- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.121
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
kızlarr alah razı olsunn allahım hepinizi tez zamanda en iyi en kolay en rahat şekilde kurtarsın.:)şimdii anlatım size cumtesi randevum vardı gittikk doktor yne alttan muayene etti2 cm açılman var dedi bnm bi iki gündür su geliodu azıcık ama akıntı gibi koyu dil farkedilio söledim o zamn bugün müdahale edelim dedi ve bana yatış verdiler tabi ben ağlıorum daha erken die suni sancı bağlandı(herşey normal göründüğü ve bnde normal doğumu çok istediğim için aama yanlış dua etmişim en hayırlısı ne ise o olsun demeliydim normalde normal direttim)saat 10 dan 4e kadar sancı çektim açılmam 3 cm olmuş doktor daha çok çekersin dedi sezeryana alalım dedi dedim bu kadar çektim sabredeyim ama yok dayanamıcaktımsevindim bile hemen beni apar topar sezeryana aldılar uyandığımda amliyathanedeydim karnım bomboştu genel anestezi oldum uyanınca çıkardılar odama oğlum bnden önce gitmişşş yatıodu mis gibi şuan sancım çok ama çok şükür oğlum ii bnde bi kaç güne daha ii olucam heran hazırlıklı olun sizlerde bnm daha yapıcaklarım vardı ama oğlum şimdi yanımda melekler gibi uyuyo:))) çok mutluyumm darısı başınızaaa
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
kızlarr alah razı olsunn allahım hepinizi tez zamanda en iyi en kolay en rahat şekilde kurtarsın.:)şimdii anlatım size cumtesi randevum vardı gittikk doktor yne alttan muayene etti2 cm açılman var dedi bnm bi iki gündür su geliodu azıcık ama akıntı gibi koyu dil farkedilio söledim o zamn bugün müdahale edelim dedi ve bana yatış verdiler tabi ben ağlıorum daha erken die suni sancı bağlandı(herşey normal göründüğü ve bnde normal doğumu çok istediğim için aama yanlış dua etmişim en hayırlısı ne ise o olsun demeliydim normalde normal direttim)saat 10 dan 4e kadar sancı çektim açılmam 3 cm olmuş doktor daha çok çekersin dedi sezeryana alalım dedi dedim bu kadar çektim sabredeyim ama yok dayanamıcaktımsevindim bile hemen beni apar topar sezeryana aldılar uyandığımda amliyathanedeydim karnım bomboştu genel anestezi oldum uyanınca çıkardılar odama oğlum bnden önce gitmişşş yatıodu mis gibi şuan sancım çok ama çok şükür oğlum ii bnde bi kaç güne daha ii olucam heran hazırlıklı olun sizlerde bnm daha yapıcaklarım vardı ama oğlum şimdi yanımda melekler gibi uyuyo:))) çok mutluyumm darısı başınızaaa
Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
maaşallah sizehepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
gamzecime hastanede mesaj attım belki haber vermiştir size...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
ilk 2 gün ağrım oldu ağrıdan çok narkoz beni mahvetti...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
k.i.b. hepinizi seviyorum...
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
biz oğlumla evimizdeyiz... dünyanın en güzel duygusuymuş annelik. çok mutluyum kızlar darısı sizlerin başına...
oğlumun teni sarı geldi. sarlıktan şühelendiler... değeri normal çıktı pazar tekrar çağırdılar topuktan kan alıncak sarılık için dua edin pazar gününe kadar sütüm yarasın sarılık geçsin... eve bugün geldik banyo yaptım hastanede yapamadım ağrım olduğu için kolay değilmiş ameliyat ama değer buna inanın... herşey gelip geçici... oğlum şuan uyuyo size mrb demek istedim. iyiyiz biz... resim daha sonra ekleyeceğim çok güzel pozlarımız oldu...
yok canım mecbur değilsin aynı hastanede fototerapi yaptırmaya ama biraz indirim yapıyolar aynı hastanede yaptırırsan ama bende üniv. hastanesinde yaptırırım heralde
Canım bizim durum biraz farklı eşim Koç çalışanı olduğu için onlara özel fiyat uyguluyorlar.Dikkatli araştırmak lazım bazı sigorta şirketleri çocuk doğduktan 1 ay sonra sigorta kapsamına alıyormuş.Yapıkredi doğduğu andan itibaren sigortalıyor.Zaten ilk 1 ay içerisinde çok masraf olduğu için dikkat etmek lazım.Ama eminim ki çok daha karlı olacaktır çünkü bebişlere kıyamıyoruz öksürseler doktorda alıveriyoruz soluğu o yüzden özel sağlık sigortası çok mantıklı geliyor bana.
sağolun canlarım sezeryan yapacaklar gaz ve büyük abdest olmadan hastaneden çıkılmıyor en son lağma yapılıyor ben şükür ilk gün yaptım bitkisel kayısı çayı sayesinde beni kurtartı hem hemen ayağa kalktım gazımı atlatınca hemde bebeğe emzirirken gaz geçmiyor kayısı çayı ve kayısı meyve suyu bol bol için humananın süt çayını aldım çok faydasını gördüm... ileride tavsiyelerim mutlaka olacak oğlum uyansında yine emzireyim he birde göğüs kremi mutlaka alın. emzirirken canım çok yanıyotr o ilk çekiş anı... krem en azından yara yapmıyor. öptüm hepinizi...
hemşerimi buldumbende rizeliyim..neresindensiniz siz??
hepinize merhb. çok fazla kalamayacağım...
sağolun canlarım sezeryan yapacaklar gaz ve büyük abdest olmadan hastaneden çıkılmıyor en son lağma yapılıyor ben şükür ilk gün yaptım bitkisel kayısı çayı sayesinde beni kurtartı hem hemen ayağa kalktım gazımı atlatınca hemde bebeğe emzirirken gaz geçmiyor kayısı çayı ve kayısı meyve suyu bol bol için humananın süt çayını aldım çok faydasını gördüm... ileride tavsiyelerim mutlaka olacak oğlum uyansında yine emzireyim he birde göğüs kremi mutlaka alın. emzirirken canım çok yanıyotr o ilk çekiş anı... krem en azından yara yapmıyor. öptüm hepinizi...
Canım benım hıc sıkma canını oyle bı problem olsydı bastan anlasılırdı dıger doktrn dedıgı gıbı genetıksl bıseydır herseyı ıyı dıosun ALLAH ın ıznıyle hıcbır problem olmadn alcksın bebısını kucagınaaa drlr agzlarındn bısey cıkınca bunu karsıdkı nasıl algılar dıye dusunmuo gecen benm bebısıme 3 hafta koca kafalı dedı ogn kendımı yedım bıtrdım ama kızlarla konusunca tekrar moralm yerıne geldı sımdı morlmn gayet ıyıyımm pazrtesıyı beklıorum gelsınde oglumu gorım dıye:))Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
bernysita canım çooook geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benimde ablama 5 sene önce lenf kanseri teşhisi konmuştu. Yaklaşık iki yıl aralıklı bir şekilde kemoterapi gördü. Çok şükür atlattı. Şimdi kontrollerine gidiyor okadar. Annen adına çok sevindim o da iyiymiş çok şükür. Allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin inş.
benim da başı 1 hafta küçük çıktı son gittiğimde ama dr.um bana söylemedi bile( ultrason ölçümlerinde yazıyo ),gayet iyi gelişimi dedi..şimdi kağıda yeniden baktım da 3 haftalık önde yada geride ölçülme payı yazıyo..ben hiç dert etmedim ki bu güne kadar hep önde gidiyodu her ölçümü..moralini hiç bozma canım sen..
Saol FEYZOŞ, teşekkürler
Sana da teşekkürler LAGRİMA, ayrıca kuzenine de acil şifalar.
çok çok geçmiş olsun canım yazının başını okuyunca hemen sonuna baktım çok şükür ki iyiymiş anneciğin benim annemde yanımda değil bak hazırlıklar bi şekilde oluyo durumun varsa al bi yardımcı kadın 1 gün temizlesin evi ama yoksada hiç önemli değil canım ya eşin biraz yardım eder daha da olmadı boşver yaa annen iyi ya herşeyden önemli o bebişinde sağlıkla gelsin yeter daha ne isterizki dimi canım :)))))
çok geçmiş olsun annene,Allah acil şifalar versin..bak ne güzel sağlığına kavuştu annem diyosun,gerisi boş zaten temizlikmiş hazırlıkmış..bebeğin de sağlıkla doğsun diğer işler eninde sonunda hallolur canım..
canım çok geçmiş olsun..Allah şifa versin annene..ameliyatıda iyi geçmiş bak..bundan sonrada inşallah bi problem olmaz..herşey olur üzme kendini dediğin gibi annen iyi olsunda..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
bernysita canım çooook geçmiş olsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benimde ablama 5 sene önce lenf kanseri teşhisi konmuştu. Yaklaşık iki yıl aralıklı bir şekilde kemoterapi gördü. Çok şükür atlattı. Şimdi kontrollerine gidiyor okadar. Annen adına çok sevindim o da iyiymiş çok şükür. Allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin inş.
Cooook gecmıs olsun annene ALLAH acılarının tekrarını yasatmasın annene acıl sıfalar dılıyorum. Mutlulugun daım olsun ınsallah saglıklada bebısını kucakla:) Aramızada tekrar hosgeldın
Saol FEYZOŞ, teşekkürler
Sana da teşekkürler LAGRİMA, ayrıca kuzenine de acil şifalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?