2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

doğru diyosun cnm temizlik mesele değil ztn hiç umrumda değil sadece bunları neşe içinde annemle yapmak isterdim ama şuan oda önemli değil annem sağlığına kavuştu ya dünya umrumda değil :))

sizede geçmiş olsun cnm annenin sağlığına kavuştuğuna çok sevindim..aslında bu konuda moral bulmak hani böyle bişi başına gelen varmı ne durumdalar sormak için çok yazmak istedim ama dediğim gibi kimsenin canını bununla sıkmak istemedm..uzaktan takip ettim sizi..neyse geçti gitti çok şükür

Canım çok çok geçmiş olsun, keşke bizmle paylaşsaydın 1 aydır, burası her konuda terapi merkesi gibi, dualarımızla ve moralimizle yanında olurduk, ama neyse atlatmış şükür annen, Allah başımızdan eksik etmesin onları, benim annem hiç bir işime yaramadı, hatta bir otobüse atlayıp evime bile gelemedi ama yine başımızdan eksik olmasın, gölgeleri yeter, sen yaklnız hissetme kendini, temizlik falan nedir ki, biz şu sıpaları alalım sağsalim kucağımıza gerisi hallolur zaten,
benim bir akadaşım temizlik yapamadım deyince der ki ((Pisliği Deli Görmez Akıllı Söylemez, Boşver))

yaa kuzum sen ne bakıyosun o doktorlara şimdiye kadar turp gibi olan çocuğun şimdi mi kafası bacağı gözüne batmış kurban olsun o doktor senin oğluşuna tamammı bi dhaa gittiğinde ayynen böle söle benden de slm söle...şaka bi tarafa içini gerçekten ferah tut kuşum senin oğlunun hiç bişeyi yoktur Allahın izniyle bak benim kızımın da kafa 1 hafta önden önden gidiyo doktor bu haftalarda böle değişiklikler normal dedi sen de çok takılma doğuma odaklan sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik kuzu inşallah...

canım çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın ben seni cok ii anlıyorum benim babam da 2 gün önce ameliyat oldu hala hastanede ne zaman cıkacağı da belli diil üstelik benden 16 saat uzaktalar gidemiyorum göremiyorum yarım kaldım böle ama yapacak bişey de yok dua edip bekledim sabırla şimdi Allaha şükür babam iyi ya yavaş yavaş da olsa toparlanıyo ya o yeter bana...hazırlıkları da kafana takma bak benim de annem gelemiyo babamı ayağa kaldırmadan gelmesin de zaten ben bi şekilde bakarım başımın çaresine eşlerimiz yanımızda nasılsa bebişlerimiz de sağlıkla gelsin inşallah da gerisi dediğim gibi hallolur tatlım üzülme

Canım öncelikle büyük geçmiş olsun annene... Gerçekten kanser artık çok basit bi hastalık oldu çok şükür hemen çaresine bakıyorlar, benim annem de olmuştu ve ameliyattan sonra kurtuldu çok şükür ve 2-3 yıldır da kontrolleri devam etsede hiç bir sorun olmuyor... Eminim annen de atlattı ve bundan sonra sağlıkla hayatına devam edecek... Yarım meselesine gelince kimsenin durumunu da kafana takma.. benimki de uzakta oturuyo bende her işimi kendim yaptım.. dediğin gibi ağırlaştımda çoğu işi yapamıyorum artık ama önemli olan evin temiz, her eşyanın hazır olması değil bebeğimin sağlıklı ve benim huzurlu olmam.. sen de öyle düşün.. bak annenin durumu sana hep hayatta bi hatırlatma olsun çünkü ben öyle yapıyorum.. her işin başı sağlık.. Allah bizden onu almasın yeter.. sevdiklerimiz sağlıkla hayatta olsunlar.. gerisi temizlikmiş hazırlıkmış amaaan beğenmeyen oğluna almasın de geç :) bundan sonra da moralini hep yüksek tut nolur sakın üzülüp ağlama bebişini etkileme annesi olur mu.. hee bi de sizin moralinizi bozmak için yazmadım filan demişsinn ben şahsen çok üzüldüm yazmamana.. biz iyi gün dostlukları mı kuruyoruz burda? moralimiz bozuksa girmeyelim mi? ne olursa olsun gel paylaş.. elimizden geldiğince destek oluruz hiç merak etme canım benimmm

Saol Özlemciğim, iyiy ki varsınız, bu arada babanın iyi olmasına ayrıca sevindim, dualarımız onunlaydı biliyorsun değil mi, Allah onları gölgesini bile almasın üstümüzden.

Rica ederim canım bak herkes aynı görüşte zaten.Ah bu doktorlar ah.Dualarımız seninle üzülme sen emi...

Çok zor günler yaşamışsın yazı uzun olunca sanki hiç sonu gelmeyecek gibi geldi ama sonunu okuyunca annenin iyyi olduğunu gördüm ve çok sevindim.Allahım sevdiklerimizi hiç ayırmasın bizlerden.Geçmiş olsun canım.

desteğiniz için çok teşekkürler kızlar..doğru diyosunuz burası herşeyimizi paylaştığımız çok güzel bi yer..artık tıpta herşeyinde çaresi var ama bnm bu konuda hiç bi bilgim yoktu sadece aklımda babamın söylediği o kanser kelimesi yankılanıyodu olumluda düşünemiyodum taki çoğu kişinin bu hastalığa yakalanıp sonrasında iyileştiğini öğrenene kadar..

Saol Özlemciğim, iyiy ki varsınız, bu arada babanın iyi olmasına ayrıca sevindim, dualarımız onunlaydı biliyorsun değil mi, Allah onları gölgesini bile almasın üstümüzden.

sağol canım benim sen de iyiki varsın cok tesekkür ederim biliyorum bilmezmiyim dualarınız sayesinde dimdik durabildik biz babamla Allah hepinizden razı olsun deiğin gibi Allah onları başımızdan eksik etmesin

bu arada geçmişi okumaya çalışıyorum ama 250 syf fln var..doğum yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum..Allah analı babalı büyütsün..ne güzel kavuştunuz yavrularınıza darısıda henüz bekleyenlerin başına..

merhaba kızlar. nasılsınız? keyifler yerindemidir acaba? sabahtan beri kocamla koşturmaca içindeydim oraya git gel vs. güya ev temizlicektim bugün ama cok yoruldum bugün daha pis kaldı

Allah analı babalı büyütsün inşallah. neden epidural istemedin? sancıların maksimum 2 güne geçer inşallah.. tanıdıklarım hep 1 2 gün sancısını çektiler sonra normale döndüler.. suni sancı çokacı veren bişimi?

ayva hoşafı kaynatıp içebilirsin yada milupa humananın süt arttırıcı çaylarından alabilriisn gerçekten çokişe yarıyor. sütün bolbol olur. arkadaşımda sezeryan yaptı 2 gün maşallah nasıl sütler akıyordu ama duymadan hoşaf içti helva yedi süt yapıyormuş helvada. bilgin olsun :)

benimde mart sonu olacagından seninle 5 bin, tamamlarız artık

maşşallah tosuna.. şeker falan var mı sende? doktor kilosuna ne diyor?

merhaba cnm tansiyonunun cıktıgını nasıl anlıyorsun?

her hastanede bu şekilde değildir dimi ya ? doktorlarla konuslaım bari.okadar çok para cıkartırlarsa bana rehin kalırım valla hastanede

canını sıkma hiçbirşeyi yoktur.. doktorların genel özelliği korkutmak zaten başka bi işe yaradıkları yok. istersen devlet hastanesine de git göster. Rabbime emanetler birşey olmadan dünya ya sağ sağlim sağlıklı sıhhatli gelirler inşallah..

Allah acil şifalar versin.. en kısa zamanda iyileşir inşallah.. kanser artık grip gibi birşey oldu o kadar yaygınki. kuzenimde kanser hemde kemik ve 25 yasında oda 14 ünde ameliyat olcak. artık her 3 kişiden 1 i kanser maalesef.. Rabbim dermanı olmayan dertler vermesin kimseye..

saol tatlım..

bu duyduğuma çok üzüldüm cnm..gencecikmiş..Ama Allah şifasını versin dualar çok önemli..inşallah kuzeninde kısa sürede kurtulur bu illetten..

canım iyi yapmışsın herşeyi sormakla aklıma bişey gelmiyo şimdi sorulacak bu arada hangi hastaneye gidiyosun istanbulda mı?

senin hastanede benimkinden kalır yanı yokmuş ne epiduralmiş yaa :)))))

Canım bebeklerimiz herşeyden önce Allaha emanet ama unutma ki bu ölçümler yüzdde yüz doğru değil geçen yıl benim arkadaşıma da neler söyledi doktor haftasından çok geri dedi falan çok üzülmüşlerdi biz sonra gülben ergenin doktoruna gittik onunla iyidir diye o da küçük ama genetiktir dedi anne babanın boyunu sordu falan basketçi olmayacakya bu çocuk dedi sağlığı yerinde ama dedi hakkaten de sapasağlam geldi hiç üzülme o yüzden bebeklerin %95 i sağlıklı doğar sakın unutma tatlımmmm

çok çok geçmiş olsun canım yazının başını okuyunca hemen sonuna baktım çok şükür ki iyiymiş anneciğin benim annemde yanımda değil bak hazırlıklar bi şekilde oluyo durumun varsa al bi yardımcı kadın 1 gün temizlesin evi ama yoksada hiç önemli değil canım ya eşin biraz yardım eder daha da olmadı boşver yaa annen iyi ya herşeyden önemli o bebişinde sağlıkla gelsin yeter daha ne isterizki dimi canım :)))))

slm kızlar,,geçmişi bi türlü okuyamadım fırsatım olmadı..patır patır doğuruyo bizim topik gözünaydın bebişlerini kucağına alanlara..Allah şanslarını bahtlarını güzel etsin..darısı bekleyenlere.. ben bian iyiyim bian çok kötü oluyorum çok ağrılarım var leğen kemiklerim vajina kemiği bacaklarım artık ölüyorum ağrıdan baskıdan..acayip şekilde hareket ediyo kemiklerimi kırcak gibi canımı acıtıyo..27 sine kdar doğum olmazsa randevum var bakalım..artık hayırlısıyla gelsede..benim gittiğim hastanede normal doğum 600tl epidural normal 1500 tl baya bi fark var yani..doktor epidural bile yapma bazen doğumu uzatabiliyo diyo ama..4cm açılma olana kadar dayanamıcamı düşünürsem epidural olcam..6-7 cm açılma olduktan sonra epidurali vurmanın bi anlamı yok dedi..

saol tatlım..

bu duyduğuma çok üzüldüm cnm..gencecikmiş..Ama Allah şifasını versin dualar çok önemli..inşallah kuzeninde kısa sürede kurtulur bu illetten..

ewet cok genc ve 14 ünde kemiği alınıp protez takılcak. biz buna bile şükrediyoruz kasıktan itibaren bacagının kesilme ihtimali vardı çünkü. 9 aydır da kemoterapi tedavisi görüyor son kemoterapiyi salı alcak sonrada ameliyat.. Rabbim bütün hastalara şifalar versin.. zor süreç gerçekten..

hemşerimi buldum bende rizeliyim..neresindensiniz siz??

çok geçmiş olsun annene,Allah acil şifalar versin..bak ne güzel sağlığına kavuştu annem diyosun,gerisi boş zaten temizlikmiş hazırlıkmış..bebeğin de sağlıkla doğsun diğer işler eninde sonunda hallolur canım..

canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin annene..ameliyatıda iyi geçmiş bak..bundan sonrada inşallah bi problem olmaz..herşey olur üzme kendini dediğin gibi annen iyi olsunda..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün..hayırlısıyla bizlerde doğururuz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…