2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ne demek efend'm af'yet olsunvalla gerçekten maaşallah güneşbu arada benim felaket uykum var akşamdan beri garfield gibi geziyorum anlamadım ki
3 hafta aradan sonra yarın dr. ne diycek çok meraklanmaya başladım:44::44:

Benim uyku da açıldı aksine

Ben de merak ettim ararım yarın alırız haberini bakalım.

Garip, tarif edemediğim ağrılar bende de oluyor devam ederse doktora git mutlaka.

kızlar yaa benim bu bıdık kızımı günde en az 4-5 kez hıçkırık tutuyor
bayada uzun sürüyor iyidir umarım
sizlerdede bu kadar çok oluyormu :97:

evvet hatta bazı günler daha çok oluyo ve kendim hıçkırsam o kdar sinir olmamhala öğrenemedin şu sıvıyı yutmayı diye konuşuyorum hatta kızımla

evvet hatta bazı günler daha çok oluyo ve kendim hıçkırsam o kdar sinir olmamhala öğrenemedin şu sıvıyı yutmayı diye konuşuyorum hatta kızımla

canm aynen ya bende gıcık oluyorumm tuhaf ritmik bir hareket :))
birde gece bir tepik yedin kaburga kemiğime
ciddi ciddi canım yandı nerdeyse bir tanede ben ona vuracaktım

Canım çok takma kafana düzelir inşallah bi an evvel.. Allah yardımcısı olsun..

kızlar yaa benim bu bıdık kızımı günde en az 4-5 kez hıçkırık tutuyor
bayada uzun sürüyor iyidir umarım
sizlerdede bu kadar çok oluyormu :97:

Benimkini de özellikle gece yatarken ve sabah kalkarken çok oluyo üzülüyorum da ama elimden bişi gelmiyo

Ronya verdiğin cevabı okudum ve cok garip duygular içindeyim. Gözlerim sulandı sanırım ağlıycam şimdi;-( ben kendimı hep aynı yerden kesilmeye hazırlamıştim. Cok fenayım suan. Offf.

Benim uyku da açıldı aksine

Ben de merak ettim ararım yarın alırız haberini bakalım.

benim gözlerim kapanıyo ve uyumamakta ısrar ediyorum nedensesabah da sitenin kapı otomatiğine bişi yapcaklarmış,saat 10da bütün daireleri kontrol etmeleri gerekiyomuş,erken uyanmam gerek maalesef..dr.dan çıkınca ararım sizi de gerçekten uzun süredir bu kadar meraklanmıyodum ne dicek diye

prensesimm kapı süsünüz çok cici
ellerine sağlık ayşeninn
Ronyacım teşekkür ederim canım
Sehpada yapsaydım olmazdı öyle Ne zaman alacaksın o yapıştırıcıdan acaba merak ettim Kar mı yağıyor bu arada? :44:
Sen bana sordun düz mü diye ben de hı hı dedim yoksa yine yamuk olmazdı o Eşime dedim al da düzelteyim diye elleme sen bozarsın diyo bana
canm aynen ya bende gıcık oluyorumm tuhaf ritmik bir hareket :))
birde gece bir tepik yedin kaburga kemiğime
ciddi ciddi canım yandı nerdeyse bir tanede ben ona vuracaktım

O hıçkırığı ben bir kez sayayım dedim 102 den sonra sıkıldım doktora sordum hatta nefes egzersizi de olabilir demişti.Çok fazla miktarı çünkü.

Ronya verdiğin cevabı okudum ve cok garip duygular içindeyim. Gözlerim sulandı sanırım ağlıycam şimdi;-( ben kendimı hep aynı yerden kesilmeye hazırlamıştim. Cok fenayım suan. Offf.

ee benim arkadaş daha yeni doğum yaptı.ona sormuştum,aynı yerden kestiler dedi.inşallah sizinde aynı yerden keserler canım yaaa.

1,5 sene arayla 2 sezaryen yapan tanıdığımda iz tek bi ip inceliğindeydi milim oynuyomuş 2. keside öle demişti bana..zaten izide tek çizgiydi..

kuzumm seni ne duygulandırdı anlamadımm :44:
bende ikinci kez kesilcemm ama hiç umursamıyorum nerden kesilceğimi
pollycimmm canım benim harbiden sen feci duygusala bağlamışsın
yada ben feci ruhsuzumm :111:
kıyamamm sana boşver takılma uyu gitsin bir sürede bakma yarana

Son düzenleme:

nefes egzersizi ise süpermiş kızmayayım kuzuma o zaman devam etsin hıçkırmayabazen o kadar şiddetli oluyo ki dışardan bakınca bile karnımın zıpladığı görünüyo bi tek ses yok
bu arada ben de yerimden kalkıp düz diye onay verdim ayşene,nasıl bakıyosak artık

Son düzenleme:

canım bende kızmıcam aman nefes almayı öğrensin kuzucum benim
baya uzun sürünce sıkıcı geliyordu
ama madem iyi güzel şeyler öğreniyor devam etsin

Fulya canım inşallah benimde aynı yerden keserler...

Ronyacim canım harbiden ben fena duygusala bağladım. Eşime hastanede daha cok yatar ve farklı yerden keserler demişler.. O saatten beri kızımı düşünüyorum. Hastanede fazla kalmak istemiyorum:-( cuma günü doktorumla bu konuyu detaylı konuşmam lazım. Of yaa durduk yere strese girdim.

canım bende kızmıcam aman nefes almayı öğrensin kuzucum benim
baya uzun sürünce sıkıcı geliyordu
ama madem iyi güzel şeyler öğreniyor devam etsin

Kızmayın kuzulara tabiii Akciğerleri gelişiyormuş bu şekilde.Genellikle de alt tarafta hissediyorum ben de.
Ayşen Sevil burda resmen tipi var yafff Karı geçtim yani direk tipi :18:
Çok yorulmuşum uzanayım da tv ye bakayım biraz.Babamız da perdeleri astı biraz ilgilenelim onunla da.Hepinizi öptük kocaman iyi geceler

allah allah niye daha fazla yatasınki gaz çıkarıp tuvalete çıkınca çıkarmıyolarmı? farklı yer dedikleri cm bile değil bi kaç milim olması lazım..tekrar bi konuş bakalım doktorla..hangi 2. sezaryen yapana sorsam aynı yer dediler bana..stres yapma hemen..

ben de biraz kitap okuyup uyuyayım artık,kızımı şiş gözlerle görmiyeyim yarın..
herkese iyi geceler tatlı rüyalar annecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…