2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polycimm arkadaşım doğum yaptı ve ertesi gün taburcu oldu
yok öyle birşey fazla kalmak gibi bir şeyi hiç duymadım
için rahat olsun

kızlar yaaa gecelerim o kadar ağrılı geçiyorki.. dönemiyorum bile..kilo aldıkça daha da zorlanoyorum.kemiklerim ağrıyor.uykum gitti mi tam gidiyor. geceleri 1.buçuk saatte bir wc ye gidiyorum. her kalkışımda da bir bardak su içiyorum dilim damağım kurumuş oluyor...off zaman geçmiyor ..8 ay geçti şu 3 4 hafta zor geliyor...

eşimin ailesi geliyor çarşamba günü inş daha çabuk geçeçek günlerimiz...
bugün oğlumuzu gördük ama kısa bir süre..sadece suyuna pozisyonuna vs önemli ölçülerine baktı.normal dedi. kilosunu bilmiyoruz yani..

kızalr bu arada eşim nöbette gene evde yalnızım önerebiliceğiniz film falan var mı?

bir de Eurovizyon şarkımızı beğendiniz mi?

yok tatlım ben medicalde doğurmadım ama medicelde teyzem ebe aynı zamanda bebek hemşiresi ne konuda bilgi istiyorsan sorabilirim ona..

bu gün girdim ben dr açmıydın dedi hayır dedim o zaman bebek uyuyodu dedi. tekrar çekilebilirde çekilmeyebilirde nst iyi dedi.
bunu neye göre söylüyo ? yani aç mısın değilsen bebek uyuyodur kanısına hareketlerine göre mi yoksa kalp atışlarına göre mi yorum yapıyo ? fikri olan yazsın lütfennnn

tatlım bende de uyuduğu oldu hem de kahvaltı yapmamıza rağmen... eşime dediki meyvesuyu tatlı gibi şeyler al dedi. eşim gitti her zmanki gibi marketin hepsini satın almış bir şekilde geldi o gün mide fesatı geçiriyordum.. dr bir geldi yediklerimi görünce güldü bu kadar yeter yediğin dedi. ve yedikten sonra inanılmaz hareketli idi. caanım yani takma kafana tabi,ki de hareketlerine göre diyorlar drlar. yoksa kalp atışı ile uyumasının bir alakası yooktur yani zannetmiyorum...

tam emın deılım ama kalp atıslarıyla alakalı olabılır bence, cunku uyku halındeyken butun organlar yarı yarıya calısmaya baslıyo, kalp atımıda yavaslıyo.ama rısklı bı durum olsaydı terkrar nst ısterdı , gerek yok dedıgıne gore rısklı bı durumda yok demekkı, sıkma canını

bende senınle aynı durumdayım. gunduzlerı hıc bıseyım yok ama geceleri cok agırlasıyorum. defalarca wcye gıdıorum, kalmak bı ıskence zaten yataktan heryerım tutuluyo yatınca.

hayırlı olsun canımm görmüşsün oglunu. masallah kilosuda iyi,normal dogum istiyorsun zaten. bakk demekki kafası vücuduna cidden eşitleniyormus zaman geçtikçe bebek büyüdükçe,bosu bosuna hepimizi strese soktular valla,benm minik kızımda belki eşitlenir bakalım..

ohh sende bebişini görenlerdensin demek canım,bende bi görseydim kızımı ya 2 hafta oldu fenaa özledim valla az kaldı az hayırlısı ile kavuscaz yavrularımıza,alcaz kucagımıza miss gbi kokusunu içimize çekicezz

çok saolun cevaplarınız için

herkese günaydın....... bugün doğumu olan arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum.... sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucaklarına alsınlar.... dualarımız onlarla...

merhaba kızlar ben 2011 aralık annesiyim güzeller güzeli sağlıklı bir doğum yaptım allah sizlerede nasip eder inşallah sizlerden bir ricam var ablam aşılama ile çocuk sahibi olmaya çalışıyor biliyorum ki hamilelerin duası kabul olur sizden rica etsem onun için dua eder misiniz ilk aşılama başladı dün ismi neşe akpınar bildiğim kadarı ile ayetel krsü okunması gerekiyor

Son düzenleme:

ayetel kürsi okudum isme duamı yaptım Rabbim kabul eder inşallah sağlıklı sıhhatli tosun bi bebiş gelir inşallah

Ronya verdiğin cevabı okudum ve cok garip duygular içindeyim. Gözlerim sulandı sanırım ağlıycam şimdi;-( ben kendimı hep aynı yerden kesilmeye hazırlamıştim. Cok fenayım suan. Offf.

canım benim arkadasımda 2.ye doğum yapıcak dr a sordu dr da kesinlikle aynı yerden dedi hatta dün konustuk bu konuyu o yüzden demekki bu da doktordan doktora değişiyor

günaydın hanımlar....

hoşgeldiniz kızlar, gözlerimiz yollarda kalmıştı...

1 martta doğuma gitceem hala çantamm hazırr diil aayy birileri bana gazz versiiinn

anacım sen de hiç isminle müsemma değilmişsin...rüzgar gibi hızlı olmalıydın :) 2 günün kalmış kuzum, az gımıldan istersen :)

Canım gözün aydın maşallah oğluna:))))
Güzel haberlerle gel canım inş.
günaydın kızlaarrr heryerde kapalı karlı yağmurluı bugün galiba hava ama bize kasvet çökmesin sakın tamammı :))

Valla hava tam evde yatıp uyumalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…