2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende öle duydum kuzum yaa o yüzden bugün çıktım biraz yürüdüm zaten yürüyünce hissediyorum bi süre sonra aşağıya baskı çok artıyo hemen yoruluyorum falan :)) birazda ev işlerini yaptım mı tamamdır haftaya gelir herhalde

bizde topiğin bekçileri oluruzz hehehee

bak benimde sezeryan yapmış arkadaşlarım hep yuhh daha doğmadı mı naaptın olm sen çocuk dişli doğcak filan diyolar ama annem ve bilimum normal doğumcular 38deyim diyince ooo daha vaktin var diyolar.. hastanedeki ebe bile dur daha 40tan sonra sıkılırsın daha çok erken dedi.. bende arada kaldım geç mi kaldım erken bi davranıyorum anlamadım ki iyice salata yaptılar beni

canım benim tansiyonum her zmaan 9-6 olur
15-9 olduğundan yıldızlardan hiç biryeri göremez olmuştum
ve feci uykum geliyordu tıpkı seninde deidğin gibi sarhoş gibiydim
şimdi çok şükür iyiyim

Ay kuzum ben benim kocamdan da anlayış ve özel şeyler beklemeyi bırakalı uzun zaman oldu, 10 aylık evliyiz, geçen bana özel zamanlar ayır dedim de, ne özel zamanı biz evliyiz çıkarken ayırdıydım ya dedi, boş ver be gülüm bizim bebişlerimiz gelecek ya en özelimiz onlar olacak.

:))) Yavrum yaa aramzda 3 hafta var yanı sen dogrcnda bende 3 hafta sonra dogrcm bana bakk kızım sende martın ıkıncı haftasını gormeyesın bu drumda benı nısanın bası paklar ahahaa aynen tırnaklrı uzun dogr cocuklarr cıkınca bı manıkur yaparız:)))))

Saol kuzum desteğin için, tosunum diye seviyordum artık fındığım diye sevecem napim, ama sevecem sonuçta, Allah onlara birşey vermesin de.

iyi akşamlar kızlar

sonunda ben de hastane çantalarımızı hazırladım..35+4de:)

haftaya ankaraya kontrol için gidicem,ne olur ne olmaz çantalarımızı yanımıza alıcaz..

holaa gözün aydın canım almışsın bebişi kucağına,sancı zor olmuştur,ama kuzun iyi ya artık sen de iyisindir

derin senin de gözün aydın canım..nişan geldi falan derken,maşallah almışsın kuzunu kucağına..normal doğum da iyi olmuş,herşeyin yolunda gitmesine sevindim

nigoli canım üzme kendini inşallah sıkıntısız bir şekilde bebeğini kucağına alıcaksın..doktorlar bu konularda çok hassas,bir sıkıntı olsa mutlaka söylerlerdi..diğer doktorun dediği gibi genetiktir..benim doktorum benim başım iri değildir..kızının kafası sana çekmiş der hep..inşallah hepimiz sağlıklıca alalım kucaklarımıza yavrularımızı

bernysita canım aklımdan geçmiştin,yok epeydir diye..çok geçmiş olsun..anneliğe hazırlanırken anne hastalığı çok zor olmuşturşükür ki iyi geçmiş ameliyatı..inşallah en kısa zamanda daha da iyi olur

polynin de günü belli olmuş..gözün aydın canım..

biz bugün yorulduk kızımla uzanalım şimdi..

hepinize iyi akşamlar kızlar,kendinize çok iyi bakın

Bence de haklısın, ablam şimdiden kızıyor bana, nanemolla yetiştirme sıpayı diye, herşeyini ütüleme, genel geçer temizlik kurallarına uy yeter diyor, ben de rahat büyütmeyi düşünüyorum, sonuçta 6 aylıkken bırakıp gidicez çocukları bakıcılara falan,

Benim annem de bana, sen de doğum yüzü oluşmamış daha, yüzüne vurmamış, senin 20 martı bulur falan diyor, ama ben o kadar beklemek istemiyom yaaaaaaaaaaaaaaa.

kızlar bugün hep doğum fiyatlarından bahsettik ya batı bahat hastanesinin doğum fiyatlarından bahsetti bir arkadaşım ilk çocuğunu orda doğurmuştu ve çok memnun kalmış şimdi 2. ye hamile ve yine orda yapacakmış epidural normal 550 tl sezeryan epidural 850 tl imiş arkadaşım sezeryan yapmıştı oda fiyatı falan da dahilmiş ben şimdi aradım hastaneyi muayene ücretini sordum 30 tl dediler belki giderim haftasonu bi görüşmeye aklınızda olsun sizinde ikitelli taraflarında hastane

çok geçmiş olsun allah sevdiklerimizle bizi sınamasın.Çok sevindim allah başka sıkıntı vermesin

life84; Saol tatlım, ben de aynı senin gibi düşünüp avutuyorum kendimi, eğer ciddi bir sıkıntı olsaydı önceki haftalarda belirti verirdi diye.

bence de erken çünkü planlı sezaryenleri 39da yapıyorlar, demekki, 39dan sonra bekleniyor diye düşündüm ben. Ama ilk bebek sabırsızlanmamak imkansız.

bence de erken çünkü planlı sezaryenleri 39da yapıyorlar, demekki, 39dan sonra bekleniyor diye düşündüm ben. Ama ilk bebek sabırsızlanmamak imkansız.

Ben de bazen diyorum ki 9 aydır kaç kere ultrasona girdim hepsinde tahmini doğum tarihi 6 mart yazıyodu ki mart annelerindeyim :)) şimdi daha şubatın ortasında başladım sabırsızlanmaya ama normali demek ki 40. hafta yani 6 mart... ama dediğin gibi ilk bebek, heyecan korku.. insan bi an önce olsun bitsin istiyo :) bi de belirsizlik.. sezeryanların tarihi belli en azından ama bekleyenler için daha zor.. bilmediğimiz bi tarihi bekliyoruz.. hayırlısı olsun napalım sıkcaz dişimizi...

kızlar selam öyle dolanırken sizi gördüm,ben de inşallah elim annesi olacağım.. sizlere çokkk olay doğumlar diliyorum. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.amiin

cnm sıkma canını..belki psikolojik olarkda etkileniyodur hani adet belirtileri gibi :)) sn kndini rahat bırak o gelcei zmnı biliyo..ztn heralde 10 gün boyunca yaşanmıyodur doğum belirtileri..sonuçta bugün doğmamış olabilir ama yrn bi bakarsın hastanede yavrunu kucağına almışsın..bu işler hiç belli olmuyo..gelmedi geç kaldı diye bişi yok..sağlık sorunu bi problem yoksa en uygun zmnda gelir o mrk etme..mesela 2-3 güne sn yürüyüşe dvm et evet çok can yakıyo baskıları artık bnde nene gibi yürüyorum ama yavaş yavaş sık sık yürüyüş yap..valla sn normal doğumu beklediğin için en çok snn doğumunu bekliyorum heycanla bnde :)))

canım benim tansiyonum her zmaan 9-6 olur
15-9 olduğundan yıldızlardan hiç biryeri göremez olmuştum
ve feci uykum geliyordu tıpkı seninde deidğin gibi sarhoş gibiydim
şimdi çok şükür iyiyim

cnm sarmısak yutmak iyi geliyomuş diye duymuştum..rahmetli babannemdede vardı tansiyon hep sarımsak yutardı..yada nar suyu yada tarçın..bunlar iyi geliyomuş..tansiyondan bahsedince neden hep çekirdek yiyesim geliyo anlamadımki:44:

zor valla canım ben bile şimdiden çok sabırsızım hatta haftaya her gün yürümeye başlıycam, doktorum hem gecikmesini engeller, hem de doğumu kolaylaştırmada çok faydası olur dedi bakalım.

canım çok geçmiş olsun doktorlar her zaman en kötüsünü söyleme eğilimindeler orumluluk almamak için dualarımızla hiç bişey olmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…