- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.781
Şu yapıştırıcıdan alayım ben hallederim onu sıcak silikondan korktum diğerinin rengini açtı.Havaya bakın yaf iyiki bugün buluşmuşuz karda çıkamazdık dışarı.
ne demek efend'm af'yet olsunvalla gerçekten maaşallah güneş bu arada benim felaket uykum var akşamdan beri garfield gibi geziyorum anlamadım ki
3 hafta aradan sonra yarın dr. ne diycek çok meraklanmaya başladım:44::44:
Sehpada yapsaydım olmazdı öyleNe zaman alacaksın o yapıştırıcıdan acaba merak ettim Kar mı yağıyor bu arada? :44:
kızlar ya bacaklarımla kasıklarım arasında (umarım doğru tarif etmişimdir) son 2 saattir 5-10 saniye süren aralıklarla elektrik çarpması gibi bi ağrı oluyo ama resmen kanım çekiliyor bu ağrı nedir bilen var mı doğum sancıları adet sancısı gibi demişlerdi bu öyle bişey değil ama anlamadım ne yaşayan duyan bilen varmı ya korkmaya başladım
kızlar yaa benim bu bıdık kızımı günde en az 4-5 kez hıçkırık tutuyor
bayada uzun sürüyor iyidir umarım
sizlerdede bu kadar çok oluyormu :97:
evvet hatta bazı günler daha çok oluyo ve kendim hıçkırsam o kdar sinir olmamhala öğrenemedin şu sıvıyı yutmayı diye konuşuyorum hatta kızımla
Canım çok takma kafana düzelir inşallah bi an evvel.. Allah yardımcısı olsun..yavrucum sna bakıp ztn çok var diyorum ya kesn bnmkide beklicek 40 haftayı belki 45 dediğin gibi :)) o zmn daha çok hafta var..son zmnlar geçmek bilmiyo..bi yandn tadını çıkariim diyorum karnımda onu özlicekmişim gibime geliyo..çok karmaşık duygular içindeyim..bi yandan sıkıntıdayım aklım annemde 5 gün oldu ameliyattan çıkalı ama hala wcye çıkamamış ve bu bi sorun..yani tam rahatladım derken bi sorun daha çıktı..yok ya berbat bi hamilelik geçirdim bn nasıl bi psikoloji varsa hala yerinde duruyo..
Benim uyku da açıldı aksine
Ben de merak ettim ararım yarın alırız haberini bakalım.
Ronyacım teşekkür ederim canımprensesimm kapı süsünüz çok cici
ellerine sağlık ayşeninn
Sen bana sordun düz mü diye ben de hı hı dedim yoksa yine yamuk olmazdı oSehpada yapsaydım olmazdı öyleNe zaman alacaksın o yapıştırıcıdan acaba merak ettim Kar mı yağıyor bu arada? :44:
canm aynen ya bende gıcık oluyorumm tuhaf ritmik bir hareket :))
birde gece bir tepik yedin kaburga kemiğime
ciddi ciddi canım yandı nerdeyse bir tanede ben ona vuracaktım
Ronya verdiğin cevabı okudum ve cok garip duygular içindeyim. Gözlerim sulandı sanırım ağlıycam şimdi;-( ben kendimı hep aynı yerden kesilmeye hazırlamıştim. Cok fenayım suan. Offf.
Ronya verdiğin cevabı okudum ve cok garip duygular içindeyim. Gözlerim sulandı sanırım ağlıycam şimdi;-( ben kendimı hep aynı yerden kesilmeye hazırlamıştim. Cok fenayım suan. Offf.
Ronyacım teşekkür ederim canım
Sen bana sordun düz mü diye ben de hı hı dedim yoksa yine yamuk olmazdı oEşime dedim al da düzelteyim diye elleme sen bozarsın diyo bana
O hıçkırığı ben bir kez sayayım dedim 102 den sonra sıkıldım doktora sordum hatta nefes egzersizi de olabilir demişti.Çok fazla miktarı çünkü.
nefes egzersizi ise süpermiş kızmayayım kuzuma o zaman devam etsin hıçkırmayabazen o kadar şiddetli oluyo ki dışardan bakınca bile karnımın zıpladığı görünüyo bi tek ses yok
bu arada ben de yerimden kalkıp düz diye onay verdim ayşene,nasıl bakıyosak artık
nefes egzersizi ise süpermiş kızmayayım kuzuma o zaman devam etsin hıçkırmayabazen o kadar şiddetli oluyo ki dışardan bakınca bile karnımın zıpladığı görünüyo bi tek ses yok
bu arada ben de yerimden kalkıp düz diye onay verdim ayşene,nasıl bakıyosak artık
canım bende kızmıcam aman nefes almayı öğrensin kuzucum benim
baya uzun sürünce sıkıcı geliyordu
ama madem iyi güzel şeyler öğreniyor devam etsin
Fulya canım inşallah benimde aynı yerden keserler...
Ronyacim canım harbiden ben fena duygusala bağladım. Eşime hastanede daha cok yatar ve farklı yerden keserler demişler.. O saatten beri kızımı düşünüyorum. Hastanede fazla kalmak istemiyorum:-( cuma günü doktorumla bu konuyu detaylı konuşmam lazım. Of yaa durduk yere strese girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?