2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şu yapıştırıcıdan alayım ben hallederim onu sıcak silikondan korktum diğerinin rengini açtı.Havaya bakın yaf iyiki bugün buluşmuşuz karda çıkamazdık dışarı.

Teşekkür ederim canım Ayşen Teyzemiz sağolsun

ne demek efend'm af'yet olsunvalla gerçekten maaşallah güneşbu arada benim felaket uykum var akşamdan beri garfield gibi geziyorum anlamadım ki
3 hafta aradan sonra yarın dr. ne diycek çok meraklanmaya başladım:44::44:

canım bişey daha sorucam bu şikayetler ne zamandan beri var benim son 3 4 gündür oluyo yatakta dönerken kemiklerim kırılıyo gibi sıkışıncada kasıklarım patlıcak gibi oluyo bugünde tam kasıklarımın orası kasıyoo karnım daha aşağı inmedi bana yakında doğurursun diyolar ama benim kızın rahatı iyi gelcek gibi değilll

kızlar ya bacaklarımla kasıklarım arasında (umarım doğru tarif etmişimdir) son 2 saattir 5-10 saniye süren aralıklarla elektrik çarpması gibi bi ağrı oluyo ama resmen kanım çekiliyor bu ağrı nedir bilen var mı doğum sancıları adet sancısı gibi demişlerdi bu öyle bişey değil ama anlamadım ne yaşayan duyan bilen varmı ya korkmaya başladım

neredeyse 1 aydır var bu şikayetler ama son 2 haftadır çok arttı..sağlıkla gelsinlerde artık..tehlikeli zamanlar bitti gitti çok şükür..

ne demek efend'm af'yet olsunvalla gerçekten maaşallah güneşbu arada benim felaket uykum var akşamdan beri garfield gibi geziyorum anlamadım ki
3 hafta aradan sonra yarın dr. ne diycek çok meraklanmaya başladım:44::44:
Sabah yataktan kalkarken benim de çok uykum vardı şimdi cin gibiyim,geceleri birşeyler oluyor Haber ver hemencik bize merak ederiz doktordan sonra.

Canım benim bu tarz ağrım olmadı,keşke bilgim olsa.Çok canını yakıyorsa mutlaka ara doktorunu.

canım benim doktorum sancıların 10 dk ya düşünce doğumun yaklaştını söledi.ve 10 dakka içinde sertleşmeler olunca karnında..o bölgede ağrılarım oluyo benimde..çok ayakta kalınca yorulunca..

Hmmmm dr arayıp soramazmısın? Yada hastanenın acılıne gıtsen? Valla haftanda gayet musaıt neden olmasın? Ama bugn benmde ara ara sancım olduuu anlamdmkı hazırlayıcı kasılma dedı sımdı korkuorum dıorum 1 ay daha dogm olmazsa bu sancı boylemı surck hüüü Ama sen bıraz daha dınle kendınıı belkı buda oyle bır sancıdır? yada dr ara acıle gıt bılemedımkı

canım doğum sancısı belinden kasıklarına doğru vuruyo aşırı şiddetli ağrı oluyo elektriklenme nedir bilemem umarım yardımcı olmuşumdur

ağrı düzenli aralıklarla giriyorsa mutlaka hemen dr.unu ara bence..

canım o acı resmen değiilmi.ağrıdan çok etin accır gibimi oluyor.ben kaç aydır çekiyorum.doktora söylüyorum normal diyor.başkada bişi demiyor.sağlıkla bi doğsalardı...

neredeyse 1 aydır var bu şikayetler ama son 2 haftadır çok arttı..sağlıkla gelsinlerde artık..tehlikeli zamanlar bitti gitti çok şükür..

anladım canım bende acaba doğurcam mı diyodum son günler zor geçiyomuş hayırlısı olsun artık bi avazda kurtuluruz inşallah hepimizz

karnım acayip acıyo yaw ( buda yeni çıktı bugün yırtılıcak gibi acıyo nedirki bu? yağ falanda sürüorum.. doğum sancısı bu değil sanırım 39. haftanın içindeyim ama bu sancı diil. derim yırtılıcak gibi acıyo acaba kızım çok mu tombikleşti 3.800 dü 2 gün önce ondan fazla mı acaba :18::18:

canım benim doktorum sancıların 10 dk ya düşünce doğumun yaklaştını söledi.ve 10 dakka içinde sertleşmeler olunca karnında..o bölgede ağrılarım oluyo benimde..çok ayakta kalınca yorulunca..

canım doğum sancısı belinden kasıklarına doğru vuruyo aşırı şiddetli ağrı oluyo elektriklenme nedir bilemem umarım yardımcı olmuşumdur

ağrı düzenli aralıklarla giriyorsa mutlaka hemen dr.unu ara bence..

canım o acı resmen değiilmi.ağrıdan çok etin accır gibimi oluyor.ben kaç aydır çekiyorum.doktora söylüyorum normal diyor.başkada bişi demiyor.sağlıkla bi doğsalardı...

sağolun kızlarr oturunca bişey yokta ayağa kalkınca oluyo karnım taş gibi oluyo ve o ağrı başlıyo kendimi yoracak hiç bişey yapmadım ama biraz daha bekleyim bakalım geçmezse hastaneye gidicem ama çok fena da sinir yapıyo bu ağrı yaa patlıycam şimdi eşime gelişmeleri haber veririrm size

Poff yok poff yok şimdiden :) bana bakıp rahatlayabilirsin

yavrucum sna bakıp ztn çok var diyorum ya kesn bnmkide beklicek 40 haftayı belki 45 dediğin gibi :)) o zmn daha çok hafta var..son zmnlar geçmek bilmiyo..bi yandn tadını çıkariim diyorum karnımda onu özlicekmişim gibime geliyo..çok karmaşık duygular içindeyim..bi yandan sıkıntıdayım aklım annemde 5 gün oldu ameliyattan çıkalı ama hala wcye çıkamamış ve bu bi sorun..yani tam rahatladım derken bi sorun daha çıktı..yok ya berbat bi hamilelik geçirdim bn nasıl bi psikoloji varsa hala yerinde duruyo..

hayırlı olsun cnm..Allah analı babalı büyütsün

kızlar yaa benim bu bıdık kızımı günde en az 4-5 kez hıçkırık tutuyor
bayada uzun sürüyor iyidir umarım
sizlerdede bu kadar çok oluyormu :97:

feyzoşş canım doktorunu aradınmı
bu bahsettiğin doğum sancılarıda olabilir
hayırlısı olsun bakalım biraz daha dinle kendini
geçmezse hemen hastaneye gidin

canım üzme kendini inşallah yakında çıkar
bende sezeryan doğumda tuvalete çıkamadan taburcu olmuştum
yani sadece gaz çıkarmıştım ve gelince anca 5. günde falan çıkmıştım
oda çok zor yani olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…