelirse kuzucukların.
Beklesinler bence de hep içeride kalacaklar gibi geliyor zaten de Aden'i görünce rüyada gibi hissettim kendimi:)
Gözünaydın sağlıkla gelmiş kuzun darısı başımıza:)
Amin Ronya'cım aminnn.
İnşallah canım.
Evett hem tosuncuk hem çok şeker biraz büyüsün sevelim güzel güzel şimdi kıyamıyoruz sevmeye:)Amin canım darısı bizi başımıza:)
Ya aklıma geldikçe gözlerim doluyor benim, gerçek gibi gelmiyor hala karnıma bakıyorum inanamıyorum. Çok tatlıydı Adencik maşallah
Çoookkk güzel bir gündü kızlar iyice sabırsızlandım ben.

Ben yükledim göndereyim size fotoları:)Bana da hala rüyadaymışm gibi geliyor:)Yalnız kızlar 15 kat merdiveni indik de heryerim ağryor benim yaf:))Ayrıca sizi bıraktm otobüse bindim hala içim rahat edemedi vedalaşamadım diye.

slm biz geldik kızlar bugün iki hamile çarşıya çıktık ama çoookkkk yorulduk doğuma kadar bi daha çıkamam heralde dolmuşa zor attım kendimi kızıma sadece 4 tanecik çorap 1 tanede badi aldım ışılın yanına uğramak istedim ama nerdeee bittim resmenn karnı burnunda gezenler nasıl geziyo bilmemmm geçmişi okudum ama aklımda bişi kalmadıı DMF IŞIL kurtuldu gözünüz aydın darısı başımızaaa inşallahh

al benden de o kadar,iyice hamlamışım oturmaktan,et kesemese bari bacaklarbiz lafa dalmışız zaten senin arkandan ama en yakın zamanda bana geliyosunuz ve devam ediyoruz muhabbeteama güneş aklıma geldikçe gülüyorum asansör olayına

Canım gözünaydın, öğleden sonra yoktum ama aklımdaydın şimdi görünce çok sevindim, Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin, bizlere de kolay doğumlar nasip etsin

oy maşallah prensesine de sana da canım ya bi daha yanından hiiç ayrılmaz inşallah annesi bizimkilerin ablası oldu o:) canım dmf umutluyum agu doğum yaptı derin de doğuma gitti ondan haber bekliyoruz darısı da bizim başımıza inşallah...

kızlar demek beraber gitmişsiniz ışılın yanına nerdeyse 4 kiloya yakın doğmuş Adencik merak ettim şimdii benim bile doğurasım geldi resim yokmuuu Güneşşşş Ayşennn

Slm kızlar nasılsınız yeni bebişlerimiz gelmiş Işıl DMF Seve Meri hepinizin gözü aydın darısı başımıza inş... Özlemcim çooook sevindim büyük geçmişler olsun çok şükür iyiyimiş baban

Son sayfaya bakıp konuya dalıorumm özlemcm annemm babanın sesını duymussun gozun aydın en kısa zamanda saglıkla kucklasmak nasıp olsun bebısımm. Isılla dmf nın haberlerını aldınzmı onu tam anlayamadm ama dogmlrı gercklesmstr ALLAH analı babalı buyutsun yavrulrını darısı bızım basımıza:) ama bende hıc dogrck bı hal yok sankı hıc dogurmıcm okdr rahatımkı okdr yokmus gıbı kı ben martın sonunu bulcm gıbı gelıo bana:)) Topıgı ben kapıcam kısmetse:))))

canımmm hayırlı olsun Allah uzunn saglıklı bir ömür nasip etsin inşallahh miniğinee. yavrum saglıklı evine getirdin ya yeter,bundan sonra kuzucuk annesinin sütü ile iyice adapte olur yeni dünyasına

Dediğin gibi baya hamlamışız.Son günlerimiz artık sen yorulma canım ya geliriz tabi ama sana telaşe olur.
Ay ben bu hamileliğimde yaşadığım ikinci asansör vakası,koruparkta yaşadım bir benzerini de.Otoparkta başladı dedim indir beni aşkım bana birşeyler oluyor.Bir panikatağım eksikti o da eklendi herhalde:)Çıkışta da asansörle inmeye kalkmıştım otoparka 1 kat sonra atıvermiştim kendimi dışarı.Ama bu Medicalpark çok fena yahu 16 kat,bodrum 4 ü duyduktan sonra bi garip oldum ay indim bi baktım elimi uzatsam değicem tavana nasıl koştum geri bir de asansör çıkmış olsaydı direk doğuma alabilirlerdi beni valla oracıkta:)

Kızlar bu arada biz bu gün kontrole gittik bebişim iyi nst ye de bağlandık herşey yolunda dedi doktor ve haftaya tekrar çağırdı doğum haberlerini okudukça heyecanlanıyorum bizim kuzucuklar ne zaman gelecek acabaaa

ay hepimiz aynı durumdayız kusura bakmazsınız olur biter,annem gelmeden gelirsiniz işte,bi süpürge tutar eşim başka temizlik yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…