2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hımmm fiyatlarıda iyiymiiş bize yakın ataşehşr aksam bakalım hemen eşimle...

Kızlar okuduğum kadarıyla bir hayli masraflı oluyor doğum sonrası.Biz doğduğu gibi özel sağlık sigortası yaptıracağız kuzuya.Daha sonra Allah korusun çok daha büyük masraflar çıkabiliyor.Biz Yapıkredi yaptıracağız doğduğu gibi sigorta kapsamına alıyorlar siz de bir araştırın isterseniz.

arkadaşlar merhaba yazılanalrı okudum fiyatlar ne kadar uçuk bu bahsettiğiniz fiyatlar ssk anlaşmalı özel hastaneler için mi yoksa anlaşması olmayan özel hastaneler için mi. ben izmirde yaşıyorum 36 haftalık gebeyim şu an mart 15 gibi bekliyoruz biz doğumu. halen çalışıyorum son 1 haftam kaldı 37 hahtaya kadar çalışacağım. ben epidural sezeryan doğum yapacağım büüyk ihtimal 1 gece yatış bir refakatçı 369 lira doğum ücreti. ssk anlaşması olan bir hastanesi ben şimdi 3000 falan rakamları görünce şaşırdım. izmirde bu fiyatlara kral dairesinde doğum yaptırıyorlar :)))

canım hayırlı uğurlu olsun az kalmış seninde doğumna
bu arada bende izmirde yaşıyorum
sen hangi hastaneye gidiyorsun acayip uygunmuş
ben medical parkta yapıcam 1500 tl istiyorlar
tabi buna ilave birşeyler çıkar diye düşünüyorum
2000 tl yi göze aldım ama fazlası olursa biliyorum halim ne olur :97:

canım acaba illaki fototerapiye doğum yaptığımız hastanedemi girmek zorunda bebek
yani devlet yada üniversite hastanesine götüremezmiyiz
tabiki bunu taburcu olduktan sonraki durum için soruyorum
valla o kadar para vermek insnaın içini cız ettirir
birde bebek ne kadar çok beslenirse o kadar sarılık olma ihtimali zayıflarmış

Sanmıyorum Ronya'cım aynı hastaneye götürmek zorunda olduğumuzu.Aman boşver pozitif düşünelim pozitif olsun.Bişicik olmaz bizim kuzulara.Sen İst'da mıydın?

canım ne kadara yapıyolar yapı kredide özel sağlık sigortasını

ssk anlaşmalı özel hastaneler canım bunlar malesef anlaşması olmayanları düşünemiyorum bile

Sanmıyorum Ronya'cım aynı hastaneye götürmek zorunda olduğumuzu.Aman boşver pozitif düşünelim pozitif olsun.Bişicik olmaz bizim kuzulara.Sen İst'da mıydın?

evet canım pozitif düşünelimmm
inşallah sütümüz gelecek bebişler şapur şupur emicek :)
sarılık falanda olmucakk (her ihtimale karşı saçma bulduğum sarı tülbenti hastaneye götürüyorum )
canım ben izmirde yaşıyorumm

yok canım mecbur değilsin aynı hastanede fototerapi yaptırmaya ama biraz indirim yapıyolar aynı hastanede yaptırırsan ama bende üniv. hastanesinde yaptırırım heralde

canım ne kadara yapıyolar yapı kredide özel sağlık sigortasını

ssk anlaşmalı özel hastaneler canım bunlar malesef anlaşması olmayanları düşünemiyorum bile

Canım bizim durum biraz farklı eşim Koç çalışanı olduğu için onlara özel fiyat uyguluyorlar.Dikkatli araştırmak lazım bazı sigorta şirketleri çocuk doğduktan 1 ay sonra sigorta kapsamına alıyormuş.Yapıkredi doğduğu andan itibaren sigortalıyor.Zaten ilk 1 ay içerisinde çok masraf olduğu için dikkat etmek lazım.Ama eminim ki çok daha karlı olacaktır çünkü bebişlere kıyamıyoruz öksürseler doktorda alıveriyoruz soluğu o yüzden özel sağlık sigortası çok mantıklı geliyor bana.

SGK ile anlaşmalı hastaneler canım bunlar... eee başka İstanbul yok CANIM.. biz de bebeklerimiz için artık 3 e 5 e bakmıcaz sonuçta alternatifler de bu civarlarda ama Allahtan benim hastanemde çok uçuk fiyatlar yok..

ronyacım merhaba ben izmirde o kadar çok hastaneye gittim ki nerde doğum yapayım bir çok doktorla konuştum. birde ben 100 kilonun üstünde bir gebeyim. doğumdan çok korkuyorum sürekli stres falan . sürekli gel gitler yaptım. bu gel gitlerde konak hayat hastanesini biliyırsundur orada doktor yalçın beyle tanıştım. doktora bütün korkularımı telaşlarımı anlattım sonrada yalçın beyde doğum yapmış ve kontrole gelen bir çok arkadaşla tanıştım garip bir sevgi ve güven duyuyorum doktoruma karşı allahım utandırmasın pişman etmesin inş.

canım hayırlısı olur senin için inşallah
sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun sana ve hepimize
hastaneyi duymuştum çokda uygunmuş inşallah herşey yolunda gider

Benim annem de hazırlamış tülbent istemem diye tutturdum halde iğne oyası bile yaptırmış kenarınaAynen öyle olacak güzel güzel emecekler,tosuncuk olacak hepsi:)İzmir ahh ahh özledim İzmir'i...

hımmm fiyatlarıda iyiymiiş bize yakın ataşehşr aksam bakalım hemen eşimle...

bebeğin diğer eksiklerinide belirle istersen ve 250 tl ye tamamla alışverişini 50 tl hediye çeki veriyorlar, ben eksikleri toparlayıp toparlayıp bir kerede yapıyorum alışverişi, ayrıca e-bebek ten daha uygun fiyatları birçok üründe...

bu arada 250 tl ye 50 tl kampanyasında bebek bezi ve mamalar kapsam dışı ama ıslak mendil alabiliyorsun , 250 ye tamamlamak için, ben en son pazartesi aışveriş yaptım, ilk başta dedilerki ıslak mendil kampanya dışı, dedim ki kampanya koşullarında öyle birşey yazmıyor internet sitenizde, önce direttiler sonra merkezi aradılar ve tamam alabilirsiniz dediler aklında bulunsun seninde (unibaby 3 lü paketlerden alıyordum o sırada)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…