- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.161
cnm sn sabırsızlıkla bekliyosun onunda gelmeye niyeti yok :)) bnce yatma yattıkca zor olabilir tabi sn bu aralar yürüyüşe çok ağırlık ver bikaç kişiden duymuştum doğumları gecikince kendilerini yürüyüşe vermişler ve bebişleri gelmiş..hem doğumunuda kolaylaştırır..
saol bitanemm..inşallah..evet biz topiin çömezleri olarak sanırım çok az sayıdayız..maşallah herkes baya ilerledi heran doğumlar olabilir normal bekleyenler için..banada orda çok rahatmış gelmeye niyeti yokmuş gibi geliyo..zaten biz doğum stresine girdimizde burdaki herkes doğurmuş olcak :)) mart annelerinin bebişleri topiği açılır :))
O dedıgn bence 38den sonrakı harkt ıcın gecerlı annem yaa du bakalm pazrtesı ne dıcek dr bana nst ne ongrcek tahmını ne dıcek:))) O kafaya gore yarın dogurusn der deee vaktm gelmedıkı daha:)))) annem demezmıı cocugu canlı canlı dısarı alcn:))) Bırak keyfı nezmn ıstıosa ozamn gelsın dıoo hıc heycanlı bı anane deıl
bnmde bi kere tansiyonum çıkmıştı..normalde çok düşük tansiyonlu olan bn tansiyonum çıkınca ne oldunu anlamamıştımda Allah Allah içmeden sarhoş olmak böyle bişi olsa gerek diye düşünmüştüm..başım durduk yerde dönüyo ve yürümeye çalıştığımda dengemi kaybediyodum..sonra babam tansiyonumu ölçünce hayatımda ilk kez 12 li tansiyonu görmüştüm..ama neden çıktı tansiyonum o zmn hiç htrlamıyorum çünkü tuzu hiç sevmeyen bi insanım..
sinirlerim tepeme çıktı ya..ben sinemaya gitmeyi çok severim..eşimde sevmez pek sigara içemiyo yadoğum yapmadan gidelim dedim..fetihe tamam felan derken yer bulamadık ogün..bugünde bilet bakıyo mübarek bütün sülaleyi çağarmış..hay yarabbim herzaman onlarla oluruz ben doğumdan önce biraz değişiklik olsun başbaşa bişeler yapalım istemiştim..amann ben gitmiyorum dedim..be adam ikimiz için benimi çin özel bişeler düşün bikerede dişimi kırcam..
bak benimde sezeryan yapmış arkadaşlarım hep yuhh daha doğmadı mı naaptın olm sen çocuk dişli doğcak filan diyolarama annem ve bilimum normal doğumcular 38deyim diyince ooo daha vaktin var diyolar.. hastanedeki ebe bile dur daha 40tan sonra sıkılırsın daha çok erken dedi.. bende arada kaldım geç mi kaldım erken bi davranıyorum anlamadım ki iyice salata yaptılar beni
canım benim kuzenimin kızına hamileyken hep kafası küçük dediler
2-3 hafta kadar küçük gidiyordu neyse bebek doğdu habire oraya buraya yönlendirdiler
kafası küçük küçük dediler en sonunda bir doktor demiş üzmeyen kendinizi
szinde kafanız küçük bu genetik bir durum demişler
şimdi kızları kocaman oldu nasıl zeki nasıl akıllı anlatamam
yani canım benim sende üzme kendini kafa yapısı genelde genetik olurmuş
benim kızında 2 hafta büyük bende üzüldüm doktorum herkesin kafası nasıl farklıyısa
bebeklerinde farklı olur önemli olan kafa içi gelişimi dedi
canım sıkma sakın canını stres yapıpta bebeğini üzme
kızlar bu sterilize olayı varya biberon emzik..ya bn 1 kere kaynatıp koydum çantaya dahada kaynatmayı düşünmüyorum..yani o kdr sterilize olması şartmı bu çocuk bağışıklıkda kazansa mikroplara karşı daha iyi değilmi? annelerimiz bu kdr önem vermişmi sterilize olayına :26: yani sonuçta hiçbişey tamamen mikropsuz değildir..mikroplarada ihtiyacımız var..bide sakınan göze çöp mü batar ne ?
bak benimde sezeryan yapmış arkadaşlarım hep yuhh daha doğmadı mı naaptın olm sen çocuk dişli doğcak filan diyolarama annem ve bilimum normal doğumcular 38deyim diyince ooo daha vaktin var diyolar.. hastanedeki ebe bile dur daha 40tan sonra sıkılırsın daha çok erken dedi.. bende arada kaldım geç mi kaldım erken bi davranıyorum anlamadım ki iyice salata yaptılar beni
herkese merhabalar kızlar...uzun süredir yorum yapmıyodum bişi yazmıyodum çünkü çok kötüydüm..anneme kanser teşhisi konmuştu bağırsaklarında kitle bulunmuştu..bn zaten bunu duyunca ruh gibiydim yıkıldım resmen..düşünsenize burda çoğunuz hep annenizden bahsedip hazırlıkları onlarla yapıyosunuz sürekli yanınızda size yardım ediyolar doğumlarınızda yanınızda olcaklar..bn bunları yaşayamıcam hazırlıklarımı kendim yapıcam anneme bu kdr ihtiyacım varken onun sevgisine tecrübesine hep yalnız olcam diye düşünerek yaklaşık 1 ay geçirdim..tabi hergün ağlayarak.. ve annem dün ameliyat oldu..ameliyatı çok iyi geçmiş ve kitleyi almışlar..onu öyle narkozun etkisiyle uyur halde görünce çok kötü oldum başta ama ara ara uyanıp bizimle konuştu..bugün daha iyiymiş ve yürümeye başlamış...çok şükür Allahın izniyle atlattık inşallah bunuda..he hazırlıklarımı yine yalnız başıma yapmak zorundayım ve evimi hiçbi şekilde temizleyemiyorum..çok ağırlaştım..napcamı bilmiyorum..ama olsun annem sağlığına kavuştu ya önemli olan o..başta canınızı sıkmak ve kendi sorunlarımla kafanızı meşgul etmemek için paylaşmadım ama şimdi çok mutluyum ve sizinle paylaşmak istedim..aranıza tekrar döndüm yani..
bence de erken çünkü planlı sezaryenleri 39da yapıyorlar, demekki, 39dan sonra bekleniyor diye düşündüm ben. Ama ilk bebek sabırsızlanmamak imkansız.
canım benim tansiyonum her zmaan 9-6 olur
15-9 olduğundan yıldızlardan hiç biryeri göremez olmuştum
ve feci uykum geliyordu tıpkı seninde deidğin gibi sarhoş gibiydim
şimdi çok şükür iyiyim
Ben de bazen diyorum ki 9 aydır kaç kere ultrasona girdim hepsinde tahmini doğum tarihi 6 mart yazıyodu ki mart annelerindeyim :)) şimdi daha şubatın ortasında başladım sabırsızlanmaya ama normali demek ki 40. hafta yani 6 mart... ama dediğin gibi ilk bebek, heyecan korku.. insan bi an önce olsun bitsin istiyo :) bi de belirsizlik.. sezeryanların tarihi belli en azından ama bekleyenler için daha zor.. bilmediğimiz bi tarihi bekliyoruz.. hayırlısı olsun napalım sıkcaz dişimizi...
Selam kızlar, geçmişi okumadım ilk defa, çok moralim bozulsu, 37+4 üm ya ben, ilk def bu hafta doktorum bebeğim başı ve bacak boyu kısa dedi, ne demek bu özürlü mü yani dedim, kem küm etti, kontrolleri haftada bir değil di 4 güne bire düşürdü,, ama onun dışında kilo alması, karın büyümesi, kan akışı, suyu, hareketleri falan iyi dedi, ben de başka doktora gittim, o da 2 hafta küçük dedi, ama sorun değil belki genetikseldir belki de haftanla alakalıdır dedi, bazen kendime moral vermeye çalışıyorum, yoktur oğlumun birşeyi diye ama bazen o kadar endişeleniyorum ki, bir de kaburga batması diye bir şey başladı, doğum ağrısı gibi deli ediyor beni, dayanılmaz bir ağrı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?