- 30 Mart 2009
- 409
- 41
- 298
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.061
bu arada benim kızım içinde yatıyor o yüzden memnunum dedim :)
bizim odada da bambu beşiği var onun yatağının içi elyaf dolu bu yüzdende yumuşak, eve yenidoğan hemşiresi gelmişti herşey yolunda mı diye, güvenlik açısından yumuşak buldu o yatağı bende üzerine 3 tane büyük banyo havlusu katlayıp koydum ancak düzleşti, ama kendi odasındaki yatak süper, linkte verdiğim yatak o işte
aman yarabbim bu nedir yaaa 650 tl mi?? sarılık olduğuna mı üzülecez yoksa fototerapi ücretine mi şaştım kaldım
bahçelievler yaşam hastanesinde doğum yapcam ben, normal 250 idi zam geldi 350 400 olmuştur. sezeryan 750 idi, o da 850 olmuştur heralde.. epidurale fark alınıyor ama ne kadar bilmiyorum , küvez parası nst ücreti hepsini yarın sabah muayeneye gittiğimde muhasebe ile konuşup öğrenicem.. çünkü bizim ayırdığımız bütçe kısıtlı, olmadı kaynak arayışına giricez maalesef...doktorumdan epidurali önermiyo ama bakalım... ben ücretleri yarın burdan paylaşıcam kızlar
fiyatları uygun gibi yarın özellikle epiduralde fark alıyorlar mı onu da sorarsan sevinirim canım tabi diğerlerinide.. Belki hastane değiştiririm bnde
onu hiiççç sorma:))))) 650 lira geceliği...sgk falan derken 525 liraya çıktık..1 gece:) oda ben eve gittim geldim..oda tutsam 2000 falan olurdu herhalde
şaka gibi yaa bende şimdi arayıp sordum hastaneyi fototerapi ücreti 300-350 arası değişiyo dedi bu sgk indirimli haliymiş indirimsizini düşünemiyorum artık
bahçelievler yaşam hastanesinde doğum yapcam ben, normal 250 idi zam geldi 350 400 olmuştur. sezeryan 750 idi, o da 850 olmuştur heralde.. epidurale fark alınıyor ama ne kadar bilmiyorum , küvez parası nst ücreti hepsini yarın sabah muayeneye gittiğimde muhasebe ile konuşup öğrenicem.. çünkü bizim ayırdığımız bütçe kısıtlı, olmadı kaynak arayışına giricez maalesef...doktorumdan epidurali önermiyo ama bakalım... ben ücretleri yarın burdan paylaşıcam kızlar
fiyatları uygun gibi yarın özellikle epiduralde fark alıyorlar mı onu da sorarsan sevinirim canım tabi diğerlerinide.. Belki hastane değiştiririm bnde
şaka gibi yaa bende şimdi arayıp sordum hastaneyi fototerapi ücreti 300-350 arası değişiyo dedi bu sgk indirimli haliymiş indirimsizini düşünemiyorum artık
TAMAM CANIM SORUCAM EVE GELİNCE PAYLAŞIRIM.. BEN HASTANEMDEN DE DOKTORUMDAN DA ÇOK MEMNUNUM İNŞALLAH Bİ KAZIK ATMAZLAR DA MEMNUN AYRILIRIM...
arkadaşlar merhaba yazılanalrı okudum fiyatlar ne kadar uçuk bu bahsettiğiniz fiyatlar ssk anlaşmalı özel hastaneler için mi yoksa anlaşması olmayan özel hastaneler için mi. ben izmirde yaşıyorum 36 haftalık gebeyim şu an mart 15 gibi bekliyoruz biz doğumu. halen çalışıyorum son 1 haftam kaldı 37 hahtaya kadar çalışacağım. ben epidural sezeryan doğum yapacağım büüyk ihtimal 1 gece yatış bir refakatçı 369 lira doğum ücreti. ssk anlaşması olan bir hastanesi ben şimdi 3000 falan rakamları görünce şaşırdım. izmirde bu fiyatlara kral dairesinde doğum yaptırıyorlar :)))
Kızlar okuduğum kadarıyla bir hayli masraflı oluyor doğum sonrası.Biz doğduğu gibi özel sağlık sigortası yaptıracağız kuzuya.Daha sonra Allah korusun çok daha büyük masraflar çıkabiliyor.Biz Yapıkredi yaptıracağız doğduğu gibi sigorta kapsamına alıyorlar siz de bir araştırın isterseniz.
canım acaba illaki fototerapiye doğum yaptığımız hastanedemi girmek zorunda bebek
yani devlet yada üniversite hastanesine götüremezmiyiz
tabiki bunu taburcu olduktan sonraki durum için soruyorum
valla o kadar para vermek insnaın içini cız ettirir
birde bebek ne kadar çok beslenirse o kadar sarılık olma ihtimali zayıflarmış
Kızlar okuduğum kadarıyla bir hayli masraflı oluyor doğum sonrası.Biz doğduğu gibi özel sağlık sigortası yaptıracağız kuzuya.Daha sonra Allah korusun çok daha büyük masraflar çıkabiliyor.Biz Yapıkredi yaptıracağız doğduğu gibi sigorta kapsamına alıyorlar siz de bir araştırın isterseniz.
arkadaşlar merhaba yazılanalrı okudum fiyatlar ne kadar uçuk bu bahsettiğiniz fiyatlar ssk anlaşmalı özel hastaneler için mi yoksa anlaşması olmayan özel hastaneler için mi. ben izmirde yaşıyorum 36 haftalık gebeyim şu an mart 15 gibi bekliyoruz biz doğumu. halen çalışıyorum son 1 haftam kaldı 37 hahtaya kadar çalışacağım. ben epidural sezeryan doğum yapacağım büüyk ihtimal 1 gece yatış bir refakatçı 369 lira doğum ücreti. ssk anlaşması olan bir hastanesi ben şimdi 3000 falan rakamları görünce şaşırdım. izmirde bu fiyatlara kral dairesinde doğum yaptırıyorlar :)))
Sanmıyorum Ronya'cım aynı hastaneye götürmek zorunda olduğumuzu.Aman boşver pozitif düşünelim pozitif olsun.Bişicik olmaz bizim kuzulara.Sen İst'da mıydın?
canım acaba illaki fototerapiye doğum yaptığımız hastanedemi girmek zorunda bebek
yani devlet yada üniversite hastanesine götüremezmiyiz
tabiki bunu taburcu olduktan sonraki durum için soruyorum
valla o kadar para vermek insnaın içini cız ettirir
birde bebek ne kadar çok beslenirse o kadar sarılık olma ihtimali zayıflarmış
canım ne kadara yapıyolar yapı kredide özel sağlık sigortasını
ssk anlaşmalı özel hastaneler canım bunlar malesef anlaşması olmayanları düşünemiyorum bile
canım hayırlı uğurlu olsun az kalmış seninde doğumna
bu arada bende izmirde yaşıyorum
sen hangi hastaneye gidiyorsun acayip uygunmuş
ben medical parkta yapıcam 1500 tl istiyorlar
tabi buna ilave birşeyler çıkar diye düşünüyorum
2000 tl yi göze aldım ama fazlası olursa biliyorum halim ne olur :97:
ronyacım merhaba ben izmirde o kadar çok hastaneye gittim ki nerde doğum yapayım bir çok doktorla konuştum. birde ben 100 kilonun üstünde bir gebeyim. doğumdan çok korkuyorum sürekli stres falan . sürekli gel gitler yaptım. bu gel gitlerde konak hayat hastanesini biliyırsundur orada doktor yalçın beyle tanıştım. doktora bütün korkularımı telaşlarımı anlattım sonrada yalçın beyde doğum yapmış ve kontrole gelen bir çok arkadaşla tanıştım garip bir sevgi ve güven duyuyorum doktoruma karşı allahım utandırmasın pişman etmesin inş.
evet canım pozitif düşünelimmm
inşallah sütümüz gelecek bebişler şapur şupur emicek :)
sarılık falanda olmucakk (her ihtimale karşı saçma bulduğum sarı tülbenti hastaneye götürüyorum)
canım ben izmirde yaşıyorumm
canım hayırlısı olur senin için inşallah
sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun sana ve hepimize
hastaneyi duymuştum çokda uygunmuş inşallah herşey yolunda gider
hımmm fiyatlarıda iyiymiiş bize yakın ataşehşr aksam bakalım hemen eşimle...
SGK ile anlaşmalı hastaneler canım bunlar... eee başka İstanbul yok CANIM.. biz de bebeklerimiz için artık 3 e 5 e bakmıcaz sonuçta alternatifler de bu civarlarda ama Allahtan benim hastanemde çok uçuk fiyatlar yok..[/QUOTE
ben de arayıp bi sorayım hastaneye.takıldı kafam iyice.salı gitcem ama doğurmamış olursam :)
buarada sen hangi hastaneye gidiyosun?semt neresi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?