2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gerçekten benim bile aklım karıştı işte riskli seninkide ... daha ne olması gerekiyormuşşş.. Allah yardımcın olsun arkadaşım ... sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah...

tebrik ederim kızlar hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzucuklar

kolay doğumlar dilerim canım. güzel haberlerini bekliyoruz.

Gerçekten benim bile aklım karıştı işte riskli seninkide ... daha ne olması gerekiyormuşşş.. Allah yardımcın olsun arkadaşım ... sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah...

ne bileyim sezeryan yapmamak için bu doktorlar elinden geleni yapıyor. daha ne kadar riskli olmam lazım adam resmen hayatını tehlikeye sokar seni kaybedebilriiz dedi daha ne olmalı psikolojim bozuldu..

ay inşallah bana öyle demez ben beklemek istemiyrum devlet hastanesine gidiyorum pek tercihte bulunma imkanımda yok:) hiç özel hastane düşünmedim suana kadar kuzenim devlet hastaneside ebe ama 41e kadar da bekle derse düşünebilirim.

ne bileyim sezeryan yapmamak için bu doktorlar elinden geleni yapıyor. daha ne kadar riskli olmam lazım adam resmen hayatını tehlikeye sokar seni kaybedebilriiz dedi daha ne olmalı psikolojim bozuldu..

Canım hiç tanıdık prof. falan yok mu üniversite hastanelerinde filan?? bi başka hocaya da görünsen? Yada bi özel hastaneye gidip en azından muayene olsan iyi bi hocaya?

istanbul anadolu yakasında doğum yapacak olanların doğum anını portföy oluşturmak amacıyla ÜCRETSİZ çekiyorum.ilgilenenler bana özelden mesaj atabilir.

Canım hiç tanıdık prof. falan yok mu üniversite hastanelerinde filan?? bi başka hocaya da görünsen? Yada bi özel hastaneye gidip en azından muayene olsan iyi bi hocaya?

ee bu gittiğimde özeldi tamamen özel muayenehaneye gidersem sezeryan der tabi çünkü para alcak benden. bu adamda diyor ver 4000 tl yapayım sezeryan 70 milyona kesemem faturayı senin keyfin için diyorum ki keyif değil riskli oldugunu siz diyorsunuz oda doğum anında hayatı tehlikeye girince alırız sezeryana böyle alamayız diyor. çarş devletteki doktoruma gitcem sölicem özele gittim böle böle dedi bkalım o ne dicek.

Off canım yaa Allah yardımcın olsun zor bi durum böle iki doktor arasında kalmak.. Allah hayırlısı hangisi ise onu versin inşallah..

Henüz geçmişe bakmadım kuzunun yıkanan kıyafetlerini ütüledim ardından salonun perdelerini attık makinaya,hemencik Ayşen Teyzemizin yaptığı süper ötesi kapı süsümüzü ekliyorum.Ellerine sağlık Ayşen'cim,Sevil'cim mamalar için de tşk ederiz Bakın bakalım beğenecek misiniz kapı süsümüzü Geçmişe bir gözatayım

Eklentiler

• $270220124218.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 36

pollycim benimde bu aklıma çok takılıyordu
bir arkadaşım yeni ikinci sezeryanını oldu
ve aynı yerden kesmiyorlarmış daha üstten kesmişler
muhtemelen bizimde öyle olucak

Evettttttttt cok mutlu oldum bebısımmm:))) 10 gun ılerde cıktı kıloda almıs mınk böcegm gorsen nasılll yemeye calısıo plesntasını annem dedı ıykkk dedım ne ıykkkk kadın hepımz aynı yollardan gectık:)))) Senınkı sezryanmı dıo anlamdm annem? yrn kontrln vardı dımı? benmde daha haftaya hü:) kıloda alms bebısım annem cok memnun oldu oh ohh dıo:)) Dedım anneeee zorun neeee ufak olsundaaa benm gıbı cıkartcn kızım ben senı 4200 dogrdum dıyo Dedım evet cok rahat dogrdun ebe cıkms ustune 6 ay kaburgaları agrımıs bastrmalarındn dolayı oylemı olım ıstıosun dıorum:)))

benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?

benim doktor 5 marttı geçerse suyunda normalse en fazla 1 hafta bekleriz dedi..sancı açılma olmazsa..bugünde hamilelerin %5 i tarihleri geçtikten sora doğum yapar dedi..sanırım bu %5 e gircez

Maşallah gitmiş bir de iş yapmaya başlamış

Bu yuva gerçekten yamuk olmuş Bir daha buluşabilirsek düzelteyim bari.

Sevil canım gerçekten teşekkür ederiz oğlum da mamaları çok beğendi hala tokuz biz

benimde 5 mart aynı günlerde doğurcaz heralde..ama bizim kızların gelceği yok bu gidişle...

canım ssen son haftana girmişsin ben 37 haftadayım aşağıya çok baskı yapıyo alt kemiklerim acıyor bacaklarım kasılıyo çok idrara sıkışıyorumm sende durumlar nasıl merak ediyorum son günleri nasıl geçiyoo

bn normal istşyorum bnm dr sezeryan diyr bu dr larada hiç güven olmuyor

çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ayşenin

özgecim tacın çook çook güzel inş

doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşş

Eskiden sezeryan yapalım diye yırtıyorlardı kendilerini devlet takibe alınca normal doğum için ellerinden geleni yapıyorlar ama madem riskli bir durum var niye riske atarlar iç anlayamıyor insan.Başka bir doktora daha görün bakalım o ne dicek.[/B

Ne güzel sen de kavuştun kuzuna ben de sezeryan olursam epidural istiyorum bakalım hayırlısı herşeyin.
Dualarımız seninle çilekçim,güzel haberlerini bekliyoruz.
merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ne güzel sağlıkla kucaklarına aldılar.Rahatsız olanlara çok geçmiş olsun.Hepsi sağlıkla gelsinler kuzucukların.Yarın doğum yapacak olan arkadaşlardan da iyi haberler bekliyoruz.

aynen dediklerin gibi canım bendede aşağıdan bianda fırlıcakmış gibi kemiklerim kırılıyo sanki gece sağa sola dönerken kopuyo kemiklerim..sürekli tuvaletteyim gidiyorum 5 dk sora 3 gündür tutuyomuşum gibi idrar..ellerim ayaklarım dahada şişti..karnımda aşağı indi baya..bakalım ne zaman gelcek hanfendi..bugün usg de ohh keyif yerinde yan gelip yatıyo..

bende sezeryan yapın beni diyorum yok normal diyorlar..
bn normal istşyorum bnm dr sezeryan diyr bu dr larada hiç güven olmuyor

riskim oldugu halde normal diyorlar. özele nasıl gideyimde okadar para vereyimde sezeryan yapayım. neden beni ve bebeğimi riske atıyolar anlamıyorum ki. gittiğim 2doktor da tamamen birbirinden ayrı konuştu. 3. doktor için özele mi gitmsem devletemi? özelde para için sezeryan diyebilir bilemedim ama gideyim bencede haklısn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…