2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah uzun sağlıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin kuzuna cnm..doğum yapan herkesin yavrusuna inşallah..tabi annelere de kolaylık versin veletlerle uğraşmak belki biraz zor ama dünyanın en zevkli işidir heralde..

DMF, HOLA,
Ay çok sevindim melekleriniz artık kucağınızdaymış Allah analı bayalı sağlıklı bir ömür v ersin, darısı bizlerin başına,

KIZLAAAAAAAAR :)

Pollyanna dan haber var : hastane yoğunluğundan dolayı doğum tarihi 5 Mart olarak almış... Hepinize selamı vaaaar...

KIZLAAAAAAAAR :)

Pollyanna dan haber var : hastane yoğunluğundan dolayı doğum tarihi 5 Mart olarak almış... Hepinize selamı vaaaar...

Bugn okdr cok aklıma geldıkııı dedım bızım bu polııı nerelere kayboldu:)) Gozu aydın 5 marta sunun surasında ne kaldıkı sende zatn dogurursun ha sımdıııı benm cocuk kaldımı martın sonununaaa

sinirlerim tepeme çıktı ya..ben sinemaya gitmeyi çok severim..eşimde sevmez pek sigara içemiyo ya doğum yapmadan gidelim dedim..fetihe tamam felan derken yer bulamadık ogün..bugünde bilet bakıyo mübarek bütün sülaleyi çağarmış..hay yarabbim herzaman onlarla oluruz ben doğumdan önce biraz değişiklik olsun başbaşa bişeler yapalım istemiştim..amann ben gitmiyorum dedim..be adam ikimiz için benimi çin özel bişeler düşün bikerede dişimi kırcam..

canım benim kuzenimin kızına hamileyken hep kafası küçük dediler
2-3 hafta kadar küçük gidiyordu neyse bebek doğdu habire oraya buraya yönlendirdiler
kafası küçük küçük dediler en sonunda bir doktor demiş üzmeyen kendinizi
szinde kafanız küçük bu genetik bir durum demişler
şimdi kızları kocaman oldu nasıl zeki nasıl akıllı anlatamam
yani canım benim sende üzme kendini kafa yapısı genelde genetik olurmuş
benim kızında 2 hafta büyük bende üzüldüm doktorum herkesin kafası nasıl farklıyısa
bebeklerinde farklı olur önemli olan kafa içi gelişimi dedi
canım sıkma sakın canını stres yapıpta bebeğini üzme

kızlar bu sterilize olayı varya biberon emzik..ya bn 1 kere kaynatıp koydum çantaya dahada kaynatmayı düşünmüyorum..yani o kdr sterilize olması şartmı bu çocuk bağışıklıkda kazansa mikroplara karşı daha iyi değilmi? annelerimiz bu kdr önem vermişmi sterilize olayına :26: yani sonuçta hiçbişey tamamen mikropsuz değildir..mikroplarada ihtiyacımız var..bide sakınan göze çöp mü batar ne ?

canım bende öle yaptım.. zaten o sterilize 24 saatmi ne gidiyomuş :)) biz hastaneye gidene kadar bişi kalmıcak.. kızlar hastanede steril aletleri var ya onlarla yapıolarmış öle demişlerdi.. orda yaptırırız imkan olursa.. artık Allaha emanetler o kadar da mikrop kapmazlar bencede yaa.. sakınılan göze çöp batarmış elimizden geldiği kadarı en iyisi...

seninki 38 de tamamdır.. bak gör

:))) Senınkınede bu hafta tamamdır dıoduk ama olmadı kuzum:))) bı bakmısınz bır sabh bende yazmısım aldım cocugumu kucagıma dıyee ben kendımı hıc dogrck gıbı hıssetmıorum martın sonunda bu cocuk anca gelırrr barı her yerını orantılasada oyle gelse:)))

canım inanki seni gözlerim aradı
seninle ikimiz topicte en küçük haftada olanlarız yani geç doğuracak olanlar
annenin durumuna çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
şükürki ameliyatı güzel geçmiş
belki hazırlıklar seni zorlucak ama sonrasında annene çok ihtiyacın olucak
o zamanda annen iyileşmiş evladının torununun yanında olacak
Rabbim tez zamanda şifasını yollasın

lagrima canım sormuşsun tansiyonun yükseldiğini nasıl anlıyorsun diye
Allah muhafaza kimsenin yükselmesin ama yükselince o kendini belli ediyor
yani başın dönüyor gözlerinin önünde yıldızlar dolanıyor gözleirin gidiyor
bir tuhaf oluyorsun işte
umarım kimsenin yükselmez ve bu durumla karşılaşmazsınız

yok senin bence 38de gelir çünkü sen hareketlisin maşallah.. ben işte de otur otur.. evde daha bi otur otur oldum çocuk istese de gelemiyo yatmaktan.. ben haftaya salıyı bile kontrol var die garanti diorum doğmaz daha oof of

Herkese Selam,

ya ben foruma giriş yapıyorum on dk sonra kendi kendine çıkış yapmış oluyor, niye böyle oluyor anlamadım:44:

bu arada burada geçmişi okuyamadığım için bende doğum yapan annelerin listesine baktım az önce , maşaAllah baya doğum yapan arkadaşımız olmuş, hemde çoğu haftasını doldurmamasına rağmen bebişlerimiz 3 kilonun üstünde, Rabbim hepsine sağlık versin, anne-babalarına bağışlasın Darısı hayırlısıyla biz doğum yapmayıp bekleyenlere;
Hepinizi öpüyorum

saol bitanemm..inşallah..evet biz topiin çömezleri olarak sanırım çok az sayıdayız..maşallah herkes baya ilerledi heran doğumlar olabilir normal bekleyenler için..banada orda çok rahatmış gelmeye niyeti yokmuş gibi geliyo..zaten biz doğum stresine girdimizde burdaki herkes doğurmuş olcak :)) mart annelerinin bebişleri topiği açılır :))

cnm sn sabırsızlıkla bekliyosun onunda gelmeye niyeti yok :)) bnce yatma yattıkca zor olabilir tabi sn bu aralar yürüyüşe çok ağırlık ver bikaç kişiden duymuştum doğumları gecikince kendilerini yürüyüşe vermişler ve bebişleri gelmiş..hem doğumunuda kolaylaştırır..

O dedıgn bence 38den sonrakı harkt ıcın gecerlı annem yaa du bakalm pazrtesı ne dıcek dr bana nst ne ongrcek tahmını ne dıcek:))) O kafaya gore yarın dogurusn der deee vaktm gelmedıkı daha:)))) annem demezmıı cocugu canlı canlı dısarı alcn:))) Bırak keyfı nezmn ıstıosa ozamn gelsın dıoo hıc heycanlı bı anane deıl

bnmde bi kere tansiyonum çıkmıştı..normalde çok düşük tansiyonlu olan bn tansiyonum çıkınca ne oldunu anlamamıştımda Allah Allah içmeden sarhoş olmak böyle bişi olsa gerek diye düşünmüştüm..başım durduk yerde dönüyo ve yürümeye çalıştığımda dengemi kaybediyodum..sonra babam tansiyonumu ölçünce hayatımda ilk kez 12 li tansiyonu görmüştüm..ama neden çıktı tansiyonum o zmn hiç htrlamıyorum çünkü tuzu hiç sevmeyen bi insanım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…