- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.761
Şu yapıştırıcıdan alayım ben hallederim onu sıcak silikondan korktum diğerinin rengini açtı.Havaya bakın yaf iyiki bugün buluşmuşuz karda çıkamazdık dışarı.Maşallah gitmiş bir de iş yapmaya başlamış
Bu yuva gerçekten yamuk olmuşBir daha buluşabilirsek düzelteyim bari.
Sevil canım gerçekten teşekkür ederiz oğlum da mamaları çok beğendi hala tokuz biz
bn normal istşyorum bnm dr sezeryan diyr bu dr larada hiç güven olmuyor
çok güzel olmuş cnm ellerine sağlık ayşenin
özgecim tacın çook çook güzel inş
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşş
Henüz geçmişe bakmadım kuzunun yıkanan kıyafetlerini ütüledim ardından salonun perdelerini attık makinaya,hemencik Ayşen Teyzemizin yaptığı süper ötesi kapı süsümüzü ekliyorum.Ellerine sağlık Ayşen'cim,Sevil'cim mamalar için de tşk ederizBakın bakalım beğenecek misiniz kapı süsümüzü Geçmişe bir gözatayım
Maşallah gitmiş bir de iş yapmaya başlamış
Bu yuva gerçekten yamuk olmuşBir daha buluşabilirsek düzelteyim bari.
Sevil canım gerçekten teşekkür ederiz oğlum da mamaları çok beğendi hala tokuz biz
aynen dediklerin gibi canım bendede aşağıdan bianda fırlıcakmış gibi kemiklerim kırılıyo sanki gece sağa sola dönerken kopuyo kemiklerim..sürekli tuvaletteyim gidiyorum 5 dk sora 3 gündür tutuyomuşum gibi idrar..ellerim ayaklarım dahada şişti..karnımda aşağı indi baya..bakalım ne zaman gelcek hanfendi..bugün usg de ohh keyif yerinde yan gelip yatıyo..
canım bişey daha sorucam bu şikayetler ne zamandan beri var benim son 3 4 gündür oluyo yatakta dönerken kemiklerim kırılıyo gibi sıkışıncada kasıklarım patlıcak gibi oluyo bugünde tam kasıklarımın orası kasıyoo karnım daha aşağı inmedi bana yakında doğurursun diyolar ama benim kızın rahatı iyi gelcek gibi değilll
Sabah yataktan kalkarken benim de çok uykum vardı şimdi cin gibiyim,geceleri birşeyler oluyorne demek efend'm af'yet olsunvalla gerçekten maaşallah güneş bu arada benim felaket uykum var akşamdan beri garfield gibi geziyorum anlamadım ki
3 hafta aradan sonra yarın dr. ne diycek çok meraklanmaya başladım:44::44:
kızlar ya bacaklarımla kasıklarım arasında (umarım doğru tarif etmişimdir) son 2 saattir 5-10 saniye süren aralıklarla elektrik çarpması gibi bi ağrı oluyo ama resmen kanım çekiliyor bu ağrı nedir bilen var mı doğum sancıları adet sancısı gibi demişlerdi bu öyle bişey değil ama anlamadım ne yaşayan duyan bilen varmı ya korkmaya başladım
kızlar ya bacaklarımla kasıklarım arasında (umarım doğru tarif etmişimdir) son 2 saattir 5-10 saniye süren aralıklarla elektrik çarpması gibi bi ağrı oluyo ama resmen kanım çekiliyor bu ağrı nedir bilen var mı doğum sancıları adet sancısı gibi demişlerdi bu öyle bişey değil ama anlamadım ne yaşayan duyan bilen varmı ya korkmaya başladım
neredeyse 1 aydır var bu şikayetler ama son 2 haftadır çok arttı..sağlıkla gelsinlerde artık..tehlikeli zamanlar bitti gitti çok şükür..
canım benim doktorum sancıların 10 dk ya düşünce doğumun yaklaştını söledi.ve 10 dakka içinde sertleşmeler olunca karnında..o bölgede ağrılarım oluyo benimde..çok ayakta kalınca yorulunca..
Hmmmm dr arayıp soramazmısın? Yada hastanenın acılıne gıtsen? Valla haftanda gayet musaıt neden olmasın? Ama bugn benmde ara ara sancım olduuu anlamdmkı hazırlayıcı kasılma dedı sımdı korkuorum dıorum 1 ay daha dogm olmazsa bu sancı boylemı surck hüüüAma sen bıraz daha dınle kendınıı belkı buda oyle bır sancıdır? yada dr ara acıle gıt bılemedımkı
canım doğum sancısı belinden kasıklarına doğru vuruyo aşırı şiddetli ağrı oluyo elektriklenme nedir bilemem umarım yardımcı olmuşumdur
ağrı düzenli aralıklarla giriyorsa mutlaka hemen dr.unu ara bence..
canım o acı resmen değiilmi.ağrıdan çok etin accır gibimi oluyor.ben kaç aydır çekiyorum.doktora söylüyorum normal diyor.başkada bişi demiyor.sağlıkla bi doğsalardı...
Poff yok poff yok şimdiden :) bana bakıp rahatlayabilirsin
Kızlar bende 24 şubatta doğumumu yaptım bu birkaç günde doğum yapan arkadaşlarında gözüaydın. geçmişi okuyamıyorum maalesef.
Özellikle hemen yazmak istedim, doğumumun ayrıntılarını daha sonra yazıcam muhakkak. Epiduralli sezeryanla oldu doğumum. Tabiiki herkes gibi çok korkuyordum ama kesinlikle korktuğum gibi olmadı. doğumhanede yani ameliyathanede gayet rahattımmerak ettiğiniz soracağınız birşey varsa (doğumla ya da bebişle alakalı) sorun hepsine cevap vereyim. çünkü doğum öncesi bende dört gözle arkadaşların doğumdan sonra yazdıklarını merak ediyordum şimdilik hoşçakalın
yavrucum sna bakıp ztn çok var diyorum ya kesn bnmkide beklicek 40 haftayı belki 45 dediğin gibi :)) o zmn daha çok hafta var..son zmnlar geçmek bilmiyo..bi yandn tadını çıkariim diyorum karnımda onu özlicekmişim gibime geliyo..çok karmaşık duygular içindeyim..bi yandan sıkıntıdayım aklım annemde 5 gün oldu ameliyattan çıkalı ama hala wcye çıkamamış ve bu bi sorun..yani tam rahatladım derken bi sorun daha çıktı..yok ya berbat bi hamilelik geçirdim bn nasıl bi psikoloji varsa hala yerinde duruyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?