- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.101
doğru diyosun cnm temizlik mesele değil ztn hiç umrumda değil sadece bunları neşe içinde annemle yapmak isterdim ama şuan oda önemli değil annem sağlığına kavuştu ya dünya umrumda değil :))Canım çok geçmiş olsun annene inş.bir an önce daha da iyi olur.Sen de üzülme sağlık olsun herşey yapılır.Temizlik içinde birini tutarsın olur,tek derdin temizlik olsun.Ben de herşeyimi kendim yaptım hiç öyle annemle falan hazırlık yapmadım.Okula giden kardeşim var ve eşide öyle çok uzun süre göndermiyo malesef.Hiçbir şeyimde annem yoktu,sağlık olsun yeterki.
cnm çok geçmiş olsun öncelikle , seni çok iyi anlıyorum bundan 8 sene önce aynı sebeple benim annemide ameliyat ettiler , o zaman annemin değerini anlamıştım onsuz bi hayatın çok zor olacağını şimdi çok şükür iyi hersene rutin kontrolleri yapılıyo o kadar ,tıp o kadar ilerlediki artık herşeye çare buluyorlar,sen kendini ve bebişi üzme hazırlık dediğin neki biz 35. haftamızda doğum yaptık o kadar hevesle aldığımız bebek şekerlerini hastaneye götürmeyi bile unuttuk , evimin hala altı bi yerde üstü biyerde::) ama bebeğim kollarımda hiç bişey umrumda değil.tekrar acil şifalar.
rSaol tatlım ya evet kendime moral vermeye çalışıyom Allah kimsenin çocuğuna dert vermesin, kısa uzun yakışıklı çirkin fark etmez, sağlıklı, akıllı ve hayırlı olsunlar yeter,
aman cnm yaaa takma dr ları artık hiç birine güvenmiyorum ben , bana en son muayenede 2650 gr dediler 1 hafta geçmeden 3200 gr doğdu kuzum onlara bakarsak ohoooooo en son 10. gün kendi dr gittim dikişler için bebişin kaç kilo doğdu dedi söyledim o bile şok oldu düşün yani ,ne atmışız be dedi herhalde içinden:)
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
r
aman cnm yaaa takma dr ları artık hiç birine güvenmiyorum ben , bana en son muayenede 2650 gr dediler 1 hafta geçmeden 3200 gr doğdu kuzum onlara bakarsak ohoooooo en son 10. gün kendi dr gittim dikişler için bebişin kaç kilo doğdu dedi söyledim o bile şok oldu düşün yani ,ne atmışız be dedi herhalde içinden:)
Saol kuzum, artık sadece Allaha ve dualara bırakıyorum kendimi, kaldı şurada 15 gün,
Canım ya sen de doğum yaptın demi, ben hatırlamıyorum sana hayırlı olsun diyip demediğimi ama şimdi söylüyorum, hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün, doya doya kokla meleğini, darısı da bize inşallah.
yaa kuzum sen ne bakıyosun o doktorlara şimdiye kadar turp gibi olan çocuğun şimdi mi kafası bacağı gözüne batmış kurban olsun o doktor senin oğluşuna tamammı bi dhaa gittiğinde ayynen böle söle benden de slm söle...şaka bi tarafa içini gerçekten ferah tut kuşum senin oğlunun hiç bişeyi yoktur Allahın izniyle bak benim kızımın da kafa 1 hafta önden önden gidiyo doktor bu haftalarda böle değişiklikler normal dedi sen de çok takılma doğuma odaklan sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik kuzu inşallah...
canım çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın ben seni cok ii anlıyorum benim babam da 2 gün önce ameliyat oldu hala hastanede ne zaman cıkacağı da belli diil üstelik benden 16 saat uzaktalar gidemiyorum göremiyorum yarım kaldım böle ama yapacak bişey de yok dua edip bekledim sabırla şimdi Allaha şükür babam iyi ya yavaş yavaş da olsa toparlanıyo ya o yeter bana...hazırlıkları da kafana takma bak benim de annem gelemiyo babamı ayağa kaldırmadan gelmesin de zaten ben bi şekilde bakarım başımın çaresine eşlerimiz yanımızda nasılsa bebişlerimiz de sağlıkla gelsin inşallah da gerisi dediğim gibi hallolur tatlım üzülme
Rica ederim canım bak herkes aynı görüşte zaten.Ah bu doktorlar ah.Dualarımız seninle üzülme sen emi...Saol canım ya, Prensesin uykusu sana da teşekkürler, inanın sizden gelecek morale herşeyden çok ihtiyacım vardı, ne bileyim ya işte insan bi kötü oluyor, çıksa artık ne çıkacaksa diye isyan noktasına geldim, eşim bile maden öyle planlı sezeryanı konuş o zaman dedi, kurtul bu stresten. Şuan sadece sizi için ve kendim için bol bol dua edebiliyorum, sizleri de seviyorum ayrıca.
Canım çok çok geçmiş olsun, keşke bizmle paylaşsaydın 1 aydır, burası her konuda terapi merkesi gibi, dualarımızla ve moralimizle yanında olurduk, ama neyse atlatmış şükür annen, Allah başımızdan eksik etmesin onları, benim annem hiç bir işime yaramadı, hatta bir otobüse atlayıp evime bile gelemedi ama yine başımızdan eksik olmasın, gölgeleri yeter, sen yaklnız hissetme kendini, temizlik falan nedir ki, biz şu sıpaları alalım sağsalim kucağımıza gerisi hallolur zaten,
benim bir akadaşım temizlik yapamadım deyince der ki ((Pisliği Deli Görmez Akıllı Söylemez, Boşver))
yaa kuzum sen ne bakıyosun o doktorlara şimdiye kadar turp gibi olan çocuğun şimdi mi kafası bacağı gözüne batmış kurban olsun o doktor senin oğluşuna tamammı bi dhaa gittiğinde ayynen böle söle benden de slm söle...şaka bi tarafa içini gerçekten ferah tut kuşum senin oğlunun hiç bişeyi yoktur Allahın izniyle bak benim kızımın da kafa 1 hafta önden önden gidiyo doktor bu haftalarda böle değişiklikler normal dedi sen de çok takılma doğuma odaklan sağlıkla hayırlısıyla gelsin minik kuzu inşallah...
canım çok çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın ben seni cok ii anlıyorum benim babam da 2 gün önce ameliyat oldu hala hastanede ne zaman cıkacağı da belli diil üstelik benden 16 saat uzaktalar gidemiyorum göremiyorum yarım kaldım böle ama yapacak bişey de yok dua edip bekledim sabırla şimdi Allaha şükür babam iyi ya yavaş yavaş da olsa toparlanıyo ya o yeter bana...hazırlıkları da kafana takma bak benim de annem gelemiyo babamı ayağa kaldırmadan gelmesin de zaten ben bi şekilde bakarım başımın çaresine eşlerimiz yanımızda nasılsa bebişlerimiz de sağlıkla gelsin inşallah da gerisi dediğim gibi hallolur tatlım üzülme
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun annene... Gerçekten kanser artık çok basit bi hastalık oldu çok şükür hemen çaresine bakıyorlar, benim annem de olmuştu ve ameliyattan sonra kurtuldu çok şükür ve 2-3 yıldır da kontrolleri devam etsede hiç bir sorun olmuyor... Eminim annen de atlattı ve bundan sonra sağlıkla hayatına devam edecek... Yarım meselesine gelince kimsenin durumunu da kafana takma.. benimki de uzakta oturuyo bende her işimi kendim yaptım.. dediğin gibi ağırlaştımda çoğu işi yapamıyorum artık ama önemli olan evin temiz, her eşyanın hazır olması değil bebeğimin sağlıklı ve benim huzurlu olmam.. sen de öyle düşün.. bak annenin durumu sana hep hayatta bi hatırlatma olsun çünkü ben öyle yapıyorum.. her işin başı sağlık.. Allah bizden onu almasın yeter.. sevdiklerimiz sağlıkla hayatta olsunlar.. gerisi temizlikmiş hazırlıkmış amaaan beğenmeyen oğluna almasın de geç :) bundan sonra da moralini hep yüksek tut nolur sakın üzülüp ağlama bebişini etkileme annesi olur mu.. hee bi de sizin moralinizi bozmak için yazmadım filan demişsinn ben şahsen çok üzüldüm yazmamana.. biz iyi gün dostlukları mı kuruyoruz burda? moralimiz bozuksa girmeyelim mi? ne olursa olsun gel paylaş.. elimizden geldiğince destek oluruz hiç merak etme canım benimmm
Saol Özlemciğim, iyiy ki varsınız, bu arada babanın iyi olmasına ayrıca sevindim, dualarımız onunlaydı biliyorsun değil mi, Allah onları gölgesini bile almasın üstümüzden.
kızlarr alah razı olsunn allahım hepinizi tez zamanda en iyi en kolay en rahat şekilde kurtarsın.:)şimdii anlatım size cumtesi randevum vardı gittikk doktor yne alttan muayene etti2 cm açılman var dedi bnm bi iki gündür su geliodu azıcık ama akıntı gibi koyu dil farkedilio söledim o zamn bugün müdahale edelim dedi ve bana yatış verdiler tabi ben ağlıorum daha erken die suni sancı bağlandı(herşey normal göründüğü ve bnde normal doğumu çok istediğim için aama yanlış dua etmişim en hayırlısı ne ise o olsun demeliydim normalde normal direttim)saat 10 dan 4e kadar sancı çektim açılmam 3 cm olmuş doktor daha çok çekersin dedi sezeryana alalım dedi dedim bu kadar çektim sabredeyim ama yok dayanamıcaktımsevindim bile hemen beni apar topar sezeryana aldılar uyandığımda amliyathanedeydim karnım bomboştu genel anestezi oldum uyanınca çıkardılar odama oğlum bnden önce gitmişşş yatıodu mis gibi şuan sancım çok ama çok şükür oğlum ii bnde bi kaç güne daha ii olucam heran hazırlıklı olun sizlerde bnm daha yapıcaklarım vardı ama oğlum şimdi yanımda melekler gibi uyuyo:))) çok mutluyumm darısı başınızaaa
merhaba kızlar size hastaneden bildiriyorum malesef geçmişi okyamadım ama size kısaca bilgi aktarayım sabah çıkışımız yapılacak oğlumun topuk kanı alınıcak ve 27 şubatta ilk kontrolümüz var ..şu ana kadar oğlumu mama ile beslemek zorunda kaldım malesef sütüm gelmedi genelde sezeryanlılarda oluyomuş umarım biranönce gelirdeoğlum sağlıkla içer memişleri...birazdan hemşire sıkıcak bakalım ne cıkıcak...allaha şükür sağlığı ile bir problem yok ama anne yüreği işte hep daha iyisi olsun diye uğraşıyoruz...bu arada ameliyatım cok güzel geçti hiç bişey anlamadım uyandığımda doğurmuşum odaya önce beni sonra oğlumu getirdiler hiç ağlamadım oda ağlamadı lakin bir hemşire emzirmek için topuğunu sıkana kadar okadar içli ağladıki ben ondan daha cok ağlıyarak sıkma neolur yapma dediğimi ve etrafımda herkezin bir anda ağladığını gördüm ...cok zoruma gitmişti 9 ay boyunca karnımda taşıdığım ve ona bişey olmasın diye hergece dua ettiğim miniğimi ağlatmışlardı...neyseki şimdi ağlamalarında alıştım....mama yiyo gaz çıkarıyoruz arkasında çiş yada kaka derken akşam oluyo....şimdilik bu kadar arkadaşlar tekrar gelirim hepinizi cok seviyorum....
bu arada 2 doğum haberi gördüm hola ve diğer arkadaş sizinde gözünüzaydın.....allah analı babalı büyütmayi nasip etsin...
malgoç_ga bizide listeye eklermisin....
22.2.2012 saat 13:45 ADEN bebek 53 cm 3800 kg tsk...
Evet 4 bını acan arkads yokmu:))) Artık hepımz bu zamanda dogurruz dıye dusunuorum? cunku dogmlar arttıkca konusma potansıylıde dusuo 5 bıne gelmeden hepımz gobegmzdekı bebelerı cıkartırız:)))) Ama ben martın sonuna klırsm belkı 5 bnle topıgı kapayabılrıım:)))
kızlaar mrb nasılsınız 2 kısı daha dogum yapmıs gozunuz aydın kızlar darısı bızlere :))
dun doktor kontrolumuz vardı tosunum 37 + 3 gunlukmus ama 10 ılerıden gıdıyormus 4100 kg olmus 54 cm :)) en gec mart 4 de kavusuyorum haftaya kontrole tekrar gıdıcem herseyın hayırlısı artık
canım çok şükür iyiyim
doktora gittim ilaçtan hiç bahsetmedi eğer yükselirse bebeği alırız dedi
ama çok şükür şuan iyiyim bir kaç gündür yükselmiyor
canım sana ve minik oğlun aden'e maşallah
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
ben size başka bir saçmalık söyliyeyim, hastanede 2 gece yattım ya doğumdan önce, her 3 saatte bir nst ye bağlıyorlardı , daha dün öğrendim eşim hiç söylememişti bana, taburcu olurken ödeme için muhasebeye gittiğinde 2700 fatura çıkarmışlar bir bakmışki sadece 750 tl nst ücreti, her bağlanmamda 25 tl yazmışlar eşim itiraz etmiş 350 inmiş sadece, birde siz bilmiyormusuz demiş gerizekalı, spinal farkını vs bilmiyorum faturayı hiç göstermedi bana.
ben doğum için 800 tl masraf olur diyordum , normal doğum olacak cart curt diye plan yapıyordum 2300 e mal oldu...
Saol canım ya, Prensesin uykusu sana da teşekkürler, inanın sizden gelecek morale herşeyden çok ihtiyacım vardı, ne bileyim ya işte insan bi kötü oluyor, çıksa artık ne çıkacaksa diye isyan noktasına geldim, eşim bile maden öyle planlı sezeryanı konuş o zaman dedi, kurtul bu stresten. Şuan sadece sizi için ve kendim için bol bol dua edebiliyorum, sizleri de seviyorum ayrıca.
SGK ile anlaşmalı hastaneler canım bunlar... eee başka İstanbul yok CANIM.. biz de bebeklerimiz için artık 3 e 5 e bakmıcaz sonuçta alternatifler de bu civarlarda ama Allahtan benim hastanemde çok uçuk fiyatlar yok..[/QUOTE
ben de arayıp bi sorayım hastaneye.takıldı kafam iyice.salı gitcem ama doğurmamış olursam :)
buarada sen hangi hastaneye gidiyosun?semt neresi?
istanbul bahçelievler canım sende sor muhakkak..
kızlar hastaneyi aradım şimdi,aklıma gelenleri sordum doğum ücreti ile ilgili
normal 600,sezeryan 1000,epiduralli 1250 tl.miş
normalde 1gece ve rafakatçi,sezer.de 2 gece ve refakatçi ücrete dahil,
anne ve bebeğin ilk kontrolleri tahlilleri ücrete dahil
yatış yapıldığında sözleşme gibi bişey varmış,ek ücretler falan ordada belirtiliyomuş başta.
NST 20 tl ek ücret alınıyomuş her defasında.
yenidoğan yoğun bakıma ihtiyaç olursa (ALLAH HEPSİNİ SAKLASIN BEBİŞLERİN.SAĞLIKLA GELSİNLER,PROBLEMLERİ OLMASIN İNŞALLAH )kimliğini çıkarıp ssk dan girişini de yaptırınca ssk karşılıyomuş onları.ama ssk konusu önemli.eşimizin normalde de hemen ssk ya kaydını yaptırması lazım
anneye ek kan verilirse ünite başı 95 tlm.miş
Allah saklasın sarılık durumunda fototerapi ssklı 300 tl.miş
aklıma gelenler bunlardı,sordum..sizce başka neler sorulabilir?
aslında iyimiş ücretler, hangi hastane canım bu?
saol tatlım..Rica ederim canım bak herkes aynı görüşte zaten.Ah bu doktorlar ah.Dualarımız seninle üzülme sen emi...
Çok zor günler yaşamışsın yazı uzun olunca sanki hiç sonu gelmeyecek gibi geldi ama sonunu okuyunca annenin iyyi olduğunu gördüm ve çok sevindim.Allahım sevdiklerimizi hiç ayırmasın bizlerden.Geçmiş olsun canım.
Allah acil şifalar versin.. en kısa zamanda iyileşir inşallah.. kanser artık grip gibi birşey oldu o kadar yaygınki. kuzenimde kanser hemde kemik ve 25 yasında oda 14 ünde ameliyat olcak. artık her 3 kişiden 1 i kanser maalesef.. Rabbim dermanı olmayan dertler vermesin kimseye..
kızlar hastaneyi aradım şimdi,aklıma gelenleri sordum doğum ücreti ile ilgili
normal 600,sezeryan 1000,epiduralli 1250 tl.miş
normalde 1gece ve rafakatçi,sezer.de 2 gece ve refakatçi ücrete dahil,
anne ve bebeğin ilk kontrolleri tahlilleri ücrete dahil
yatış yapıldığında sözleşme gibi bişey varmış,ek ücretler falan ordada belirtiliyomuş başta.
NST 20 tl ek ücret alınıyomuş her defasında.
yenidoğan yoğun bakıma ihtiyaç olursa (ALLAH HEPSİNİ SAKLASIN BEBİŞLERİN.SAĞLIKLA GELSİNLER,PROBLEMLERİ OLMASIN İNŞALLAH )kimliğini çıkarıp ssk dan girişini de yaptırınca ssk karşılıyomuş onları.ama ssk konusu önemli.eşimizin normalde de hemen ssk ya kaydını yaptırması lazım
anneye ek kan verilirse ünite başı 95 tlm.miş
Allah saklasın sarılık durumunda fototerapi ssklı 300 tl.miş
aklıma gelenler bunlardı,sordum..sizce başka neler sorulabilir?
canım gözün aydın kavuştun bebişine.
canm geçmiş olsun k.pederine.
sen de mi ? :) gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün.
olsun canım sen de bizle beraber bekle varmış daha vaktin.
benm hastanede normal doğumda epidural farkı 750, sezeryanda 500 canım.
hadi bakalım hayrlısı olsun.
canım ölçümler yanlış olabiliyormuş belki daha küçük doğar.
yürü canım tabi ya dr. bana günde 2 saat yürü dedi.
canım arada bir girip bizi haberdar et özledik seni.
Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
saol tatlım..
bu duyduğuma çok üzüldüm cnm..gencecikmiş..Ama Allah şifasını versin dualar çok önemli..inşallah kuzeninde kısa sürede kurtulur bu illetten..
Heee rizeliyim ıkı tarftan bırden:)) Babamgılın tarafı burda ama anne tarm hep orda en son 2000 senesınde ordydm ondn evvel her yaz tatılıı bu sene ramaznda gıdeyımde rahat raht oruc tutalım dıye gecrdım aklmdn ama hamıle oldugumu ogrendım ztn kusmaktan oruc tutmak mumkn olmdı:) Bebısım benım kardanaadamım yer annesı onu cok merak edıorum bebegımı zaman gecsın kucagıma alayım ıstıorum 40 haftayı beklrse martın sonuna zamanım var:)) Bu topıgı ben kapıcm gıbı hıssedıorum cunkuhıc dogurck gıbı hıssetmıorum:)
kızlarr alah razı olsunn allahım hepinizi tez zamanda en iyi en kolay en rahat şekilde kurtarsın.:)şimdii anlatım size cumtesi randevum vardı gittikk doktor yne alttan muayene etti2 cm açılman var dedi bnm bi iki gündür su geliodu azıcık ama akıntı gibi koyu dil farkedilio söledim o zamn bugün müdahale edelim dedi ve bana yatış verdiler tabi ben ağlıorum daha erken die suni sancı bağlandı(herşey normal göründüğü ve bnde normal doğumu çok istediğim için aama yanlış dua etmişim en hayırlısı ne ise o olsun demeliydim normalde normal direttim)saat 10 dan 4e kadar sancı çektim açılmam 3 cm olmuş doktor daha çok çekersin dedi sezeryana alalım dedi dedim bu kadar çektim sabredeyim ama yok dayanamıcaktımsevindim bile hemen beni apar topar sezeryana aldılar uyandığımda amliyathanedeydim karnım bomboştu genel anestezi oldum uyanınca çıkardılar odama oğlum bnden önce gitmişşş yatıodu mis gibi şuan sancım çok ama çok şükür oğlum ii bnde bi kaç güne daha ii olucam heran hazırlıklı olun sizlerde bnm daha yapıcaklarım vardı ama oğlum şimdi yanımda melekler gibi uyuyo:))) çok mutluyumm darısı başınızaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?