- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #40.801
canım hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt yavrularını
canım eğer yanılmıyorsam sen medicalde yapıcaktın doğumunu
nasıldı hastane memnun kaldınmı doktorun kimdi
bilgi veirirsen çok sevinirim
bu gün girdim ben dr açmıydın dedi hayır dedim o zaman bebek uyuyodu dedi. tekrar çekilebilirde çekilmeyebilirde nst iyi dedi.
bunu neye göre söylüyo ? yani aç mısın değilsen bebek uyuyodur kanısına hareketlerine göre mi yoksa kalp atışlarına göre mi yorum yapıyo ? fikri olan yazsın lütfennnn
bu gün girdim ben dr açmıydın dedi hayır dedim o zaman bebek uyuyodu dedi. tekrar çekilebilirde çekilmeyebilirde nst iyi dedi.
bunu neye göre söylüyo ? yani aç mısın değilsen bebek uyuyodur kanısına hareketlerine göre mi yoksa kalp atışlarına göre mi yorum yapıyo ? fikri olan yazsın lütfennnn
kızlar yaaa gecelerim o kadar ağrılı geçiyorki.. dönemiyorum bile..kilo aldıkça daha da zorlanoyorum.kemiklerim ağrıyor.uykum gitti mi tam gidiyor. geceleri 1.buçuk saatte bir wc ye gidiyorum. her kalkışımda da bir bardak su içiyorum dilim damağım kurumuş oluyor...off zaman geçmiyor ..8 ay geçti şu 3 4 hafta zor geliyor...
eşimin ailesi geliyor çarşamba günü inş daha çabuk geçeçek günlerimiz...
bugün oğlumuzu gördük ama kısa bir süre..sadece suyuna pozisyonuna vs önemli ölçülerine baktı.normal dedi. kilosunu bilmiyoruz yani..
kızalr bu arada eşim nöbette gene evde yalnızım önerebiliceğiniz film falan var mı?
bir de Eurovizyon şarkımızı beğendiniz mi?
Hellooo kıtyy nanalar:)) kac gundr gıremıorum ınsallah herkesler ıyıdır. Dogum yapan arkadas varmı? haftasonu yok ıdımm gezmekk ettık aıleck hava yıne berbat oldu yrnda kar beklenıoms yıne kaldık evdeBugun oglumu gordum teyzelerı o tam bır mınık böcek olmus:) bu hafta cok ıyı kılo almıs 3 kılodn bırazcık eksık cıktı cocugum kafasıda 3 hafta ılerı cıkmadı vucudu buyuynce kafasıda orantıladı sonunda 10 gn ılerı cıktı cocugmm ınanamdmm nasıl neyle kılo aldı anlamdm demkkı son zamanda bırden kılo alıolr annem mutlulktan havaya uctuu oh ohh 3 bucuk dogr ozamn dıyo:)) Bugun ananeyle gıttık kontrle komık gectı bayaa:))) nst gırdım sancım cıktı lakın ben hıc hıssetmıorum dedım dıye bakmadılr hazırlayıcı kasılmalrmıs bunlr haftaya yıne gıdıcem oglumlaa :)) Bızden haberler boylee gelısme varsa kısadan bana bıldırın kızlar gecmısı arı gıbı ıslıosunz hepsını okumak guc oluo:)))
bizde kontrolden geldik. 2 hafta önce dr umuz 2 haftaya gelebilir demişti çok aşağıda demişti.bugün de 39 da bekliyorum diyor.martın 20 si gibi yani.belli olmyor nezaman keyifleri isterse ozaman geliyorlar..
offf iyicene sabırsızlanıyorum kızlar...zaman çabuk geçsede kavuşcak yavrularmıza..
bu aarada bugün kilosunu öğrenemedik...10 gün sonra randevumuz inş ozaman söler drumuz..
doyamadım bakmaya oğluma. sanki hastanede bırakıp geliyormusum gibime geliyor eve gelince ayırdılar oğlumdan beni zannediyorum..
selamm iyi akşamlar nasılsınz? bugün başkentteki doktora gittim ilk defa ya adam mal ya ztb de gittiğim kadın mal yada ben malım cok afedersiniz.
adam bugün iğneyi bırakmalısın yoksa doğumda seni kaybedebilriiz kanaman fazla olur dedi 35 hafta olmuşsun cocuga bu saatten sonra bişi olmaz dedi. ztb de gittiğim kadın bırakma suan bebeğini kaybedebilriiz demişti.
ikiside normal doğurtmaktan yana beni. ama başkentteki sezeryan istersen yaparım ama 4000 tl dedineyse böyle işte ben şimdi iğneyi bırakayım mı? bırakmayayım mı? neden bu doktorlar birbirlerinin dediklerini kabul etmiyor? daha bir srü şey dedide aklıma gelmiyor üzgündüm bugün..
canım Allah yardımcın olsun inşallah,bu normal dogum sezeryan dogum olayına cidden fena kafam bozuluyor artık yaa,ne şapşal doktorlar bundan daha riskli durum mu varmış sorması ayıptır,söyledigi ücrete bak 4000 oha ama artık yaa. zaten 15-20dk süren bi operasyon. igneler içinde bence 1 doktora daha danış, biri ayrı öbürü ayrı konusuyo,ortası yokmuymus bu işin? sanırım öncelik anne yda bebek meselesi o yüzden. benimde yüksek nabızda öyle demişti 2 ayrı doktor,biri ilaç kullancaksın anne önceligimiz demişti krizden korktugu için,digeri bebegin nabzı düşecek ölüm riski var kullanma demişti. kullanmadım tabi,idare etmeye calısıyorum şimdilik.
tatlım bende de uyuduğu oldu hem de kahvaltı yapmamıza rağmen... eşime dediki meyvesuyu tatlı gibi şeyler al dedi. eşim gitti her zmanki gibi marketin hepsini satın almış bir şekilde geldio gün mide fesatı geçiriyordum.. dr bir geldi yediklerimi görünce güldü bu kadar yeter yediğin dedi. ve yedikten sonra inanılmaz hareketli idi. caanım yani takma kafana tabi,ki de hareketlerine göre diyorlar drlar. yoksa kalp atışı ile uyumasının bir alakası yooktur yani zannetmiyorum...
tam emın deılım ama kalp atıslarıyla alakalı olabılır bence, cunku uyku halındeyken butun organlar yarı yarıya calısmaya baslıyo, kalp atımıda yavaslıyo.ama rısklı bı durum olsaydı terkrar nst ısterdı , gerek yok dedıgıne gore rısklı bı durumda yok demekkı, sıkma canını
merhaba kızlar ben 2011 aralık annesiyim güzeller güzeli sağlıklı bir doğum yaptım allah sizlerede nasip eder inşallah sizlerden bir ricam var ablam aşılama ile çocuk sahibi olmaya çalışıyor biliyorum ki hamilelerin duası kabul olur sizden rica etsem onun için dua eder misiniz ilk aşılama başladı dün ismi neşe akpınar bildiğim kadarı ile ayetel krsü okunması gerekiyor
Ronya verdiğin cevabı okudum ve cok garip duygular içindeyim. Gözlerim sulandı sanırım ağlıycam şimdi;-( ben kendimı hep aynı yerden kesilmeye hazırlamıştim. Cok fenayım suan. Offf.
merhaba arkadaşlar...bayadır giremiyorum.fırsatım olmuyo.nasılsınız.bebişlerimiz gelmeye başlamış.çok arkadaş doğum yapmış hayırlısıyla bebişlerini büyütürler inşallah.bi çogunuzunda günü belli olmuş rabbim sağlıkla kavuştursun hepimize..bize gelince kayınvalidem yanımdaydı evin temizliğini yaptı sağolsun,sonra eşim iş için 1 hafta ankaraya gitti .bu arada bende izmitte kayınvalidemlerde kaldım.sonrasında eşim dönerken annemide aldı getirdi.şimdi annem yanımda.son iki hafta çok yoğun geçti.evde her yer alt üst oldu.temizlikti,yerleşmeydi.ama çok şükür hepsi bitti.yorulduk ama değdi.bebişimizin her şeyi hazır,ankaradan teyzeleri,anneannesi bir sürü cici yolladı.her bebek kısmetiyle gelir derlerdi gerçekten öyle oluyor sanırım. ..bu arada geçen cuma kontrolümüz vardı.sanırım benim kızım biraz todun olacak. ..sat e göre 36 haftada,ultrasona göre 37 de ve şimdidennn 3 kilo 250 gr olmuş durumda.3 haftada 1 kilo 100 gr almış..duyunca şok oldum.dr da çok şaşırdı.dedim dr a daha fazla alırsa ben nasıl doğurcam. doğuma kadar sumocu bi kızım olcak sanırım.artık sığmıyor garibim.o da ben de hiç rahat değiliz.4 kiloyu geçmez inşallah..ayın 14ünden sonra iş kızımıza kalıyor beklicez dedi dr.işte böyle.şimdi biraz geçmiş turlayalım.nzıl olcaksa.çok birikti
Herkese selam,inşaAllah haller keyifler yerindedir
Bir haftalık antalya gezimizden dün Ankaraya döndük, Gezimiz çok güzel geçtiTosyada geçen monoton bir süreçten sonra buna ihtiyacım vardı gerçekten, doğum öncesi büyük moral, enerji oldu, Resmen şarj oldum
Babam Yönetim kurulu üyeleri arasında 3. olduğu için Kıbrısta Beş yıldızlı otel tatili kazandı
Bu günde çamasırdı, şuydu buydu derken anca fırsat bulabildim nete girmeye, bu arada antalyanın güzel, sıcak güneşl havasından sonra burada üşüdüm
1 martta doğuma gitceem hala çantamm hazırr diil aayy birileri bana gazz versiiinn
günaydın kızlaarrr heryerde kapalı karlı yağmurluı bugün galiba hava ama bize kasvet çökmesin sakın tamammı :))
Canım gözün aydın maşallah oğluna:))))Hellooo kıtyy nanalar:)) kac gundr gıremıorum ınsallah herkesler ıyıdır. Dogum yapan arkadas varmı? haftasonu yok ıdımm gezmekk ettık aıleck hava yıne berbat oldu yrnda kar beklenıoms yıne kaldık evdeBugun oglumu gordum teyzelerı o tam bır mınık böcek olmus:) bu hafta cok ıyı kılo almıs 3 kılodn bırazcık eksık cıktı cocugum kafasıda 3 hafta ılerı cıkmadı vucudu buyuynce kafasıda orantıladı sonunda 10 gn ılerı cıktı cocugmm ınanamdmm nasıl neyle kılo aldı anlamdm demkkı son zamanda bırden kılo alıolr annem mutlulktan havaya uctuu oh ohh 3 bucuk dogr ozamn dıyo:)) Bugun ananeyle gıttık kontrle komık gectı bayaa:))) nst gırdım sancım cıktı lakın ben hıc hıssetmıorum dedım dıye bakmadılr hazırlayıcı kasılmalrmıs bunlr haftaya yıne gıdıcem oglumlaa :)) Bızden haberler boylee gelısme varsa kısadan bana bıldırın kızlar gecmısı arı gıbı ıslıosunz hepsını okumak guc oluo:)))
Güzel haberlerle gel canım inş.benim gözlerim kapanıyo ve uyumamakta ısrar ediyorum nedensesabah da sitenin kapı otomatiğine bişi yapcaklarmış,saat 10da bütün daireleri kontrol etmeleri gerekiyomuş,erken uyanmam gerek maalesef..dr.dan çıkınca ararım sizi de gerçekten uzun süredir bu kadar meraklanmıyodum ne dicek diye
günaydın kızlaarrr heryerde kapalı karlı yağmurluı bugün galiba hava ama bize kasvet çökmesin sakın tamammı :))
yok yok,çökmez...kar iyidir ya, kış gibi kış işte....ama işe gelmesem iyi olcaktı.....şafak 3,cumaya son iş günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?