2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin annene..ameliyatıda iyi geçmiş bak..bundan sonrada inşallah bi problem olmaz..herşey olur üzme kendini dediğin gibi annen iyi olsunda..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün..hayırlısıyla bizlerde doğururuz inşallah..

canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin annene..ameliyatıda iyi geçmiş bak..bundan sonrada inşallah bi problem olmaz..herşey olur üzme kendini dediğin gibi annen iyi olsunda..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

canım gözünaydın..Allah analı babalı büyütsün..hayırlısıyla bizlerde doğururuz inşallah..

bernysita canım çooook geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benimde ablama 5 sene önce lenf kanseri teşhisi konmuştu. Yaklaşık iki yıl aralıklı bir şekilde kemoterapi gördü. Çok şükür atlattı. Şimdi kontrollerine gidiyor okadar. Annen adına çok sevindim o da iyiymiş çok şükür. Allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin inş.

benim da başı 1 hafta küçük çıktı son gittiğimde ama dr.um bana söylemedi bile( ultrason ölçümlerinde yazıyo ),gayet iyi gelişimi dedi..şimdi kağıda yeniden baktım da 3 haftalık önde yada geride ölçülme payı yazıyo..ben hiç dert etmedim ki bu güne kadar hep önde gidiyodu her ölçümü..moralini hiç bozma canım sen..

Son düzenleme:
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...

k.i.b. hepinizi seviyorum...

maaşallah sizebir an önce merakla bekliyorz resimlerinizi dedarısı bizlere artık zamanımız gelince inşallah

Son düzenleme:

Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün.Pazara kadar sarılık da geçer inş..

sağolun canlarım sezeryan yapacaklar gaz ve büyük abdest olmadan hastaneden çıkılmıyor en son lağma yapılıyor ben şükür ilk gün yaptım bitkisel kayısı çayı sayesinde beni kurtartı hem hemen ayağa kalktım gazımı atlatınca hemde bebeğe emzirirken gaz geçmiyor kayısı çayı ve kayısı meyve suyu bol bol için humananın süt çayını aldım çok faydasını gördüm... ileride tavsiyelerim mutlaka olacak oğlum uyansında yine emzireyim he birde göğüs kremi mutlaka alın. emzirirken canım çok yanıyotr o ilk çekiş anı... krem en azından yara yapmıyor. öptüm hepinizi...

yok canım mecbur değilsin aynı hastanede fototerapi yaptırmaya ama biraz indirim yapıyolar aynı hastanede yaptırırsan ama bende üniv. hastanesinde yaptırırım heralde

Evet yapıkredı dogr dogmaz kapsama alıo bebegı lakın annenın polıcesı uzerınden yararlanıo bebek benmde sıgrtm yk ve cocuk herseydn yararlansın dıye bu polıcyı baya yuksk tuttuk sanırım cogun polıcesınıde baslatnca 1500 lıra cıvarnda bı odenek cıkrtcklr en son hastanyle konstugmda hemen cıkrtırsn cocuk ıcın yapılan butun testlrı vs gıdıp talp edersın yada hemen sıgrtası baslarsa burdakı hesptan duserız dıyede konsmustuk.

HOLA ve d_m_f gözünüz aydın. Allah meleklerinizle geçireceğiniz hayırlı sağlıklı ömürler versin inş...

Darısı bekleyen bizlere :))))

Canım senın yazdgn sayfaya gelemeden yorum yazmıstım sımdı yazdıgnı gorunce burdyken tekrar tebrık edeyım senı:)) ALLAH analı babalı buytsun bebısını gozun aydın darısı basımıza ınsallah:))

:) çok sevindm Allah analı babalı büyütsün inşallah.. genel anesteziylemi sezeryan oldun? 2 3 günde hemen banyo yapılabiliyormuymuş. inşallah sarılık değildir sütünde yarar birşeycik çıkmaz. resimlerinide bekliyoruz en kısa zaanda inşallah..

lagman ne zaman yapılıyor? sen ameliyattan sonramı içtin çayları? humananın sütçayı sütü arttırması için değil mi? çok soru sordum kusurbakma.. tekrardan teebrik ederim... Allah analı babalı büyütsün :)

Canım benım hıc sıkma canını oyle bı problem olsydı bastan anlasılırdı dıger doktrn dedıgı gıbı genetıksl bıseydır herseyı ıyı dıosun ALLAH ın ıznıyle hıcbır problem olmadn alcksın bebısını kucagınaaa drlr agzlarındn bısey cıkınca bunu karsıdkı nasıl algılar dıye dusunmuo gecen benm bebısıme 3 hafta koca kafalı dedı ogn kendımı yedım bıtrdım ama kızlarla konusunca tekrar moralm yerıne geldı sımdı morlmn gayet ıyıyımm pazrtesıyı beklıorum gelsınde oglumu gorım dıye:))

Cooook gecmıs olsun annene ALLAH acılarının tekrarını yasatmasın annene acıl sıfalar dılıyorum. Mutlulugun daım olsun ınsallah saglıklada bebısını kucakla:) Aramızada tekrar hosgeldın

Canım ya, blana da üzldüm, allah sabır ve sıhhat versin.

Saol kuzum ya, bazen hiçbir şey bilmemek daha iyi heralde diyorum, okuyamasak o yazılanları, eski yıllardaki gibi yuvarlana sallana doğum zamanımız gelse, kimseler kafamızı karıştırmasa, tabi Allah doktorların da yokluklarını vermesin ama.

Cooook gecmıs olsun annene ALLAH acılarının tekrarını yasatmasın annene acıl sıfalar dılıyorum. Mutlulugun daım olsun ınsallah saglıklada bebısını kucakla:) Aramızada tekrar hosgeldın

saolun canlarımmm..Allah şifa bekleyen herkese şifasını versin kimseyi sağlığıyla ve sevdikleriyle sınamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…