- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.741
ya ben anlamadım cidden bu doktorları. 350 tl sezeryan ama zorunlu durumlarda yapılıyor. keyfi istersem 4000 tl miş. dedimki ama riskli hem beni hem bebeğimi riske atıyorsunuz oda şimdi bırak iğneleri dedi daha 35. haftamdayım ama. diğer gittiğim doktor kesme diyordu bebeğini kaybedebilriisn diyordu. ben ne yapcam? kime güvencem? normal dogum diye tutturmuşlar bu doktorlar. benim şansımamıdır sezeryanı devlet yasakladı. ben riskliyim işte ama hala keyfi diyorlar.kafam allak bullak oldu. offffffffff yaa.
RANA BUĞLEM
aramızda....
çarşamba en son kontrole gittiğimde acilen sezeryana alındım ve meleğime kawuştum...
ama biraz üzücü bi durumla karşılaştık...doğumdan 3 saat sonra bebeğimi küweze aldılar yenidoğan takipnesi adı werilen yani akciğerin ıslak kalması olan bi durum başımıza geldi ...bebeğim çok hızlı nefes alıp weriyor ve kendini gaz sancısı warmış gibi sıkıp kıpkırmızı olup ağlıyordu ve bu süreçten sonra inlemeye başladı o sırada direk küweze alındı ve bu olay sezeryanla doğumlarda cok sık görülürmüş bebek rahim kanalından geçemediği için o ıslaklığı atamazmış birde erken ve acilen olduğu için bu durum sıkça olurmuş...ama şuan bebeğim gayet iyi kendine geldi bugün anne sütü werildi yarında ben gidip emzircem inş sonrada çıkcak...diğer topiğe ayrıntılarıyla yazarım hikayemizi...
listede eksik war pollycim ben 24 yaşındayım doğum tarihi 22/02/2012 ismi yukardaki gibi...
hepinizi öpüyorum ...
tebrik ederim kızlar hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzucuklarKızlar bende 24 şubatta doğumumu yaptım bu birkaç günde doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın. geçmişi okuyamıyorum maalesef.
Özellikle hemen yazmak istedim, doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam muhakkak. Epiduralli sezeryanla oldu doğumum. Tabiiki herkes gibi çok korkuyordum ama kesinlikle korktuğum gibi olmadı. doğumhanede yani ameliyathanede gayet rahattımmerak ettiğiniz soracağınız birşey varsa (doğumla ya da bebişle alakalı) sorun hepsine cevap vereyim. çünkü doğum öncesi bende dört gözle arkadaşların doğumdan sonra yazdıklarını merak ediyordum şimdilik hoşçakalın
kolay doğumlar dilerim canım. güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar selam doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün. doğumu bekleyen arkadaşlar da Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde inşaallah yarın ikizlerimize kavuşuyoruz. Beklenen gün geldi çoookk heycanlıyım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn.
ya ben anlamadım cidden bu doktorları. 350 tl sezeryan ama zorunlu durumlarda yapılıyor. keyfi istersem 4000 tl miş. dedimki ama riskli hem beni hem bebeğimi riske atıyorsunuz oda şimdi bırak iğneleri dedi daha 35. haftamdayım ama. diğer gittiğim doktor kesme diyordu bebeğini kaybedebilriisn diyordu. ben ne yapcam? kime güvencem? normal dogum diye tutturmuşlar bu doktorlar. benim şansımamıdır sezeryanı devlet yasakladı. ben riskliyim işte ama hala keyfi diyorlar.kafam allak bullak oldu. offffffffff yaa.
Gerçekten benim bile aklım karıştı işte riskli seninkide ... daha ne olması gerekiyormuşşş.. Allah yardımcın olsun arkadaşım ... sağlıkla sıhhatle bebeğine kavuşursun inşallah...
canım benim doktorum sat a göre gelmezsen 1 hafta daha bekleyebiliriz dedi ama su ve plesantanın durumuna göre söyledi... idare eder 41 e kadar dedi... ama tabi kalmasın o kadar... ben sıkıldım bile beklemekten şimdiden....
ne bileyim sezeryan yapmamak için bu doktorlar elinden geleni yapıyor. daha ne kadar riskli olmam lazım adam resmen hayatını tehlikeye sokar seni kaybedebilriiz dedi daha ne olmalıpsikolojim bozuldu..
Canım hiç tanıdık prof. falan yok mu üniversite hastanelerinde filan?? bi başka hocaya da görünsen? Yada bi özel hastaneye gidip en azından muayene olsan iyi bi hocaya?
ee bu gittiğimde özelditamamen özel muayenehaneye gidersem sezeryan der tabi çünkü para alcak benden. bu adamda diyor ver 4000 tl yapayım sezeryan 70 milyona kesemem faturayı senin keyfin için diyorum ki keyif değil riskli oldugunu siz diyorsunuz oda doğum anında hayatı tehlikeye girince alırız sezeryana böyle alamayız diyor. çarş devletteki doktoruma gitcem sölicem özele gittim böle böle dedi bkalım o ne dicek.
Off canım yaaAllah yardımcın olsun zor bi durum böle iki doktor arasında kalmak.. Allah hayırlısı hangisi ise onu versin inşallah..
Streetpit canım sana bi sorum var.
Kesiyi yine aynı yerdenmi yaptılar canım.???
Bugün eşime aynı yerden kesmezler demişler. Çünkü benim ilk dikiş yerimin ortası sert. kafam karıştı. 1-2 cm yukarıdan keserler ve daha cok kalır hastanede demişler.
Seni örnek olarak söyledim 2 gün bile yatmadı dedim.
Inşallah bu yazıyı görüp cevap yazarsın. Öptüm
Gözün aydınnn :) bak dedim sana eşitleniyo bi süre sonra kafası.. ama sora noluyo dersen... yine açılıyo ara :)) şaka şaka benimki 1 haftaya düşmüştü en son ama yine önde dedi doktor ama en baba sezeryan olcaz kaçış yok :) hakkımızda hayırlısı olsunacaba ondan mı gelmiyo benim kız? kafa eşitlenince gelcek de olabilir ama o arada 4 kilo olcak
benimde 4mart ama hala tık yok. bu hafta dra gidince 40. hafta dolunca ve hala olmazsa sezeryana mı alır yoksa 40tan sonra da bekler mi ki. sizin drlarınız bişey dedi mi ?
Henüz geçmişe bakmadım kuzunun yıkanan kıyafetlerini ütüledim ardından salonun perdelerini attık makinaya,hemencik Ayşen Teyzemizin yaptığı süper ötesi kapı süsümüzü ekliyorum.Ellerine sağlık Ayşen'cim,Sevil'cim mamalar için de tşk ederizBakın bakalım beğenecek misiniz kapı süsümüzü Geçmişe bir gözatayım
benimde 5 mart aynı günlerde doğurcaz heralde..ama bizim kızların gelceği yok bu gidişle...
ne bileyim sezeryan yapmamak için bu doktorlar elinden geleni yapıyor. daha ne kadar riskli olmam lazım adam resmen hayatını tehlikeye sokar seni kaybedebilriiz dedi daha ne olmalıpsikolojim bozuldu..
Henüz geçmişe bakmadım kuzunun yıkanan kıyafetlerini ütüledim ardından salonun perdelerini attık makinaya,hemencik Ayşen Teyzemizin yaptığı süper ötesi kapı süsümüzü ekliyorum.Ellerine sağlık Ayşen'cim,Sevil'cim mamalar için de tşk ederizBakın bakalım beğenecek misiniz kapı süsümüzü Geçmişe bir gözatayım
Eskiden sezeryan yapalım diye yırtıyorlardı kendilerini devlet takibe alınca normal doğum için ellerinden geleni yapıyorlar ama madem riskli bir durum var niye riske atarlar iç anlayamıyor insan.Başka bir doktora daha görün bakalım o ne dicek.[/Bne bileyim sezeryan yapmamak için bu doktorlar elinden geleni yapıyor. daha ne kadar riskli olmam lazım adam resmen hayatını tehlikeye sokar seni kaybedebilriiz dedi daha ne olmalıpsikolojim bozuldu..
Ne güzel sen de kavuştun kuzuna ben de sezeryan olursam epidural istiyorum bakalım hayırlısı herşeyin.Kızlar bende 24 şubatta doğumumu yaptım bu birkaç günde doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın. geçmişi okuyamıyorum maalesef.
Özellikle hemen yazmak istedim, doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam muhakkak. Epiduralli sezeryanla oldu doğumum. Tabiiki herkes gibi çok korkuyordum ama kesinlikle korktuğum gibi olmadı. doğumhanede yani ameliyathanede gayet rahattımmerak ettiğiniz soracağınız birşey varsa (doğumla ya da bebişle alakalı) sorun hepsine cevap vereyim. çünkü doğum öncesi bende dört gözle arkadaşların doğumdan sonra yazdıklarını merak ediyordum şimdilik hoşçakalın
Dualarımız seninle çilekçim,güzel haberlerini bekliyoruz.kızlar selam doğum yapan arkadaşlar bebişlerinizi sağlıkla büyütün. doğumu bekleyen arkadaşlar da Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bizde inşaallah yarın ikizlerimize kavuşuyoruz. Beklenen gün geldi çoookk heycanlıyım. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfennnn.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ne güzel sağlıkla kucaklarına aldılar.Rahatsız olanlara çok geçmiş olsun.Hepsi sağlıkla gelsinler kuzucukların.Yarın doğum yapacak olan arkadaşlardan da iyi haberler bekliyoruz.merhaba arkadaşlar selen saat 3.00 gibi mesaj yazmış attı yusuf selim 2.600 kg dünyaya gözlerini açttı. kendiside bebişide iyiymiş maşallah ameliyatta kisti çıkmış onuda almışlar.
canım ssen son haftana girmişsin ben 37 haftadayım aşağıya çok baskı yapıyo alt kemiklerim acıyor bacaklarım kasılıyo çok idrara sıkışıyorumm sende durumlar nasıl merak ediyorum son günleri nasıl geçiyoo
bn normal istşyorum bnm dr sezeryan diyr bu dr larada hiç güven olmuyor
Eskiden sezeryan yapalım diye yırtıyorlardı kendilerini devlet takibe alınca normal doğum için ellerinden geleni yapıyorlar ama madem riskli bir durum var niye riske atarlar iç anlayamıyor insan.Başka bir doktora daha görün bakalım o ne dicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?