- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.141
Nigoo sana faceden msj atmışsım cvp yazmadın yaa gözünden mi kaçtıı(
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
k.i.b. hepinizi seviyorum...
KIZLAAAAAAAAR :)
Pollyanna dan haber var : hastane yoğunluğundan dolayı doğum tarihi 5 Mart olarak almış... Hepinize selamı vaaaar...
KIZLAAAAAAAAR :)
Pollyanna dan haber var : hastane yoğunluğundan dolayı doğum tarihi 5 Mart olarak almış... Hepinize selamı vaaaar...
Bugn okdr cok aklıma geldıkııı dedım bızım bu polııı nerelere kayboldu:)) Gozu aydın 5 marta sunun surasında ne kaldıkı sende zatn dogurursun ha sımdıııı benm cocuk kaldımı martın sonununaaa
Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
kızlar bu sterilize olayı varya biberon emzik..ya bn 1 kere kaynatıp koydum çantaya dahada kaynatmayı düşünmüyorum..yani o kdr sterilize olması şartmı bu çocuk bağışıklıkda kazansa mikroplara karşı daha iyi değilmi? annelerimiz bu kdr önem vermişmi sterilize olayına :26: yani sonuçta hiçbişey tamamen mikropsuz değildir..mikroplarada ihtiyacımız var..bide sakınan göze çöp mü batar ne ?
seninki 38 de tamamdır.. bak gör
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
:))) Senınkınede bu hafta tamamdır dıoduk ama olmadı kuzum:))) bı bakmısınz bır sabh bende yazmısım aldım cocugumu kucagıma dıyeeben kendımı hıc dogrck gıbı hıssetmıorum martın sonunda bu cocuk anca gelırrr barı her yerını orantılasada oyle gelse:)))
canım inanki seni gözlerim aradı
seninle ikimiz topicte en küçük haftada olanlarız yani geç doğuracak olanlar
annenin durumuna çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun
şükürki ameliyatı güzel geçmiş
belki hazırlıklar seni zorlucak ama sonrasında annene çok ihtiyacın olucak
o zamanda annen iyileşmiş evladının torununun yanında olacak
Rabbim tez zamanda şifasını yollasın
yok senin bence 38de gelir çünkü sen hareketlisin maşallah.. ben işte de otur otur.. evde daha bi otur otur oldumçocuk istese de gelemiyo yatmaktan.. ben haftaya salıyı bile kontrol var die garanti diorum doğmaz daha oof of
yok senin bence 38de gelir çünkü sen hareketlisin maşallah.. ben işte de otur otur.. evde daha bi otur otur oldumçocuk istese de gelemiyo yatmaktan.. ben haftaya salıyı bile kontrol var die garanti diorum doğmaz daha oof of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?